نکات مهم اسباب‌کشی برای لوازم شکستنی

مجموعه نکات مهم بسته‌بندی و جابه‌جایی لوازم شکستنی برای اسباب‌کشی

هنگامی‌که قرار است از جایی به جای دیگر نقل‌مکان کنیم، جمع‌کردن و بسته‌بندی اقلام شکننده می‌تواند یکی از زمان‌برترین و حتی اعصاب‌خردکن‌ترین قسمت‌های کار باشد. این موضوع کاملا طبیعی است که نگران شکستن یا آسیب‌دیدن لوازم شکستنی در حین حمل‌ونقل باشیم. چراکه جعبه‌ها و باکس‌های ریزودرشت دربرگیرنده این لوازم، در حین اسباب کشی منزل ممکن است با کوچک‌ترین حرکت به شکستنی‌های موجود در آن‌ها آسیب بزنند.

بسیار مهم است که از وسایل شکستنی و باارزش خود مراقبت بیشتری کنیم و مطمئن شویم که آن‌ها در جای خود فیکس و ایمن هستند. بدین منظور، همچنان به خواندن ادامه دهید تا مجموعه نکات پک کردن وسایل شکستنی و ابزار‌های موردنیاز برای این کار را به همراه راهی مطمئن برای حمل تمام وسایل شکستنی و غیر شکستنی، با شما به اشتراک بگذاریم.

 

نکات بسته‌بندی وسایل شکستنی هنگام اسباب‌کشی

نکاتی کلی برای بسته‌بندی تمام وسایل شکستنی

همان‌طور که می‌دانید محافظت از وسایل شکستنی با نحوه بسته‌بندی صحیح آن‌ها شروع می‌شود؛ بنابراین شما بایستی در مورد ابزار‌ها و تکنیک‌هایی که استفاده می‌کنید دقت بیشتری داشته باشید. در واقع بادقت بیشتر و به‌خرج‌دادن ظرافت و قدری تلاش برای پک کردن و بسته‌بندی این دسته از لوازم، شما می‌توانید شکننده‌ترین وسایل را بدون هیچ‌گونه آسیبی به جایی که مدنظرتان است جابه‌جا کنید.

ازاین‌رو همان‌طور که روشن است باید در ابتدا به نحوه بسته‌بندی این دسته از لوازم پرداخته، تا در ادامه بتوانیم درباره نحوه جابه‌جایی و انتقال آن‌ها به درون ماشین و سپس مکان جدید صحبت کنیم.

از جعبه‌های کوچک‌تر برای اقلام شکستنی سنگین استفاده کنید

استفاده از جعبه‌های مقاوم و کوچک برای لوازم شکستنی ریز

طبیعتا حمل جعبه‌های کوچک آسان‌تر بوده و از آن طرف، امکان جابه‌جایی وسایل شکستنی موجود در داخل آن‌ها هنگام حرکت و اسباب‌کشی نیز کمتر است. البته درصورتی‌که آن ابزار شکستنی سنگین، به‌خوبی در جعبه‌ای که انتخاب کرده‌اید فیکس نشده یا قدری فضای خالی در اطراف آن وجود داشته باشد، حتما بایستی فضای اضافی را با روزنامه، پارچه یا بالشتک‌های زیاد پر کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های بسته‌بندی ظروف شکستنی در اسباب کشی

از جعبه‌های با مقاومت کم و ضعیف استفاده نکنید

دقت داشته باشید که هرچه جعبه ضخیم‌تر و محکم‌تر باشد و در واقع کف و دیواره‌های آن دارای قوام مناسب باشند، به نفع شما خواهد بود؛ بنابراین اگر جعبه‌ای قدرت نگه‌داری لوازم شکستنی را نداشت، به‌سادگی از آن استفاده نکنید. چراکه سخت‌گیری، صرف زمان و نیز نشان‌دادن حساسیت در بسته‌بندی لوازم شکستنی در ابتدای کار، خیلی بهتر از تأسف خوردن در زمانی است که آن‌ها دچار شکستن شده‌اند!

