طرز تهیه فتوچینی + فوت و فن‌های این غذای ایتالیایی

طرز تهیه فتوچینی

پاستا یکی از غذا‌های خوشمزه ایتالیایی است و انواع مختلفی دارد که فتوچینی یکی از انواع آن است. طرز تهیه فتوچینی بسیار ساده بوده و شما می‌توانید با استفاده از دستورالعمل پیش رو، این غذا را به‌آسانی تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای درست‌کردن فتوچینی

مواد اولیه برای تهیه فتوچینی

این پاستا، طرف‌داران زیادی داشته و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. برای آنکه بتوانید؛ مانند یک سرآشپز حرفه‌ای این غذا را درست کنید، در ابتدا مواد اولیه آن را تهیه و آماده سازید. مواد اولیه موردنیاز برای درست‌کردن پاستا فتوچینی به شرح زیر هستند.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
پاستا فتوچینی

۳۰۰ گرم

سینه مرغ

۲۵۰ گرم
پیاز

یک عدد متوسط

فلفل دلمه قرمز

یک عدد کوچک
جعفری

۲ قاشق غذاخوری

سیر

یک حبه
خامه

۴ قاشق غذاخوری

آب مرغ

۱۵۰ میلی‌لیتر
نمک و فلفل سیاه

به مقدار کافی

پاپریکا و فلفل قرمز

به مقدار موردنیاز
زردچوبه و روغن

به مقدار موردنیاز

مراحل طرز تهیه فتوچینی

مراحل درست‌کردن فتوچینی

درست‌کردن فتوچینی، مانند سایر پاستا‌ها بسیار آسان است. برای تهیه آن مراحل زیر را پشت سر بگذارید:

  • مرحله‌ی اول: در ابتدا لازم است پیاز را به‌اندازه نگینی خرد کنید. سپس تابه‌ای آورده و درون آن کمی روغن بریزید. پیاز را درون تابه ریخته و تفت دهید تا پیاز شفاف و سبک شود. بعد سیر را درون تابه رنده کنید.
  • مرحله‌ی دوم: بعد از آنکه سیر را به مدت یک دقیقه تفت دادید، جعفری‌های خرد شده را به همراه فلفل دلمه‌هایی که به‌صورت نگینی خرد کرده‌اید، به تابه بیفزایید. برای مدت ۵ دقیقه این مواد را با هم درون تابه تفت دهید. بعد باید این مواد را از تابه خارج کنید. آن‌ها را درون بشقابی ریخته و کنار بگذارید.
  • مرحله‌ی سوم: در این مرحله از طرز تهیه فتوچینی، باید پاستا را آماده کنید. برای آماده‌کردن آن می‌توانید از دستورالعمل درج شده روی بسته‌بندی پاستا کمک بگیرید. آن را درون قابلمه‌ای ریخته و روی پاستا آب جوش بریزید. صبر کنید تا کمی بپزد سپس پاستا‌ها را آبکش کرده و کنار بگذارید.
  • مرحله‌ی چهارم: اکنون مرغ را نگینی خردکرده و درون تابه تفت دهید. به آن نمک، فلفل قرمز و سیاه، زردچوبه و پاپریکا بزنید و مرغ را تفت دهید تا بپزد. بعد از پخته‌شدن مرغ، مخلوط سبزیجات را به تابه اضافه کنید و مجدد کمی با تفت دهید.
  • مرحله‌ی پنجم: آب مرغ را با خامه به‌خوبی ترکیب کنید تا به مخلوط یکدست تبدیل شود. بعد آن را به تابه مرغ بیفزایید و کاملا هم بزنید تا خامه و آب مرغ به تمام قسمت‌های ترکیبات تابه برسد. مقداری صبر کنید تا آب درون تابه بجوشد.
  • مرحله‌ی ششم: پس از شروع جوشیدن آب درون تابه، ۵ دقیقه صبر کنید. بعد پاستا را به تابه افزوده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا تبدیل به ترکیبی یکدست شوند. پس از غلیظ شدن سس، فتوچینی را درون ظرف موردنظر خود کشیده و سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه فتوچینی

نکاتی برای داشتن یک فتوچینی خوشمزه‌تر

با رعایت نکات زیر، می‌توانید برای درست‌کردن فتوچینی، بهترین روش تهیه را انجام داده و نتیجه آشپزی شما به‌مراتب بهتر و جذاب‌تر خواهد بود.

  • شما می‌توانید پاستا‌هایی با اشکال مختلف باتوجه‌به سلیقه خود انتخاب کنید. البته معمولا برای تهیه فتوچینی از پاستا‌های رشته‌ای استفاده می‌شود که به‌مراتب با ذات این غذا هماهنگی بیشتری دارد.
  • اگر می‌خواهید پاستای شما گیاهی باشد، می‌توانید مرغ را از آن حذف کنید. به‌طورکلی برای آن دسته از افرادی که گیاهخوار بوده و غذا‌های گوشتی میل نمی‌کنند، استفاده از سبزیجات یا در نهایت قارچ در این غذا، به‌مراتب بهتر خواهد بود.
  • در صورت تمایل ادویه‌ها را اضافه و کم کنید. البته زیاد کردن نمک، موجب شوری غذای شما شده و باید برای استفاده از آن حد و حدودی در نظر بگیرید.

صرف یک فتوچینی خوشمزه به کمک سرویس‌های اسنپ

همان‌طور که خواندید، طرز تهیه فتوچینی بسیار ساده بوده و شما می‌توانید به‌سرعت یک غذای خوشمزه ایتالیایی درست کنید. این غذا محبوبیت زیادی دارد و شما می‌توانید به‌جای درست‌کردن آن در منزل، نسبت به سفارش آنلاین آن از سرویس غذای اسنپ اقدام کنید. به این صورت به‌جای آن که نیاز باشد زمانی را برای تهیه این غذا و طبخ آن در منزل اختصاص دهید؛ در مدت زمانی کوتاه بسته غذا از بهترین رستوران‌های محدوده به محل آدرس شما ارسال خواهد شد.

همچنین درصورتی‌که تمایل به پخت این غذا در منزل دارید؛ اما مواد اولیه آن در دسترس شما نیست، نگران نباشید چرا که به‌راحتی می‌توانید از طریق سرویس سوپرمارکت اسنپ مواد لازم برای تهیه این غذا را سفارش داده و درب به منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.