دسرهای شکلاتی همیشه جذاب هستند. اصلا شکلات خودش بهتنهایی بار جذابیت تمام جهان را به دوش میکشد. حالا که تصمیم گرفتهاید برای یک جشن تکنفره تا یک مهمانی ۱۰ نفره دسری لذیذ و شکلاتی تهیه کنید، پیشنهاد ما به شما تارت شکلاتی است. شاید بهمحض شنیدن نام تارت، کمی تعجب کنید و استرس بگیرید. اما اجازه دهید، همین ابتدا به شما گوشزد کنیم که تهیه تارت شکلاتی هیچ استرسی ندارد. اگر موفق شدید که قالب تارت شکلاتی را در فر قرار دهید، در کمتر از ۳۰ دقیقه تمام فضای خانه خود را به رایحه دلچسب تارت شکلاتی دعوت کردهاید.
مواد اولیه برای تهیه تارت شکلاتی
همانطور که میدانید تارتها یک نوع شیرینی هستند که آنها را با مواد پرکننده پوشش میدهند. تارت با کیک تفاوت دارد، حتی مشابه پای هم نیست. در این مطلب ما قصد داریم تا طرز تهیه تارت شکلاتی را به شما آموزش دهیم؛ اما قبل از آن اجازه دهید، تفاوت تارت و سایر دسرهای کیک مانند را برای شما شرح دهیم. روی سطح تارتها به طور معمول باز است و با خمیر پوشیده نمیشود.
ماده پرکننده سطح تارت ممکن است مرغ و میگو یا میوهجات باشد. معمولا تارتها را بر پایه میوه تهیه میکنند. برخی از تارتها نیز بسته به طعم و مزهای که دارند، بر روی سطحشان مربا قرار داده میشود. بهترین و خوشمزهترین تارتها متعلق به بریتانیا است. تارتها معمولا پف ندارند، ضمن اینکه تارت همراه با شکر بهعنوان شیرینی و تارت بدون شکر بهعنوان غذا سرو میشود.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
آرد | یک پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
تخممرغ | ۳ عدد |
پودر شکلات | ۲ قاشق غذاخوری |
شکلات تختهای | ۲۰۰ گرم |
شیر | نصف پیمانه |
بیکینگپودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
خامه | نصف پیمانه |
روغن مایع | یکچهارم پیمانه |
طرز تهیه تارت شکلاتی
تارتهای شکلاتی یک نوع شیرینی خوشمزه محسوب میشوند که حتی آنها را بهعنوان میانوعده نیز سرو میکنند. این تارتها برای مهمانیها و مجالس بسیار مناسب هستند. همچنین به دلیل حضور شکلات در این دسر طرفداران بسیاری نیز دارند. در تهیه تارت شکلاتی همانند کیک شکلاتی شما به آرد، تخممرغ و شکر به همراه روغن و پودر کاکائو در کنار ادویهجات شیرینی احتیاج دارید. در ادامه با دستور تهیه تارت شکلاتی ما را همراهی کنید.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از درستکردن تارت شکلاتی باید تخممرغها و شیر را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.
مرحلهی دوم: بعدازاین مرحله، فر خود را روشن کنید و آن را بر روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. این کار شما باعث میشود، تا آمادهشدن مایه اصلی تارت، فر بهخوبی گرم شود.
مرحلهی سوم: در مرحلهی بعد از درستکردن تارت شکلاتی، تخممرغها را به همراه شکر در یک ظرف مناسب بریزید. سپس آنها را به مدتزمان ۵ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید. البته شما میتوانید از همزن دستی نیز استفاده کنید. رنگ تخممرغها باید کرم رنگ شده و حجم آنها نیز دوبرابر شود.
مرحلهی چهارم: در گام بعد از طرز تهیه تارت شکلاتی به ترکیب شکر و تخممرغ، پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا این ترکیب را ۳۰ دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شده و کاملا یکدست شوند.
مرحلهی پنجم: حالا نوبت اضافهکردن آرد، بیکینگپودر و وانیل است. بیکینگپودر را به همراه وانیل به آرد اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا با هم بهخوبی مخلوط شوند.
مرحلهی ششم: در گام بعد بیکینگپودر، آرد و وانیل مخلوط شده را ۲ یا ۳ بار الک کنید. بعد از الکشدن، این ترکیب را به کاسه حاوی مایه تارت شکلاتی اضافه کنید.
مرحلهی هفتم: بعد از انجام این مرحله، شیر و روغن مایع را نیز به آنها اضافه کرده و بهآهستگی هم بزنید. دقت کنید که آرد گلوله گلوله نشود. ضمن اینکه هم زدن شما باید بهگونهای باشد که پف تخممرغها هم از بین نرود.
مرحلهی هشتم: بعدازاین مرحله در دستور تهیه تارت شکلاتی، شما باید با استفاده از یک لیسک مخصوص آشپزخانه بهصورت دورانی در جهت عقربههای ساعت یا خلاف جهت عقربههای ساعت مواد را بهخوبی با هم مخلوط کنید. این مواد باید کاملا یکدست شوند.
مرحلهی نهم: بعد از تهیه مخلوط تارت شکلاتی، قالب تارت خود را چرب کنید. حالا مواد تارت شکلاتی را در کف قالب بریزید. بعد از اتمام کار، قالب تارت را به مدتزمان ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
مرحلهی دهم: در زمان آمادهشدن تارت شکلاتی، شکلات تختهای را به روش بن ماری یعنی قراردادن آن بر روی بخار آب کتری، ذوب کنید. بعد از اینکه تارت شما آماده شد و عطر دلنشین آن تمام فضای خانه و آشپزخانه را پر کرد، قالب تارت را از فر خارج کرده، در گوشهای قرار دهید تا خنک شود.
مرحلهی یازدهم: وقتی که تارت شما خنک شد، آن را از قالب درآورده و در ظرف سرو نهایی قرار دهید. حالا در این مرحله از درستکردن تارت شکلاتی شما میتوانید تارت خود را با شکلات آب شده، خلال پسته، بادام و فندق و همینطور میوههای خرد شده فصل تزیین کنید.
تارت باشکوه شکلاتی
در این مطلب طرز تهیه تارت شکلاتی را برای شما توضیح دادیم و گفتیم که تارتها را به طور معمول با مواد پرکننده تهیه میکنند. این مواد پرکننده الزاما کیک یا بیسکویت نیستند. در اصل تارتها در قسمت میانی با شکلات آب شده، میوههای خرد شده و حتی گاهی با ژله پر میشوند.
ضمن اینکه تارتها میتوانند در طعمهای مختلف و با میوههای فصل تهیه شوند. تارت سیب، توتفرنگی، آناناس، انبه و غیره از انواع مختلف تارتها محسوب میشوند. اگر تصمیم گرفتید که در خانه دستور تهیه تارت شکلاتی را امتحان کنید؛ اما مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ کنار شماست تا کمک کند در کوتاهترین زمان ممکن باکیفیتترین مواد اولیه تارت شکلاتی را تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید