طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ سفر به ایتالیا به خوشمزگی یک دسر

دسر پاناکوتا یک دسر ایتالیایی و محبوب خوش طعم است. طرز تهیه آن بسیار آسان بوده و شما می‌توانید برای مهمانی‌های خانوادگی یا دوستانه خود به‌راحتی این دسر را تهیه کنید. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.

دسر پاناکوتا چیست؟

این دسر در واقع یک پودینگ ساده و خوشمزه ایتالیایی است. طرز تهیه پاناکوتا بسیار ساده و راحت بوده و در سراسر جهان افراد زیادی آن را درست می‌کنند.

حتی در کشور خود ما نیز می‌توانیم انواع مختلف این دسر را در منوی رستوران‌ها بیابیم. پس آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا خالی‌ازلطف نخواهد بود.

طرز تهیه دسر پاناکوتا

این دسر پرطرف‌دار این روز‌ها به شکل آماده و در بسته‌بندی‌های مختلف در همه‌جا پیدا می‌شود، اما طرز تهیه آن بسیار ساده است.

برای تهیه دسر پاناکوتا نهایت به نیم ساعت وقت نیاز دارید، اما برای آن که نتیجه نهایی قابل‌قبول و قابل سرو باشد، باید آن را برای مدت چهار الی پنج ساعت درون یخچال قرار دهید.

در ادامه شما با آسان‌ترین روش تهیه این دسر و همچنین انواع مختلف پاناکوتا آشنا خواهید شد.

انواع مختلف پاناکوتا

این دسر انواع مختلفی دارد که این تنوع به طرز تهیه متفاوت آن‌ها باز می‌گردد. مواد اولیه مورد نیاز پایه برای انواع مختلف دسر پاناکوتا نیز اغلب یکی است.

اما اگر می‌خواهید طعم‌های گوناگونی از این دسر را به دست آورید، باید طعم‌دهنده‌ها را تغییر دهید.

مواد اولیه برای تهیه دسر پاناکوتا

در این بخش از روش تهیه دسر پاناکوتا، مقدار مواد اولیه را برای دو نفر، به‌عنوان مواد پایه ذکر خواهیم کرد. در نظر داشته باشید که در ترکیب‌های مختلف که در ادامه ذکر می‌شوند؛ می‌توانید این دسر را تهیه کنید:

مواد اولیه

مقدار موردنیاز

شیر

یک پیمانه

خامه صبحانه

یک پیمانه

پودر ژلاتین

یک قاشق غذاخوری

وانیل

یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر یا پودر قند

دو سوم پیمانه

آب جوش

یک‌دوم لیوان

پودر ژله‌

یک بسته

موز

یک عدد

شکلات رنده‌شده

نصف لیوان

این موارد در تمامی خانه‌ها کم‌وبیش یافت می‌شود و از طرف دیگر تهیه آن‌ها نیز بسیار آسان است. پس شما می‌توانید با استفاده از این آموزش، یک دسر خوش طعم درست کنید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا قهوه

برای شمایی که از طعم و بوی قهوه لذت می‌برید، با این روش تهیه دسر پاناکوتا برای خود دسر دلخواه‌تان را آماده خواهید کرد.

  • مرحله‌ی اول: در گام اول باید ژلاتین را در ظرفی بریزید و با آب جوش مخلوط کنید. این دو را با هم ترکیب کنید تا به مخلوطی یکدست تبدیل شوند. همچنین می‌توانید این کار را به‌صورت بن ماری انجام دهید تا این مخلوط بهتر انجام شود.
  • مرحله‌ی دوم: در مرحله بعدی در ظرفی، خامه، شیر و شکر را ریخته، آن را روی شعله ملایم گذاشته و پیش از آنکه بجوشد با یکدیگر هم بزنید.
  • مرحله‌ی سوم: هنگامی که این مخلوط داغ شد، وانیل را نیز به ظرف بیفزایید.
  • مرحله‌ی چهارم: در گام بعدی، مایه به‌دست‌آمده را از روی حرارت برداشته و آن را درون یخچال بگذارید تا از دما افتاده و خنک شود.
  • مرحله‌ی پنجم: در این مرحله، پودر نسکافه را به همراه آب جوش و ژلاتین با هم ترکیب کنید. آن‌ها را هم بزنید تا تبدیل به ماده‌ای شفاف شود.
  • مرحله‌ی ششم: اکنون در این مرحله، ژله نسکافه را روی پاناکوتا ریخته و ظرف را برای مدت چهار تا پنج ساعت درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.

پاناکوتا شما به همین آسانی آماده است.

طرز تهیه پاناکوتا با سس میوه

شما می‌توانید پاناکوتا میوه‌ای هم درست کنید. برای درست‌کردن این نوع پاناکوتا، به شیوه زیر عمل کنید:

  • مرحله‌ی اول: در گام اول، ظرفی آورده و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شیر و خامه را درون آن ریخته و هم بزنید تا در هم ترکیب شده و حل شوند.
  • مرحله‌ی دوم: در مرحله بعد، باید شکر و پودر ژلاتین را به ظرف بیفزایید و با هم ترکیب کنید تا در شیر و خامه حل شوند. توجه داشته باشید که این مایه نباید بجوشد.
  • مرحله‌ی سوم: سپس وانیل را به این ترکیب اضافه کنید و پس از مخلوط شدن، آن را درون ظرف سرو بریزید. بعد ظرف را درون یخچال قرار داده تا ببندد و خنک شود.
  • مرحله‌ی چهارم: میوه‌های مورد علاقه خود را درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند. بعد از آن سس میوه را روی پاناکوتای تهیه شده بریزید و سرو کنید.

طرز تهیه پاناکوتا شکلات

دسر پاناکوتا شکلاتی نیز یکی دیگر از انواع پاناکوتا است که اتفاقا طرف‌داران زیادی دارد. برای درست‌کردن این دسر، به شکل زیر عمل کنید.

  • مرحله‌ی اول: درون ظرفی پودر ژلاتین را به همراه مقداری شیر ریخته و آن را به روش بن ماری حل کنید.
  • مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی بعدی باید باقی‌مانده شیر را با شکر و خامه، به ظرف حاوی پودر ژلاتین بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آرام‌آرام در این ترکیب حل شود.
  • مرحله‌ی سوم: پس از آنکه شکر حل شد، شکلات رنده شده را درون مایه به‌دست‌آمده و داغ بریزید. کمی صبر کنید تا دسر شما تغییر رنگ پیدا کرده و به رنگ شکلاتی درآید.
  • مرحله‌ی چهارم: در آخر پاناکوتا را درون ظرف‌های مخصوص سرو قرار دهید و آن را برای مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شده و سفت شود.

سفارش آنلاین مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

در صورتی که مواد لازم یا کافی برای تهیه این دسر خوشمزه را ندارید سوپرمارکت آنلاین اسنپ می‌تواند بهترین راه حل برای این مشکل باشد. در کمتر از ۳۰ دقیقه می‌توانید سفارشتان را تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.