شیرینی‌های معروف یزد که نباید از دست بدهید

شیرینی‌های یزد

شیرینی‌های معروف یزد یکی دو تا نیستند و اگر در این شهر به قنادی‌ها سر بزنید، ویترین آن‌ها شما را حسابی مجذوب خواهد کرد. پشمک‌های خوشمزه یزدی در هیچ کجای ایران رقیب ندارند و اگر بخواهید طعم واقعی و ناب باقلوا را بچشید، در یزد بهترین آن را تجربه خواهید کرد. اگر شما نیز عاشق شیرینی‌های خوشمزه هستید، در این مطلب با ما همراه شوید تا نگاهی به لیست بهترین و مشهورترین شیرینی‌های یزدی داشته باشیم.

«خرید اینترنتی کیک و شیرینی»

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

لیست شیرینی‌های معروف یزد

شهر یزد، شیرینی‌های خوشمزه و اختصاصی زیادی دارد که از دیرباز در این خطه از ایران‌زمین، رواج داشته‌اند. اما از میان انواع و اقسام شیرینی‌های اینجا، موارد زیر قابل‌توجه هستند:

شیرینی لوز

شیرینی لوز یزد

اگر می‌خواهید یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های یزد را بچشید، حتما شیرینی لوز را امتحان کنید. این شیرینی در طعم‌های بادامی، پسته‌ای، نارگیلی و … عرضه شده و شکل آن نیز به فرم لوزی است. اگر به سراغ قنادی‌های مشهور یزد بروید، شیرینی لوز را در بسته‌بندی‌های آماده در ترکیب طعم‌های آن می‌یابید. به طور مثال شما می‌توانید بسته‌بندی ۵ لوز یا ۴ لوز ر‌ا از بهترین شیرینی‌فروشی‌های یزد، خریداری کنید.

پشمک یزدی

پشمک یزدی

پشمک یزدی با طعم عالی و خوشمزه‌اش، برای هرکسی یک شیرینی فوق‌العاده خواهد بود. پشمک یزدی با آرد، شکر، سرکه، روغن و آب تهیه شده و با طعم‌های عسلی، کاکائویی، کاراملی و … عرضه می‌شود. پشمک یزدی توسط شرکت‌های مختلف در این شهر و همین‌طور قنادی‌های مشهور تهیه شده و شما می‌توانید از هر طریقی این شیرینی خوشمزه که بچه‌ها نیز عاشق آن هستند را سفارش دهید. شما می‌توانید از طریق سرویس غذای اسنپ، نسبت به سفارش اینترنتی پشمک و دیگر شیرینی‌های معروف یزد اقدام کنید.

حاجی بادام

شیرینی حاجی بادام

شیرینی حاجی بادام، به شکل توپک‌های ریز و ترد دیده می‌شود و میل‌کردن آن، به همراه چای یا دیگر نوشیدنی‌های داغ، بسیار جذاب خواهد بود. برای تهیه شیرینی حاجی بادام از شیرینی‌های معروف یزد، ترکیب زرده تخم‌مرغ، جوش شیرین، گلاب، پودر قند، هل و بادام به کار برده می‌شود. یزدی‌ها از این شیرینی برای میهمانی‌ها و دورهمی‌های خود استفاده می‌کنند.

نان سوروک

نان سوروک

نان سوروک از نان‌های سنتی شهر یزد محسوب می‌شود. این نان به حدی خوشمزه است که حتی میل‌کردن آن به‌تنهایی نیز فوق‌العاده جذاب خواهد بود. البته معمولا یزدی‌ها نان سوروک را به همراه پنیر یا کره و حتی حلوا میل می‌کنند. برای تهیه نان سوروک از آرد سنگک، تخم گشنیز، نمک، گل رنگ، مایه خمیر و روغن کنجد استفاده می‌شود. البته کار به این سادگی‌ها نیست و طبخ این نان خوشمزه یزدی، نیاز به مهارت دارد.

نقل یزدی

نقل

حتما تابه‌حال انواع نقل را چشیده‌اید؛ اما نقل یزدی با عطر عالی هل و ترکیب پسته و بادام در آن، چیزی متفاوت است. نقل یزدی در دهان آب می‌شود و بدون آن که به دندان‌ها بچسبد، نرم و لطیف است. البته نقل‌های یزدی نیز تنوع طعم دارند و شما می‌توانید نقل مورد سلیقه و طبع خود را از میان تنوع بالای نقل‌های یزدی به‌راحتی انتخاب کنید. از نقل یزدی هم برای پذیرایی و هم مراسم عروسی و تزئین سفره عقد عروس استفاده شده و ازاین‌رو یک نوع شیرینی یزدی بسیار خوش‌یمن به‌حساب می‌آید.

نان برنجی

نان برنجی

نان برنجی یزدی نیز از جمله شیرینی‌های معروف یزد است که در تهیه آن از آرد برنج، تخم‌مرغ، شکر، آرد سفید، هل، روغن و گلاب استفاده می‌شود. شیرینی نان برنجی، عطر و طعمی بسیار خوش داشته و نوع اصیل و یزدی آن، زمانی که به دهان می‌گذارید، پودر شده و هضم راحتی نیز دارد. از این شیرینی، می‌توان برای مراسم و میهمانی‌ها استفاده کرد. نان برنجی اصل یزد، بسیار ترد بوده و کاملا پودری و خوش خوراک است.

حلوا ارده

حلوا ارده

حلوا ارده از خوردنی‌های شیرین بسیار مقوی است که بیشتر برای وعده صبحانه استفاده می‌شود. یزدی‌ها، حلوا ارده را به‌عنوان عصرانه به همراه نان سنگک نیز میل می‌کنند. ترکیب حلوا ارده با چای خوش‌رنگ، فوق‌العاده بوده و کودکان نیز علاقه زیادی به آن دارند. همین‌طور اگر تابه‌حال امتحان نکرده‌اید، حلوا ارده و پنیر را با هم نوش جان کرده و ترکیب خاص شور و شیرین آن را بچشید.

شیرینی پنجره‌ای

خاتون پنجره

تهیه شیرینی پنجره‌ای بسیار ساده است و شما نیز می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل آماده کنید. قالب به کار برده شده در تهیه شیرینی نان پنجره‌ای یا خاتون پنجره، اهمیت دارد و این باعث می‌شود که بتوانید این شیرینی را در طرح‌های مختلف تهیه کنید. این شیرینی از مواد اولیه ساده‌ای چون آرد برنج، تخم‌مرغ، زعفران، پودر قند و … تهیه شده و با قالب‌زدن در روغن سرخ می‌شود.

قطاب یزد

قطاب

قطاب هم از شیرینی‌های سنتی و قدیمی یزد است که با داشتن طعم ترد و عالی، برای دورهمی‌ها، میز شب عید و هر مجلس دیگری، فوق‌العاده به نظر می‌رسد. اگرچه مواد اولیه برای تهیه قطاب، بسیار ساده و دم دست هستند، اما آماده‌کردن این شیرینی، باید حتما با مهارت و تجربه کافی انجام شود. در تهیه قطاب از آرد، روغن جامد، آب، پودر قند، پودر هل، گردو آسیاب شده و روغن مایع برای سرخ‌کردن نهایی، استفاده می‌شود.

باقلوا

باقلوای یزدی

باقلوای یزدی در سراسر ایران معروف است و در حقیقت به‌عنوان یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها در کشور شناخته می‌شود. حتی باقلوای یزد در شمار شیرینی‌های صادراتی قرار داشته و طعم عالی و بی‌نظیر آن رقیبی ندارد. در تهیه باقلوا از آرد سفید، شکر، روغن، زرده تخم‌مرغ، بکینگ پودر، کره، نک، پودر بادام، پودر پسته، هل، پودر قند و گلاب استفاده می‌شود.

کیک یزدی

کیک یزدی

کیک یزدی یکی از ارزان‌ترین شیرینی‌های یزدی است که در اکثر شهر‌های ایران طبخ شده و میل‌کردن آن، همراه با چای، بسیار دلچسب خواهد بود. این شیرینی با آرد، شکر، تخم‌مرغ، ماست، پودر هل، بکینگ پودر، گلاب، روغن مایع، عسل، جوش شیرین، کنجد و … تهیه می‌شود. کیک یزدی به‌صورت ساده یا کنجدی آماده شده و هر یک طعم عالی خود را دارند. نگهداری کیک یزدی پس از پخت، اهمیت زیادی داشته و اگر در فضای روباز قرار داده شود، خشک خواهد شد.

فالوده یزدی

فالوده

در هرجایی از ایران که فالوده میل کرده‌اید، به‌کلی طعم آن را فراموش کرده و حتما فالوده یزدی را امتحان کنید. جالب است بدانید که در بسیاری از شیرینی‌فروشی‌های برتر یزد نیز فالوده یزدی عرضه می‌شود. تهیه فالوده یزدی بسیار ساده است و از مواد اولیه شکر، آب و گلاب به همراه نشاسته، تخم شربتی و آب گرم برای آماده‌سازی آن، استفاده می‌شود. در نهایت از پودر بادام یا پودر پسته، به همراه آبلیمو یا شربت آلبالو نیز در تهیه این فالوده خوشمزه یزدی، استفاده می‌شود.

سفارش آنلاین خوشمزه‌ترین شیرینی‌های معروف یزد

در بالا به معرفی تعدادی از بهترین شیرینی‌های یزد پرداختیم. اگرچه تهیه این شیرینی‌ها در منزل نیز جذابیت خود را دارد، اما شما می‌توانید با مراجعه حضوری یا سفارش آنلاین از سرویس غذای اسنپ، به‌راحتی هر یک از این شیرینی‌ها را سفارش دهید. به این شکل فرصت خواهید داشت تا طعم عالی تک‌تک این شیرینی‌های خوشمزه را چشیده و از هنر شیرینی‌پزی یزدی‌ها لذت ببرید.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *