طرز تهیه سوپ مرغ با دستور پخت سرآشپز مخصوص

سوپ مرغ یکی از خوشمزه‌ترین و البته مقوی‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توانید درست کنید و نوش جان کنید. این نوع سوپ را می‌توان با مواد مختلف با خواص گوناگون درست کرد.

در این مقاله قرار است در مورد دستور تهیه سوپ مرغ به روش‌های مختلف صحبت کنیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا با انواع روش درست‌کردن سوپ مرغ آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم که تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای سوپ مرغ

مواد لازم برای پخت سوپ مرغ

حالا که آماده‌ی درست‌کردن این سوپ خوشمزه و صد البته پر خاصیت هستید، به سراغ مواد اولیه برای تهیه آن می‌رویم. در جدول زیر مواد لازم برای درست‌کردن سوپ مرغ برای ۴ نفر قید شده است که بر حسب تعداد نفرات، خودتان می‌توانید مقادیر را تغییر دهید.

البته همان‌طور که گفتیم این سوپ با مواد اولیه مختلف تهیه می‌شود که ما در این قسمت به طرز تهیه سوپ مرغ به همراه سبزیجات پرداخته‌ایم.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
سینه‌ی مرغ

۲۵۰ گرم

سیب‌زمینی

۲ عدد متوسط
هویج

۲ عدد متوسط

پیاز

۱ عدد بزرگ
سیر

۱ حبه

لیموترش

به میزان کافی

جعفری خرد شده

۵۰ گرم
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه)

به میزان لازم

روغن

به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

سوپ در کاسه

با استفاده از این آموزش می‌توانید ساده‌ترین روش برای تهیه انواع سوپ مرغ را یاد بگیرید. این نوع سوپ به دلیل خواصی که دارد برای بیماران و افرادی که سرما خورده‌اند، یک انتخاب خوب و غذای مقوی است که در ادامه به آموزش مرحله‌به‌مرحله برای تهیه این سوپ پرداخته‌ایم.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای تهیه سوپ مرغ، این است که یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و ۲ لیوان آب درون آن بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت مناسب قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش آید.
  • مرحله‌ی دوم: حالا مرغ‌هایی را که از قبل به‌خوبی شسته و تمیز کرده‌اید را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب‌پز شوند. البته برای این که خامی مرغ و بوی بد آن گرفته شود، بهتر است مقداری زردچوبه و پیاز را به آن اضافه کنید.
  • مرحله‌ی سوم: درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا مرغ آب‌پز شود. حالا به سراغ سیر و پیاز بروید. سیر و پیاز را به‌خوبی شسته و پوست بگیرید. سپس به‌صورت کاملا ریز و نگینی خرد کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: در یک قابلمه مناسب که برای درست‌کردن سوپ ایده‌آل است، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا به‌خوبی داغ شود. سپس پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  • مرحله‌ی پنجم: بعدازاین که اندکی پیاز و سیر را تفت دادید، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا جایی که عطر زردچوبه آزاد شود و به خرد سیر و پیاز برود.
  • مرحله‌ی ششم: در همین حین به قابلمه حاوی مرغ سر بزنید و اگر مرغ‌ها آب پز شده بودند. آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از این که کمی خنک شد، به‌صورت نگینی یا ریش‌ریش خرد کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید.
  • مرحله‌ی هفتم: اندکی مرغ را به همراه سیر و پیاز تفت دهید و بعد از آن در حدود ۴ لیوان آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا مرغ‌ها مجددا بیست دقیقه بپزند.
  • مرحله‌ی هشتم: حالا هویج‌ها را به‌صورت رنده‌ی درشت یا نگینی ریز خرد کنید و بعد از گذشت مدت‌زمان پخت مرغ، آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه با سایر مواد درون قابلمه بپزد.
  • مرحله‌ی نهم: نوبت به سیب‌زمینی‌ها می‌رسد! آن‌ها را نیز به‌خوبی بشویید و پوست بگیرد و به‌صورت نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کرده تا بپزند. دقت کنید که اگر سیب‌زمینی را به همراه هویج به قابلمه اضافه کنید، به دلیل این که سیب‌زمینی زودتر می‌پزد، ممکن است له شود.
  • مرحله‌ی دهم: در نهایت جعفری خرد شده به همراه ادویه را نیز به قابلمه اضافه کنید. در دقایق نهایی پخت و زمانی که سوپ لعاب انداخته برای طعم بهتر اندکی آبلیمو نیز به آن اضافه کنید.
  • مرحله‌ی یازدهم: سوپ شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه خود سرو کرده و نوش جان کنید.

نکته: سوپ مرغ به دلیل این که موادی ندارد تا سبب ایجاد لعاب شود، ممکن است کمی آبکی شود. به همین دلیل بهتر است از اندکی رشته در تهیه آن استفاده شود که در ادامه این روش پخت را توضیح داده‌ایم.

همچنین اگر دوست دارید تا سوپ شما رنگ داشته باشد می‌توانید در زمان اضافه‌کردن جعفری، مقداری رب گوجه‌فرنگی نیز به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ مرغ به همراه ورمیشل

سوپ ورمیشل

درست‌کردن سوپ مرغ به همراه ورمیشل نیز بسیار راحت است و سبب می‌شود تا سوپ شما لعاب خوبی داشته باشد.

