طرز تهیه گلت توت فرنگی پاریسی

گلت توت فرنگی

برای سفر به پاریس آماده هستید؟ البته جای هیچ نگرانی نیست. چون هزینه بلیط هواپیما و همین طور هتل شما بر عهده ماست. این یک سفر خوشمزه و خوش رنگ است. در این سفر ما شما را به صرف یک دسر فرانسوی اصیل یعنی گلت توت فرنگی دعوت می‌کنیم. این دسر طرز تهیه راحتی دارد، اما توصیه می‌کنیم که اگر قرار است برای مهمانی و دورهمی‌های مهم خود آن را تهیه کنید، حداقل یک بار آن را برای خود پخته و آماده کنید. سپس آن را در مهمانی ارائه کرده و با هنر خود همه را شگفت‌زده کنید. حالا با ما همراه باشید تا این طرز تهیه را به شما آموزش دهیم.

گلت فرانسوی پیش از سفر

گلت خوشرنگ و لعاب

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

طرز تهیه گلت توت فرنگی ، موضوع این مطلب است. گلت توت فرنگی دسری فرانسوی و خوشرنگ و لعاب است که در دسته تارت‌ها و پای‌ها قرار ‌می‌گیرد. یک لایه خمیر نازک دارد که آن را با کره به جای روغن تهیه می‌کنند. سپس توسط فیلینگ میوه پر می‌شود. میوه‌ها باید میوه فصل باشند و بعد از آن لبه‌های خمیر تا زده شده و بر سطح گلت توت فرنگی خم می‌شوند.

بعد آن را در فر قرار می‌دهید و در نهایت می‌توانید مهمانان خود را با آن شگفت‌زده کنید. نکته مهم طرز تهیه گلت توت فرنگی این است که نباید از قالب پای یا تارت استفاده کنید. شما در هر سایزی که تمایل داشته باشید می‌توانید گلت خود را آماده و از آن لذت ببرید. خمیر گلت کالری کمتر و شیرینی بسیار پایین‌تری دارد. همچنین در ایتالیا آنرا کروستاتا می‌نامند.

مواد لازم برای خمیر گلت توت فرنگی

مقدار مورد نیاز

پودر قند

۱ قاشق غذاخوری
کره

۱۵۰ گرم

آب یخ

یک چهارم پیمانه
آرد

۲ پیمانه

مواد فیلینگ یا میانی گلت توت فرنگی

مقدار مورد نیاز
نشاسته ذرت

۱ قاشق غذاخوری

توت فرنگی

۴۰۰ گرم
شکر

نصف پیمانه

مواد لازم برای رومال گلت توت فرنگی

مقدار مورد نیاز
شیر

۱ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ

۱ عدد
پرک بادام

به میزان لازم

طرز تهیه گلت توت فرنگی

با هم طرز تهیه گلت توت فرنگی را در سه بخش اصلی مرور خواهیم کرد.

مرحله اول: در بخش اول از درست کردن گلت توت فرنگی ابتدا با هم خمیر این دسر را آماده می‌کنیم. برای شروع کار پودر قند را به همراه آرد در یک کاسه مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: بعد از آن کره را از یخچال درآورده و آن را به قطعات کوچکی تبدیل کنید. سپس قطعات خرد شده کره را بر روی آرد و پودر قند ریخته با استفاده از غذاساز قطعه‌های کره را با آرد و پودر قند به خوبی ترکیب کنید. بهتر است که از دستان خود استفاده نکنید تا خمیر با گرمای دست شما آشنا نشود. اگر غذاساز نداشتید می‌توانید از چنگال برای خرد کردن کره‌ها و ترکیب آن با آرد و پودر قند استفاده کنید.

مرحله سوم: در نهایت خمیر شما باید مانند خرده نان، ریز و تکه تکه شود. بعد از آن آهسته آهسته آب سرد را به آن اضافه کنید. با در نظر گرفتن نوع آرد مصرفی، میزان آب برای اضافه کردن به این خمیر متفاوت است. در هر حال نباید آب را به صورت یکباره بر روی خمیر بریزید.

مرحله چهارم: بعد از اینکه خمیر شما نرم و لطیف شد با نوک انگشتان خمیرها را جمع کرده و آنها را درون یک نایلون فریزری قرار دهید. این نایلون باید یک ساعت درون یخچال قرار بگیرد تا خنک شود. تا این قسمت از طرز تهیه گلت توت فرنگی ما خمیر را با هم آماده کردیم. بعد از آن به سراغ مواد فیلینگ یا میانی گلت توت فرنگی خواهیم رفت.