درز قسمت پایین جعبه‌ها را با نوارچسب اضافی محکم کنید

استفاده از چسب بیشتر برای محکم کردن زیر جعبه‌ها

حتی اگر جعبه موردنظر شما محکم و دارای قوام کافی باشد، ممکن است پس از مدتی که آن را با وسایل پر کردید، بر اثر فشار به سمت پایین خم شده و قوام آن از بین برود. یک راه خوب و البته ضروری استفاده از نوارچسب بیشتر در ناحیه زیرین جعبه، جایی که بیشترین فشار را تحمل می‌کند، است. به عبارتی، استفاده از نوارچسب اضافی به پشتیبانی بهتر از درز جعبه کمک کرده و همچنین از خم شدن و بیرون‌زدگی قسمت زیرین جعبه که وزن محتویات درون خود را تحمل می‌کند، جلوگیری می‌کند.

قسمت پایین جعبه‌ها را با مواد بسته‌بندی نرم بپوشانید

پوشاندن کف جعبه با مواد نرم و منعطف

برای اینکه به قسمت پایین جعبه فشار کمتری وارد شده و حتی در صورت پارگی و شکاف، وسایل به بیرون آن درز پیدا نکنند، استفاده از برخی مواد می‌تواند کمک‌کننده باشد. به عبارتی شما می‌توانید از کاغذ مخصوص بسته‌بندی، نایلون‌های حباب‌دار، فوم، لباس کاموایی یا حتی حوله‌هایی که دیگر به آن‌ها نیاز ندارید برای بالشتک درست‌کردن در ته جعبه استفاده کنید. در ادامه هنگامی‌که همه چیز را بسته‌بندی کردید، فضا‌های خالی باقی‌مانده را نیز با همین مواد پر کنید.

سنگین‌ترین وسایل را در پایین هر جعبه قرار دهید

بسته‌بندی لوازم شکستنی برای اسباب‌کشی

وقتی کار شما با جعبه‌های کوچک تمام شد، به سراغ جعبه‌های بزرگ‌تر بروید که قرار است دو یا سه قلم جنس را درون آن‌ها بگذارید. در این مورد فقط کافی است که همه اقلام را از بزرگ‌ترین به کوچک‌ترین ردیف کرده و آن‌ها را به همین ترتیب از سمت پایین جعبه به سمت بالا به‌صورت لایه‌ای بچینید. با این کار، وسایل سنگینی که در بخش پایینی جعبه قرار دارند؛ مانند پایه و تکیه‌گاهی محکم برای لوازم سبک‌تر قسمت بالایی عمل کرده و به‌خوبی آن‌ها را پشتیبانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: جابجایی ماشین ظرفشویی و لباسشویی در اسباب‌کشی

از دیوایدر یا تقسیم‌کننده و محافظ برای لوازم شکستنی استفاده کنید

استفاده از دیوایدر برای تقسیم کردن فضای درون جعبه

یکی از بهترین و راحت‌ترین کار‌هایی که می‌توانید برای اطمینان از سالم ماندن استکان، فنجان، لیوان، گلس و موارد مشابه انجام دهید، استفاده از تقسیم‌کننده یا دیوایدر است. بدین ترتیب می‌توانید تقسیم‌کننده‌های مقوایی در دسترس را برای جعبه‌های کوچک یا حتی جعبه‌های بزرگ‌تر مهیا کنید. احتمالا این دیوایدر‌ها را در باکس برخی لوازمی که قبلا خریده‌اید، دیده‌اید. این دیوایدر‌ها در اصل برای پیشگیری از برخورد و جابه‌جایی وسایل ریز تعبیه شده‌اند؛ بنابراین آن‌ها را پیدا کرده یا جداگانه تهیه کنید.

وسایل توخالی را با کاغذ بسته‌بندی یا پارچه پر کنید

پرکردن فضای داخلی لیوان‌ها با کاغذ

یکی از نکات مهمی که هنگامی پک کردن لوازم شکستنی مانند گلدان‌ها، کوزه‌ها، فنجان‌ها، پارچ و لیوان، انواع گلس‌ها، قوری و هر وسیله دیگری که دارای فضای خالی است بایستی رعایت کنید، پرکردن درون آن‌ها با مواد سبک و منعطف است. برای این منظور استفاده از کاغذ بسته‌بندی بهترین گزینه بوده که می‌توانید آن‌ها را به‌سادگی با مچاله کردن و فشردن، درون این دسته از شکستنی‌ها قرار دهید.

در هر جعبه از وسایلی با جنس یکسان قرار دهید

انتخاب وسایل هم‌جنس درون هر جعبه

همه چیز، از لیوان‌ها و بشقاب‌ها گرفته تا وسایل تزئینی شکستنی باید بر اساس اندازه، شکل و مهم‌تر از همه جنس، به‌صورت جداگانه در جعبه‌های مجزا بسته‌بندی شوند. دقت داشته باشید که بخش‌های جداشدنی یا سست مانند درب‌ها را برداشته و آن‌ها را جداگانه بسته‌بندی و محکم کنید.

علاوه‌برآن، ظریف‌ترین اقلام و وسایل مانند ظروف چینی یادگاری، آنتیک یا باارزش را باید در بسته‌بندی حباب‌دار به‌خوبی پیچیده و در انتها با نوارچسب به‌قدر کافی محکم کنید. همان‌طور که پیش‌تر اشاره کردیم یادتان باشد که این اقلام را به‌تنهایی در جعبه‌های کوچک‌تر قرار دهید، نه اینکه آن‌ها را با وسایل با سایز و جنس متفاوت روی یکدیگر بگذارید.

از مقدار زیادی نوارچسب بسته‌بندی استفاده کنید

استفاده زیاد از نوارچسب روی جعبه

وسایل شکستنی را با کاغذ بسته‌بندی یا پلاستیک‌های حباب‌دار مخصوص پک کردن درون جعبه قرار داده و با مقدار زیادی نوارچسب آن را محکم کنید. با این کار، کل جعبه شما تا زمان رسیدن به مقصد کاملا محکم و دست‌نخورده باقی‌مانده و اقلام درون آن در طول حرکت جابه‌جا نمی‌شوند. در واقع نوارچسب مخصوص بسته‌بندی، از جعبه‌های وسایل کوچک مانند لیوان یا جعبه‌های بزرگ حاوی تلویزیون، پشتیبانی بسیار خوبی می‌کند.

باکس وسایل شکستنی و ظریف را برچسب احتیاط بزنید

چسباندن برچسب احتیاط روی جعبه‌های لوازم شکستنی

یادتان باشد هر جعبه‌ای که حاوی اقلام شکننده است باید به‌وضوح برچسب‌گذاری شده و لیبل بخورد. به‌منظور توجه بیشتر به این جعبه‌ها، آن‌ها را در یک قسمت جداگانه قرار داده تا درصورتی‌که سرتان هم خیلی شلوغ شد، با دیدن مجزا بودن آن‌ها یاد ضرورت مراقبت از آن‌ها بیفتید. علاوه‌برآن، به کسانی که برای حمل‌ونقل وسایل به کمک شما می‌آیند نیز به‌راحتی می‌توانید نشان دهید که باید با این باکس‌ها بااحتیاط رفتار کنند. ازاین‌رو، آن‌ها می‌دانند که باید بیشتر مراقب این جعبه‌ها باشند و آن‌ها را در جای مناسب در کامیون قرار دهند.

از نیروی متخصص و خبره برای جابه‌جایی لوازم شکستنی کمک بگیرید

سرویس اسباب‌کشی اسنپ، یک سرویس خبره و کاربلد

پس از اینکه با نکات ساده، اما بسیار مهمی که برای شما بیان کردیم توانستید تمام وسایل ریزودرشت خود را به طور ایمن و محکم بسته‌بندی کنید، اکنون نوبت به انتخاب یک سرویس قابل‌اعتماد و خبره می‌رسد که بتواند شما را در امر جابه‌جایی لوازم شکستنی‌تان کمک نماید.

بدین منظور، سرویس اسباب‌کشی اسنپ، به‌عنوان یک گروه باتجربه و کاردان به شما این اطمینان را می‌دهند که تمام ابزار و لوازم شکستنی و قیمتی شما در حین جابه‌جایی محافظت شده و سالم به مقصد برسند. تجربه بسیار در جابه‌جایی لوازم شکستنی و سنگین و خدمات کاملی که این سرویس ارائه می‌دهد، هرگونه نگرانی را در وجود شما از بین برده و دست آخر، لوازم شما با تضمین سلامت به مقصد خواهند رسید.

در صورت دلخواه می توانید با رزرو وانت از سرویس باربری آنلاین اسنپ، از وسایل حساس و گران خود به طور جداگانه محافظت کنید.

 

نحوه بسته‌بندی دقیق لوازم شکستنی مختلف

جابه‌جایی وسایل شکستنی و کاهش میزان خسارت

لوازم حساس مانند ظروف شیشه‌ای، آلات موسیقی، ابزار‌های مربوط به تکنولوژی مانند کامپیوتر و پرینتر و سایر اقلام ظریف، در حین حمل‌و‌نقل به‌راحتی مستعد شکستن و نابودی هستند. ازاین‌رو اگر افرادی که برای جابه‌جا کردن این لوازم انتخاب می‌شوند حرفه‌ای نبوده و سرسری آن‌ها را در پشت کامیون ر‌ها کنند، جعبه آن‌ها در حین انتقال به‌سادگی حرکت کرده و دچار آسیب می‌شوند.

