طرز تهیه تریلیچه + مواد لازم و نکات مهم

طرز تهیه تریلیچه

تریلیچه یک دسر خوش طعم و لذیذ ترکی است. اگر شما هم از کسانی هستید که به کشور‌های خارج از ایران سفر داشته‌اید، حتما طعم و عطر دسر‌ها و غذا‌های آن‌ها را چشیده‌اید. این دسر استانبولی، طعم فوق‌العاده‌ای داشته و طرز تهیه آن بسیار آسان است. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه تریلیچه، این دسر خوشمزه آشنا شوید.

کیک تریلیچه ترکی

در ابتدا باید گفت این دسر یک مدل کیک است و تفاوت آن با دیگر کیک‌ها، طعم‌دهنده‌ها و سسی است که روی کیک را با آن تزیین می‌کنیم. برای درست‌کردن این دسر باید چهار مرحله را پشت بگذارید: تهیه کیک، تهیه شربت مخصوص، خامه و سس کارامل.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد لازم برای تهیه تریلیچه

در طرز تهیه تریلیچه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم

مقدار موردنیاز
تخم‌مرغ

ده عدد

شیر

نصف لیوان
آرد

یک و یک‌دوم لیوان

بکینگ پودر

یک قاشق‌چای‌خوری

وانیل

یک قاشق مرباخوری

پودر خامه

به مقدار لازم

طرز تهیه کیک تریلیچه

دستور تهیه تریلیچه

این دسر خوشمزه ترکی با پشت سر گذاشتن این مراحل آماده خواهد شد:

  • مرحله‌ی اول: ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر در ظرفی ریخته و آن‌ها را با یکدیگر هم بزنید تا تخم‌مرغ و شکر به‌خوبی با هم حل شوند. به‌این‌ترتیب تخم‌مرغ زردی خود را ازدست‌داده و کرم رنگ و کش‌دار می‌شود. بعد وانیل را به ترکیب تخم‌مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید. سپس شیر را به ترکیب اضافه نموده و خوب باهم ترکیب کنید.
  • مرحله‌ی دوم: یک و یک‌دوم لیوان آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده و کم‌کم آرد را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنید تا به‌خوبی آرد با شکر و تخم‌مرغ مخلوط گردد. اگر متوجه شدید که مایه کیک غلظت کافی را ندارد، می‌توانید به آن مقداری آرد اضافه کنید. یا اگر مایه کیک بیش از حد غلیظ شده بود، می‌توانید مقداری شیر اضافه کنید.
  • مرحله‌ی سوم: مایه کیک را روی کاغذ روغنی پهن کرده و درون فر قرار دهید.
  • مرحله‌ی چهارم: بعد از مدت‌زمان لازم جهت پخت کیک، آن را از فر بیرون آورید. اگر می‌خواهید بدانید که کیک شما به‌خوبی پخته شده است یا خیر، می‌توانید یک عدد خلال دندان را درون کیک ببرید و بیرون بیاورید. اگر خلال دندان تمیز بود به معنای پخت کامل کیک است، اما اگر به خلال دندان مقداری کیک چسبیده باشد، کیک هنوز نیاز به پختن دارد.
  • مرحله‌ی پنجم: پس از انجام کامل این مراحل و موفقیت از پخت کامل کیک، حالا شما یک کیک اسفنجی و خوشمزه دارید که باید باقی مراحل را پشت سر بگذرانید تا این دسر خوشمزه آماده شود.

طرز تهیه شربت کیک

برای درست‌کردن شربت مخصوص کیک، مراحل را به شکل زیر ادامه دهید:

  • مرحله‌ی اول: سه و یک‌دوم لیوان شیر را به همراه یک فنجان شکر در ظرفی ریخته و کم‌کم به آن خامه را اضافه کنید. به‌خوبی هم زده تا با هم ترکیب و حل شوند. پس از آن کیک اسفنجی را آورده و سطح روی کیک را به طور پراکنده با یک خلال دندان سوراخ کنید. سپس ترکیب شیر، شکر و خامه را با یک فرچه مخصوص کیک روی کیک به‌خوبی پخش کنید.
  • مرحله‌ی دوم: کیک خیس شده را درون یخچال قرار داده تا استراحت کند و مواد به‌خوبی جذب کیک شوند و کیک طعم خوب و لذیذی به خود بگیرد.

طرز تهیه خامه شیرین شده برای روی سطح کیک

خامه کیک تریلیچه

برای درست‌کردن خامه روی کیک، ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم خامه قنادی را از فریزر بیرون آورده و با هم زن برقی به‌خوبی خامه را هم بزنید تا فرم بگیرد. پس از آن خامه فرم گرفته را با ابزار مخصوص کیک به نام لیسک، روی کیک خامه کشی کنید.

طرز تهیه سس کارامل کیک

سس کارامل این کیک را به شکل زیر تهیه کنید:

  • مرحله‌ی اول: ابتدا شکر را درون قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید تا حرارت گاز به شکر، مایعی کاراملی شکل بدهد. در طول زمانی که شکر روی گاز است، نباید آن را هم بزنید. اگر قسمتی از شکر‌ها در قابلمه باقی‌مانده و ذوب نشد، قابلمه را کمی تکان دهید. این کار را چندین بار انجام دهید تا تمام شکر‌ها به‌خوبی ذوب شوند.
  • مرحله‌ی دوم: شعله‌ای که در زیر قابلمه قرار دارد، باید ملایم باشد. زیرا در صورت زیاد بودن شعله گاز، شکر می‌سوزد. اگر شکر شما درون قابلمه به‌خوبی ذوب و کاراملی شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، زیرا در غیر این صورت مایع تغییر رنگ می‌دهد و می‌سوزد.
  • مرحله‌ی سوم: پس از ذوب شدن شکر‌ها مقداری کره و خامه صبحانه به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا به‌خوبی حل شوند. اگر کارامل از نظر شما به غلظت دلخواه نرسیده و هنوز سفت است، می‌توانید به آن مقداری شیر اضافه کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: پس از انجام تمام این مراحل و به غلظت رسیدن کارامل، حالا می‌توانید کارامل را به‌آرامی روی سطح کیک اضافه کنید. نکته‌ای که در این قسمت باید به آن توجه کنید این است که سس کاراملی نباید سرد و سفت شود، بلکه باید با همان مقدار حرارت کمی که دارد، سس کاراملی را روی سطح کیک پخش کنید.

دسر خوشمزه ترکی تریلیچه را سریع آماده کنید

همان‌طور که خواندید، طرز تهیه تریلیچه بسیار آسان است و شما می‌توانید با پشت سر گذاشتن مراحل بالا، این دسر را به‌راحتی در منزل تهیه کنید. کافی است به نکات ذکر شده در این مطلب توجه کنید تا این دسر خانگی و ترکی را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.

شما می‌توانید با سفارش مواد اولیه این دسر از سرویس سوپرمارکت اسنپ، به‌راحتی تریلیچه ترکی را در منزل آماده کنید. همچنین، اگر دوست داشته باشید، می‌توانید تریلیچه آماده را از سرویس غذای اسنپ نیز سفارش دهید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *