طرز تهیه سالاد ماکارونی مجلسی + مواد اولیه مورد نیاز

سالاد ماکارانی مجلسی

سالاد ماکارونی یکی از سالاد‌های پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می‌شود. می‌توانید از این سالاد به عنوان پیش غذا در مهمانی‌ها و جشن‌های تولد یا عصرانه‌های دورهمی خود استفاده کنید.

این سالاد علاوه بر این که طعم و مزه‌ی به یاد ماندنی و خوشمزه‌ای دارد، طرز تهیه‌ی آن بسیار راحت بوده و شما می توانید در کمترین زمان، آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد ماکارونی خانگی

مواد لازم برای سالاد ماکارانی

ما در این دستور کامل‌ترین روش پخت سالاد خوشمزه ماکارونی را به شما آموزش خواهیم داد. شما می‌توانید متناسب با سلیقه و ذائقه‌ی خود بدون محدودیت از مواد گفته شده در جدول زیر استفاده کنید.

ماکارونی را به صورت قالبی یا تک نفره برای مهمانی تهیه کرده و به دلخواه به جای مرغ، ژامبون به آن اضافه کنید. در صورتی که می‌خواهید، برای افراد بیشتری سالاد ماکارونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد اولیه را در تعداد نفرات، ضرب کنید.

مقدار مورد نیاز مواد لازم
۲ لیوان ماکارونی پیچی 
یک عدد سینه مرغ 
۲۰۰ گرم خیار شور
۴ عدد متوسط گوجه فرنگی
یک عدد فلفل سبز
یک عدد هویج
۲۰۰ گرم ذرت 
۲۰۰ گرم نخود سبز 
به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه 
۲ قاشق غذا خوری سس مایونز
۱ قاشق غذا خوری ماست پرجرپ غلیظ
به مقدار لازم روغن زیتون
به مقدار لازم آب و روغن

 

مراحل تهیه سالاد ماکارانی در کمترین زمان 

تهیه سس سالاد ماکارانی

مرحله‌ی اول: ابتدا یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار می‌دهیم، تا آب به جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چای خوری روغن مایع به آب اضافه می‌کنیم، تا ماکارونی‌ها به هم نچسبند. مقداری نمک به ترکیب آب و روغن اصافه می‌کنیم. پس از به جوش آمدن آب ماکارونی‌های فرمی را به آب جوش اضافه می‌کنیم.

مرحله‌ی دوم: پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی‌ها را داخل آبکش میریزیم و با آب سرد آبکشی می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش خارج شود.

مرحله‌ی سوم: در این مرحله ژامبون یا گوشت مرغ را به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار میریزیم. در صورتی که بخواهیم در تهیه این سالاد خوشمزه از گوشت مرغ استفاده کنیم ابتدا باید گوشت مرغ را آب‌پز کنیم.

مرحله‌ی چهارم: برای این منظور گوشت مرغ را به همراه مقداری آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز خرد شده درون یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا گوشت مرغ بپزد. سپس گوشت‌ها را خرد می‌کنیم و کمی در روغن تفت می‌دهیم.

مرحله‌ی پنجم: در این مرحله خیارشور، گوجه فرنگی‌ها و فلفل سبز را نیز به صورت دلخواه خرد می‌کنیم. می‌توانید خیار شور‌ها را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله‌ی ششم: سپس در یک کاسه‌ی مناسب، مرغ‌ها و ژامبون‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم. در ادامه ماکارانی‌های آبکشی شده، ذرت و نخود فرنگی‌های پخته شده یا کنسروی را به مواد داخل ظرف اضافه می‌کنیم.

مرحله‌ی هفتم: در این مرحله باید سس سالاد را تهیه کنیم. برای این کار سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک میریزیم، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی شوید خشک، آویشن و آب لیمو ترش به سس اضافه و مواد سس را خوب مخلوط کنیم تا کاملاً یک دست شوند.

مرحله‌ی هشتم: در این مرحله سس را به مواد سالاد اضافه می‌کنیم و خیلی آرام مواد را زیر و رو کرده تا علاوه بر اینکه مواد سالاد له نشوند، سس نیز به تمام نقاط سالاد برسد. باید مواد را آرام بهم بزنید تا خرد یا له نشوند، زیرا ظاهر سالاد خراب می‌شود. در آخر نوبت به اضافه کردن روغن زیتون می‌رسد.

مرحله‌ی نهم: پس از این که سالاد آماده شد، آن‌ را به سلیقه خود تزیین کرده و حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا خوب جا بیفتد. اگر می‌خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آن را یک ساعت قبل از سرو اضافه کرده تا تازگی خود را حفظ کند.

چند نکته برای داشتن سالاد ماکارونی با کیفیت‌تر

سالاد ماکارانی خانگی

  • به دلخواه می‌توانید دو عدد سیب زمینی متوسط را آب‌پز کنید و بعد از خنک شدن، آن‌ها را نگینی خرد کرده و به سالاد خود اضافه نمایید.
  • اگر از آمدن هویج خام زیر دندانتان در غذا خوشتان نمی‌آید؛ می‌توانید هویج‌ها را هم مانند سیب زمینی آب‌پز و نگینی خرد کنید.
  • سالاد ماکارونی رطوبت زیادی را به خودش جذب می‌کند و به همین علت بعد از اینکه داخل یخچال گذاشته شد، ممکن است کمی خشک شود. شما می‌توانید با اضافه کردن مقداری آب مرغ از خشک شدن سالاد خود جلوگیری کنید.
  • مقدار کمی زردچوبه به آب ماکارونی‌ها اضافه کنید، تا رنگ بهتری بگیرد.
  • اگر می‌خواهید سالاد ماکارونی پر کالری نداشته باشید، می‌توانید به جای سس مایونز از سس ماست استفاده و کمی خردل به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید سالاد رنگارنگ‌تری داشته باشید، فلفل دلمه‌های رنگی که به صورت نگینی خرد شدند را به دیگر ترکیبات سالاد اضافه کنید.
  • اگر تمایل دارید، می‌توانید از کمی قارچ تفت داده شده و کاهو خرد شده نیز استفاده کنید.

سفارش آنلاین و آسان سالاد ماکارونی

همانطور که گفته شد سالاد ماکارونی یکی از غذا‌های خوشمزه ایرانی است که می‌توانید از آن در وعده ناهار، شام و عصرانه استفاده کنید. به دلیل مقدار زیاد کربوهیدرات که در این سالاد استفاده شده است، این غذا جز غذا‌های سنگین به شمار می‌رود و می‌توانید این غذا را جایگزین وعده‌های برنجی خود کنید.

اگر زمان و امکان تهیه این سالاد خوشمزه را ندارید، پیشنهاد می‌کنیم برای سفارش سالاد مهمانی‌ها و جشن‌های تولد خود از سرویس درخواست آنلاین غذا و سالاد اسنپ سفارش دهید. سرویس غذای اسنپ پلتفرم سفارش آنلاین غذاست که تلاش می‌کند، غذای مورد نیاز شما را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به دست شما برساند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.