پیتزا رستبیف یکی از محبوبترین انواع پیتزا است که طعم و بوی بسیار خوبی دارد. این پیتزا متناسب با ذائقه کسانی است که خوردن گوشت را به سایر فراوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس ترجیح میدهند. شاید تصور کنید که درستکردن این پیتزا در خانه کار سختی است، اما اشتباه میکنید! با ما همراه باشید تا طرز تهیه پیتزا رستبیف خانگی را با همان طعم فستفودی یاد بگیرید.
پیتزا گوشت یا پیتزا رستبیف؟
اگر شما هم عاشق طعم گوشت در پیتزا یا هر غذای دیگری هستید یا غذای بدون گوشت را غذا بهحساب نمیآورید، این پیتزا مخصوص شماست. درستکردن پیتزا رستبیف در خانه، دیگر سخت نیست چرا که این رسپی شما را خیلی راحت و سریع به مقصد میرساند.
مواد لازم برای تهیه پیتزا رستبیف
در اینجا مواد لازم برای تهیه پیتزا رستبیف را برای ۴ نفر معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه موردنیاز شما به دست خواهد آمد.
مواد لازم | مقدار لازم |
گوشت راسته گوساله | ۳۰۰ گرم |
فلفل دلمه رنگی | یک عدد |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
سیر | ۲ حبه |
زیتون سیاه | به میزان دلخواه |
پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
سس کچاپ | ۲ قاشق غذاخوری |
خمیر پیتزا | ۲ عدد |
روغن کنجد یا آفتابگردان | ¼ پیمانه |
نمک | ¾ قاشق چایخوری |
پودر فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا | به مقدار لازم |
پودر سیر و آویشن | به میزان دلخواه |
برای تهیه خمیر پیتزا در خانه نیز به این مواد اولیه نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار لازم |
آرد سفید | ۳ لیوان |
آب | یک لیوان |
پودر خمیرمایه فوری | یک قاشق غذاخوری |
نمک | ¼ قاشق غذاخوری |
روغن | یک قاشق غذاخوری |
مراحل پخت پیتزا مرغ و قارچ
برای آمادهسازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود یک ساعت و نیم نیاز خواهید داشت. یک ساعت مراحل آمادهسازی آن زمان خواهد برد و ۳۰ دقیقه پخت آن!
نکته اصلی در خوشمزه شدن پیتزا رستبیف خانگی یا هر پیتزا دیگری، خمیر پیتزا است. شما میتوانید خمیر پیتزا را بهصورت آماده تهیه کنید یا در خانه درست کنید. پس ابتدا روش تهیه خمیر پیتزا را به شما آموزش میدهیم و بعد به سراغ آمادهکردن پیتزا میرویم.
تهیه خمیر پیتزا خانگی
یکی از نکات مهم یک پیتزای عالی، همیشه کیفیت خمیر آن بوده است؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم که مراحل درستکردن خمیر را با دقت بسیاری پشت سر بگذارید:
- مرحلهی یک: خمیرمایه را به همراه شکر و آب مخلوط کرده و هم بزنید. روی آن را پوشانده و صبر کنید تا خمیر عمل بیاید.
- مرحلهی دو: تخممرغ را به همراه شکر، روغن و نمک مخلوط کنید تا بافت یکسانی به دست آید.
- مرحلهی سه: آرد را دو بار الک کرده و آرامآرام به مخلوط اضافه کنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خمیر به غلظت مناسب برسد.
- مرحلهی چهار: خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با دست ورز دهید. ورز دادن و اضافهکردن آرد را تا آنجا ادامه دهید که خمیر دیگر به دست نچسبد (ممکن است تمام آرد استفاده نشود).
- مرحلهی پنج: ته یک ظرف را با روغن چرب کرده و خمیر را به درون آن منتقل کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید. این خمیر باید به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.
- مرحلهی شش: پس از آنکه حجم خمیر دوبرابر شد، آن را به ۴ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را بهصورت جداگانه در ظرف یا قالب پیتزا پهن کنید.
تهیه پیتزا رستبیف
حالا که مراحل مربوط به تهیه خمیر را پشت سر گذاشتید، به سراغ مراحل اصلکاری یعنی آمادهکردن پیتزا رستبیف میرویم:
- مرحلهی یک: ابتدا پیاز را پوستکنده و بهصورت نگینی خرد کنید. پیاز خرد شده را به همراه روغن در تابه تفت دهید. سیر را نیز پوست گرفته و خرد کنید. پس از آن که پیاز سبک شد، سیر را به آن اضافه کنید.
- مرحلهی دو: گوشت را شسته و تکهتکه کنید. سپس در تابه به همراه سیر و پیاز سرخ کنید. یک و نیم لیوان آب به ظرف اضافه کرده و صبر کنید تا با شعله کم، گوشت بهخوبی پخته شود.
- مرحلهی سه: گوشت پخته شده را در اندازههای دلخواه خرد یا ریشریش کنید. این مرحله به سلیقه خود شما بستگی دارد.
- مرحلهی چهار: اکنون خمیر پیتزا را روی قالب یا سینی فر پهن کنید. سس را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید. روی سس را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.
- مرحلهی پنج: قارچهای ورقهای و فلفل دلمه خرد شده را روی پیتزا بریزید. گوشتهای تکهتکه شده را روی سبزیجات بریزید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید. استفاده از پودر سیر و آویشن دلخواه است.
- مرحلهی شش: روی پیتزا مقدار دلخواهی از پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا بریزید و با زیتون سیاه آن را تزئین کنید.
- مرحلهی هفت: فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. ۱۵ دقیقه صبر کنید تا فر به دمای موردنظر برسد.
- مرحلهی هشت: پیتزا را در فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آماده شود. وقتی پنیر پیتزا طلاییرنگ شد، آن را از فر خارج کرده و با سس دلخواه میل کنید.
نکات مهم برای پخت پیتزا رستبیف فستفودی
رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه پیتزا رستبیف خانگی موجب میشود تا طعم پیتزا شما، به خوشمزگی پیتزاهای رستورانی شود:
- در هنگام پخت خمیر پیتزا دقت کنید که مقدار آرد زیاد نشود، چون سفت میشود.
- در برخی رستورانها بهجای قارچ از پیاز حلقه شده استفاده میکنند.
- استفاده از پنیر موزارلا به نظر خود شما بستگی دارد.
- میتوانید گوشتهای تکه شده را کمی تفت دهید، اما مراقب باشید که زیاد سرخ نشود، چون گوشت سفت میشود.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه پیتزا رستبیف خانگی را به شما آموزش دادیم. اگر هوس پیتزا رستبیف کردهاید؛ اما وقت کافی برای درستکردن آن در خانه را ندارید و دلتان نمیخواهد به رستوران بروید، ما سرویس غذای اسنپ را به شما معرفی میکنیم. میتوانید سفارش پیتزا آنلاین را در اپلیکیشن اسنپ انجام دهید و درب منزل، در کمترین زمان ممکن تحویل بگیرید. سفارش آنلاین غذا یک انتخاب عالی است!
دیدگاهتان را بنویسید