سفارش آنلاین کباب

سفارش کباب اصیل و خوش‌طعم ساده نیست. خوشمزه‌ترین کباب کوبیده، لقمه، برگ و سایر کباب‌های دلخواه‌تان را از میان چندین رستوران انتخاب کنید، و در کوتاه‌ترین زمان تحویل بگیرید.

مزایای سفارش کباب از اسنپ

با سفارش کباب از اسنپ می‌توانید:
  • تمام مراحل سفارش‌تان را از لحظه ثبت تا آماده‌سازی، ارسال و تحویل پیگیری کنید.
  • از رستوران همیشگی‌تان سفارش دهید یا رستوران‌های جدید را امتحان کنید.
  • با بررسی نظرات کاربران و امتیاز رستوران‌ها، با خیال راحت سراغ رستوران‌ها و طعم‌های جدید بروید.
  • با کدهای تخفیف هیجان‌انگیز یا خرید از فودپارتی، با هزینه‌ای کمتر، کبابی لذیذ و باکیفیت نوش جان کنید.

بهترین‌ها در همسایگی شما

نیازی به پرس‌وجو از دوستانتان نیست؛ با اسنپ، بهترین کبابی‌ها در همسایگی شماست.

منوهایی متنوع و رنگارنگ

طعم‌های متنوع کباب، از محبوب و آشنا تا جدید و دلچسب در اسنپ پیدا می‌شود.

صرفه‌جویی در زمان

خوشمزگی کباب، به تازگی و داغی‌اش است. با اسنپ، غذا از دهان نمی‌افتد.

سفارش از محبوب‌ترین کبابی‌ها و رستوران‌ها

بعد از کلیک روی آیکون بالای صفحه و سپس تعیین نشانی‌تان، لیست رستوران‌هایی به شما نشان داده می‌شود که یا اطراف شما هستند یا امکان سرویس‌دهی به محل شما را دارند. از بین منوهای متنوع و جذاب رستوران‌های مختلف، کباب دلخواهتان را پیدا کنید.

ثبت سفارش مطابق با سلیقه شما

کبابی را که مطابق با ذائقه‌تان است انتخاب و سفارشتان را ثبت کنید. شاید دوست دارید نمک غذایتان کمتر و فلفلش بیشتر باشد. شاید کنجد روی کباب را دوست ندارید یا بسته‌بندی خاصی را در نظر دارید. همه نکات دلخواهتان را بنویسید و سفارش باب میلتان را تحویل بگیرید.

تأیید نهایی و پرداخت اینترنتی

سفارشتان را بررسی کنید تا چیزی از قلم نیفتاده باشد. می‌توانید به عقب برگردید و موردی را کم یا اضافه کنید. بعد، سفارشتان را تأیید کنید. همین جا می‌توانید کد تخفیف را هم وارد و به‌صورت آنلاین یا با استفاده از سرویس اعتباری (الان بخر؛ بعدا پرداخت کن) هزینه را پرداخت کنید.

رستوران‌ها و کبابی‌های خوش‌آوازه

    وقتی تعداد رستوران‌ها و کبابی‌های محله سر به فلک می‌کشد، انتخاب کباب خوشمزه، کار خیلی سختی است و اگر به‌درستی انجام نشود، پشیمانی به بار می‌آورد اما اسنپ معتبرترین رستوران‌ها را یک جا جمع کرده است تا با خیالی راحت و آسوده، کباب دلخواهتان را سفارش دهید و از آن لذت ببرید. فقط کافی است به منوهای مختلف نگاهی بیندازید، نظرات کاربران را بخوانید و سری به امتیاز رستوران‌ها بزنید تا کبابی خوش‌طعم و دقیقا باب طبع‌تان را سفارش دهید.

    آشنایی با انواع اسامی کباب و ترکیبات هر کدام

    وقتی اسم کباب می‌آید، در وهله اول به یاد انواع پرطرفدار آن مثل کباب کوبیده و برگ می‌افتیم اما کباب انواع زیادی دارد و شاید شما هم دوست داشته باشید به سراغ طعم‌های تازه‌ای بروید. پس بیایید باهم نگاهی به تعدادی از انواع کباب بیندازیم که می‌توانید از اسنپ سفارش دهید:

    کباب کوبیده

    کوبیده از پرطرفدارترین و قدیمی‌ترین انواع کباب در ایران است. این کباب خوشمزه، با گوشت چرخ‌کرده گوسفند و گوساله طبخ می‌شود.

    کباب برگ

    برای تهیه کباب برگ، گوشت راسته گوساله را به سیخ می‌کشند و با چاقو روی آن می‌کوبند تا کوبیده و تخت شود.

    کباب سلطانی

    این کباب، ترکیبی از کباب برگ و کوبیده است و بهترین گزینه برای کسانی است که همیشه در انتخاب بین کباب برگ یا کوبیده، دچار تردید می‌شوند.

    شیشلیک

    کباب دنده، نام دیگر این کباب است که از دنده گوساله یا گوسفندِ مزه‌دارشده با پیاز، ادویه و آب‌لیمو تهیه می‌شود.

    کباب قفقازی

    این کباب، ترکیبی خوش‌مزه از تکه‌های مرغ، چنجه راسته گوساله و فلفل‌دلمه‌ای است.

    کباب ترش

    کباب ترش یا ترشه‌کباب، یکی از غذاهای شمالی است که از گوشت گوسفند یا گوساله به‌همراه گردوی چرخ‌شده، سبزی‌های معطر، سیر، پیاز و رب انار تهیه می‌شود.

