طرز تهیه فریتاتا به سبک خانگی و خوشمزه

تهیه فریتاتا ایتالیایی

فریتاتا نوعی غذای بین المللی به شمار می‌رود که در اصل متعلق به کشور ایتالیا است. این غذا با ذائقه ایرانی‌ها بسیار سازگار است و می‌توان آن را به روش‌های متنوع و با استفاده از مواد اولیه گوناگون آماده کرد. در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه فریتاتا به روش‌های مختلف اشاره کنیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا تهیه این غذای خوشمزه را یاد بگیرید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

فریتاتا، غذایی خوشمزه و راحت

طرز تهیه فریتاتا

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

فریتاتا در واقع نوعی املت است که که از نظر شباهت به غذاهای ایرانی، بسیار شبیه به کوکو است. اما در دستور تهیه اصلی معمولا آن را سرخ نمی‎کنند و تهیه آن در فر صورت می‌گیرد. هر چند که سرخ کردن آن نیز امکان پذیر است و آموزش آن را قید کرده‌ایم!

اگر قصد درست کردن یک غذای خوشمزه اما سریع را دارید، حتما درست کردن فریتاتا را امتحان کنید؛ چرا که هم طعم خوبی دارد و هم آماده‌سازی راحتی!

مواد لازم برای تهیه فریتاتا

مواد لازم برای تهیه فریتاتا

حالا که آماده‌ درست کردن این غذای خوشمزه هستید، به سراغ مواد اولیه و لازم برای تهیه آن می‌رویم. در نظر داشته باشید که با این مواد می‌توانید فریتاتا را با مرغ تهیه کنید. این میزان از مواد اولیه برای ۴ نفر کافی است. البته بر حسب نفرات خودتان می‌توانید اندازه‌ها و مقادیر را تغییر دهید.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
سینه مرغ

۴۰۰ گرم

سیب زمینی

۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی

۳ عدد بزرگ

تخم مرغ

۳ عدد
پیاز

۱ عدد متوسط

جعفری

۵۰ گرم
پنیر پیتزا

۲/۱ پیمانه

ادویه (نمک،فلفل)

به میزان لازم

طرز تهیه فریتاتا به صورت مرحله به مرحله

درست کردن فریتاتا بسیار ساده است و همان طور که گفتیم، می‌توانید آن را با مواد اولیه مختلفی آماده کنید. حتی گیاه‌خوران و افرادی که رژیم دارند نیز می‌توانند آن را با سبزیجات میل کنند و از طعم آن لذت ببرند. در ادامه به طرز تهیه فریتاتا با مرغ اشاره کرده‌ایم که بی نهایت خوشمزه و فوق العاده است.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن فریتاتا خوشمزه، آماده‌سازی سینه مرغ است. شما باید در ابتدا سینه مرغ را به خوبی بشویید و تمیز کنید. سپس آن را به همراه مقداری نمک، زردچوبه و پیاز که برای گرفتن بوی زخم مرغ کاربرد دارد، درون قابلمه‌ی مناسبی بیندازید و آن را آبپز کنید.
  • مرحله دوم: باید حرارت زیر قابلمه را روی ملایم تنظیم کنید و حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه فرصت دهید تا سینه مرغ به طور کامل پخته شده و نرم شود. در ادامه باید به سراغ سیب زمینی بروید. بعد از این که سیب زمینی را به‌خوبی شستید و گل و لای آن جدا شد، باید پوست سیب زمینی را جدا کنید. در ادامه به کمک یک چاقوی تیز و تخته آن را به صورت نگینی خرد کنید.
  • مرحله سوم: در یک تابه مناسب به میزان کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا به‌خوبی داغ شود. زمانی که روغن خوب گرم شد، سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند. اگر دوست دارید تا رنگ سیب زمینی طلایی شود، مقداری زردچوبه نیز به آن اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: حالا باید به سراغ گوجه فرنگی و پیاز بروید. آن‌ها را نیز به‌خوبی بشویید و بگذارید تا آب اضافه‌ی آن خارج شود. در ابتدا گوجه فرنگی را از وسط نصف کرده و سپس به صورت نگینی خرد کنید. برای پیاز نیز همین کار را انجام دهید.
  • مرحله پنجم: در یک تابه دیگر روغن ریخته و بلافاصله بعد از این که روغن گرم شد، پیاز را به آن اضافه و شروع به تفت دادن کنید تا پیاز سبک و شیشه‌ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه و فلفل نیز به آن اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا عطر ادویه آزاد شود.
  • مرحله ششم: در این مرحله باید گوجه فرنگی خرد شده را به پیاز اضافه و شروع به تفت دادن آن کنید. این کار را باید تا جایی ادامه دهید که آب اضافی گوجه فرنگی تبخیر شود. حالا باید سری به قابلمه مرغ بزنید و اگر خوب پخته شده بود، آن را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا خنک شود.
  • مرحله هفتم: بعد از خنک شدن مرغ از یک چنگال کمک بگیرید و آن را ریش ریش کنید. در ادامه باید مرغ ریش ریش شده را به گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شده و یکدست شوند.
  • مرحله هشتم: در این مرحله باید به سراغ جعفری‌ها بروید. جعفری را شسته و سپس درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس جعفری را به صورت خیلی ریز یا ساطوری خرد کنید و به همراه سیب زمینی به تابه حاوی مرغ اضافه کنید.
  • مرحله نهم: در این قسمت شما باید میزان ادویه را چک کنید و اگر دوست داشتید مقداری نمک و فلفل اضافه کنید تا ادویه غذا یک اندازه و مناسب شود. بعد از اضافه کردن ادویه با کمک یک قاشق مواد را صاف کنید و حالت یکدستی به آن‌ها بدهید.
  • مرحله دهم: در ادامه تخم مرغ‌ها را درون یک کاسه مناسب بشکنید و با کمک یک چنگال یا همزن، شروع به هم زدن آن کنید تا بافت تخم مرغ از هم باز شود. سپس تخم مرغ را به صورت کامل روی تمام مخلوط مرغ بریزید و درب تابه را ببندید تا تخم مرغ خودش را بگیرد.
  • مرحله یازدهم: در انتهای کار نیز باید روی فریتا را با پنیر پیتزا بپوشانید و اجازه دهید تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود. فریتاتای شما آماده است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی آن را با گوجه گیلاسی و مقداری جعفری تزئین کنید و سپس در ظرف دلخواه خود سرو کرده و نوش جان کنید. به همین سادگی!

طرز تهیه فریتاتا سبزیجات

فریتاتا سبزیجات

درست کردن فریتاتا ایتالیایی سبزیجات نیز بسیار راحت است و اگر شما گیاه‌خوار هستید یا رژیم غذایی خاصی دارید، می‌توانید به‌سادگی آن را جایگزین فریتاتای مرغ کنید. برای درست کردن این غذا شما به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
تخم مرغ

۴ عدد متوسط

قارچ

۳۰۰ گرم
پیاز

۱ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای

۲ عدد
سیب زمینی

۲ عدد بزرگ

جعفری

۵۰ گرم
کره

۳۰ گرم

پنیر پیتزا

به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان دلخواه

برای درست کردن فریتاتای سبزیجات نیز کافی است تا طبق مراحل زیر عمل کنید.

  • مرحله اول: در ابتدا شما باید تمام سبزیجات را به‌خوبی شسته و سپس اجازه دهید تا آب اضافه‌ آن ها گرفته شود. بعد از این که سبزیجات خشک شدند، آن‌ها را خرد کنید.
  • مرحله دوم: سپس به کمک یک چاقوی تیز و تخته تمام مواد را پوست بگیرید و سپس به صورت نگینی آن‌ها را خرد کنید.
  • مرحله سوم: حالا یک تابه مناسب را انتخاب کنید و درون آن به میزان کافی روغن بریزید. بعد از این که روغن به‌خوبی داغ شد، شروع به سرخ کردن مواد کنید.
  • مرحله چهارم: در انتهای کار و وقتی که تمام مواد سرخ شدند، تمام آن‌ها را درون تابه پخته و ادویه‌های لازم را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ادویه به خورد تمام مواد برود.
  • مرحله پنجم: در نهایت نیز مانند روش بالا، تخم مرغ و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و بگذارید تا تخم مرغ جا بیفتد و پنیر نیز آماده شود! به همین راحتی Fritata سبزیجات شما آماده است. اگر دوست داشته باشید می‌توانید کدو و بادمجان را نیز به دستور تهیه اضافه کنید.

طرز تهیه فریتاتا در فر

همان طور که در ابتدا گفتیم، در دستور تهیه اصلی فریتاتا آن را سرخ نمی‌کنند و در فر آماده می‌شود. هر چند که باید مواد آن را جداگانه سرخ کرد!

درست کردن فریتاتا در فر کار شما را تا حد زیادی ساده می‌کند. برای انجام این کار شما باید تمام مواد را مطابق با آنچه که گفتیم، آماده کنید. سپس آن‌ها را درون ظرف مخصوص فر بریزید، همچنین تخم مرغ و پنیر را نیز در مرحله آخر اضافه کنید. فر را روی دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید و سپس ظرف را درون آن قرار دهید. نیاز است تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه روی همین دما درون فر بماند و بعد از گذشت این مدت می‌توانید آن را خارج کنید. فریتاتای شما آماده است.

البته اگر دوست دارید تا پنیر روی غذای شما برشته و طلایی شود، می‌توانید در نهایت به مدت ۲ دقیقه حالت گریل فر را روشن کنید. از همین روش برای درست کردن Fritata سبزیجات در فر نیز می‌توانید استفاده کنید.

به عنوان جمع بندی باید گفت…

فریتاتا یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است و می‌توانید در زمان‌هایی که بی حوصله هستید و یا عجله دارید، آن را آماده کرده و میل کنید. همچنین تمام مواد اولیه و مورد نیاز برای تهیه آن را می‌توانید به صورت آنلاین از سرویس سوپرمارکت اسنپ سفارش داده و در کوتاه‌ترین زمان و با صرفه هزینه معقولی تحویل بگیرید. حتما این غذا را امتحان کنید و نظرتان در مورد آن را با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *