طرز تهیه بستنی سرخ شده ترد و خوشمزه

طرز تهیه بستنی سرخ شده در خانه

بستنی سرخ شده کلمه‌ای است که شاید آن را نشنیده باشید یا اگر به گوشتان خورده باشد، ممکن است فکر کنید که چطور امکان‌پذیر است. در واقع این بستنی که به آن بستنی سوخاری نیز می‌گویند، نوعی دسر است که طعم وانیل دارد و لایه‌های بیرونی آن حالت ترد و کرانچی است.

در این مقاله قرار است به طرز تهیه بستنی سرخ شده در خانه بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا این دسر خوشمزه را یاد بگیرید و در خانه درست کنید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

 

مواد اولیه برای درست‌کردن بستنی سرخ شده

مواد لازم بستنی سرخ شده

موادی که برای درست‌کردن بستنی سوخاری نیاز دارید، به‌راحتی در دسترس است و می‌توانید خودتان به‌سادگی آن‌ها را فراهم کرده و در خانه این دسر جذاب را درست کنید. در جدول زیر مواد اولیه برای درست‌کردن بستنی سرخ شده قید شده است. با این میزان از مواد اولیه می‌توانید این بستنی را برای ۴ نفر درست کنید. البته بر حسب نفرات امکان تغییر مقادیر و اندازه‌ها نیز وجود دارد.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
تخم‌مرغ ۳ عدد
بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم
پودر نارگیل یک پیمانه
کورن فلکس صبحانه ۳ پیمانه
دارچین آسیاب شده یک قاشق غذاخوری
روغن ۲ پیمانه

 

طرز تهیه بستنی سرخ شده به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

مراحل درست‌کردن بستنی سرخ شده

در ادامه قرار است به آموزش درست‌کردن بستنی سرخ شده به‌صورت مرحله‌به‌مرحله بپردازیم. شما با این آموزش می‌توانید این بستنی را به ساده‌ترین و سریع‌ترین روش درست کنید و از طعمی که دارد، لذت ببرید.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن بستنی سرخ شده این است که بستنی را از یخچال خارج کرده و به اندازه‌ی ۸ اسکوپ از آن را به شکل دایره‌ای جدا کنید و درون یک ظرف قرار دهید.
  • مرحله‌ی دوم: سپس ظرف حاوی بستنی اسکوپی را مجددا درون فریزر قرار دهید و بگذارید تا به مدت یک ساعت آنجا بماند تا خودش را کاملا بگیرد و سفت شود.
  • مرحله‌ی سوم: یک کاسه بزرگ را انتخاب کنید و درون آن کورن فلکس، پودر دارچین، پودر نارگیل و اگر دوست داشتید مقداری بیسکویت بریزید و کمی آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. البته اگر دوست داشته باشید می‌توانید در این مرحله به محتویات کاسه بادام و گردوی خرد شده نیز اضافه کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: در این مرحله باید سفیده و زرده‌ی تخم‌مرغ را از یکدیگر جدا کنید و سپس از یک کاسه‌ی جداگانه استفاده کنید و سفیده‌ی تخم‌مرغ را درون آن بریزید.

 

  • مرحله‌ی پنجم: حالا با استفاده از یک همزن شروع به هم زدن سفیده تخم‌مرغ بکنید، این کار را تا جایی که حالت پفی شدن در آن ایجاد شود ادامه دهید.
  • مرحله‌ی ششم: بعد از گذشت یک ساعت از قراردادن بستنی‌ها درون فریزر، آن‌ها را خارج کنید و در ابتدا در سفیده تخم‌مرغ بغلتانید.
  • مرحله‌ی هفتم: سپس بستنی را درون مواد آماده شده (مخلوط کورن فلکس و سایر مواد) قرار دهید و حرکت دهید تا همه‌ی قسمت‌های بستنی به این مواد آغشته شود.
  • مرحله‌ی هشتم: اگر نیاز بود می‌توانید مجددا و برای چندین بار این کار را تکرار کنید تا دور و اطراف بستنی کاملا آغشته به مواد شود.
  • مرحله‌ی نهم: حالا بستنی‌ها را به مدت حدودا ۲ تا ۳ ساعت درون فریزر قرار دهید و بگذارید تا مجددا یخ بزند.
  • مرحله‌ی دهم: بعد از گذشت زمان کافی از قرار دادن بستنی‌ها در یخچال، در یک ظرف کوچک که حالت گودی دارد به میزان کافی روغن بریزید. مقدار روغن باید در حدی باشد که بستنی‌ها به‌راحتی درون آن غوطه‌ور شوند.
  • مرحله‌ی یازدهم: زمانی که دمای روغن بالا رفت و حسابی داغ شد، توپ‌های بستنی آماده شده را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت چند دقیقه بماند و سرخ شود.
  • مرحله‌ی دوازدهم: بستنی شما آماده است. البته، بهتر است بستنی‌ها را بعد از خروج از ظرف، روی یک دستمال جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در نهایت می‌توانید بستنی سرخ شده را با مواد دلخواه مانند سس شکلات، توت‌فرنگی، اسمارتیز و… تزیین کرده و سرو کنید.

 

نکات مهم در درست‌کردن بستنی سوخاری

نکات درست‌کردن بستنی سرخ شده

برای درست‌کردن بستنی سوخاری نکاتی وجود دارد که اگر آن‌ها را بدانید و رعایت کنید، می‌توانید بستنی سرخ شده را در حالت بهتری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

  1. بهتر است برای درست‌کردن مواد بستنی به سراغ انتخاب کورن فلکس‌هایی بروید که اندازه‌ی کوچکتری دارند، زیرا هر چقدر ابعاد آن‌ها کوچک‌تر باشد بهتر می‌توانند اطراف بستنی را بپوشانند و جذب آن شوند.
  2. هرچه اندازه‌ی مواد اطراف بستنی کوچک‌تر باشد سرخ کردن آن‌ها راحت‌تر است. بدین منظور می‌توانید خودتان مواد را له کنید یا آن‌ها را به‌صورت خرد شده نیز استفاده کنید.
  3. اگر دوست داشته باشید می‌توانید از انواع بستنی در درست‌کردن این دسر استفاده کنید که کاملا به سلیقه‌ی خودتان بستگی دارد. برای مثال، استفاده از بستنی سنتی نیز بسیار جذاب است و طعم خوبی به آن می‌دهد.
  4. هرچقدر روغن شما در زمان سرخ شدن داغ‌تر باشد، بستنی سریع‌تر حاضر می‌شود. پس تا جایی که برایتان امکان‌پذیر است، بگذارید تا روغن داغ شود.
  5. زمان نگهداری بستنی‌ها در روغن در حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه است و اگر بیشتر از این مدت درون روغن بماند، سبب می‌شود تا بستنی‌ها ذوب و باز شوند. پس حتما به این نکته دقت داشته باشید.

برای تهیه بستنی سوخاری عجله کنید

در این مقاله به طرز تهیه بستنی سوخاری به ساده‌ترین شکل ممکن پرداخته‌ایم. شما با این آموزش می‌توانید در نهایت سادگی این نوع بستنی را در خانه درست کنید. البته، اگر مواد لازم برای تهیه این بستنی را در منزل ندارید، از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، می‌توانید مواد موردنیازتان را در کمترین زمان و با بهترین کیفیت درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.