قوانین و بهترین روش اسباب‌کشی به خارج از کشور

اسباب‌کشی به خارج از کشور

بسیاری از افرادی که در حال مهاجرت هستند معمولا با موضوع اسباب‌کشی به خارج از کشور روبرو می‌شوند. اگر فرد در حال مهاجرت به کشور‌های اروپایی، آمریکایی و همچنین برخی کشور‌های آسیایی باشد، طبیعتا باتوجه‌به هزینه‌های بالای زندگی در این کشور‌ها، ترجیح می‌دهند تاحدامکان وسایلی که از پیش در ایران داشته را با خود ببرد. به‌این‌ترتیب از صرف هزینه‌های گزاف برای خرید اثاثیه منزل در روز‌ها و ماه‌های نخست مهاجرت معاف خواهد بود. اما اسباب‌کشی به خارج از کشور قوانین و همچنین چالش‌های مخصوص به خود را دارد. عدم توجه به این قوانین و همچنین عدم استفاده از بهترین روش اسباب‌کشی به خارج از کشور می‌تواند هزینه‌های بسیار زیادی را به فرد تحمیل کند. در این مطلب همراه ما باشید تا با شما درمورد قوانین و بهترین روش‌های حمل اثاثیه به خارج از کشور صحبت کنیم.

قوانین اسباب‌کشی به خارج از کشور و موارد ممنوعه خروج

مهم‌ترین قوانین اسباب‌کشی به خارج از کشور شامل قوانین گمرک می‌شود. فردی که قصد اسباب‌کشی دارد باید باتوجه‌به اثاثیه‌ای که می‌خواهد به خارج از کشور منتقل کند و همچنین نحوه بسته‌بندی آن‌ها توجه کامل به قوانین گمرک ایران و کشور مقصد داشته باشد. این قوانین برای هر کشور می‌تواند متفاوت باشد و فرد جهت دریافت اطلاعات دقیق باید به سایت اداره مهاجرت، گمرک و همچنین اطلاعات فرودگاه شهر مقصد (در صورت ارسال هوایی اثاثیه) مراجعه کند.

اما موارد مشترکی هم وجود دارند که در خصوص ارسال اثاثیه به هر کشوری می‌توانیم به آن‌ها توجه کنیم. به‌طورکلی خروج این موارد از کشور ممنوع اعلام شده است:

  • صنایع‌دستی نفیس
  • فرش دستبافت بیش از ۲۴ مترمربع به‌ازای هر نفر
  • اشیا عتیقه
  • کتب خطی و چاپ سنگی
  • آثار هنری اصیل و قطعات خوشنویسی شده که دارای ارزش معنوی باشند.
  • اوراق مینیاتور
  • سنگ‌های گران‌بها و جواهرات بیش از حد مشخص
  • قرآن بدون مهر تأیید شورای نظارت بر چاپ و نشر قرآن
  • فیلم‌های سینمایی ۳۵ میلیمتری
  • ادوات موسیقی که جز میراث‌فرهنگی کشور محسوب می‌شوند.
  • انواع سلاح گرم از جمله تفنگ‌های شکاری
  • انواع سلاح سرد مثل شمشیر، دشنه، تیغ موکت‌بری، تیغ جراحی، کارد سنگری، پنجه بوکس
  • انواع مهمات مثل فشنگ
  • انواع اسباب‌بازی که مشابه سلاح گرم باشند.
  • انواع مواد مخدر و روان‌گردان به هراندازه

بسته‌بندی بار برای اسباب‌کشی به خارج از کشور

بسته‌بندی برای اسباب‌کشی به خارج از کشور

پس از مشخص‌شدن اثاثیه، حالا نوبت به بسته‌بندی آن‌ها می‌رسد. بهتر است از شرکتی که قرار است وسایل شما را انتقال دهد، ابتدا بخواهید که بازدیدی از آن‌ها انجام دهد. پس از آن وسایل خود را تاحدامکان به ایمن‌ترین و البته فشرده‌ترین روش ممکن بسته‌بندی کنید. بسته‌بندی نهایی توسط شرکت حمل بار صورت خواهد گرفت. اثاثیه شما بر اساس حجم و جنس آن‌ها در بسته‌بندی‌های پلاستیکی یا چوبی قرار خواهد گرفت و برای انتقال آماده می‌شود.

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در خصوص انتقال بار با بسته‌بندی چوبی باید به آن توجه داشت این است که جعبه چوبی پیش از خروج از کشور حتما باید سم‌پاشی شود تا هرگونه آفت احتمالی از روی آن پاک شده باشد. عدم سم‌پاشی بسته‌بندی‌های چوبی باعث تحمیل جریمه زیاد و همچنین اضافه‌شدن هزینه سم‌پاشی و قرنطینه بار در مقصد به شما خواهد شد.

روش‌های اسباب‌کشی به خارج از کشور

برای خروج وسایل از کشور به‌طورکلی ۳ راه وجود دارد که افراد می‌توانند بسته به فاصله کشور مقصد با ایران و همچنین موارد دیگر همچون هزینه‌ها، یکی از آن‌ها را انتخاب کنند. این ۳ روش اسباب‌کشی به خارج از کشور عبارت‌اند از:

  • روش زمینی
  • روش دریایی
  • روش هوایی

اسباب‌کشی به خارج از کشور به‌صورت زمینی

روش زمینی برای اسباب‌کشی به خارج از کشور

اگر کشور مقصد شما نزدیک به ایران است یا در بهترین حالت، با ایران مرز زمینی مشترک دارد، می‌توانید از روش زمینی برای اسباب‌کشی به خارج از کشور استفاده کنید. در روش اسباب‌کشی به خارج از ایران به‌صورت زمینی معمولا انتقال بار به‌وسیله قطار، کامیون یا خودرو‌های کوچک‌تر انجام می‌شود. انتقال بار به‌صورت زمینی روش چندان سریعی نیست، اما برای کشور‌های اطراف ایران، زمان زیادی نخواهد گرفت و از طرفی، هزینه انتقال بار به این روش نسبت به روش‌های دیگر نیز کمتر خواهد بود.

اسباب‌کشی به خارج از کشور از طریق دریا

اسباب‌کشی به خارج از کشور از طریق دریا

دریا یکی دیگر از مسیر‌هایی است که افراد می‌توانند برای انتقال اثاثیه خود از آن استفاده کنند. پیشنهاد می‌شود به جز در موارد خاص از این روش استفاده نشود. انتقال اثاثیه از طریق آب نه‌تنها روشی سریع نیست؛ بلکه هزینه‌های آن نیز نسبتا بالا است. یکی از این موارد خاص می‌تواند انتقال اثاثیه بین دو کشور با مرز مشترک آبی باشد. در این صورت انتقال وسایل چندان طولانی نخواهد شد و از طرفی هزینه آن نیز نسبت به انتقال بار با هواپیما کمتر خواهد شد.

اسباب‌کشی به خارج از کشور به‌صورت هوایی

اسباب‌کشی به خارج از کشور به‌صورت هوایی

یکی از بهترین روش‌ها برای انتقال اثاثیه به خارج از کشور استفاده از روش هوایی است. این روش به‌خصوص برای مسافت‌های طولانی می‌تواند سریع‌ترین و مناسب‌ترین روش ممکن باشد. انتقال بار به‌صورت هوایی به طور متوسط ۱۰ روز زمان می‌برد که بسته به مسافت بین کشور مقصد با ایران می‌تواند کمی از این مقدار کمتر یا بیشتر شود.

مزیت انتقال بار به‌صورت هوایی این است که به دلیل کوتاه بودن زمان انتقال، احتمال آسیب‌دیدگی وسایل به حداقل خواهد رسید. همچنین در این روش به دلیل آنکه میزان حرکت کمتر خواهد بود، انتقال با کمترین ریسک آسیب‌دیدگی وسایل انجام می‌شود. مزایای انتقال اثاثیه به خارج از کشور به‌صورت هوایی را می‌توان به‌این‌ترتیب عنوان کرد:

  • زمان کوتاه برای انتقال وسایل به هر نقطه از دنیا
  • به حداقل رسیدن میزان فشار بر اثاثیه در داخل بسته‌بندی
  • به حداقل رسیدن میزان ضربات به بار

اسباب‌کشی به روشی ساده و مطمئن

اسباب‌کشی به خارج از کشور به دلیل وجود قوانین گمرکی مختلف در ایران و همچنین قوانین منحصربه‌فرد برای ورود کالا به هر کشور، می‌تواند پیچیدگی‌های خاص خود را داشته باشد. از سوی دیگر بسته‌بندی صحیح وسایل و سپس انتقال آن‌ها به کشور مقصد به صورتی که کلیه وسایل به سلامت به مقصد برسند، موضوع مهم دیگری است که ممکن است به یک چالش تبدیل شود. در این شرایط کمک‌گرفتن از شرکت‌های معتبر و تیم‌های حرفه‌ای انتقال اثاثیه به خارج از کشور می‌تواند نه‌تنها در هزینه و زمان ما صرفه‌جویی کند، بلکه باعث شود کلیه وسایل نیز در صحت و سلامت انتقال داده شوند.

در نهایت نیز اگر قصد اسباب‌کشی داخل شهری دارید سرویس اسباب‌کشی اسنپ با ارائه خدمات کامل و حرفه‌ای انتقال اثاثیه به مقصد در کنار شما است تا به شما کمک کند اثاث‌کشی شما با کمترین هزینه، بالاترین سرعت و با کمترین احتمال آسیب‌دیدگی صورت بگیرد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *