تست تن ماهی یکی از انواع محبوب ساندویچهای تست است که بهراحتی درست میشود. این تست خوشمزه برای میان وعده، فینگر فود و یا غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد. این ساندویچ مورد علاقه اغلب کودکان است و میتواند مواد غذایی مورد نیاز بدن آنها را فراهم کند. برای درست کردن تست تن ماهی میتوانید از ساندویچساز استفاده کنید و یا آن را درون تابه آماده کنید. در این مطلب مواد اولیه، نکات و طرز تهیه تست تن ماهی را معرفی خواهیم کرد.
مواد اولیه تست تن ماهی
در اینجا مواد لازم برای درست کردن تست تن ماهی برای ۲ نفر را معرفی خواهیم کرد. اگر قصد دارید این غذا را برای تعداد کمتر یا بیشتری درست کنید، با چند ضرب و تقسیم ساده میزان مواد اولیه مورد نیاز شما به دست خواهد آمد.
مواد لازم | مقدار لازم |
کنسرو تن ماهی | ۱ عدد |
نان تست | ۱ بسته متوسط |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
خیار شور | ۳ عدد |
پیاز قرمز | ۱ عدد کوچک |
پنیر خامهای | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر ورقهای | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن | به میزان لازم |
کاهو خرد شده | یک چهارم پیمانه |
گوجه | ۲ عدد |
هویج رنده شده | یک عدد |
دستور پخت تست تن ماهی
برای آمادهسازی این غذای لذیذ به زمانی در حدود ۴۵ دقیقه نیاز خواهید داشت. ۱۵ دقیقه مراحل آمادهسازی آن زمان خواهد برد و ۳۰ دقیقه پخت آن!
- مرحله یکم: برای درست کردن تست تن ماهی، ابتدا تن ماهی را درون یک ظرف آب قرار داده و روی حرارت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید. دقت کنید که جوشاندن تن ماهی در زمان کمتر از ۲۵ دقیقه، امکان زنده ماندن باکتریهای خطرناک درون آن را افزایش میدهد.
- مرحله دوم: قارچها را شسته، پوست روی آن را جدا کرده و خرد کنید، سپس آنها را درون یک تابه سرخ کنید و ادویهها را اضافه کنید.
- مرحله سوم: پس از آنکه قارچها به خوبی سرخ شد، روغن تن ماهی را جدا کرده و به تابه بیفزایید. پنیر خامهای را نیز به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یک دستی ایجاد شود.
- مرحله چهارم: برای تهیه سس این غذا، گشنیز را به صورت ریز خرد کرده و با سس مایونز ترکیب کنید. خیار شور و پیاز قرمز را ریز ریز خرد کرده و یا آنها را رنده کنید و به مواد سس بیفزایید. مقداری فلفل و آویشن نیز درون سس بریزید.
- مرحله پنجم: یک نان تست را برداشته، سس را روی آن پخش کرده و مواد را روی سس بریزید. سپس پنیر خرد شده را به مقدار دلخواه روی مواد ریخته و نان تست دیگری روی آن قرار دهید. تمام مواد را به این صورت ساندویچ کنید.
- مرحله ششم: درون ساندویچساز و یا تابه گریل را با یک قلمو آغشته به روغن، تنها مقدار کمی چرب کنید و دقت داشته باشید که به هیچ وجه روغن زیاد به کار نبرید. هر دو سمت ساندویچها را درون یک تابه گریل برشته کنید و یا آن را درون ساندویچساز بگذارید.
- مرحله هفتم: پس از آماده شدن تستها درون آنها گوجه، کاهو خرد شده و هویج رنده شده قرار دهید.
نکات مهم در دستور پخت تست تن ماهی
رعایت برخی نکات ساده در طرز تهیه تست تن ماهی، موجب بهتر شدن طعم آن میشود.
- مقدار سس مورد استفاده در درست کردن تست تن ماهی، به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را کمتر یا بیشتر بریزید.
- اگر رژیم غذایی خاصی دارید و مصرف چربی برای شما مفید نیست، از سس مایونز کم چرب استفاده کنید.
- به جای کاهو میتوانید ترکیب جعفری و پیاز خرد شده را نیز به کار ببرید.
- استفاده از کلم بنفش و یا برگ کلم خرد شده بجای کاهو نیز، انتخاب مناسبی است.
- برای خوشمزهتر شدن طعم تست تن ماهی میتوانید از چیپس خلالی استفاده کنید.
- به جای تهیه این غذا در دستگاه ساندویچساز، میتوانید فر یا سولاردام را نیز مورد استفاده قرار دهید.
- اگر روغن خود تن ماهی را جدا نکنید، موجب میشود چربی غذای شما بیش از اندازه شود.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه تست تن ماهی را به شما آموزش دادیم. اگر شما نیز ترغیب شدهاید تا این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید، میتوانید مواد اولیه مورد نیاز را از طریق سرویس سوپر مارکت اسنپ سفارش دهید. اما اگر هوس خوردن تست تن ماهی کردهاید و وقت کافی برای درست کردن آن در خانه ندارید، ما سرویس غذای اسنپ را به شما معرفی میکنیم. میتوانید سفارش آنلاین غذا را در اپلیکیشن اسنپ انجام دهید و درب منزل، تحویل بگیرید. اسنپ همواره در خدمت شماست!
دیدگاهتان را بنویسید