ترشی کلم قرمز، یکی از ترشیهای محبوب در بین ایرانیان است که معمولا با غذاهای متفاوتی آن را میل میکنند.
این نوع ترشی را میتوان یکی از سادهترین ترشیها دانست که برای درستکردن آن کار سختی پیش رو ندارید و در نهایت سادگی میتوانید این رسپی را تهیه کنید.
در این مقاله قرار است به طرز تهیه ترشی کلم به سادهترین شکل ممکن بپردازیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا تهیه این ترشی خوشمزه را یاد بگیرید و در خانه آن را درست کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
مواد اولیه برای تهیه ترشی کلم قرمز به سبک رستورانی
همانطور که گفتیم طرز تهیه ترشی کلم بسیار ساده است و موادی که برای تهیه آن نیز نیاز دارید بهسادگی در دسترس است.
یکی از خوبیهای ترشی کلم قرمز، این بوده که هزینهی زیادی برای فراهمکردن مواد اولیه آن نیاز ندارید. در ادامه و در جدول زیر مواد اولیه و لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز لیست شده است.
با این میزان از مواد اولیه میتوان ترشی را به میزان دو شیشه درست کنید. البته با تغییر اندازهها میتوانید آن را در مقادیر بیشتر و کمتر نیز درست کنید.
مواد اولیه | مقدار مورد نیاز |
کلم قرمز | یک عدد بزرگ |
سرکه قرمز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز بهصورت مرحلهبهمرحله
با استفاده از این آموزش میتوانید ترشی کلم قرمز را به سادهترین شکل ممکن درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید. در ادامه به آموزش این نوع ترشی پرداختهایم.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن ترشی کلم قرمز، این است که برگهای کلم را از یکدیگر جدا کنید و بهخوبی بشویید. برای این که از تمیزی برگهای کلم اطمینان حاصل کنید، میتوانید آنها را در یک ظرف ریخته و روی آنها آب بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه در آب بماند.
- مرحلهی دوم: بعد از گذشت مدتزمان لازم، کلمها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافهی آنها برود. برگهای کلم باید کاملا خشک باشند که برای انجام این کار میتوانید از یک دستمال پارچهای استفاده و برگهای کلم را خشک کنید.
- مرحلهی سوم: حالا با استفاده از یک چاقوی تیز و تخته، برگهای کلم را بهصورت نواری برش دهید. البته برای این که ظاهر ترشی شما بهتر شود، بهتر است تا برشهای کلم را بهصورت نوارهای نازک و باریک برش بزنید و ترجیحا هم اندازه باشند.
- مرحلهی چهارم: حالا که کلم قرمز برش داده شده است، باید آنها را در یک قابلمه بریزید و نمک را روی کلمها بپاشید.
- مرحلهی پنجم: برای اینکه طعم نمک بهتر به خورد کلمها برود. میتوانید بعد از اضافهکردن نمک با کمک دست کلمها را مخلوط کنید.
- مرحلهی ششم: حالا با استفاده از یک سلفون روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید تا کلمها به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کنند.
- مرحلهی هفتم: بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، کلم قرمزها را از یخچال خارج کنید. ظرف مورد نظرتان را انتخاب کرده و کلمها را درون آن بریزید.
- مرحلهی هشتم: دقت داشته باشید که ظرف موردنظرتان باید حتما شیشهای باشد و باید از تمیز بودن آن اطمینان داشته باشید. اگر ظرف کثیف باشد یا بهخوبی ضدعفونی نشده باشد، ممکن است ترشی کپک بزند.
- مرحلهی نهم: بعد از اضافهکردن کلمها به ظرف، باید سرکه را به آنها اضافه کنید. میزان سرکه باید در حدی باشد که روی کلمها را به طور کامل بپوشانید و به اندازهی یک وجب بالاتر است سطح کلم باشد.
- مرحلهی دهم: بعد از اضافهکردن سرکه به کلمها باید درب ظرف را محکم ببندید و از یک کیسه فریزر استفاده کنید و با کمک آن روی درب ظرف شیشهای را بپوشانید. درب ظرف را باید طوری ببندید که هیچگونه هوایی نتواند وارد آن شود.
- مرحلهی یازدهم: در نهایت ظرف ترشی را به مدت یک هفته در یک جای خشک و خنک قرار دهید تا ترشی آماده شود. البته محل قرار دادن ظرف ترشی بسیار مهم است و باید جایی باشد که در معرض نور مستقیم خورشید نباشد چرا که ممکن است ترشی خراب شود.
- مرحلهی دوازدهم: بعد از گذشت تقریبا یک هفته، ترشی شما آماده است و میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که خواستید با غذای دلخواه خود نوش جان کنید.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز بهصورت فوری
اگر دوست دارید تا بتوانید ترشی کلم قرمز را در کوتاهترین زمان ممکن درست کنید و آن را نوش جان کنید. میتوانید مطابق با آموزش زیر عمل کنید.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن ترشی کلم قرمز بهصورت فوری، این است که مطابق با روشی که در بالا گفتیم کلمها را شسته و سپس بهصورت نواری خرد کنید.
- مرحلهی دوم: حالا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و در ادامه به قابلمه سرکه را همراه با مقداری آب اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مرحلهی سوم: سپس زیر قابلمه را روشن کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعدازاین که کمی مواد روی حرارت ماند، به آنها به میزان لازم نمک و شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا به طور کامل حل شوند.
- مرحلهی چهارم: حالا باید اجازه دهید تا مواد درون قابلمه به نقطهجوش برسند و بعد از رسیدن به این مرحله کلمها را به قابلمه اضافه کنید.
- مرحلهی پنجم: بعد از اضافهکردن کلم، زیر قابلمه را کمتر کنید و بگذارید تا کلمها روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه درون سرکه و آب بجوشند.
- مرحلهی ششم: سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا ترشی در دمای محیط خنک شود. اگر دوست دارید تا ترشی حالت نرمتری داشته باشد، میتوانید آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بیشتر بجوشانید.
ترشی کلم قرمز شما به همین سادگی و در کوتاهترین زمان آماده شد، برای نگهداری باید آن را در ظرف شیشهای بریزید و بعد از خنک شدن آن را در یخچال قرار دهید و در هر زمان که خواستید با غذای دلخواه خود نوش جان کنید.
نکات و ترفندهای درستکردن تهیه ترشی کلم قرمز
درستکردن ترشی کلم نیز نکات و ترفندهایی دارد که با دانستن و رعایت آنها میتوانید ترشی را به شکل بهتری درست کنید و طعم آن نیز جذابتر باشد. شما با خواندن ادامهی مطلب میتوانید این نکات را بدانید و در دستور تهیه خود بکار گیرید.
- اگر دوست دارید تا طعم ترشی شما، خیلی مزهی ترشی نداشته باشد و طعم آن ملایم باشد، میتوانید در حین پخت یا درستکردن ترشی به آن مقداری شکر اضافه کنید که سبب ایجاد طعم ملس در ترشی خواهد شد. میزان اضافه کردن شکر باید یک قاشق غذاخوری سرخالی باشد.
- شکر را باید به خوبی با کلمها مخلوط کنید تا طعم آن در کل ترشی پخش شود.
- ظرف نگهداری ترشی بسیار مهم است. زیرا از آن جایی که ممکن است سرکه موجود در ترشی با ترکیبات موجود در ظرفهای مختلف مثلا پلاستیکی واکنش نشان دهد، منطقیتر بوده تا از این مدل ظرفها استفاده نکنید. بهترین ظرف برای نگهداری ترشی، ظروف شیشهای است.
سفارش آنلاین انواع ترشی از اسنپ
طرز تهیه ترشی کلم قرمز که یک مدل ترشی محبوب و ساده است را با یکدیگر در این مقاله یاد گرفتیم. شما میتوانید بهسادگی آن را در خانه درست کنید.
اما یکی از دغدغههای افراد نداشتن مواد لازم برای تهیه است. البته این مشکل بهسادگی قابلحل است چرا که اسنپ به کمک شما میآید و کارتان را سادهتر از همیشه میکند.
شما با استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ میتوانید هرآنچه که برای تهیه ترشی کلم قرمز نیاز دارید یا حتی انواع ترشی آماده را سفارش دهید و در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه تحویل بگیرید.
در کل با استفاده از سرویسهای متنوع اسنپ کار شما سادهتر از همیشه است و دردسری برای خرید کردن نخواهید داشت.
دیدگاهتان را بنویسید