مرحله پنجم: برای آماده سازی مواد میانی، ابتدا باید توت فرنگی‌ها را شسته و اجازه دهید تا خشک شوند. بعد از اینکه آب توت فرنگی‌ها گرفته شد و آنها کاملا خشک شدند، حالا توت فرنگی‌ها را از وسط دو قسمت کنید. اصلا احتیاجی به خرد کردن توت فرنگی‌ها به قطعات ریز نیست.

مرحله ششم: بعد از آن قابلمه‌ای مناسب را انتخاب کرده آن را بر روی حرارت قرار دهید. سپس توت فرنگی‌ها را درون قابلمه ریخته و نشاسته ذرت و شکر را نیز به آن‌ها اضافه کنید.

مرحله هفتم: حالا با گذشت زمان به صورت کاملا آهسته توت فرنگی‌ها آب می‌اندازند. بعد از گذشت تقریباً ۳۰ دقیقه شما سسی به‌شدت غلیظ دارید که باید آن را از روی حرارت بردارید. سس توت فرنگی را کناری قرار دهید تا خنک شود.

مرحله هشتم: در قسمت بعد از درست کردن گلت توت فرنگی، باید خمیر را از یخچال خارج کرده و یک کاغذ روغنی را بر روی سطح کار آشپزخانه قرار دهید. بعد از آن خمیر را بر روی کاغذ روغنی خود باز کنید. حالا خمیر را به اندازه‌ و شکل دلخواه خود برش بزنید. دقت کنید که قطر خمیر شما نباید از ۳ میلی‌متر کمتر یا بیشتر باشد.

مرحله نهم: در گام بعدی از طرز تهیه گلت توت فرنگی، کاغذ روغنی را درون سینی فر قرار دهید. سپس سس توت فرنگی را که از قبل آماده کرده‌اید و خنک شده، در مرکز خمیر خود بریزید. بهتر است که حد نهایی سس توت فرنگی با لبه خارجی خمیر ۵ سانتیمتر فاصله داشته باشد.

مرحله دهم: حالا این ۵ سانتی‌متر خمیر را بر روی توت فرنگی‌ها برگردانید. وقتی دور تا دور خمیر خود را برگردانید، سپس سینی فر را برای مدت زمان ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.

مرحله یازدهم: فر را روشن کرده و آن را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار بدهید. اجازه دهید تا محیط فر شما گرم شود. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه حالا نوبت آن است که گلت آماده را از یخچال خارج کنید.

مرحله دوازدهم: حالا در ظرفی جداگانه زرده تخم مرغ را شکسته و از سفیده جدا کنید. سپس زرده را با شیر مخلوط کرده و با استفاده از برس آشپزخانه دور تا دور خمیر گلت را که بر روی توت فرنگی‌ها برگردانده‌اید با این ترکیب رومال کنید.

مرحله سیزدهم: بعد از آن به صورت کاملا سلیقه‌ای سطح خمیر گلت خود را با پرک بادام بپوشانید. حالا اگر فر شما به اندازه کافی داغ شد، سینی گلت توت فرنگی را در فر قرار داده و اجازه بدهید تا در مدت زمان ۴۰ دقیقه گلت توت فرنگی شما به‌خوبی پخته و مغزپز شود. همین که سطح روی دسر شما طلایی شد، یعنی گلت آماده است. آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش بزنید.

نکته مهم برای درست کردن گلت توت فرنگی

در این قسمت نکات مهم برای گلت توت فرنگی را به شما ارائه خواهیم کرد.

  • نکته اول اینکه توصیه می‌کنیم توت فرنگی‌ها را به هیچ عنوان ریز خرد نکنید. یک برش کافیست تا توت فرنگی‌ها به دو قسمت تقسیم شوند. اگر توت فرنگی‌ها بیش از اندازه خرد شوند، له خواهند شد.
  • نکته دوم اینکه دقت کنید که خمیر گلت به هیچ عنوان ورز داده نشود. این کار سبب می‌شود که بعد از پخته شدن سفت شود.
  • نکته بعد اینکه شما می‌توانید خمیر گلت را به‌راحتی به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
  • و نکته آخر اینکه که اگر از تستر یا فر برقی استفاده می‌کنید، بهتر است ۲۰ درجه حرارت را کمتر در نظر بگیرید.

دسر گلت توت فرنگی برای تمام فصل‌ها

گلتی به عطر و طعم پاریس

این مطلب یک طرز تهیه مفصل برای گلت توت فرنگی بود. دقت کنید که میزان مواد ارائه شده را حتما رعایت کنید. اگر تصمیم گرفتید برای دورهمی آخر هفته خود گلت توت فرنگی آماده کنید، نگران مواد اولیه آن نباشید. سرویس سوپرمارکت اسنپ همیشه در کنار شما خواهد بود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *