طرز تهیه آفوگاتو + مواد اولیه و مراحل

آفوگاتو یک نوع دسر ایتالیایی هیجان‌انگیز است که در تهیه آن از قهوه دم‌کرده و بستنی استفاده می‌شود. اگر به سراغ کافه‌های مطرح و برتر شهر بروید، این نوع دسر خوشمزه را در منوی آن‌ها خواهید یافت. بااین‌همه در اینجا سعی داریم که طرز تهیه آفوگاتو را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله شرح داده و ببینیم چطور می‌توان این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کرد.

مواد لازم برای آفوگاتو

نحوه درست‌کردن آفوگاتو چندان سخت نیست و با کمی دقت و ظرافت، می‌توانید به‌راحتی این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنید. پیش از هر چیزی ببینیم مواد اولیه برای تهیه این دسر ایتالیایی کدام‌اند.

مواد لازم برای درست‌کردن آفوگاتو

برای تهیه این دسر خوشمزه ایتالیایی، به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

مواد اولیه

میزان لازم

بستنی وانیلی

۳ اسکوپ

قهوه اسپرسو

۷۰ گرم

بیسکویت یا شکلات

به مقدار کافی

برای خرید هر یک از مواد اولیه فوق، این امکان را خواهید داشت بدون نیاز به خروج از منزل، به‌راحتی از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کرده و مواد لازم را درب منزل به‌سرعت تحویل بگیرید.

طرز تهیه آفوگاتو به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

برای تهیه این دسر خوشمزه، مراحل زیر را بادقت انجام دهید:

  • مرحله‌ی اول: پیش از هر چیزی باید یک ظرف مناسب که می‌تواند یک لیوان یا کاسه باشد را داخل فریزر بگذارید. دقت کنید که شیشه و بلور ممکن است در فریزر ترکیده و مشکلات زیادی به وجود بیاورد. از این روی لازم است که از ظروف شیشه‌ای ضخیم و با سطح استحکام بسیار بالا استفاده کنید. کافی خواهد بود که این ظرف برای مدت ۱۰ دقیقه یا یک ربع داخل فریزر قرار داشته و کاملا سرد شود.
  • مرحله‌ی دوم: حالا به‌اندازه ۳ اسکوپ از بستنی وانیلی را داخل لیوان یا کاسه قرار دهید.
  • مرحله‌ی سوم: به‌اندازه ۷۰ گرم از قهوه اسپرسو داغ را روی بستنی‌ها بریزید.
  • مرحله‌ی چهارم: حالا از بیسکویت یا کاکائو استفاده کرده و روی دسر را به‌دلخواه خود تزئین کنید.

دسر آفوگاتو شما آماده سرو کردن است و می‌توانید از طعم عالی آن لذت ببرید.

نکات مهم در طرز تهیه آفوگاتو

برای آن که بتوانید این دسر را به بهترین شکل آماده کنید؛ لازم است که نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  1. حتما برای تهیه این دسر، از قهوه اسپرسو استفاده کنید. به کار بردن قهوه فوری، به هیچ وجه در نحوه درست‌کردن آفوگاتو، توصیه نمی‌شود.
  2. حتما قهوه را در فرم داغ آن به دسر اضافه کرده و روی بستنی‌ها بریزید. در غیر این صورت با خنک شدن قهوه، چیزی که می‌خواهیم اتفاق بیفتد، روی نداده و فرم تغییر دمای بستنی، شکل نمی‌گیرد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.