درست‌کردن ترشی پیاز قرمز، یک ترشی وسوسه‌انگیز

هر ایرانی برای یکبار هم که شده طعم بی‌نظیر ترشی پیاز را چشیده است. این چاشنی بی‌نظیر معمولا در کنار غذا‌های سنتی ایرانی سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری را می‌سازد.

همچنین در اغلب رستوران‌ها می‌توانید طعم بی‌نظیر آن را بچشید. تهیه ترشی پیاز مربوط به فصل خاصی نبوده و هر زمان که تمایل داشته باشید، می‌توانید آن را با استفاده از دستورالعمل‌های مختلف تهیه کنید.

اما معمولا در فصل پاییز و زمستان در کنار غذا سرو می‌شود. این ترشی زادگاه خاصی نداشته و در اکثر شهر‌های ایران با کمی تغییر در روش تهیه و ترکیباتش درست می‌شود. روش درست‌کردن این ترشی بسیار آسان است.

مواد لازم برای درست‌کردن ترشی پیاز قرمز با نعناع

برای درست‌کردن ترشی پیاز قرمز با این روش به ترکیبات موجود در جدول زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز
پیاز قرمز

۲۰ عدد

فلفل قرمز

۲ عدد
سیر

۲ حبه

نعناع خشک

یک قاشق چایخوری
نمک

نصف قاشق چایخوری

شکر

نصف قاشق چایخوری
سرکه سفید یا قرمز

به‌اندازه کافی

نحوه درست‌کردن ترشی پیاز قرمز

مراحل زیر روش تهیه این ترشی را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله به شما آموزش می‌دهد. در نظر داشته باشید که تمام ترکیبات به‌کاررفته در تهیه این ترشی باید کاملا خشک و بدون رطوبت باشد تا ماندگاری ترشی بالاتر رود.

  • مرحله‌ی اول: پوست پیاز و سیر را باید قبل از شستشو از آن‌ها جدا کنید.
  • مرحله‌ی دوم: یک ظرف شیشه‌ای را برای قرار دادن مواد ترشی در داخل آن انتخاب کنید.
  • مرحله‌ی سوم: پیاز، سیر، فلفل قرمز و نعناع را به‌صورت لایه‌لایه و کاملا منظم درون ظروف جای دهید.
  • مرحله‌ی چهارم: سرکه را درون قابلمه ریخته و آن را حرارت دهید تا کمی داغ شود.
  • مرحله‌ی پنجم: شکر و نمک را به سرکه اضافه کرده و آن‌ها را به‌خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله‌ی ششم: ترکیب ایجاد شده را در محیطی خنک قرار دهید تا با محیط هم دما شود.
  • مرحله‌ی هفتم: این ترکیبات را با پارچه‌ای تمیز صاف‌کرده و آن‌ها را درون شیشه حاوی محتویات ترشی بریزید. مقدار سرکه باید یک‌بند انگشت از مواد موجود در داخل شیشه بالاتر باشد.
  • مرحله‌ی هشتم: درب شیشه را محکم ببندید، تا هوایی وارد ظرف نشود.
  • مرحله‌ی نهم: اجازه دهید تا شیشه ترشی در یک محیط خشک و خنک و به‌دوراز نور خورشید قرار بگیرد. (تقریبا دو هفته زمان لازم است تا ترشی به طور کامل برسد)
  • مرحله‌ی دهم: ترشی پس از دوهفته آماده سرو بوده و باید آن را درون یخچال نگهداری کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز با لبو

اگر به دنبال روشی برای طرز تهیه ترشی پیاز قرمز به روش بسیار سریع هستید، این بخش از مطلب مخصوص شماست. جدول زیر ترکیبات لازم برای تهیه این ترشی را در اختیار شما قرار داده است:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

پیاز ریز قرمز

یک کیلوگرم
لبو

یک عدد

سرکه سفید

یک لیوان
نمک

یک قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی فوری

برای تهیه این ترشی پس از آماده‌کردن مواد لازم باید مراحل زیر را طی کنید:

