طرز تهیه پاکوره؛ دایره‌های دوست‌داشتنی

طرز تهیه پاکوره هندی

پاکوره، غذای مخصوص هندی‌هاست که در عربستان نیز محبوبیت بالایی را دارد. طعم خوشمزه و معروفی که این غذا دارد، باعث شده افراد زیادی آن را به عنوان غذای اصلی تهیه کنند. این غذا دارای طعم تندی بوده و به همراه سس تند، سرو می‌شود. پاکوره، بافتی ترد و پفکی دارد و در میان غذاهای گیاهی و مناسب برای گیاهخواران قرار می‎‌گیرد. در این مطلب می‌خواهیم به شما طرز تهیه پاکوره به روش‌های مختلف را آموزش دهیم:

طرز تهیه پاکوره

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

پاکوره، یک غذای هندی و فوری است که به صورت توپ‌های برشته شده و با طعمی تند و مخصوص به خود تهیه می‌شود. از این غذا در بسیاری از کشورها مانند پاکستان، مالزی، ایران، افغانستان و چین نیز به عنوان غذای اصلی استفاده می‌شود.

پاکوره می‌تواند یک غذای عالی برای ورزشکاران باشد؛ چرا که انرژی بسیاری بالایی را برای فرد تولید می‌کند. اغلب افرادی که در رشته ورزشی موی تای فعال هستند، این غذا را می‎شناسند.

اما برای تهیه پاکوره به چه ترکیباتی نیاز داریم و چگونه می‌توانیم آن را به بهترین شکل تهیه کنیم؟ در ادامه راهنمای درست کردن پاکوره را با روش‌های مختلف بخوانید:

مواد لازم برای درست کردن پاکوره

با این مقدار مواد می‌توانید ۱۲ عدد پاکوره خوشمزه تهیه کنید و بدیهی است که برای طرز تهیه پاکوره برای ۴ نفر، باید مقدار مواد اولیه را کاهش دهید.

مقدار مورد نیاز مواد لازم
۱ پیمانه آرد سفید
½ پیمانه آرد نخود خام
۱ قاشق غذاخوری پودر مایه خمیر فوری
۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر
۵۰ گرم پیازچه
۵۰ گرم تره
۵۰ گرم جعفری
۵۰ گرم گشنیز
۱ پیمانه آب ولرم
۱ ق چ پودر سیر
۱ ق چ پودر پیاز
½ ق چ فلفل قرمز
½ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ زردچوبه
به مقدار لازم نمک و روغن

مراحل طرز تهیه پاکوره

برای درست کردن پاکوره، باید مراحل زیر را به صورت گام به گام انجام دهید:

  • مرحله اول: مواد خشک شامل آرد سفید، نخود خام، پودر خمیر فوری و بکینگ پودر در داخل ظرفی بزرگ مخلوط کنید. سپس آب ولرم را به آن اضافه کرده و مخلوطی یک‌دست را ایجاد کنید.
  • مرحله دوم: پودر سیر را با دیگر ادویه‌ها مانند پودر پیاز، فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه و نمک به آن اضافه کرده و آنها را با مواد مرحله قبل مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: اکنون نوبت به اضافه کردن سبزیجات می‌رسد. پیازچه، گشنیز و تره را اضافه کرده و به صورت ساطوری کاملا ریز خرد کنید، سپس آن را به مواد قبلی اضافه نمایید. این مخلوط را کاملا ترکیب کنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند.
  • مرحله چهارم: این مرحله نوبت اضافه کردن آب و سپس ترکیب کردن آن‌ها با یکدیگر است. در نهایت باید مواد شما شبیه به خمیری نرم، با بافتی کشدار و یک‌دست شود. اگر خمیر شما سفت باشد، با اضافه کردن آب می‌توانید آن را به صورت خمیر و با غلظت مناسب، تبدیل کنید و در نهایت اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بماند و برای سرخ کردن آماده شود.
  • مرحله پنجم: کمی روغن را درون یک تابه بریزید. دقت داشته باشید که میزان روغن باید به گونه‌ای باشد که پاکوره‌ها کاملا در آن شناور شوند. صبر کنید تا روغن روی حرارت داغ شود و از مایع پاکوره خود به صورت قاشقی درون آن بریزید و در نهایت منتظر بمانید تا این توپک‌های خوشمزه سرخ و طلایی شود.
  • مرحله ششم: روغن اضافی پاکوره را بگیرید تا بافتشان نرم نشود و تردی خود را حفظ کند. سپس آنها را درون ظرف بچینید.

اکنون پاکوره‌های ترد و پفکی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید…

تجربه بی نظیر یک غذای هندی

پاکوره یک غذای هندی است که به عنوان میان وعده، عصرانه یا غذاهای اصلی از آن استفاده می‎شود. برای تزئین آن می‌توانید از سبزیجات و دیگر مواد نیز استفاده کنید. طعم اصلی این غذا تند است و در آن از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز استفاده می‌شود. می‌توانید مواد مورد نیاز برای تهیه این غذا را از سرویس سوپرمارکت اسنپ خریداری کنید یا آماده آن را از سرویس تهیه غذا اسنپ تهیه و درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *