طرز تهیه ی پاستا راویولی به سبک ایتالیایی از سرآشپز مافیا

پاستا راویولی با طعم‌های زنده

طرز تهیه پاستا راویولی را همیشه در گوشه ذهن خود نگهدارید. برخی این‌گونه روایت می‌کنند که رئیس بزرگترین باند مافیای ایتالیا، حتی یک شب هم بدون نوش جان کردن کینگ پاستا یا همان پاستای راویولی سر بر بالین نمی‌گذارد. بله و اینگونه شد که پاستا راویولی با تلاش و ممارست شبانه‌روزی، به دریافت نشان پادشاه پاستاها نائل آمد. در ادامه قصد داریم تا شما را با تولد و تمام زوایای زندگی و خلق پاستا راویولی آشنا کرده و در انتها به یک بشقاب از این پاستای لذیذ مهمان کنیم.

طرز تهیه پاستا راویولی

آلت: بشقاب نقاشی پاستا راویولی

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

واقعیت این است که تنها راز کسب لقب پادشاه پاستاها توسط پاستا راویولی، کنار آمدن او با تمام شرایط سخت زندگی است. به‌عبارتی این پاستا می‌تواند به هرشکل و ظاهری درآمده و قلب شما را به تپش وادارد. یک پاستای مغزدار و متفکر که برحسب شرایط به شکل گرد، مربعی، نیم دایره، مثلثی و هر شکل دیگری که شما تمایل داشته باشید، در خواهد آمد. درون پاستا با مواد مختلفی پر شده و با سس قرمز یا سفید سرو می‌شود. محبوبیت راویولی به قدری است که بیستم ماه مارس را به نام او نامگذاری کرده‌اند.

این پاستا از ۳ بخش خمیر پاستا، فیلینگ یا مواد پرکننده میانی پاستا و سس پاستا، تشکیل شده‌است.

مواد اولیه برای تهیه خمیر پاستا راویولی

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۱ پیمانه تا یک پیمانه و نیم
شیر ۲ قاشق تا ۳ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم

 

مواد اولیه برای فیلینگ یا پرکننده میانی پاستا راویولی

مقدار مورد نیاز مواد اولیه
نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۱ بسته پنیر خامه‌ای
۱ بسته پنیر ریکوتا
نصف پیمانه پنیر پروولون رنده شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده
۱ عدد تخم مرغ

 

مواد اولیه برای تهیه سس پاستا راویولی

مقدار مورد نیاز مواد اولیه
۲ پیمانه خامه قنادی
۱ چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
۲ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

درست کردن پاستا راویولی

آلت: پادشاهی پاستاها، راویولی زیبا

در این قسمت بدون هیچ کم و کاستی همان طرز تهیه‌ای را برای شما شرح خواهیم داد که در یادداشت‌های سرآشپز بزرگترین باند مافیای ایتالیا پیدا شده است.

آماده‌سازی خمیر پاستا راویولی

در گام نخست باید خمیر پاستا را آماده کنید. بنابراین مراحل زیر را به صورت دقیق دنبال کنید:

  • مرحله اول: در مرحله اول از درست کردن پاستا راویولی ، برای آماده‌سازی خمیر ابتدا باید آرد گندم را دو الی سه بار الک کنید. الک شدن آرد گندم کمک می‌کند تا آرد شما کاملاً یکدست شده و هیچ ناخالصی نداشته باشد.
  • مرحله دوم: بعد از الک شدن آرد، آن را در یک کاسه متناسب با حجم آن بریزید. بعد از آن نمک و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید.
  • مرحله سوم: سپس شیر را نیز به آن اضافه کرده و تخم‌مرغ را هم در میانه آرد بشکنید. مواد اولیه باید به خوبی با هم مخلوط شوند.
  • مرحله چهارم: حالا باید به اندازه کافی آن‌ها را هم بزنید. خمیر شما بعد از ترکیب شدن تمام مواد آماده می‌شود. این خمیر باید حتماً به مدت زمان ۲ ساعت استراحت کند تا به‌خوبی عمل آمده و آماده تهیه پاستا راویولی شود.

آماده‎سازی مواد پرکننده میانی یا فیلینگ پاستا راویولی

تا زمان آماده شدن خمیر و سپری شدن ۲ ساعت، مواد فیلینگ میانی یا پرکننده پاستا را آماده کنید.