    کباب چنجه

    این کباب، از تکه‌های گوشت فیله یا ران گوسفند یا گوساله که به‌صورت هم‌اندازه برش خورده و با پیاز، لیمو ترش و موارد دیگری مزه‌دار شده‌اند، پخته می‌شود.

    کباب ترکی

    این کباب که نوعی کباب ترکیه‌ای است، با نام دونر کباب هم شناخته می‌شود. کباب ترکی از برش‌دادن گوشتی به دست می‌آید که به‌طور عمودی دور آتش می‌چرخد.

    کوبیده مرغ

    تفاوت کوبیده مرغ با کباب کوبیده در این است که در تهیه آن، به‌جای گوشت قرمز، از گوشت چرخ‌شده مرغ استفاده می‌شود.

    تفاوت کباب کوبیده با لقمه چیست؟

    هنگام بررسی منوی رستوران‌ها، مدام به اسم کباب لقمه و کباب کوبیده برمی‌خوریم. ظاهر این دو کباب مشابه است ولی چرا این کباب‌ها دو نام متفاوت دارند؟ در حقیقت، مایه کباب لقمه همان مایه کباب کوبیده است و تفاوت این دو نوع کباب در نوع سیخ‌گیری، وزن کباب و تعداد سیخ‌های آنهاست. هر پرس کباب لقمه دارای یک سیخ کباب است که بین ۱۵۰ تا ۲۵۰ گرم وزن دارد درحالی‌که هر پرس کباب کوبیده دو سیخ کباب دارد که وزن هر کدام بین ۸۰ تا ۱۲۰ گرم است. از طرفی، نوع سیخ‌گیری کباب لقمه، به‌صورت پنجه‌زنی است؛ یعنی هر نقشی که روی کباب می‌بینیم، یک لقمه محسوب می‌شود.

    اولین کباب کوبیده را چه کسی پخت؟ تاریخچه کباب کوبیده

    اگر سراغ تاریخچه کباب برویم، به نام ناصرالدین‌شاه برمی‌خوریم. بر اساس خاطرات اعتمادالسلطنه، ناصرالدین‌شاه اولین کسی بود که پای کباب را به ایران باز کرد. اولین چلوکبابی ایران «چلوکبابی نایب» در بازار تهران بوده است. نان و کباب کوبیده و چلوکباب کوبیده در گذشته شکل دیگر و اسامی دیگری داشته است؛ مثلا در کتاب آشپزی میرزا علی‌اکبرخان کاشانی، آشپز مخصوص ناصرالدین‌شاه، از اسم کباب لوله‌ای برای کباب کوبیده کنار نان استفاده شده است اما به‌نظر می‌رسد شکل امروزی کباب کوبیده توسط غلام‌حسین نایب، مؤسس جلوکبابی نایب اختراع شده است.

    لذیذترین کباب‌های جهان

    تنها ما ایرانی‌ها نیستیم که عاشق کبابیم. نه فقط در ایران و کشورهای همسایه، بلکه در کشورهای مختلف دنیا، انواع کباب با طعم‌های مختلف و به روش‌های متفاوت تهیه می‌شود که طرفداران بسیاری هم دارد. از جمله لذیذترین و پرطرف‌دارترین کباب‌های دنیا می‌توانیم به کباب‌های زیر اشاره کنیم:

    ایکان باکار

    نوعی کباب ماهی اندونزیایی است و همراه با سس سامبال سرو می‌شود.

    کباب یونانی

    ترکیبات این کباب شامل گوشتی بزرگ و دراز، انواع ادویه و افزودنی‌ها است.

    کباب مغولی

    این کباب برخلاف نامش متعلق به تایوان است و با سرخ‌کردن گوشت تکه‌شده و ترکیب آن با نودل و سبزیجات طبخ می‌شود.

    کباب تَندوری

    این کباب از غذاهای معروف، تند و پرچاشنی هندی است که از مرغ، ادویه تندوری و افزودنی‌های دیگر تهیه می‌شود.

    همراه کباب چه بخوریم؟ مخلفاتی که باید کنار کباب سفارش دهید

    از قدیم کباب را همراه با سماق، گوجه و سبزی خوردن سرو می‌کردند. نارنج، پیاز و فلفل هم از جمله موادی هستند که با کباب سرو می‌شوند و به جذب آهن موجود در گوشت کمک می‌کنند. به همین دلیل، اکثر رستوران‌ها این مواد را به‌عنوان دورچین، کنار کباب قرار می‌دهند. اما خیلی اوقات، کباب به‌تنهایی نمی‌چسبد و خوردن کباب به‌همراه بعضی مخلفات، آن را برای ما لذت‌بخش‌تر می‌کند. شما می‌توانید سالاد شیرازی را هم به لیست سفارش‌تان اضافه کنید که آب‌لیموی موجود در آن برای جذب آهن گوشت، مفید است. زیتون پرورده نیز علاوه بر طعم بی‌نظیری که دارد، در کنار کباب یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود. همچنین می‌توانید سالاد فصل یا ماست موسیر سفارش دهید و به‌همراه کباب خوشمزه‌تان میل کنید.
    سفارش کباب آنلاین

    اگر بدجور هوس کبابی داغ و خوشمزه کرده‌اید اما به هر دلیلی امکان خرید حضوری ندارید، اسنپ نمی‌گذارد شما به زحمت بیفتید. در اسنپ می‌توانید تعداد زیادی رستوران را باهم مقایسه کنید و بعد از مشاهده امتیاز رستوران‌ها و نظرات کاربران، بهترین کبابِ سازگار با ذائقه‌تان را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن، آن را تحویل بگیرید. وقت شما طلاست و اسنپ این را خوب می‌داند.