در حال حاضر که خرید خانه تا حدودی سخت شده است، بیشتر ما در خانههای استیجاری ساکن هستیم و سالانه باید اسبابکشی کنیم. بنابراین برای اسباب کشی منزل خود باید به قدری دقت داشته باشیم که خرابی و شکستن وسایل به صفر درصد برسد. برای مثال باید نحوه بستهبندی ظرفهای شکستنی و نحوه بستهبندی وسایل شکستنی را بلد باشیم تا وسایلمان دچار آسیب نشوند. اگر شما نیز با مشکل شکستن وسایل در حین اثاث کشی روبهرو هستید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.
اهمیت نحوه بستهبندی ظرفهای شکستنی
به هنگام اسبابکشی بعد از جابهجایی وسایل، لوازم برقی و سایر وسایل سنگین منزل، بستهبندی و جابهجایی ظروف و وسایل شکستنی از اهمیت بالایی برخوردار است که باید با رعایت نکات و دقت کافی انجام شود.
در واقع بستهبندی و جابهجایی ظروف شکستنی نسبت به بستهبندی سایر وسایل و لوازم، کار سختتری است و به مهارت و دقت بیشتری نیاز دارد. از اینرو نباید اهمیت نحوه بستهبندی ظرفهای شکستنی را دست کم بگیریم.
برای بستهبندی بهتر ظروف شکستنی خود باید از کارتنهای اسبابکشی استفاده کنید. در ضمن استفاده از ضربهگیر ظروف شکستنی نیز یکی دیگر از مسائل پراهمیت در نحوه بستهبندی این ظروف خواهد بود.
بهطور کلی با توجه به حساسیت بالای ظروف شکستنی، باید اصول مهم و کاربردی را در حین بستهبندی آنها در نظر بگیریم. در بخشهای بعدی نکات جزئی و کلی در مورد نحوه بستهبندی وسایل شکستنی را در اختیار شما قرار میدهیم.
نکات مهم در اسبابکشی و بستهبندی وسایل شکستنی
انتخاب روش مناسب برای بستهبندی هر یک از وسایل و ظروف، نیاز به دقت زیادی دارد تا نگرانی و استرس شما در مورد خرابی یا شکستن وسایلتان به حداقلترین میزان ممکن برسد.
اگر با مشکل شکسته شدن ظروف خود در حین اسبابکشی مواجه هستید، بهتر است نکات و روشهای زیر را در نظر بگیرید و طبق اصول ذکرشده وسایل و ظروف شکستنی خود را بستهبندی کنید. در ضمن باید با حوصله و بهصورت مرتب وسایل خود را در کارتن قرار دهید تا هیچ آسیبی به آنها وارد نشود.
بیشتر بخوانید: نکاتی که باید هنگام اسباب کشی برای لوازم شکستنی رعایت کنید
از کارتن مناسب بستهبندی ظروف شکستنی استفاده کنید
انتخاب کارتن مناسب برای جابهجایی و بستهبندی ظروف شکستنی از جمله بهترین نکاتی است که در نحوه بستهبندی ظرفهای شکستنی باید به آن توجه داشته باشید. هر یک از وسایل را با توجه به میزان حساسیت آنها در کارتنهای مناسب بچینید، البته توصیه میکنیم از کارتنهای مقوایی نازک استفاده نکنید.
توان جعبههای چوبی سبک از کارتنهای مقوایی بیشتر بوده، بنابراین اگر بودجه کافی دارید بهتر است جعبههای چوبی سبک را جایگزین کارتنهای مقوایی کنید.
ولی اگر بودجه شما پایین است، میتوانید از کارتنهای مقوایی خیلی محکم برای بستهبندی ظروف شکستنی خود استفاده کنید. این کارتنها در سایز متوسط و در سوپرمارکتها یافت میشوند.
از وسایل عایق و محافظ استفاده کنید
توجه داشته باشید قبل از اینکه وسایل و ظروف شکستنی خود را در کارتنهای محکم بچینید، بهتر است کاغذ، روزنامه یا نایلونهای مناسب را به دور آنها بپیچید تا بر اثر جابهجایی و حمل شدن، این ظروف به یکدیگر برخورد نکنند و هیچ آسیبی نبینند. از جمله این وسایل عایق و محافظ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نایلونهای حبابدار
- کارتنهای چند لایه
- مقواهای تکهای قوی
- کاغذهای سفت
- چند لایه روزنامه
- کاغذهای باطله
- پارچههای تمیز و نرم
- حوله
به خاطر داشته باشید از آنجایی که روزنامهها از مواد شیمیایی و رنگ تهیه میشوند و ممکن است با گذر زمان و در مجاورت ظروف، رنگ پس دهند یا ماده سمی خود را به ظروف شکستنی منتقل کنند، بهتر است از روزنامه باطله برای ایجاد فاصله میان ظروف شکستنی همانند بشقاب، لیوان و سایر ظروف غذاخوری استفاده نکنید.
ظروف و وسایل شکستنی را جداگانه بستهبندی کنید
با توجه به اینکه حتی برخی از ظروف شکستنی حساسیت بیشتری نسبت به سایر وسایل دارند، پس بهتر است هر یک از وسایل و ظروف آسیبپذیر را به صورت جداگانه بستهبندی کنید و در کارتنهای جداگانهای قرار دهید. برای مثال لیوانها و تنگهای کریستال از حساسیت بیشتری برخوردار هستند و ممکن است زودتر بشکنند.
این در حالی است که بشقابهای گل سرخ به طور معمول محکمتر هستند و کمتر شاهد شکستن آنها خواهیم بود. از اینرو نمیتوان تمام وسایل و ظروف شکستنی را به یک روش بستهبندی کرد و در یک کارتن قرار داد. در ادامه توصیههایی در مورد چیدمان ظروف شکستنی در اختیار شما قرار میدهیم:
- به دور لیوانهای کریستال خود نایلونهای حبابدار بپیچید و آنها را در کارتنهای محکم قرار دهید.
- دور گلدانهای ظریف، تنگهای شیشهای و بطریهای کریستال رول کاغذی قرار دهید یا پارچههای لطیفی را به دور آنها بکشید.
- ظرفهای پایهدار را در کارتنهایی جدا قرار دهید و در کنار پایه آنها هیچ ظرف دیگری نچینید.
- برای جلوگیری از آسیب رسیدن به بشقابهای شکستنی خود، بهتر است در میان هر یک از بشقابها از یک کاغذ ضربهگیر یا پارچه لطیف استفاده کنید تا بشقابها به طور مستقیم بر روی یکدیگر قرار نگیرند.
- در بستهبندی لیوانها بهتر است، درون هر لیوان را با فوم یا پارچه بپوشانید و سپس در کارتن بچینید.
بهترین نحوه بستهبندی وسایل شکستنی
بعد از اینکه طبق اصول و استانداردهای ذکرشده در بخشهای قبلی، وسایل خود را عایقبندی کردید و لوازم ضربهگیر نیز در میان آنها قرار دادید. اکنون باید با دقت کافی آنها را در کارتنهای مقوایی محکم یا جعبههای چوبی سبک قرار دهید.
به زبان ساده نباید کارتن یا جعبه خود را خیلی پر کنید؛ بهتر است، سر کارتن یا جعبه را مقداری خالی بگذارید. در نهایت بر روی ظروف چیده شده چند لایه روزنامه یا پارچه لطیف قرار دهید و درب کارتن یا جعبه را ببندید.
در ضمن به هنگام بستهبندی ظروف شکستنی، توجه داشته باشید که ظروف سنگین در ته کارتن یا جعبه باشند و ظروف سبکتر را در سطح بالایی کارتن یا جعبه قرار دهید.
تا جای ممکن هر یک از انواع ظروف و وسایل شکستنی را در کارتنهای جداگانه قرار دهید ولی اگر مجبور شدید به دلیل کمبود کارتن، بشقابها را با لیوانها در یک جعبه قرار دهید، بهتر است بشقابها را در کف کارتن بگذارید و لیوانها را روی بشقابها بچینید.
فراموش نکنید، هرگز نباید کارتنهای وسایل خود را خیلی سنگین کنید و به تعادل چیدمان کارتنها توجه داشته باشید.
در آخر بعد از اتمام مراحل چیدن وسایل و ظروف شکستنی در کارتن، با چسب پهن درب کارتنها را بچسبانید و بر روی کارتن بنویسید که این ظروف، شکستنی هستند. از اینرو فردی که آنها را جابهجا میکند بیشتر حواس خود را جمع خواهد کرد.
بیشتر بخوانید: ترفندهایی برای اسباب کشی، با کمی خلاقیت
بستهبندی ظرفهای شکستنی خود را به کاردان بسپارید
اکنون که با نحوه بستهبندی ظرفهای شکستنی و نحوه بستهبندی وسایل شکستنی آشنا شدید و نکات مهم و ضروری برای جابهجایی وسایل را درک کردید، شاید به این نتیجه برسید که اسبابکشی کردن، جابهجایی وسایل و بستهبندی ظروف یا وسایل شکستنی کار سختی است و شما ممکن است به کمک و راهنمایی یک اپلیکیشن باربری وانت نیاز داشته باشید.
بدینترتیب برای آسودگی خیال خود و کاهش نگرانی و استرس در مورد شکستن وسایل و ظروف آسیبپذیر بهتر است از سرویس اسباب کشی اسنپ کمک بگیرید. در این صورت با خیال راحت، وسایل، نحوه بستهبندی، حمل و جابهجایی را به متخصصان بسپارید و نگران شکستن وسایل و ظروف آسیبپذیر خود نباشید.
دیدگاهتان را بنویسید