طرز تهیه میگو سوخاری با یک دستور جادویی

طرز تهیه میگو سوخاری

میگو سوخاری در دسته غذاهای فست فودی و دریایی قرار می‌گیرد که علاوه بر طعم خوبی که دارد، دارای فواید بسیار زیادی است. این غذا هم برای وعده‌های اصلی و هم پیش غذای مجلسی و همچنین به عنوان یک غذای کامل در مهمانی‌ها سرو می‌شود. ظاهر نهایی میگو سوخاری مانند تمام غذاهای سوخاری پفکی و ترد بوده و بهتر است در کنار سبزیجات، نان یا پوره سیب زمینی میل شود. در ادامه این مطلب روش‌هایی برای تهیه میگو سوخاری را به شما آموزش داده‌ایم.

«سفارش انواع غذای دریایی»

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری

مواد لازم برای تهیه میگو سوخاری

برای آنکه بتوانید لایه روی میگو سوخاری را درست کنید، نیازمند فراهم کردن ترکیبات زیر هستید. جدول زیر مواد لازم برای ۴ نفر است و شما می‌توانید مقادیر آن را زیادتر یا کمتر کنید.

ترکیبات مورد نیاز برای تهیه میگو سوخاری
مواد لازم مقدار مورد نیاز
میگو ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
برگ بو ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع و نمک به مقدار نیاز
فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار نیاز

 

روش درست کردن میگو سوخاری

برای درست کردن میگو سوخاری نیازمند طی کردن مراحل زیر خواهید بود. در اینجا روند کار را به صورت گام به گام به شما آموزش داده‌ایم:

مرحله اول: اگر میگوها به صورت فیله است، نیازی به پاک کردن آنها ندارید. در غیر این صورت باید پوست آن را جدا کرده و با ایجاد یک برس کوچک در قسمت پشتی آن، رگ سیاهی که در داخلش قرار گرفته را جدا کنید.

مرحله دوم: میگوها را بشویید و درون یک آبکش قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

مرحله سوم: پیازها را به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله چهارم: در یک ظرف بزرگ میگوها را بریزید و پیاز را به آنها اضافه کرده و به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم: اکنون مواد طعم دهنده مانند برگ بو، آب لیمو، پودر سیر و مقداری نمک، فلفل و پاپریکا را نیز به کاسه حاوی میگوها اضافه کنید.

مرحله ششم: میگوها را به‌خوبی ماساژ دهید تا تمام مواد به خرد آنها بروند.

مرحله هفتم: روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید برای ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال باقی بمانند.

مرحه هشتم: اکنون زمان استراحت میگوها به پایان رسیده و باید آنها را از درون یخچال بیرون بیاورید.

مرحله نهم: تخم مرغ و زعفران را درون ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا بافتشان با هم یکی شود.

مرحله دهم: سه ظرف را آماده کنید و در یکی آرد سفید، در یکی تخم مرغ و در یکی آرد سوخاری بریزید.

مرحله یازدهم: میگوها را ابتدا درون آرد سفید قرار دهید و کاملا سطح آن‌ها را بپوشانید.

مرحله دوازدهم: سپس آنها را درون کاسه حاوی تخم مرغ قرار دهید و کاملا به این ترکیبات آغشته کنید.

مرحه سیزدهم: در این مرحله نیز میگو را درون آرد سوخاری برده و بچرخانید تا تمام سطح آن را بپوشاند.

مرحله چهاردهم: یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه‌ای روغن داخل آن بریزید که میگوها پس از قرار گرفتن در آن، به صورت شناور باقی بمانند.

مرحله پانزدهم: اجازه دهید تا روغن به‌خوبی گرم شود.

مرحله شانزدهم: میگوها را یکی یکی درون روغن قرار دهید تا سرخ شوند.

مرحله هفدهم: پس از طلایی شدن، میگوها را خارج و روی دستمال مخصوص روغن گیری یا یک سبد قرار دهید تا روغن آن‌ها به طور کامل گرفته شود.

مرحله هجدهم: اکنون می‌توانید میگوها را درون ظرفی قرار دهید و در کنار سس‌های مخصوص مانند تاتار سرو کنید.

طرز تهیه میگو سوخاری به روش ساده

 روش درست کردن میگو سوخاری خانگی

ترکیباتی که برای این روش طرز تهیه وجود دارد بسیار کمتر و مراحل انجام آن نیز ساده‌تر است. جدول زیر شامل کلیه موادی است که برای درست کردن میگو سوخاری به روش ساده به آن احتیاج دارید.

ترکیبات مورد نیاز برای تهیه میگو سوخاری ساده
مواد لازم مقدار مورد نیاز
میگو ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم

مراحل درست کردن میگو سوخاری خانگی

تعداد مراحل در این روش درست کردن میگو سوخاری بسیاری کم است و در سریع‌ترین زمان ممکن آماده خواهد شد:

مرحله اول: میگوها را پاک کنید یا از فیله میگو استفاده کنید.

مرحله دوم: بکینگ پودر، زعفران و تخم مرغ را در ظرفی مخلوط کنید و به‌خوبی آن را به هم بزنید تا ترکیبات در هم مخلوط شوند.

مرحله سوم: پودر سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید.

مرحله چهارم: میگوها را در مواد مایع بغلتانید و پس از آن، درون پودر سوخاری قرار دهید تا کاملا تمام قسمت‌های آن را بپوشاند.

مرحله پنجم: درون یک قابلمه گود، مقداری روغن (تا جایی که میگوها در آن غوطه ور شوند) بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم کاملا داغ شود.

مرحله ششم: میگوها را یکی یکی درون روغن قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ شده و به رنگ طلایی در بیایند.

نکات مهم برای درست کردن میگو سوخاری

نکات زیر مانند یک چوب سحرآمیز می‌ماند تا بتوانید میگوهای سوخاری خوشمزه‌تری را آماده کنید:

  • سس مخصوص میگو سوخاری می‌تواند تاتار باشد.
  • یکی دیگر از سس‌های مخصوص این غذا نیز ترکیب سس فلفل تایلندی و سویا سس است.
  • می‌توانید به جای سس فلفل تایلندی از پاپریکا، سرکه بالزامیک و کچاپ استفاده کنید.

میگو سوخاری، غذایی برای تمام سلیقه‌ها

طرز تهیه میگو سوخاری به روش رستوران و خانگی

اگرچه افراد زیادی هستند که به غذاهای دریایی علاقه ندارند اما میگو سوخاری در دسته غذاهایی قرار می‌گیرد که می‌تواند هر سلیقه‌ای را راضی کند. با وجود آنکه میگو سوخاری را بیشتر در منوی رستوران‌ها می‌بینیم، اما همان طور که مشاهده کردید، روش درست کردن آن نیز به‌راحتی انجام می‌شود. کافی است مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا را از سرویس سوپر مارکت اسنپ سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *