نتایج طرح مشارکت در ساخت زمین فوتبال چمن مصنوعی

زمین فوتبال

اسنپ در سیزدهمین طرح نیکوکاری خود با همکاری خیریه‌ی​ «نیکان ماموت» و همراهی کاربرانش در طرح «تامین هزینه‌ی ساخت زمین چمن مصنوعی فوتبال برای نوجوانان و جوانان شهرستان قصرقند» مشارکت کرد.

اسنپ به ازای ۲۳۶ هزار و ۱۷۳ مرتبه مشارکت کاربران در مجموع مبلغ ۹۴۴ میلیون و ۶۹۲ هزار تومان بابت ساخت زمین‌ فوتبال چمن مصنوعی به این خیریه پرداخت کرد. هدف از اجرای این طرح ایجاد فرصت‌های برابر دسترسی کودکان و نوجوانان سراسر ایران به زیرساخت مناسب تفریحی و ورزشی در راستای دستیابی به عدالت اجتماعی بود.

شهرستان قصرقند، واقع در جنوب استان سیستان و بلوچستان با وجود ۶۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت، به امکانات و زیرساخت‌های رفاهی، خدماتی و اقتصادی محدودی دسترسی دارد. ساخت زمین چمن مصنوعی در این منطقه سرانه‌ی ورزشی و در نتیجه شاخص عدالت اجتماعی را افزایش داده است.

اهمیت دسترسی به فضاهای ورزشی در مناطق کمتر برخوردار

عدم دسترسی به امکانات ورزشی و سرانه‌ی پایین آن در این مناطق می‌تواند به پیامدهایی مانند فرصت‌های محدود برای تعامل اجتماعی و تحقق توانمندی‌ها و استعداد فردی کودکان و نوجوانان منجر شود. با ساخت یک زمین چمن مصنوعی فوتبال در این منطقه فرصت مناسب برای فعالیت‌های ورزشی، بازی و تعامل اجتماعی برای نوجوانان و جوانان این خطه فراهم می‌شود. با اجرای این طرح کودکان و نوجوانان ساکن روستای تلنگ واقع در منطقه‌ی قصرقند می‌توانند با همدیگر در فعالیت‌های ورزشی شرکت کرده، مهارت‌های اجتماعی از جمله کار تیمی خود را تقویت کنند و ارتباطات موثری با ساکنان روستای خود و همچنین با سایر روستاهای مجاور برقرار کنند.

علاوه بر این، زمین چمن مصنوعی فوتبال به‌عنوان یک فضای اجتماعی می‌تواند به کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کمک کند. این فضا به کودکان و نوجوانان فرصتی برای گذراندن اوقات فراغت در یک محیط امن ارائه می‌دهد و به سلامت روحی و جسمی آن‌ها کمک می‌کند.

با توجه به شرایط اقتصادی و اجتماعی قصرقند، ساخت زمین چمن مصنوعی فوتبال در این شهرستان می‌تواند اهمیت بسیاری در پیشگیری از انواع آسیب‌های اجتماعی در کودکان و نوجوانان از جمله اعتیاد و سوء مصرف مواد مخدر در این منطقه داشته باشد.

پروژه‌ی ساخت زمین فوتبال چمن مصنوعی با همکاری موسسه‌ی نیکان ماموت

موسسه‌ی نیکان ماموت، پس از نیازسنجی و بررسی موقعیت جغرافیایی منطقە‌ی هدف، در قسمتی از مرکز بخش تلنگ، مجموعه‌ی فرهنگی و ورزشی با نام دارالفنون برای استعدادیابی و کارآفرینی ساکنان منطقه احداث کرد. این مجموعه که به عنوان محلی برای ارتقای سطح بهداشت، فرهنگ، آموزش، مهارت و اشتغال‌زایی ساکنان منطقه بهره‌برداری شده بخش‌های مختلفی دارد:

  • کارآفرینی: این بخش به کارآفرینی برای بانوان منطقه اختصاص دارد.
  • آموزش: کلاس‌های آموزشی متنوعی با هدف توان‌افزایی و مهارت‌‌آموزی ساکنان مناطق کمتر برخوردار برگزار می‌شود.
  • تفریحی و ورزشی: با توجه به اهمیت تفریح و ورزش برای کودکان و نوجوانان و به دلیل فراهم نبودن بستر آن در منطقه، زمین بازی و اتاق‌هایی برای تفریح و ورزش آن‌ها در این مجموعه ایجاد شده است. زمین چمن مصنوعی فوتبال یکی از این فضاهای ورزشی است که با همکاری اسنپ و همیاری کاربرانش ساخته شده است.

اسنپ در بخش نیکوکاری باشگاه مشتریان خود تلاش می‌کند با شناسایی طرح‌های موثر و پایدار مسئولیت اجتماعی در راستای کمک به حل بخشی از مشکلات جامعه و رسیدن به عدالت اجتماعی گام بردارد و از این طریق مشارکت کاربران در نیکوکاری را از طریق سوپراپلیکیشن اسنپ تسهیل کند. کاربران اسنپ می‌توانند با مشارکت در این طرح‌ها بدون پرداخت هیچ مبلغی و تنها با امتیازهای خود در پیشبرد کارهای نیک مشارکت داشته باشند. خیریه‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد نیز می‌توانند طرح‌های پیشنهادی خود را به ایمیل مسئولیت اجتماعی شرکت اسنپ به آدرس csr.pr@snapp.cab ارسال کنند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *