بدون شک تا امروز واژه اردور را شنیدهاید. برخی از تالارها و رستورانها، میزی با همین عنوان برای پذیرایی از مشتریان خود نیز ارائه میکنند. واژه اردور یک واژه فرانسوی به معنای امر فردی بوده که به پیشغذاهایی که سرد و مختصر هستند، اطلاق میشود. در واقع انواع و اقسام مختلف اردورها قبل از اینکه غذای اصلی برسد، برای سرگرمکردن مهمان ارائه میشوند. ما امروز و در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه اردور قارچ را با روشی آسان و ساده به شما ارائه کنیم. موادی که برای تهیه این پیشغذا مورداستفاده قرار میگیرند، بدون شک در تمام خانهها بهراحتی یافت میشوند.
مواد لازم برای طرز تهیه اردور قارچ
روش تهیه اردور قارچ اگرچه آسان است؛ اما چند نکته کوچک هم دارد. نکاتی که بدون شک به شما کمک خواهند کرد تا یک پیشغذای لذیذتر تهیه کنید. قارچ همانطور که میدانید منبعی غنی از مواد معدنی محسوب میشود. استفاده کردن از آن البته آدابی دارد. کمی حساس و زودرنج است و بلافاصله تغییر رنگ میدهد که آن هم قابل پیشگیری است. آبلیمو دوست و شریک قارچ محسوب میشود که به او کمک میکند تا همیشه تازه و بدون تغییر رنگ باقی بماند. در ادامه با یک روش تهیه اردور قارچ متفاوت با شما خواهیم بود.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
قارچ | ۲۰ عدد درشت |
پنیر پارمزان | ۲ فنجان |
پیازچه | ۳ عدد |
سیر | ۴ حبه |
زرده تخممرغ | ۳ عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روش تهیه اردور قارچ بهصورت مرحلهبهمرحله
اردور قارچ کاملا کلمهای لوکس بهحساب میآید که هر شخصی را کنجکاو خواهد کرد که حداقل یکبار آن را امتحان کند. پیشغذایی که در تمام مراحل از تهیه کردن آن غرق در لذت خواهید شد؛ چون قرار است با نتیجه نهایی، شما را بهشدت غافلگیر کند. این طرز تهیه اصلا سخت نیست؛ اما پیشنهاد میکنیم اگر تاکنون آن را تهیه نکردهاید، قبل از اینکه برای مهمانی این پیشغذا را آماده کنید، حتما یک یا دو بار آن را برای خود تهیه کنید تا قلق کار دستتان بیاید. تجربه همیشه در تمام امور خصوصا آشپزی حرف اول را میزند.
مرحلهی اول: در ابتدای کار قارچها را شسته و بهتر است که از آب سرد برای شستن آنها استفاده کنید. سپس آنها را خشک کرده و تمام آب موجود در قارچها را از آنها جدا کنید.
مرحلهی دوم: در گام بعدی تمام قارچها را بادقت از کلاهک آنها جدا کرده و بهصورت گرد آنها را خرد کنید. بعد از آن یک تابه مناسب با حجم قارچها انتخاب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه بدهید تابه شما بهخوبی گرم شود.
مرحلهی سوم: سپس پیازها را خردکرده و سیرها را نیز له کنید و بعد از ریختن روغن در تابه گرم، آنها را در روغن تفت بدهید. بعد از اینکه پیازچهها بهخوبی مخلوط و نرم شدند، قارچهای خرد شده را نیز به این مخلوط اضافه کنید.
مرحلهی چهارم: در مرحلهی بعدی بهتر است که قارچها را چند دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا با بقیه مواد تفت خورده و کمی پخته شوند. آب اضافی قارچها که کشیده شد، تمام مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید تا خنک شوند.
مرحلهی پنجم: بعد از آن زردههای تخممرغ را به همراه نصفی از پنیر پارمزان و فلفل و نمک به مخلوط خود اضافه کنید. مجددا تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب اضافه مواد کشیده شده و پنیرها آب شوند.
مرحلهی ششم: بعد از آن تابه را از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شوند. این کار باعث میشود تا مواد شما بیش از حد پخته نشده و نیمپز بمانند. ضمن اینکه بهخوبی با یکدیگر مخلوط و یکدست میشوند.
مرحلهی هفتم: در گام آخر سینی فر را چرب کنید و کلاهکهای قارچ را وارونه در کف سینی فر قرار دهید. سپس در داخل کلاهکها مقداری از مخلوط خود را ریخته و باقیمانده پنیر پارمزان را روی آنها بریزید.
مرحلهی هشتم: بعدازاین سینی فر را در داخل فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم شده قرار بدهید و اجازه دهید تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر باقی بماند و بهخوبی پخته شود.
مرحلهی هشتم: در نهایت بعدازاین مدتزمان، سینی فر را خارج کرده و آن را کنار قرار بدهید تا پیشغذای شما خنک شود. بعد از خنک شدن مواد میتوانید قارچهای کاملا پخته شده و خوش طعم و لذیذ خود را در ظرف موردنظر برای سرو کردن قرار بدهید.
چند نکته کوتاه و مهم درباره اردور قارچ
شما میتوانید این غذا را با نان تست هم تهیه کنید. در طرز تهیه اردور قارچ به این روش شما باید مواد ترکیبی خود را در تابه تهیه کرده و سپس آنها را روی نان تست قرار بدهید. در این روش میتوانید از جعفری خرد شده و ساطوری شده نیز استفاده کنید. فراموش نکنید که در انتها روی مواد قرار گرفته روی نان تست، پنیر پیتزا یا پارمزان رنده شده هم بریزید تا پیشغذای شما در این روش هم خوشمزه و خوشرنگ و لذیذ باشد. بعد از قراردادن مواد روی نان تست، آنها را در سینی فر که از قبل گرم شده بچینید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بهخوبی پخته شوند.
اردور قارچ، با پرستیژ و باشخصیت
در این مطلب طرز تهیه اردور قارچ را با یکدیگر مرور کردیم و در نهایت یک پیشغذای خوش طعم و خوشرنگ و لعاب را با هم تهیه کردیم. این پیشغذا سبک و سرد است و مواد اولیه راحت و در دسترسی دارد. درهرحال اگر تمایل داشتید تا در منزل این پیشغذای جذاب را تهیه کنید، اما موادی مانند قارچ یا پنیر پارمزان را در دسترس نداشتید، با سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ بهراحتی و بهسرعت میتوانید تمام مواد برای این پیشغذای لذیذ را در کوتاهترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید. همچنین می توانید با استفاده از سرویس سفارش آنلاین غذا، درخواست سریع انواع پیش غذاهای دلخواه را ثبت کنید. فراموش نکنید که حتما این غذا را قبل از ارائه کردن در مهمانیها و دورهمیها چند بار در منزل برای خود تهیه کنید تا با تمام مراحل آشنا شده و فوت و فنها و ریزهکاریهای آن را با تجربهکردن بیاموزید.
دیدگاهتان را بنویسید