  • مرحله‌ی اول: پیاز‌ها را پوست‌کنده و سروته آن‌ها را جدا کنید.
  • مرحله‌ی دوم: می‌توانید پیاز‌ها را به سلیقه خود خلالی کنید یا از آن‌ها به‌صورت درسته استفاده کنید.
  • مرحله‌ی سوم: پیاز‌ها را درون آبکش بریزید تا آب آن‌ها به‌خوبی خارج شود.
  • مرحله‌ی چهارم: پیاز‌ها را روی یک پارچه قرار دهید تا رطوبت آن‌ها کاملا از بین برود.
  • مرحله‌ی پنجم: سرکه را با آب درون یک قابلمه ریخته و اجازه دهید، به جوش بیاید.
  • مرحله‌ی ششم: پیاز‌ها را درون ظرف شیشه‌ای چیده و لبو‌های پوست‌کنده شده و خرد شده را نیز در لابه‌لای آن قرار دهید.
  • مرحله‌ی هفتم: سرکه و آبی که اکنون دیگر جوش آمده را روی این مواد بریزید.
  • مرحله‌ی هشتم: درب شیشه را محکم بسته و آن را پس از هم دما شدن با محیط درون یخچال قرار دهید.
  • مرحله‌ی نهم: تقریبا ۷ تا ۱۰ روز زمان لازم است تا ترشی به مرحله سرو برسد.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز قرمز

می‌توانید این طرز تهیه ترشی پیاز قرمز را با این روش نیز انجام دهید. جدول زیر مواد لازم را به شما نشان خواهد داد:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز
پیاز ریز قرمز

۲۰ عدد

سیر

۲ حبه
نمک

½ قاشق چایخوری

شکر

½ قاشق چایخوری
سرکه قرمز

به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی قرمز

این روش نیز مراحلی تقریبا مشابه با دیگر روش‌های تهیه ترشی پیاز دارد؛ اما ترکیبات آن کمی متفاوت‌تر است. این مراحل عبارت‌اند از:

  • مرحله‌ی اول: پیاز‌ها را شسته و اجازه دهید رطوبت آن‌ها به‌کلی خارج شود.
  • مرحله‌ی دوم: یک شیشه مناسب را برای تهیه ترشی انتخاب کرده و آن را کاملا خشک کنید.
  • مرحله‌ی سوم: شکر، نمک و سرکه را روی حرارت قرار داده و پس از حل‌شدنشان، آن‌ها را به مواد موجود درون شیشه اضافه کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: سرکه باید یک سانتی‌متر بالاتر از ترکیبات موجود درون شیشه باشد.
  • مرحله‌ی پنجم: درب شیشه را محکم ببندید تا هوایی وارد آن نشود.
  • مرحله‌ی ششم: تقریبا ۲ هفته این ترشی باید درون یخچال قرار گیرد تا آماده سرو شود.

خواص ترشی پیاز قرمز

ترشی پیاز نه‌تنها دارای طعم بی‌نظیری است، بلکه خواص فراوانی دارد که از بین آن می‌توانیم به تأثیر آن روی عملکرد قلب اشاره کنیم.

علاوه بر این مصرف ترشی در کنار غذا به تنظیم قند خون کمک می‌کند؛ بنابراین برای افرادی که دچار مشکلات دیابتی هستند، بهترین گزینه است.

طعم بی‌نظیر ترشی پیاز را امتحان کنید

همان‌طور که مشاهده کردید، نحوه درست‌کردن ترشی پیاز قرمز بسیار آسان‌تر از آن چیزی است که در ذهن شماست. تنها کاری که باید انجام دهید، نکاتی مانند خشک بودن کامل ترکیبات است. بقیه مراحل تهیه این چاشنی بسیار آسان بوده و به طور کامل در این مطلب عنوان شد.

اگر می‌خواهید ترشی پیاز قرمز را در منزل تهیه کنید، باید مواد مورد نیاز آن را در اختیار داشته باشید.

می‌توانید از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ استفاده کرده و آن‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید. همچنین اگر تجربه‌ای از اضافه‌کردن چاشنی‌های دیگر به این ترشی را دارید، حتما آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.