  • مرحله اول: برای آماده‌سازی مواد فیلینگ یا پرکننده پاستا راویولی، یک ظرف مناسب انتخاب کنید. حالا پنیر خامه‌ای، پنیر موزارلا، پنیر ریکوتا و پنیر پروولون را در کاسه مورد نظر ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: بعد از آن جعفری ساطوری شده را نیز به این ترکیب اضافه کرده و مجدد هم بزنید. در ادامه طرز تهیه پاستا راویولی وقت آن رسیده که تخم‌مرغ را نیز به این ترکیب اضافه کنید.
  • مرحله سوم: مجدداً تمام مواد را با هم به‌خوبی مخلوط کنید. در انتها شما به یک ماده پر کننده خمیر مانند و منسجم دست خواهید یافت.
  • مرحله چهارم: در گام بعد نوبت به آن می‌رسد که این مواد را در کره تفت دهید. یک تابه مناسب انتخاب کرده و آن را بر روی حرارت بگذارید. درون تابه یک قالب کره متناسب با حجم مواد میانی بگذارید. اجازه دهید که کره به آرامی آب شود.
  • مرحله پنجم: در مدت زمان آب شدن کره، مواد فیلینگ میانی پاستا راویولی را به شکل کوفته‌های کوچک و ریز درست کرده و آماده کنید. وقتی که کره کاملا آب شد حالا این کوفته‌ها را درون کره ذوب و داغ شده کمی تفت دهید.
  • مرحله ششم: بعد از اینکه تمام مواد تفت داده شدند، حالا نوبت آن است که به سراغ خمیر پاستا راویولی بروید. آن را بعد از گذشت مدت زمان ۲ ساعت از یخچال خارج کنید.
  • مرحله هفتم: بر روی سطح کار آشپزخانه کمی آرد بپاشید. خمیر را بر روی سطح کار آشپزخانه پهن کنید. بعد از آن با استفاده از یک رولت، خمیر خود را به شکل مورد نظر برش بدهید.
  • مرحله هشتم: بعد از برش خوردن خمیرها، حالا نوبت آن است که کوفته‌های تفت داده شده در کره و خنک شده را درون قالب‌های برش خورده خمیر پاستا راویولی بگذارید.
  • مرحله نهم: در مرحله بعداز طرز تهیه پاستا راویولی حالا نوبت آن است که خمیرها را بپیچید. باید لبه‌های قالب خمیر را به یکدیگر وصل کرده و با فشار دست آنها را خوب به هم بچسبانید.
  • مرحله دهم: وقتی تمام خمیرهای برش خورده شما با مواد فیلینگ پر شدند و لبه‌های خمیرها کاملا منسجم شده و به یکدیگر وصل شدند، حالا زمان پخت پاستا راویولی است.
  • مرحله یازدهم: یک قابلمه متناسب با حجم پاستا راویولی‌های آماده شده انتخاب کنید. سپس درون قابلمه به اندازه‌ای که روی سطح پاستاها را به میزان یک بند انگشت آب بگیرد، آب بریزید.
  • مرحله دوازدهم: اکنون به آب کمی روغن اضافه کنید و اجازه دهید که ترکیب آب و روغن در قابلمه به نقطه جوش برسد.
  • مرحله سیزدهم: بعد از اینکه آب به جوش آمد، حالا بالشتک‌های پاستا راویولی را درون آب جوش قرار دهید. سپس اجازه دهید تا بالشتک‌های پاستای شما به خوبی مغز پخت شوند. مدت زمان تقریبی برای پخت کامل این پاستاها ۳۰ الی ۴۵ دقیقه است.

آماده‌سازی سس پاستا راویولی

در بخش نهایی نیز تا زمان آماده شدن پاستاها و پختن آن‌ها در آب جوش، باید سس این غذا را آماده کنید.

  • مرحله اول: در مرحله آخر از درست کردن پاستا راویولی باهم سس را آماده می‎کنیم. یک تابه مناسب را بر روی حرارت قرار دهید. درون تابه روغن زیتون ریخته و اجازه دهید که تابه و روغن شما به خوبی داغ شوند.
  • مرحله دوم: بعد از آن سیر رنده شده را در روغن تفت دهید. به محض اینکه عطر سیر فضای آشپزخانه را پر کرد، حالا پنیر پارمزان رنده شده و همینطور خامه قنادی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شده و به قوام برسند.
  • مرحله سوم: سس را باید برای استفاده گرم نگه دارید. حالا نوبت مرحله نهایی و قرار دادن پاستاها در فر است.
  • مرحله چهارم: وقتی پاستاها در آب جوش به خوبی مغزپخت شدند، حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده و پاستاها را دانه دانه از آب جوش خارج کنید.
  • مرحله پنجم: بعد از آن یک ظرف مناسب انتخاب کرده و کف ظرف را با سس گرم آماده شده بپوشانید. حالا بر روی سس‌ها یک لایه پاستا راویولی بچینید.
  • مرحله ششم: مجدداً بر روی لایه پاستا را باز توسط سس بپوشانید. این مراحل را تا اتمام تمام پاستاها و همینطور سس، ادامه دهید. لایه آخر را نیز توسط سس بپوشانید و کمی بر روی آن پنیر پارمزان رنده شده بریزید.
  • مرحله هفتم: در زمان آماده‌سازی پاستاها و قرار دادن آنها در ظرف طبخ نهایی، فر را به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید تا فضای داخلی آن گرم شود. حالا ظرف حاوی پاستاها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
  • مرحله هشتم: دمای فر شما باید ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد باشد. بعد از گذشت این مدت زمان سطح پاستاهای شما کاملا طلایی می‌شود. این نشان دهنده پایان پخت پاستا درون فر خواهد بود.

 

چند نکته مهم برای تهیه یک پاستا راویولی اصیل ایتالیا

 

آلت: پاستا راویولی برای هر سلیقه‌ای

نکات تهیه و پخت غذاها به شما کمک می‌کنند تا بتوانید با در نظر گرفتن ریزه‌کاری‌های یک غذا، آن را با طعم واقعی و اصیلش آماده کنید. در این قسمت با چند نکته مهم برای تهیه پاستا راویولی ایتالیا، ما را همراهی کنید.

  • نکته اول این است که در زمان پخت راویولی‌ها درون آب جوش، دقت کنید که نباید تمام پاستاها را درون آب جوش بگذارید. بنابراین بهتر است هر بار ۵ الی ۱۰ عدد از پاستاها را درون آب جوش قرار دهید. نباید پاستاها بر روی یکدیگر قراربگیرند، چون به راحتی خمیر خواهند شد.
  • نکته مهم دیگر اینکه شما برای تهیه مواد فیلینگ یا پرکننده پاستا راویولی آزاد هستید. به عبارتی شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود مواد پرکننده میانی این پاستا را تغییر دهید.
  • همچنین پاستا راویولی این قابلیت را دارد که درون فریزر نگهداری شود. یعنی شما می‌توانید هر وقت که هوس پاستا راویولی کردید، آن را از فریزر خارج کرده و آماده و نوش‌جان کنید.
  • و نکته آخر اینکه برای جایگزین کردن پنیر پارمزان، می‌توانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید.

 

پاستا راویولی برای خاص پسندان

این مطلب به طرز تهیه پاستا راویولی اختصاص داده شد. راویولی را در زبان ایتالیایی به معنی بالشت ترجمه می‌کنند و یکی از غذاهای محبوب در جنوب شهر و منطقه جنوب ایتالیا محسوب می‌شود. اولین رسپی و طرز تهیه این غذا توسط فردی به نام “فرانچسکو دی مارکو” و در قرن چهاردهم تهیه شد. در رم نیز این غذا را با ماده اولیه مرغ آب پز تهیه می‌کردند. اما نکته جالب اینجاست که بدانید این پاستا در ایتالیای دوران باستان برای برگزار کردن مراسم‌های خاص مذهبی و همچنین در روزهای جمعه، طبخ و سرو می‌شد. پاستا راویولی نه تنها در ایتالیا که در سراسر دنیا خصوصاً در آمریکا طرفداران بی‌شماری دارد. این پاستا را هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا همراه با غذاهای دیگر، تهیه می‌کنند. اگر شما هم به تهیه این تحفه‌ی ایتالیایی مشتاق شدید، می‌توانید مواد لازم برای تهیه آن را از طریق سرویس سوپر مارکت آنلاین اسنپ سفارش داده و درب به منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *