طرز تهیه میگوپلو؛ یک غذای دریایی خوشمزه

میگو دارای خواص زیادی بوده و یکی از بهترین غذا‌های دریایی محسوب می‌شود. از این روی اگر می‌خواهید یک وعده غذایی خوشمزه دریایی بچشید، با دنبال‌کردن طرز تهیه میگوپلو، امکان درست‌کردن یک غذای بی‌نظیر را خواهید داشت. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی به مراحل درست‌کردن این غذا با میگو بیندازیم.

مواد لازم برای تهیه میگوپلو

طرز تهیه میگوپلو

این غذا دارای خاصیت زیادی بوده و میگو یکی از گوشت‌های دریایی است که برای ارتقا سطح ایمنی بدن و رساندن ویتامین‌ها و مواد مغذی لازم؛ فوق‌العاده محسوب می‌شود. برای درست‌کردن میگوپلو، مواد اولیه لازم را آماده کرده و مطابق مراحلی که در زیر آورده شده‌اند، پیش بروید. مواد اولیه که برای پخت میگوپلو نیاز دارید، به شرح زیر هستند:

مواد اولیه

میزان لازم
میگو

۲۵۰ گرم

پیاز

۲ عدد متوسط
برنج

۲ پیمانه

پودر سیر

به مقدار کافی
پاپریکا

به مقدار کافی

فلفل سیاه، نمک و ادویه ماهی

به مقدار کافی
زعفران دم‌کرده

به مقدار کافی

مراحل درست‌کردن میگوپلو

مراحل تهیه میگوپلو در منزل

دستور پخت میگوپلو را مطابق با مراحل زیر دنبال کنید:

  • مرحله‌ی اول: پیش از انجام هر کاری بهتر است که ۲ پیمانه برنج را شسته و در آب و نمک، خیس کنید تا پخت بهتری داشته باشد.
  • مرحله‌ی دوم: میگوها را به‌خوبی شسته و تک‌به‌تک، رگ سیاه پشت آن‌ها را از دربیاورید.
  • مرحله‌ی سوم: حالا میگوهای شسته و تمیز شده را در یک ظرف مناسب ریخته و به آن تمام ادویه‌ها را به همراه زعفران دم‌کرده، اضافه کنید. میگوها را در این ادویه‌ها، به‌خوبی مخلوط کرده و مطمئن شوید که تمام سطح میگوها، به ادویه‌ها و زعفران آغشته شده باشد. سپس ظرف را با یک درب مناسب یا روکش سلفونی پوشانده و در یخچال بگذارید تا خوب عطروطعم مواد را به خود بگیرند. اجازه دهید میگوها برای ۹۰ دقیقه داخل یخچال بمانند.
  • مرحله‌ی چهارم: پس از سپری شدن این ۹۰ دقیقه زمان؛ پیاز‌ها را به‌صورت منظم و ریز خردکرده و در یک تابه در روغن، تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کرده و طلایی‌رنگ شوند. کمی هم زعفران به پیاز‌های در حال سرخ شدن، اضافه کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: پس از طلایی شدن پیاز‌ها، آن‌ها را در یک ظرف دیگر ریخته و میگوها را در تابه بریزید و تفت بدهید.
  • مرحله‌ی ششم: با سرخ شدن میگوها، پیاز‌ها را نیز به تابه برگردانده و باز کمی تفت دهید تا به‌خوبی با هم مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: در یک قابلمه مناسب آب جوشانده و پس از قل زدن آب، برنج را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا پخته و بافت برنج نرم شود. حالا برنج را آبکش کرده و دم کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: پس از آن که برنج به‌خوبی دم کشید؛ میگوها را با برنج در دیس کشیده و سرو کنید. اکنون میگوپلوی خوشمزه شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه اعضای خانواده و دوستان خود، نوش جان کنید.

برخی نکات مهم برای طرز تهیه میگوپلو

نکات مهم تهیه میگو پلو

برای آن که بهترین تجربه درست‌کردن میگوپلو را داشته باشید، حتما نکات زیر را در نظر بگیرید:

  1. دقت داشته باشید که ادویه‌ها به‌خوبی با میگوهای شسته شده، در تماس بوده و تمام سطح آن‌ها، آغشته شود. در غیر این صورت؛ بوی نامطبوع میگوهای خام در غذای شما احساس خواهد شد.
  2. شما می‌توانید به‌جای برنج ساده، از شوید پلو برای تهیه این غذا استفاده کنید که باعث خواهد شد تا این غذا ظاهر مجلسی‌تری نیز داشته باشد.
  3. دقت کنی که پیاز‌ها حین تفت دادن نسوخته و زمانی آن‌ها را به میگوها در تابه اضافه کنید که میگوها کاملا سرخ شده و نیازمند حرارت بیشتری نیستند.
  4. اضافه‌کردن پیازچه خرد شده به این غذا نیز موجب خواهد شد تا طعمی عالی به خود بگیرد.

سفارش میگوپلو از سرویس غذای اسنپ

از آن جایی که همیشه میگو در منزل نداشته و برای آماده‌کردن آن نیز باید زمانی اختصاص دهید؛ اگر در لحظه هوس میگوپلو کرده باشید، می‌توانید سفارش خود را از سرویس غذای اسنپ انجام داده و یک وعده‌غذای خوشمزه درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید. شما معمولا چقدر غذا‌های دریایی را در رژیم غذایی روزانه خود قرار داده و چه غذا‌های دیگری با میگو درست می‌کنید؟ تجربیات و ایده‌های خود در این زمینه را با ما و دیگر کاربران وب‌سایت در میان بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.