موادی که در تهیه این نوع سوپ نیاز داریم، دقیقا همان موادی است که در روش بالا گفتیم. تنها باید رشته ورمیشل و رب گوجه‌فرنگی را به لیست مواد اولیه اضافه کنید.

مراحل آماده‌سازی مواد نیز کاملا یکسان است و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که در دقایق انتهای پخت و زمانی که جعفری‌ها را اضافه می‌کنید، رشته ورمیشل به همراه رب گوجه‌فرنگی را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.

سوپ مرغ به همراه ورمیشل شما به همین راحتی آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

تنها نکته‌ای که باید بدانید این است که استفاده‌ی بیش از حد از رشته‌ی ورمیشل سبب سفت شدن سوپ می‌شود، پس دقت داشته باشید تا به میزان کافی رشته بریزید.

همچنین زمان پخت آن نیز نباید طولانی شود، چرا که لعاب زیادی می‌دهد و ممکن است تا سوپ مجددا سفت شود.

طرز تهیه سوپ مرغ به همراه قارچ

سوپ مرغ و قارچ

یکی دیگر از روش‌های درست‌کردن سوپ مرغ، اضافه‌کردن قارچ به آن است. این روش نیز بسیار خوشمزه است و اگر طعم آن را بچشید، احتمالا شیفته‌ی آن خواهید شد. در جدول زیر مواد اولیه برای دستور تهیه سوپ مرغ به همراه قارچ آمده است.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز

سینه مرغ

۲۵۰ گرم
قارچ

۳۰۰ گرم

پیاز

۱ عدد بزرگ
شیر

۱ لیوان

خامه

۳ قاشق غذاخوری

کره

۵۰ گرم
جعفری خرد شده

به میزان لازم

ادویه (نمک، فلفل، پودر سیر)

به میزان لازم

مراحل درست‌کردن سوپ مرغ به همراه قارچ و شیر

سوپ مرغ و قارچ و شیر

همان‌طور که گفتیم طعم سوپ مرغ با قارچ و شیر یک طعم جدید و جالب است. این نوع سوپ به‌عنوان پیش‌غذا برای مهمانی‌ها یک انتخاب خوب است. در ادامه، مراحل تهیه آن را به طور کامل گفته‌ایم.

  • مرحله‌ی اول: در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه دو لیوان آب، اندکی زردچوبه و پیاز درون قابلمه می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا مر‌غ‌ها آب‌پز شوند.
  • مرحله‌ی دوم: پیاز را به‌خوبی شسته و به‌صورت نگینی خرد می‌کنیم و درون یک قابلمه‌ی مناسب آن‌ها را تفت می‌دهیم تا جایی که سبک و طلایی شوند.
  • مرحله‌ی سوم: حالا مرغ آب‌پز شده را به‌صورت نگینی خرد کرده و به همراه پیاز‌ها تفت می‌دهیم تا جایی که مرغ نیز برشته و طلایی شود. می‌توانید در این مرحله اندکی نمک و فلفل نیز به مرغ اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا به خورد مرغ برود.

 

سوپ مرغ در کاسه

  • مرحله‌ی چهارم: برای درست‌کردن این نوع سوپ مرغ، قارچ‌ها را شسته و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس آن را به مرغ و پیاز اضافه کنید و روی حرارت بالا تفت دهید. در نهایت به این مواد در حدود یک لیوان آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا بپزد و به سراغ سایر مراحل بروید.
  • مرحله‌ی پنجم: در یک کاسه مناسب شیر و خامه را ترکیب کنید و به‌خوبی به هم بزنید تا کاملا یکدست شود. اگر دوست داشته باشید و بخواهید تا سوپ شما غلیظ‌تر شود از آرد هم می‌توانید استفاده کنید. بدین صورت که آرد را در کاسه بریزید و به آن کره‌ی ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید. این کار تا جایی ادامه دهید تا مواد حالت خمیر شود و سپس مخلوط شیر و خامه را آرام‌آرام به آن اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که آرد گلوله نشود.
  • مرحله‌ی ششم: در نهایت به مواد درون کاسه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و اگر دوست داشتید پودر سیر را نیز اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا سوپ لعاب بیندازد.
  • مرحله‌ی هفتم: در دقایق انتهایی پخت، ادویه سوپ را چک کنید و جعفری خرد شده را نیز به آن اضافه کنید. سوپ مرغ به همراه قارچ شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف موردنظر خود سرو کرده و با جعفری تزیین کرده و در نهایت نوش جان کنید!

سفارش مواد اولیه تهیه سوپ

در این مقاله به دستور تهیه سوپ مرغ به روش‌های مختلف اشاره کردیم. همان‌طور که گفتیم این نوع سوپ برای بیماران سرماخورده و افرادی که مشکل گلودرد دارند، یک غذای مقوی است و می‌تواند در بهبود حال آن‌ها اثر‌گذار باشد.

ممکن است که شما بخواهید این غذا را برای بیماران یا در کل برای خودتان درست کنید اما مواد اولیه‌ی لازم برای درست‌کردن سوپ مرغ را در خانه موجود نداشته باشید.

در این مواقع به جای خروج از خانه و خرید کردن، راهکار ساده‌تری وجود دارد. با سفارش آنلاین از اسنپ اکسپرس می‌توانید هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در بازه‌ی زمانی ۳۰ دقیقه تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.