طرز تهیه فیش‌اند چیپس، یک غذای انگلیسی تمام‌عیار

طرز تهیه فیش‌اند چیپس

طرز تهیه فیش‌اند چیپس که یک غذای کلاسیک بریتانیایی محسوب می‌شود قرار است شما را حسابی غافلگیر کند. شاید تابه‌حال به انگلیس سفر نکرده باشید؛ اما امروز ما قصد داریم یک فیش‌اند چیپس کلاسیک که محصول خالص و ۱۰۰ درصدی بریتانیا است را به شما ارائه کرده و شما را با خود در سفری کوتاه و خوشمزه به این کشور ببریم. اصلا لازم نیست که در رستوران‌های شیک این غذا را سفارش بدهید. به‌راحتی می‌توانید در منزل این غذا را تهیه کرده و از میل کردن یک غذای انگلیسی کلاسیک و اصیل لذت ببرید.

مواد اولیه برای فیش‌اند چیپس کلاسیک

مواد لازم برای فیش‌اند چیپس

همان‌طور که در قسمت قبل اشاره کردیم فیش‌اند چیپس یک غذای ملل محسوب می‌شود که نه‌تنها مردمان انگلیس که تمام مردم در سراسر دنیا حتی ایران این غذا را به‌خوبی می‌شناسند و به آن علاقه زیادی دارند. البته بدون شک در لحظه‌ای که نام این غذا را می‌شنوید، ماهی بیشتر از چیپس ممکن است برای شما خودنمایی کند و در ادامه اگر علاقه به ماهی نداشته باشید ممکن است از خوردن این غذا صرف‌نظر کنید. اجازه بدهید به شما این مژده را بدهیم که این فیش‌اند چیپس جذاب، نظیر ندارد و مطمئن هستیم که با این طرز تهیه، غذای فیش‌اند چیپس پای ثابت وعده‌ها و میان وعده‌های شما در مهمانی‌ها، جشن‌ها و دورهمی‌ها خواهد شد.

مواد لازم مقدار موردنیاز
فیله ماهی ۴ عدد
سیب‌زمینی یک کیلو
آرد یک پیمانه
ماءالشعیر کلاسیک ۳/۱ فنجان
نشاسته ذرت یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ پودر یک قاشق‌چای‌خوری
آب گازدار ۳/۱ فنجان
روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه فیش‌اند چیپس

آشنایی با مراحل درست‌کردن فیش‌اند چیپس

در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه و درست‌کردن فیش‌اند چیپس را مرحله‌به‌مرحله برای شما شرح بدهیم، اما قبل از آن بد نیست بدانید که بهتر است ماهی شما فیله و بدون تیغ و استخوان باشد. این کار سبب می‌شود که خوردن غذا برای شما راحت‌تر بوده و حتی پختن آن نیز ساده‌تر باشد. به همین دلیل به شما توصیه می‌کنیم از فیله ماهی استفاده کنید که استخوان ندارد و بدون هیچ زحمتی تهیه و آماده می‌شود. ضمنا فراموش نکنید که میزان سیب‌زمینی استفاده شده نیز می‌تواند با درنظرگرفتن ذائقه شما کمتر یا بیشتر باشد. هرچند سیب‌زمینی سرخ شده یا همان چیپس، به‌اندازه تعداد افراد کره زمین طرف‌دار و هواخواه دارد.

مرحله‌ی اول: در گام اول از درست‌کردن فیش‌اند چیپس، یک کاسه متوسط انتخاب کنید و آرد را در کاسه بریزید. در این مرحله بهتر است ۲ قاشق غذاخوری از این آرد را جدا کرده و در ظرفی دیگر کنار بگذارید. در ادامه به این میزان آرد نیاز خواهیم داشت.

مرحله‌ی دوم: بعدازاینکه آرد را در یک ظرف متوسط خالی کردید، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را نیز به آن اضافه کرده و با هم به‌خوبی مخلوط کنید. روی این ترکیب نمک و فلفل بپاشید و مجددا همه را با یکدیگر به خوب مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: بعد از مخلوط شدن تمام مواد، ماءالشعیر را آهسته‌آهسته به این ترکیب اضافه کنید و با استفاده از چنگال آرد و ماءالشعیر را با هم مخلوط کنید.

مرحله‌ی چهارم: بعدازاینکه آرد و ماءالشعیر با یکدیگر به‌خوبی مخلوط شدند و یک مایه منسجم به شما دادند، آب گازدار را نیز به آن‌ها اضافه کرده و مدام هم بزنید و سعی کنید که از گلوله گلوله شدن آرد در مایه تهیه شده جلوگیری کنید.

مرحله‌ی پنجم: بعدازاینکه تمام مواد به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، این مایه را ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله‌ی ششم: در گام بعدی از طرز تهیه فیش‌اند چیپس سیب‌زمینی‌ها را شسته، آن‌ها را پوست بگیرید. سپس به‌صورت خلالی خردشان کنید. بعدازاین مرحله، سیب‌زمینی‌ها را در آبکش ریخته و روی آن‌ها آب سرد بریزید و آن‌ها را آبکشی کنید. با این عمل نشاسته سیب‌زمینی خارج شده و در زمان سرخ شدن شما را با مشکلی روبرو نمی‌کند.

مرحله‌ی هفتم: بعدازاین کار در یک قابلمه مناسب آب سرد بریزید، خلال‌های سیب‌زمینی را درون آب سرد قرار داده و اجازه دهید تا با حرارت کم، آب و سیب‌زمینی‌ها به‌آرامی بجوشند. مدت‌زمان ۳ الی ۴ دقیقه برای این کار کافی خواهد بود.

درست‌کردن فیش‌اند چیپس

مرحله‌ی هشتم: در مرحله‌ی بعدی، بعدازاین که آب به‌اندازه کافی جوشید آن را درون آبکش خالی کنید و در یک بشقاب چند دستمال آشپزخانه قرار داده و سپس خلال‌ها را روی دستمال‌های قرار گرفته در بشقاب بچینید. مجددا یک دستمال دیگر روی آن‌ها قرار داده و آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

مرحله‌ی نهم: بعدازاین فیله‌های ماهی را نیز روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا به‌خوبی آب آن‌ها گرفته شود. سپس روی آن‌ها نمک بپاشید.

مرحله‌ی دهم: بعد از آن، یک ماهیتابه مناسب انتخاب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید. در ماهیتابه روغن بریزید و اجازه بدهید تا ماهیتابه و روغن به‌خوبی گرم و داغ شوند. سپس خلال‌های سیب‌زمینی را که از یخچال درآورده‌اید درون روغن بریزید و اجازه بدهید تا سرخ شوند. لزومی ندارد که خلال‌های سیب‌زمینی کاملا سرخ و طلایی شوند. همین که پخته شده و رنگشان تغییر کند کافی است. در این زمان خلال‌ها را از روغن خارج کنید.

مرحله‌ی یازدهم: سپس ۲ قاشق غذاخوری آرد که در همان ابتدا از ظرف اصلی جدا کرده بودیم را درون بشقاب بریزید و فیله‌های ماهی را در آرد بغلتانید.

مرحله‌ی دوازدهم: سپس آرد اضافی آن را تکانده و دو طرف فیله ماهی را درون‌مایه خمیری که از قبل آماده کرده بودیم قرار داده و به این مایع آغشته کنید. بعد از آن درون ماهیتابه روغن ریخته و فیله‌های ماهی را به‌آرامی در روغن قرار دهید و اجازه بدهید تا هر دو طرف فیله با حرارت کم به‌خوبی پخته، طلایی و ترد شوند.

مرحله‌ی سیزدهم: ۸ دقیقه کافی است تا هر دو طرف فیله ماهی شما به‌خوبی سرخ شود. فیله‌ها را مدام برگردانید تا هر دو طرف یکسان و به یک اندازه سرخ شوند. بعدازاین که ماهی‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها به این شکل‌گرفته شود.

مرحله‌ی چهاردهم: در مرحله‌ی آخر سیب‌زمینی‌ها را باید کامل سرخ کنید. پس آن‌ها را در روغن با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا کاملا ترد و طلایی سرخ شوند. سرخ کردن کامل سیب‌زمینی‌ها در حدود ۵ دقیقه زمان خواهد برد. بعد از آن فیش‌اند چیپس کلاسیک شما آماده است. می‌توانید آن را در ظرف دلخواه ریخته و نوش جان کنید.

 

برای تهیه فیش‌اند چیپس عجله ندارید؟

در این مطلب با جزئیات کامل طرز درست‌کردن فیش‌اند چیپس را برای شما توضیح دادیم. همان‌طور که گفتیم بهتر است ماهی شما فیله باشد تا استخوان نداشته و در زمان تهیه آن با زحمت زیادی روبرو نشوید. در نهایت اگر تصمیم گرفتید که خود و اهالی خانه را به یک فیش‌اند چیپس لذیذ و جذاب دعوت کنید؛ اما مواد لازم را در منزل نداشتید، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ به شما کمک می‌کند تا مواد لازم را در کوتاه‌ترین زمان درب منزل تحویل گرفته و از فیش‌اند چیپس لذت ببرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.