کاسه کباب از غذاهای خوشمزه و سنتی اردبیل است که طعمی عالی داشته و مزه آن را هرگز فراموش نخواهید کرد. اگر شما نیز علاقهمند هستید که این غذای خوشمزه را در آشپزخانه منزل خود تهیه کنید، در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به طرز تهیه کاسه کباب بیندازیم. برای این موضوع، باید مواد اولیه موردنیاز کباب کاسهای را بادقت آماده کرده، سپس مراحل تهیه آن را بامهارت در پی هم پیش ببرید.
مواد لازم برای تهیه یک کاسه کباب خوشمزه
مواد اولیه موردنیاز برای کباب کاسهای به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد متوسط |
فیله گوشت گوسفند | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخکرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | چند عدد |
زعفران | به مقدار کافی |
فلفلدلمهای | ۱ عدد متوسط |
آبلیمو | به مقدار کافی |
فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
کره | ۵۰ گرم |
مراحل طرز تهیه کاسه کباب
برای این که کباب کاسهای اردبیل را به بهترین شکل تهیه کرده و طعم عالی آن را به وجود بیاورید، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحلهی اول: فیله گوشت گوسفند را به اندازههای متوسط خردکرده و به آن پیاز خرد شده اضافه کنید. سپس مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک نیز به گوشت و پیاز زده و مخلوط کنید. در نهایت کمی آبلیمو و مقداری زعفران نیز که از قبل دمکرده باشید، به این مواد بزنید. بدون آن که گوشت را از حالت تازه آن خارج کنید، این مواد را بهآرامی با هم مخلوط کرده که گوشتها بهخوبی به ادویه و دیگر مخلفات آغشته شده و سپس در یک ظرف دربسته کنار بگذارید تا مواد بهخوبی به بافت گوشت نفوذ کنند.
- مرحلهی دوم: حالا سینه مرغ را نیز به همان شکل فیله گوسفند، خرد کنید. به قطعات سینه مرغ نیز پیاز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز بهاندازه بزنید. همینطور مقداری زعفران که از قبل دم کردهاید، به این مواد اضافه کنید. در مرحلهی بعد یک فلفلدلمهای را خردکرده و به مواد اضافه کنید.
به همین شکل برای این که طعم سینه مرغ خرد شده در غذای شما بهتر شود، یک قاشق غذاخوری سس مایونز به همراه کمی آبلیموی تازه به آن بزنید و خوب مخلوط کنید. این مواد را در ظرفی دربسته قرار داده و در یخچال بگذارید تا مزهها به خورد گوشت سینه مرغ بروند.
- مرحلهی سوم: دو عدد پیاز را پوستکنده و با رنده کاملا ریز، رنده کنید. دقت داشته باشید که باید آب پیاز را جدا کرده و پیازهای رنده شده کاملا خشک باشند. سپس گوشت چرخکرده را با این پیازهای رنده شده مخلوط کرده و خوب ورز بدهید. به این مواد، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک اضافه کرده و باز به ورز دادن ادامه دهید. گوشت چرخکرده و مواد آن را در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
- مرحلهی چهارم: حالا سه نوع گوشت مرینیت شده را از یخچال خارج کرده و هر یک را به سیخ بکشید. سیخ کبابها را روی منقل گازی یا زغالی گذاشته و با حرارت متوسط به شکلی کباب کنید که مغزپخت شوند.
- مرحلهی پنجم: حالا نوبت به آمادهکردن سس این کباب میرسد. برای آماده کرده آن باید گوجهفرنگی را در آب بپزید. دقت داشته باشید که آب زیادی برای پختن گوجهفرنگی داخل قابلمه نریزید. همین اندازه که آبروی گوجهفرنگی را بپوشاند، کفایت خواهد کرد. سپس گوجهفرنگی پخته شده را از آب خارج کرده و پوست آن را بکنید. حالا گوجهفرنگی را به شکل له شده و پوره درآورده و در تابه بریزید. کره را به گوجهفرنگی اضافه کرده و ادویه نیز بزنید تا بهخوبی تفتداده شده و دوباره عمیقتر پخته شود.
- مرحلهی ششم: در این مرحله کبابهای سهگانه را در یک ظرف کاسهای ریخته و سس گوجهفرنگی را به آنها اضافه کنید.
برخی نکات مهم طرز تهیه کاسه کباب
برای آن که این غذای خوشمزه سنتی را به بهترین شکل تهیه کنید، این نکات را در نظر داشته باشید:
- دقت داشته باشید که حتما باید آب پیاز را برای گوشت چرخکرده بهخوبی بگیرید، در غیر این صورت کباب شما ممکن است وارفته و بریزد.
- شما میتوانید ریحان و دیگر سبزیهای تازه را همراه با این غذای خوشمزه اردبیلی سرو کنید.
- بهجای سس مایونز، میتوانید در تهیه جوجه، از ماست چکیده استفاده کنید.
- استراحت دادن به مواد اولیه کبابها اهمیت زیادی داشته و حتما ۱ تا ۲ ساعت به این مواد فرصت بدهید تا بهخوبی مرینیت شوند.
سفارش کباب کاسهای از سرویس غذای اسنپ
در بالا طرز تهیه کاسه کباب را مرور کردیم، بااینوجود اگر مایل نیستید که زمانی به این موضوع اختصاص دهید، این فرصت را دارید که نسبت به سفارش آنلاین کاسه کباب از سرویس غذای اسنپ اقدام کنید. به این شکل این غذای خوشمزه را با بهترین کیفیت خریداری کرده و از طعم عالی آن لذت خواهید برد. شما چه نظری در این باره دارید؟
دیدگاهتان را بنویسید