طرز تهیه سالاد نودل معمولی و خوشمزه؛ مناسب برای رژیم

اگر گیاهخوار هستید و می‌خواهید یک سالاد خوشمزه را امتحان کنید، پیشنهاد ما به شما سالاد نودل است. این سالاد بسیار خوشمزه بوده و رنگی‌رنگی بودن آن برایتان بسیار هیجان‌انگیز خواهد بود. این سالاد با داشتن سبزیجات مختلف و مواد اولیه بسیار مقوی؛ یک گزینه عالی برای آن دسته از افرادی است که می‌خواهند رژیم غذایی سبزیجاتی را دنبال کرده و میزان کالری کمتری دریافت کنند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سالاد لذیذ نودل برای گیاه‌خواران آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد نودل برای گیاه‌خواران

سالاد سبزیجات و نودل

نودل یکی از غذا‌های اصلی چین است و به دلیل آن که می‌توان از آن در سالاد و غذا‌های مختلف و با طعم گوناگونی استفاده کرد، در سایر کشور‌ها از جمله ایران نیز درست می‌شود. امروز شما می‌توانید انواع نودل‌ها را به‌صورت نیم‌پز و آماده از فروشگاه‌ها خریداری کنید یا اینکه خود ابتکار عمل را به دست گرفته و یک سالاد خوشمزه درست کنید.

برای درست‌کردن سالاد نودل مخصوص گیاه‌خواران، بهتر است نودل گندم سیاه را خریداری کنید. اما اگر موفق به یافتن آن در فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها نشدید، می‌توانید از همان نودل‌های معمولی استفاده کنید. این غذا طی مدت ۲۵ دقیقه آماده می‌شود و بسیار خوشمزه است و شما می‌توانید از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه این سالاد

برای درست‌کردن این سالاد نودل برای گیاه‌خواران، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد اولیه میزان لازم
سرکه سفید ۵/۱ فنجان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه به‌صورت رنده شده یا پودر خشک شده ۱.۵ قاشق غذاخوری
عسل طبیعی ۱.۵ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱.۵ قاشق غذاخوری
روغن کنجد به‌صورت بوداده شده ۱.۵ قاشق چایخوری
سس فلفل ۲.۵ قاشق چایخوری
نودل معمولی ۱ بسته کامل
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
هویج پوست‌کنده و درشت رنده شده ۱ عدد
فلفل‌دلمه‌ای قرمز خلال شده ۱ عدد
خیار پوست گرفته شده و رنده شده ۱ عدد
نخودفرنگی ۲/۱ فنجان
پیازچه ۳ قاشق غذاخوری
پیاز اسلایس شده، ترجیحا پیاز بنفش ۳ عدد
برگ گشنیز درشت خرد شده ۳ قاشق غذاخوری

 

مراحل تهیه سالاد نودل

مراحل تهیه سالاد با نودل

برای درست‌کردن این سالاد، به‌صورت زیر عمل کنید:

  • مرحله‌ی اول: در ابتدا، نودل تهیه شده را مانند دستورالعمل ذکر شده رب بسته‌بندی، بپزید.
  • مرحله‌ی دوم: سپس روی آن‌ها آب سرد ریخته و همانند درست‌کردن ماکارونی آبکش کنید تا نودل‌های پخته شده شما، به هم نچسبند.
  • مرحله‌ی سوم: بعد کاسه‌ای بزرگ که برای حجم مواد اولیه شما مناسب باشد؛ آورده و شکر، زنجبیل، عسل، سرکه، روغن کنجد، سس سویا و سس فلفل را درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید تا مواد درهم‌آمیخته شوند.
  • مرحله‌ی چهارم: آرام‌آرام روغن کانولا را به کاسه بیفزایید و مواد را با سرعت هم بزنید تا سس یکدست و یکنواختی درست شود.
  • مرحله‌ی پنجم: بعد باید فلفل‌دلمه‌ای، نودل، هویج، خیار و گشنیز را به سس آماده شده اضافه کنید. هر چه‌قدر که این مواد را بادقت بیشتری خردکرده باشید؛ سالاد شما یکدست‌تر شده و جذابیت بیشتری برای سرو خواهد داشت.
  • مرحله‌ی ششم: اکنون لازم است که این ترکیب را هم بزنید تا به‌خوبی مخلوط شده و سس به همه قسمت‌های نودل و سایر ترکیبات و مواد تشکیل‌دهنده آن برسد. دقت داشته باشید که در فرایند هم زدن سالاد، رشته‌های نودل تکه‌تکه نشوند.
  • مرحله‌ی هفتم: سالاد نودل گیاهی شما به همین آسانی آماده است. می‌توانید آن را در ظرف مخصوص سرو بریزید و سپس نوش جان کنید.

نکته: شما این امکان را خواهید داشت که به این سالاد مواد اولیه دیگری نیز اضافه کنید که از آن جمله می‌توان به زیتون سیاه، لوبیا پخته شده، جوانه ماش و گندم، فیله مرغ گریل شده و … اشاره کرد. در حقیقت با اضافه‌کردن این مواد اولیه مختلف، می‌توانید ارزش غذایی این سالاد را بالاتر برده و از خواص عالی بیشتری بهره‌مند شوید.

سالاد گیاهی نودل، گزینه‌ای عالی برای گیاه‌خواران

سالاد خوشمزه نودل برای گیاه‌خواران، یکی از بهترین گزینه‌ها برای درست‌کردن غذایی سریع، خوشمزه و گیاهی است. همان‌طور که در بالا نیز اشاره کردیم؛ البته شما می‌توانید سالاد نودل دیگری که با مواد گوناگونی مانند سالاد سبزیجات و نودل با رشته فرنگی و سبزیجات، تهیه می‌شوند نیز درست کنید. اما اگر به دنبال طعمی متفاوت هستید، این سالاد را حتما امتحان کنید.

برای تهیه مواد اولیه این سالاد، می‌توانید به‌راحتی از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ استفاده کرده و بهترین آن‌ها را با قیمت عالی، به‌صورت اینترنتی خریداری کنید. به این شکل در کمترین زمان، محصولات و مواد اولیه را درب منزل تحویل خواهید گرفت.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.