اصولا تمام کبابها با آن ظاهر چرب و هوس برانگیزشان همه ما را به وسوسه برای امتحان کردن میاندازند. از کبابکوبیده و بناب خودمان بگیرید تا کبابهای ترکیهای مانند اسکندر کباب و آدانا کباب. دراینبین، کباب دیگری با نام یوفو کباب با آن ظاهر سفینه مانند و حجیمی که دارد بهشدت خودنمایی کرده و میتواند تنوعی در وعدههای غذایی ما ایجاد نماید.
البته این غذا به دلیل وجود گوشت چربیدار و پنیر پیتزا بهشدت چرب بوده و برای افرادی که کلسترول یا چربی خون دارند، توصیه میشود در مصرف آن اعتدال را رعایت کنند. درهرصورت، بهمنظور آشنایی کامل با یوفو کباب ترکیهای مخصوص و دلچسب، شما را به خواندن آموزش حرفهای زیر دعوت میکنیم.
مواد لازم برای تهیه یوفو کباب ترکیهای مخصوص
بهمنظور تهیه این کباب خوشمزه با ظاهر سفینهمانند و جذابش، نیاز به مواد اولیه بهخصوصی داریم. از میان این مواد میتوان به فلفل چیلی شیرین اشاره نمود که در صورت در دسترس نبودن میتوانید از فلفل ویکا شیرین استفاده کنید. علاوهبرآن شما میتوانید بهجای اینکه مثل رسپی که در بخش زیر به شما ارائه میدهیم از ترکیب دو پنیر پیتزا و چدار استفاده کنید، تنها یکی از آنها را برحسب سلیقه خود انتخاب کنید.
همچنین اگر فراهمسازی فلفل قرمز ترکی یا پولبیبر برایتان مقدور نبود میتوانید بهعنوان جایگزین از فلفل قرمز معمولی استفاده کنید. درهرصورت، برای تهیه یوفو کباب اصل ترکیهای برای ۶ نفر، مواد اولیه زیر را با نسبتهای تقریبی زیر تهیه کنید:
مقدار موردنیاز | مواد لازم |
۸۰۰ گرم | گوشت چرخکرده |
۴ عدد متوسط | بادمجان |
یک عدد متوسط | فلفلدلمهای سبز |
یک عدد متوسط | فلفلدلمهای قرمز |
۲۵۰ گرم | جعفری تازه |
۲ عدد | فلفل چیلی شیرین |
۲۰۰ گرم | پنیر پیتزا |
۱۵۰ گرم | پنیر چدار |
به میزان لازم | نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ترکی یا پولبیبر |
طرز تهیه یوفو کباب ترکیهای مخصوص بهصورت گامبهگام
برای طبخ این کباب لذیذ و خواستنی، مراحل ساده زیر را ظرف چند دقیقه مطالعه کرده تا بتوانید آن را بهراحتی برای وعده بعدی مهیا کنید. بدین ترتیب شما را به ادامه مطلب راهنمایی میکنیم:
- مرحلهی اول: در ابتدای کار به سراغ بادمجانها رفته و آنها را شسته سپس خشک کنید. در بخش بالایی آنها جایی که به ساقه متصل است، چند برش طولی کوچک بزنید. حال بایستی از زغال سرخ برای پخت بادمجانها استفاده کنید. بدین منظور بادمجانها را ابتدا روی توری قرار داده و سپس کباب کنید.
- مرحلهی دوم: وقتی بادمجانها پخته شدند آنها را درون کیسهای پلاستیکی ریخته و پس از مدت زمانی حدود ۵ تا ۷ دقیقه، پوست آنها را بادقت جدا کنید. دقت داشته باشید که برای تمیز پوست کندن بادمجانها میتوانید مرتبا دست خود را درون آب سرد بگذارید. در ادامه، از چاقو برای برش زدن بادمجانها استفاده کنید. البته طوری آنها را برش بزنید که حالت رشتهای یا ریشریش آنها باقی بماند.
- مرحلهی سوم: اکنون جعفری تازه را شسته و درون آبکش قرار دهید. سپس برای اینکه آب آن به طور نود درصدی خشک شوند، آن را روی دستمال نخی پهن کنید تا آبش جذب دستمال شود. در ادامه با کمک چاقو و تخته کار، جعفریها را به طور هماندازه ریزریز کرده و برای مرحله بعد کنار بگذارید.
- مرحلهی چهارم: حال بایستی فلفلهای رنگی و خوشمزه را پس از شستن و خشککردن، بهصورت ریزریز درآورید. بدین ترتیب ابتدا تخمهای آنها را جدا کرده و سپس از فرم مکعبی ریز کمک بگیرید. اکنون مخلوط فلفلدلمهای قرمز، سبز و فلفل چیلی یا ویکا را به جعفری خردشده اضافه کرده و در صورت آب پس دادن، همان مقدار آب را هم خشک کرده و دور بریزید.
- مرحلهی پنجم: گوشت موردنظر را اگر در فریزر بوده، بایستی کمی قبل از شروع کار، در دمای محیط قرار دهید. سپس آن را در ظرفی بزرگ بریزید. در ادامه، مخلوط فلفل و جعفری را روی گوشت اضافه کرده و از نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز یا پولبیبر برای طعمدهندگی به مواد استفاده کنید.
- مرحلهی ششم: در این مرحله از طرز تهیه یوفو کباب ترکیهای مخصوص و خوشمزه، بایستی از نیروی دستانتان کمک گرفته و مواد را بهخوبی ورز دهید. صبور باشید و تا یکدست شدن کامل بافت مواد به مخلوط کردن آنها بپردازید. میتوانید این کار را برای مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام دهید.
- مرحلهی هفتم: اکنون چند عدد کیسه فریزر را روی سطح کار خود قرار دهید. اگر میخواهید یک عدد یوفوی بزرگ باتوجهبه حجم گوشتی که در جدول بیان کردیم، درست کنید کمی کارتان مشکل میشود؛ بنابراین پیشنهاد میشود روال زیر را برای تهیه دو عدد یوفو کباب به کار ببرید.
- مرحلهی هشتم: برای هر عدد یوفو، به دو قسمت گوشت برای قسمت زیرین و بالایی کباب نیاز دارید؛ بنابراین قسمت اول را روی پلاستیک قرار داده و با وردنه، کف دست، بشقاب یا هر ابزاری که به نظرتان کارآمد است، مایه کباب را پهن کنید. سپس از بادمجانهای کبابی و تمیز شده روی گوشت پهنشده قرار دهید. دقت کنید آنها را بهدوراز لبههای گوشت بگذارید تا در مرحله آخر، مواد به بیرون درز پیدا نکنند.
- مرحلهی نهم: در این مرحله بایستی مقداری پنیر پیتزا و در صورت تمایل، پنیر چدار روی بادمجانها قرار داده و بهآرامی فیکس کنید. البته از فشار دادن مواد پرهیز کنید. سپس قدری پولبیبر و نمک روی آنها ریخته و به سراغ آمادهسازی قسمت دوم گوشت که باید روی این مواد قرار گیرد بروید.
- مرحلهی دهم: پس از اینکه بخش دوم مایه گوشت را روی مواد قبلی قرار دادید، لبههای مایه گوشت زیرین و رویی را اندکی فشار داده تا به هم بهخوبی بچسبند. در ادامه، بایستی یک عدد دیگر از این کباب را درست کرده و هر دو را برای مدت ۶۰ تا ۷۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
- مرحلهی یازدهم: پس از طی مدتزمان لازم که مایه کباب یوفو بهقدر کافی استراحت کرده و خود را گرفت، بایستی زغال را بار دیگر مهیا کرده تا یوفو کباب را روی آن بپزیم. بدین منظور بهترین وسیله استفاده از توری است؛ بنابراین ابتدا آن را خشک و تمیز کرده و سپس مایه کباب را درون آن بهآرامی قرار دهید.
- مرحلهی دوازدهم: وقتی یک طرف گوشت بهخوبی پخته شد، توری را برعکس کرده تا طرف دیگر هم به همان اندازه بریان شود. سپس برای جداکردن یوفو کباب از توری، کمی صبر کرده و آرامآرام آن را جدا کنید. دست آخر، کباب دلچسب و چرب و چیل یوفو را روی نان بربری قرار داده و با سبزیجات تازه و برشی از لیموترش میل کنید.
نکاتی که هنگام تهیه یوفو کباب ترکیهای مخصوص باید بدانید
برای اینکه هر نوع کبابی به آن عطروطعم مطبوع و مزه آبدار و لذیذش برسد، پیروی از یکسری فوتوفنها ضرورت دارد. بدین منظور ازآنجاییکه یوفو کباب اصالت ترکیهای داشته و ما کمتر عادت به طبخ آن داریم باید به ظرافتها و نکات بیشتری توجه داشته باشیم؛ بنابراین در بخش زیر مجموعهای از نکات را لیست کردهایم که هماکنون توجه شما را به آنها جلب میکنیم:
- پیش از خردکردن فلفلهای دلمهای و چیلی حتما تخم آنها را جدا کنید.
- پیشنهاد میکنیم ترجیحا از گوشت گوسفندی و گاوی برای چرخ کردن استفاده کنید.
- ساقههای زمخت و سخت جعفری را به مایه کباب اضافه نکنید.
- برای ایجاد حالت چسبندگی بیشتر به مواد و خلق عطر و طعمی متفاوت میتوانید در ترکیب مایه کباب، از عصارههای آماده مخصوص کباب استفاده کنید.
- برای پخت سریعتر بادمجانها، برش زدن در قسمت ابتدایی آنها که به ساقه متصل است را فراموش نکنید.
- استفاده از پودر سیر و پودر پیاز در ترکیب مواد کباب میتواند عطر و مزه نهایی آن را متفاوتتر کند.
- برای راحتتر پوست کندن بادمجانها یا آنها را روی سینی قرار داده و با پلاستیک رویشان را برای مدتی بپوشانید، یا مانند روشی که پیشتر گفتیم، همه را به داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید.
- نباید هیچ قسمت از پوست سوخته و سیاه بادمجان در لابهلای کباب وجود داشته باشد. وگرنه مزه تلخ را القا میکند.
- یادتان باشد بعد از اینکه فرم کباب یوفو کامل شد، از فشار دادن نابجای مواد مایه آن پرهیز کنید.
یوفو کباب ترکیهای مخصوص، گزینهای ویژه برای شام امشب!
اگر از دوستداران انواع کبابها هستید بیشک با خواندن این مطلب، یوفو کباب را نیز به لیست کبابهای موردعلاقه خود اضافه خواهید کرد. همانطور که مشاهده کردید خوشبختانه برای تهیه این کباب ترکیهای خوشمزه و کمنظیر، به مواد اولیه زیادی نیاز نیست، فقط احتمالا باید تهیه فلفل ویکا و پولبیبر را در برنامه خرید خود قرار دهید.
بدین ترتیب، برای تهیه این اقلام میتوانید سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ را مدنظر قرار داده تا تمام مواد اولیه موردنیازتان در کمترین زمان ممکن به دستتان برسد و بتوانید هر چه زودتر این کباب فوقالعاده لذیذ را مهیا کنید. البته اگر تهیه این کباب از توان و حوصله شما خارج است بهراحتی میتوانید از سرویس غذای اسنپ استفاده کرده و انواع غذاهای ترکیهای بهخصوص یوفو کباب ویژه را سفارش دهید تا دراسرعوقت، درب منزلتان دلیوری شود.
دیدگاهتان را بنویسید