طرز تهیه ترافل شکلاتی، گردی‌های کوچک و دلبر

سرزمین معجزه‌ها با ترافل شکلاتی

اگر در میان اختراعات بشر اختراعی وجود داشته باشد که بتوان نام آن را معجزه تغییر حال نامید، بدون شک آن معجزه ترافل شکلاتی است. ترافل‌های شکلاتی اگر خانگی باشند دیگر هیچ دلیلی برای امتحان نکردن آن‌ها وجود ندارد. لایه بیرونی این ترافل‌ها را می‌توانید با شکلات، آجیل شور، شکلات تلخ، شکلات شیری، چیپس شکلاتی و هر ماده دیگری تزیین کنید. البته با اینکه تهیه کردن ترافل آسان به نظر می‌رسد اما کمی صبر و حوصله می‌خواهد. فراموش نکنید که طرز تهیه ترافل شکلاتی رمز و رازی دارد که سبب می‌شود ترافل‌ها از یکدیگر وا نرفته و از هم نپاشند.

مواد لازم برای تهیه ترافل

مواد اولیه برای تهیه توپک‌های ترافل

ترافل‌ها توپ‌های شکلاتی کوچکی هستند که به‌راحتی می‌توانید آن‌ها را از شکلات آب شده تهیه کنید. ترکیبی از شکلات تماما آب شده و یکدست در کنار خامه که بعد از خنک شدن آن را به شکل توپ در می‌آوریم و در داخل آجیل شور، پودر نارگیل، شکلات مایع و سایر تزیین‌کننده‌ها می‌غلتانیم. درست‌کردن ترافل شکلاتی به‌هیچ‌عنوان سخت نیست و به‌راحتی می‌توانید آن را به‌عنوان یک دسر جذاب و دوست‌داشتنی بعد از ناهار یا شام سرو کنید. فقط برای تهیه کردن آن مقداری شکلات و خامه نیاز داریم تا بتوانیم با آن‌ها یک ترافل خانگی خوشمزه و لذیذ تهیه کنیم.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
خامه فرا دما یا هم زده

نصف فنجان

شکلات تخته‌ای ۶۰ یا ۷۰ درصد

۲۵۰ گرم
پودر پسته، پودر گردو، پودر نارگیل، شکلات آب شده، آجیل شور و غیره برای تزئین

به میزان دلخواه

طرز تهیه ترافل شکلاتی

مراحل طرز تهیه ترافل شکلاتی

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، طرز تهیه ترافل شکلاتی اصلا سخت نیست. شما به‌راحتی با مواد اولیه‌ای که در جدول قرار دادیم می‌توانید ترافل شکلاتی را تهیه کنید. درست‌کردن این ترافل‌ها در منزل هم سرگرم‌کننده است و هم افراد خانواده را بر سر شوق می‌آورد. درهرحال دسر‌های خانگی همیشه پرطرف‌دار و دوست‌داشتنی بوده‌اند. خصوصا اگر شکلات قسمت اعظم آن‌ها را تشکیل داده باشد. این ترافل‌ها را می‌توانید به‌صورت آماده نیز تهیه کنید، اما شک نکنید که طعم ترافل‌های شکلاتی خانگی با تمام ترافل‌های دنیا متفاوت است. در ادامه طرز تهیه این ترافل‌ها را مرحله‌به‌مرحله با هم انجام می‌دهیم.

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از درست‌کردن ترافل شکلاتی خانگی شما باید شکلات‌ها را روی تخته کار به‌خوبی خرد کنید. برای این کار از یک چاقو استفاده کنید که کار شما را راحت‌تر می‌کند. بعد از آن شکلات‌های خرد شده را درون یک کاسه بریزید. توصیه ما این است که شکلات‌هایی که برای تهیه ترافل خانگی استفاده می‌کنید شکلات‌های تخته‌ای و باکیفیت ۶۰ الی ۷۰ درصد باشند.

مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی بعد از طرز تهیه ترافل شکلاتی ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه مایکروویو را روشن کرده و خامه را در این مدت‌زمان درون آن قرار بدهید تا به‌خوبی گرم شود. دقت کنید که خامه شما تحت هیچ شرایطی نباید بجوشد. حتی می‌توانید خامه را به کاسه‌ای منتقل کنید و آن را به روش بن ماری گرم کنید. یعنی کاسه را روی بخار آب در حال جوش قرار بدهید تا خامه به‌خوبی گرم شده اما جوشیده نشود.

مرحله‌ی سوم: در گام بعدی از طرز تهیه ترافل شکلاتی بعد از گرم‌شدن خامه، آن را روی شکلات‌های خرد شده بریزید و اجازه بدهید تا ترکیب خامه و شکلات به‌خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. شکلات‌ها باید آب شده و در نهایت یک سس یک‌دست و منسجم از ترکیب شکلات و خامه داشته باشیم.

مرحله‌ی چهارم: بعد از آن خامه و شکلات‌ها را به‌خوبی هم بزنید. یادتان باشد که نسبت خامه و شکلات در این طرز تهیه ترافل شکلاتی خانگی به نسبت ۲ به یک خواهد بود. بهتر است برای اینکه ترافل‌های شما از هم وا نرفته و خراب نشوند حتما این نسبت را رعایت کنید. ازهم‌پاشیدن ترافل مشکلی است که در بیشتر مواقع به دلیل رعایت‌نکردن نسبت‌ها رخ می‌دهد.

ترافل‌های گرد و جذاب شکلاتی

مرحله‌ی پنجم: در مرحله‌ی بعد ترکیب شکلات و خامه را درون یک سینی ریخته و ۳۰ دقیقه این ترکیب را در یخچال قرار بدهید تا به‌خوبی استراحت کند. این کار باعث می‌شود تا ترافل شما قوام بیشتری پیدا کند.

مرحله‌ی ششم: بعد از آن مواد در یخچال مانده را از یخچال خارج کرده و با دست آن‌ها را به شکل توپ در‌آورید. بعد از اینکه تمام مواد به شکل توپ قالب‌زده شدند، آن‌ها را درون سینی که کف آن را کاغذ روغنی انداخته‌اید قرار دهید و در یخچال بگذارید. تقریبا ۲ ساعت کافی است تا ترافل شما در یخچال بماند و قوام پیدا کند.

مرحله‌ی هفتم: در مرحله‌ی آخر از درست‌کردن ترافل شکلاتی خانگی به مرحله تزئین می‌رسیم. موادی را که برای تزئین انتخاب کرده‌اید، درون کاسه‌های جدا ریخته و ترافل‌های گرد را درون این کاسه‌ها بغلتانید. بعد از اینکه کار تزئین کردن به پایان رسید، دوباره ترافل‌ها را درون یخچال گذاشته و اجازه بدهید تا ۲ ساعت در یخچال استراحت کنند. ترافل شکلاتی یکی از دسر‌های بسیار جذاب و خوشمزه‌ای است که به‌راحتی می‌توانید آن را تا حداکثر ۲ هفته در یخچال منزل نگهداری کنید. همان‌طور که دیدید این طرز تهیه که ما به شما ارائه کردیم ساده‌ترین و راحت‌ترین طرز تهیه ترافل شکلاتی بود. نوش جان!

ترافل شکلاتی، ختم کننده یک ماجراجویی خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه ترافل شکلاتی را با هم مرور کردیم و یاد گرفتیم که با ساده‌ترین و پیش پا افتاده‌ترین موادی که در خانه داریم می‌توانیم بهترین و خوشمزه‌ترین دسر‌ها را تهیه کنیم. ترافل شکلاتی یک دسر آسان است که با کمترین مواد اولیه که بدون شک آن‌ها را در خانه دارید می‌توانید آن را تهیه کنید. اگر درهرصورت هوس تهیه یک دسر ترافل شکلاتی جذاب و خوشمزه را داشتید اما مواد اولیه لازم را در منزل نداشتید به‌راحتی می‌توانید با استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه تمام مواد اولیه و لازم را درب منزل تحویل گرفته و برای بعد از ناهار، یک دسر ترافل شکلاتی جذاب تهیه کنید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.