در واقع جابه‌جایی وسایل شکستنی می‌تواند به‌اندازه یک خانه‌تکانی استرس‌زا، زمان‌بر و اعصاب خردکن باشد، به‌خصوص اگر وسایل شکستنی زیادی داشته باشید. به همین منظور در بخش زیر، به تفکیک و به طور دقیق‌تر به بسته‌بندی و نحوه جابه‌جایی این لوازم خواهیم پرداخت.

ظروف، سرامیک، لیوان و بشقاب

بسته‌بندی صحیح ظروف شکستنی

ظروف شیشه‌ای، بشقاب‌ها و ست‌های چای‌خوری چینی اقلامی هستند که جابه‌جایی آن‌ها به توجه زیادی نیاز دارد. جعبه‌های کوچک‌تر را انتخاب کنید؛ زیرا کار با آن‌ها بسیار آسان‌تر است و فضای کمتری می‌گیرند. در ادامه، چند ورق حباب‌دار یا کاغذ بسته‌بندی را در پایین جعبه قرار دهید. برای بسته‌بندی ظروف شیشه‌ای، داخل آن‌ها را با کاغذ بسته‌بندی پر کنید و دسته‌های آن‌ها را در پوشش حباب‌دار بپیچید. سپس تمام لیوان را در کاغذ بسته‌بندی قرار دهید.

برای سرامیک‌ها و گلدان‌ها، مراحل بالا را دنبال کنید و مطمئن شوید که در اطراف هر دسته یا جزئیات دیگر، دقت بیشتری به خرج داده‌اید. برای بشقاب‌ها و کاسه‌ها، از کاغذ بسته‌بندی حباب‌دار بین هرکدام استفاده کرده و ۴ یا ۵ بشقاب را روی‌هم قرار دهید نه بیشتر. همچنین مطمئن شوید که برای محافظت بیشتر، فضای اضافی را با بالشتک یا حوله پر کرده‌اید.

در نهایت، برای انتقال جعبه ظرف‌وظروف و تمام وسایل شکستنی تزیینی و غیر تزیینی کوچک و دسته‌دار، آن‌ها را به‌گونه‌ای در دست بگیرید که یک‌دست شما زیر جعبه قرار داشته و دست دیگر، تکیه‌گاهی برای یکی از طرفین جعبه باشد. زیرا همان‌طور که می‌دانید برای این اقلام از جعبه‌های کوچک‌تر استفاده می‌کنیم و به همین خاطر، تک‌نفری هم می‌توان آن‌ها را جابه‌جا نمود.

ست تلویزیون

بسته‌بندی صحیح تلویزیون

دانستن نحوه بسته‌بندی تلویزیون برای جابه‌جایی بدون خطر شکستگی و خراش، قدری دشوار است. زیرا هیچ‌کس نمی‌خواهد زمان و پول خود را برای خرید یک تلویزیون جدید تلف کند. در این مورد، استفاده از جعبه اصلی تلویزیون یکی از بهترین راه‌ها برای محافظت از آن در حین جابه‌جایی است. بااین‌حال، اگر جعبه پاره شده یا قبلا آن را دور انداخته‌اید، راه‌های زیادی برای بسته‌بندی تلویزیون بدون جعبه اصلی آن وجود دارد.

برای این منظور، ابتدا تمام کابل‌های متصل به آن را جداگانه در یک جعبه قرار داده و برچسب بزنید. سپس سایر لوازم جانبی متصل به دستگاه را در بسته‌بندی حباب‌دار پیچیده و روی آن‌ها برچسب بزنید. در ادامه، آن‌ها را در یک جعبه جداگانه قرار دهید تا در حین حرکت سالم بمانند. برای محافظت از صفحه‌نمایش تلویزیون در برابر خط‌وخش، با استفاده از نوارچسب بسته‌بندی، پوشش حبابی را دور صفحه بپیچید تا به‌عنوان یک حفاظ عمل کند. سپس یک پتوی ضخیم را دور صفحه و پایه تلویزیون بپیچید و آن را با یک طناب کوچک یا باند مناسب، محکم کنید.

به دلیل آنکه معمولا تلویزیون‌ها، بزرگ بوده و وزن زیادی دارند، پیشنهاد می‌شود دونفری آن را جابه‌جا کنید. فارغ از جعبه کوچک کابل و سیم متعلق به تلویزیون، متوجه باشید که کدام سمت تلویزیون رو به بالاست و آنگاه آن را با ملایمت و دقت جابه‌جا کرده و روی سطح ایمنی قرار دهید. همچنین ازآنجایی‌که معمولا تلویزیون‌های جدید فرم باریکی دارند در دو طرف آن، جعبه‌های سنگین قرار دهید تا حین حرکت تکان نخورند. البته پیشنهاد می‌کنیم به دلیل شکننده بودن صفحه‌نمایش، تلویزیون را با دست نیز نگه دارید.

لوازم برقی و شکستنی آشپزخانه

بسته‌بندی صحیح لوازم شکستنی و برقی

موارد فوق، در مورد کالا‌های الکتریکی مانند توستر، تجهیزات کامپیوتری یا سایر لوازم آشپزخانه نیز صدق می‌کنند؛ بنابراین اطمینان حاصل کنید که آن‌ها را به‌درستی درون محافظ و یونولیت مخصوص خودشان قرار داده‌اید تا از خط‌وخش جلوگیری شود. دست آخر، حتما آن‌ها را در جعبه‌های کوچک‌تر بسته‌بندی کنید تا از هرگونه شکستگی جلوگیری شده و ایمن به مقصد برسند.

برای اینکه این لوازم برقی و گران‌قیمت، بدون آسیب و ایمن به مقصد برسند، دقت داشته باشید که نباید آن‌ها را بیش از حد تکان داده یا برای انتقال به کامیون، پرت کنید. همچنین مراقب باشید دستگاه‌ها درون باکس خودشان امکان حرکت نداشته باشند تا در صورت ترمز نابهنگام خودرو، دچار صدمه و شکستگی نشوند. در نهایت، آن‌ها را به‌آرامی در گوشه‌ای مشخص از عقب کامیون بچینید تا در اولین فرصت، به آشپزخانه جدید منتقل شوند.

مبلمان و اثاثیه شکستنی همراه آن

بسته‌بندی صحیح مبلمان و میز

هنگام جابه‌جایی مبلمان، کمد و میز نهارخوری به‌خصوص اگر آن‌ها بزرگ باشند، نگران هستیم که مبادا خطی روی آن‌ها بیفتد؛ بنابراین در صورت امکان، مبلمان خود را طوری جدا کرده و بچینید که در کوچک‌ترین قطعات ممکن باشند. این کار، محافظت و جابه‌جایی آن‌ها را بسیار آسان‌تر می‌کند.

در صورت امکان، هرگونه شیشه، رویه یا اجزای قابل شکستن و تزییناتی همراه آن‌ها باید برداشته شود و جداگانه در بسته‌بندی حباب‌دار یا ملافه پیچیده و با نوارچسب محکم شوند. بدین ترتیب، از ایجاد خراش یا فرورفتگی روی مبلمان در حین جابه‌جایی جلوگیری به عمل می‌آید.

برای حمل شیشه میز نهارخوری، حتما شیشه آن را پس از پوشاندن با مواد ضربه‌گیر، جداگانه و چندنفری جابه‌جا کنید. همچنین یادتان باشد آن را در کف عقب کامیون به‌صورت خوابیده قرار ندهید و تکیه‌گاهی مناسب و ایمن برایش انتخاب کنید. برای شیشه بوفه یا کمد‌ها، آن‌ها را پس از بسته‌بندی، روی‌هم قرار نداده و یکجا انتقال ندهید. چراکه معمولا شیشه‌ها به‌سادگی شکسته شده و حتی می‌توانند شما را دچار آسیب کنند؛ بنابراین همیشه در جابه‌جایی شیشه‌های صاف و مسطح، بیشترین میزان دقت را به کار ببرید.

کامپیوتر، لپ‌تاپ، پرینتر و دیگر وسایل همراه

بسته‌بندی و جابه‌جایی صحیح لوازم تکنولوژی

جدا از وسایل شیشه‌ای، اساسا کالا‌هایی که مربوط به تکنولوژی هستند، در حمل‌ونقل به ظرافت و دقت ویژه‌ای نیاز دارند. به عبارتی کیس و مانیتور، لپ‌تاپ، پرینتر، کنسول‌های بازی، فکس و دیگر موارد مشابه، فارغ از آسیب‌های ظاهری مانند خط‌وخش، با کمی فشار و تکان به‌سادگی کارایی خود را از دست می‌دهند؛ بنابراین علاوه‌بر اینکه باید آن‌ها را در باکس‌های مخصوص خودشان با یونولیت و ضربه‌گیر قرار دهید، نباید بگذارید دچار ضربه شوند.

برای مثال، کیس کامپیوتر و لپ‌تاپ، با یک تکان یا بی‌دقتی فرد حمل‌کننده، دچار خرابی جبران‌ناپذیر می‌شوند. به همین منظور باکس‌های آن‌ها را جداگانه، با لیبل و برچسب شکستنی و علامت توجه و اخطار آماده کنید. البته پیشنهاد می‌کنیم آن‌ها را با کامیون حمل بار جابه‌جا نکرده و با ماشین خودتان یا دست‌کم، سواری کرایه‌ای انتقال دهید.

لوستر و ساعت پایه‌دار

بسته‌بندی و جابه‌جایی صحیح لوستر و ساعت

از دیگر وسایل شکستنی و ظریفی که باید در هنگام جابه‌جا کردن، بسیار موردتوجه قرار گیرند، لوستر‌ها هستند. بدین منظور برای حمل صحیح آن‌ها، ابتدا لامپ‌ها و دیگر قسمت‌های جداشدنی را جدا کنید. سپس لامپ‌ها را درون باکس‌های کوچک لامپ قرار داده و دیگر قسمت‌های کوچک و شکستنی را در جعبه‌هایی که کف آن‌ها با کاغذ باطله، پوشال، ابر و مانند آن‌ها پوشیده شده است، قرار دهید.

اکنون برای بسته‌بندی بدنه اصلی لوستر، کار چندان سختی ندارید و فقط کافی است تمام شاخه‌های آن را با روزنامه پیچیده و سپس درون جعبه‌ای قرار دهید. علاوه‌بر آن، یادتان باشد اطراف لوستر را با مواد نرم بپوشانید. در ادامه، برای جابه‌جایی ایمن جعبه لوستر، کف جعبه را بیشتر چسب زده تا در اثر فشار، دچار خم‌شدگی نشود. همچنین یک‌دستتان را زیر جعبه قرار داده و آن را داخل کامیون، روی تمام جعبه‌ها قرار دهید.

به‌منظور حمل ساعت دیواری، مانند دیگر لوازم معمول و شکستنی که پیش‌تر بیان کردیم، عمل کنید. در مورد ساعت پایه‌دار بهتر است ابتدا آونگ آن را فیکس کرده و سپس درب ساعت را با پلاستیک حباب‌دار بپوشانید. در ادامه، اگر جعبه یا باکس مناسبی در دست ندارید، پتویی را دورتادور ساعت بپیچید. همچنین یادتان باشد حمل کردن این ساعت‌های بزرگ و سنگین، تک‌نفری مقدور نبوده و بهتر است دونفری آن را در یکی از گوشه‌های عقب کامیون، به‌صورت ایستاده قرار دهید.

کلام آخر

در مطلبی که مطالعه کردید شما را با نکات بسته‌بندی لوازم شکستنی آشنا کردیم. گفتیم همیشه جعبه‌های خود را برچسب بزنید تا بدانید هر اقلام را دقیقا کجا قرار داده‌اید تا بی‌احتیاط ر‌ها نشده یا جابه‌جا نشوند. به جای اینکه به‌سادگی تمام لوازم شکننده را در یک جعبه بیندازید، آن‌ها را تاحدامکان جداگانه بپیچید تا از هرگونه ترک یا شکستگی جلوگیری شود. علاوه‌برآن، درحالی‌که قراردادن وسایل مشابه در یک جعبه اشکالی ندارد، اما اجسام سنگین‌تر را بالای آن‌ها قرار ندهید.

در نهایت، یادتان باشد که در فرایند بسته‌بندی عجله نکنید. شکی نیست که جابه‌جایی یکی از استرس‌زاترین رویداد‌هایی است که می‌توان در زندگی تجربه کرد، بنابراین برای اتمام کار می‌توانید از سرویسی به مطمئنی و کاربلدی سرویس اسباب‌کشی اسنپ استفاده کنید تا تمام زحمات شما به ثمر بنشیند.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *