طرز تهیه سوپ گوجه به ساده‌ترین روش

سوپ گوجه‌فرنگی از جمله سوپ‌های سالم و مقوی ایرانی به شمار می‌رود که در عین سادگی، بسیار خوشمزه است.

باتوجه‌به رسپی ساده این سوپ و مواد اولیه نه‌چندان خاص آن اما خواص زیادی دارد. شما می‌توانید از این نوع سوپ به‌عنوان پیش‌غذا یا یک وعده‌ی غذایی سبک استفاده کنید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی را یاد بگیرد و خودتان در خانه یک سوپ خوشمزه و پرخاصیت را درست کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

مواد اولیه برای درست‌کردن سوپ گوجه‌فرنگی

دستور تهیه سوپ گوجه یکی از طرز تهیه‌های راحت در میان انواع سوپ است و مواد اولیه‌ی ساده‌ای نیز در تهیه آن به کار می‌رود. شما در جدول زیر می‌توانید مواد اولیه برای درست‌کردن سوپ گوجه‌فرنگی را مشاهده کنید.

در نظر داشته باشید که این میزان از مواد اولیه برای درست‌کردن سوپ گوجه‌فرنگی برای ۴ نفر است. البته بر حسب نفرات خودتان می‌توانید اندازه‌ها و مقادیر را تغییر دهید.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز

پیاز

یک عدد متوسط
کره

۵۰ گرم

گوجه‌فرنگی

۸ عدد
رب گوجه‌فرنگی

۲ قاشق غذاخوری

آرد

یک قاشق غذاخوری
آب گوشت

به میزان دلخواه

جعفری تازه

۵۰ گرم
ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه)

میزان لازم

طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

با استفاده از این آموزش می‌توانید سوپ گوجه را به ساده‌ترین شکل ممکن درست کنید. همچنین انواع مختلف آن را یاد می‌گیرید. ازآنجایی‌که آماده‌سازی و درست‌کردن این غذا بسیار ساده است، می‌توان در زمان‌هایی که فرصت کمی برای آشپزی دارید، آن را تهیه کرده و نوش جان کنید.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن سوپ گوجه، این است که یک قابلمه‌ی مناسب را انتخاب کنید و به میزان ۴ لیوان آب جوش در آن بریزید.
  • مرحله‌ی دوم: قابلمه را روی حرارت قرار دهید و درب آن را ببندید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند. در همین فاصله می‌توانید به سراغ گوجه‌فرنگی‌ها بروید.
  • مرحله‌ی سوم: در ابتدا گوجه‌ها را بشویید و سپس درون یک آبکش قرار دهید تا آب اضافه‌ی آن‌ها گرفته شود. زمانی که آب به جوش آمد، گوجه‌فرنگی‌ها را درون قابلمه بیندازید و بگذارید تا حدود ۳ دقیقه درون قابلمه بماند و سپس آن‌ها را خارج کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: بعد از خارج‌کردن گوجه‌فرنگی‌ها از آب جوش، آن‌ها را مجددا درون آبکش قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس می‌توانید به‌سادگی پوست آن‌ها را جدا کنید.

 

  • مرحله‌ی پنجم: بعد از جداکردن پوست گوجه‌فرنگی، آن را روی تخته قرار دهید و با کمک یک چاقوی تیز خرد و ساطوری کنید.
  • مرحله‌ی ششم: برای این که گوجه‌فرنگی کاملا یکدست شود، اگر در خانه مخلوط‌کن دارید گوجه‌فرنگی خرد شده را در مخلوط‌کن بریزید و در حدود ۳ دقیقه میکس کنید تا کاملا پوره‌ای شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: پوره‌ی گوجه‌فرنگی را کنار بگذارید و به سراغ سایر مراحل درست‌کردن سوپ بروید.
  • مرحله‌ی هشتم: حالا پیاز را به‌خوبی شسته و پوست بگیرد. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز به‌صورت نگینی خرد کنید. پیاز‌های خرد شده را در یک تابه مناسب که کره را از قبل در آن ذوب شده است، بریزید. اجازه دهید تا پیاز‌ها کاملا سرخ و طلایی شوند.
  • مرحله‌ی نهم: آرد را نیز به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ آرد تغییر کند و خامی آن گرفته شود. به این مرحله اصطلاحا بو دادن آرد می‌گویند.
  • مرحله‌ی دهم: در یک تابه‌ی جداگانه، رب گوجه‌فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته و رنگ آن آزاد شود. سپس رب را به پیاز‌ها و آرد اضافه و مواد را به‌خوبی مخلوط‌کنید تا حالت یکدستی پیدا کند.
  • مرحله‌ی یازدهم: حالا زمان اضافه‌کردن پوره گوجه‌فرنگی به سایر مواد است. بعدازاین که پوره را اضافه کردید و کمی تفت دادید، باید آب گوشت را اضافه کنید و حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید تا سوپ جا بیفتد.
  • مرحله‌ی دوازدهم: در دقایق آخر پخت، زمان اضافه‌کردن جعفری است. شما باید جعفری را به‌خوبی بشویید و سپس ساطوری و به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: در نهایت سوپ را بچشید و به میزان کافی ادویه (نمک، فلفل) را اضافه کنید. اگر دوست داشتید می‌توانید کمی آبلیمو نیز اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه زیر قابلمه را خاموش کنید. سوپ شما آماده است و می‌توانید آن را در ظرف دلخواه خود سرو کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ گوجه به همراه قارچ

یکی از موادی که استفاده از آن در سوپ گوجه‌فرنگی سبب ایجاد طعم خوب و فوق‌العاده‌ای می‌شود، قارچ است. برای استفاده از قارچ در سوپ شما باید در ابتدا آن را به‌خوبی بشویید و سپس به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید.

در ادامه کره را با حرارت در یک تابه مناسب ذوب کنید و قارچ‌های ورقه‌ای را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. برای این که قارچ‌ها آب نیندازد، می‌توانید این کار را روی حرارت بالا انجام دهید.

اما دقت داشته باشید که تفت دادن فقط در حدود ۲ تا ۳ دقیقه باشد که کره نسوزد. در نهایت که آب گوشت را به سوپ اضافه کردید و قبل از بستن درب قابلمه، قارچ‎‌ها را نیز اضافه کنید و بگذارید تا با سوپ بپزد و جا بیفتد.

طرز تهیه سوپ گوجه به همراه نخودفرنگی و ذرت

نخودفرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص زیادی دارد و استفاده از آن در غذا بسیار مفید است.

برخی از افراد در تهیه انواع سوپ از نخودفرنگی استفاده می‌کنند و شما نیز برای تهیه سوپ گوجه می‌توانید از ترکیب نخودفرنگی و ذرت یا هرکدام از آن‌ها به‌تنهایی استفاده کنید. برای این کار می‌توانید از کنسرو نخودفرنگی و ذرت نیز استفاده کنید.

اگر کنسرو را در دسترس ندارید، از خود سبزیجات نیز می‌توانید استفاده کنید. فقط باید از قبل در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را آب‌پز کنید تا سفت نباشد. سپس در مرحله‌ی آخر آن‌ها را به سوپ گوجه اضافه کنید و بگذارید تا با سایر مواد بپزند.

دستور تهیه سوپ گوجه به همراه جو پرک

سوپ گوجه یکی از سوپ‌هایی است که حالت آبکی دارد و ممکن است به‌عنوان یک وعده به‌تنهایی شما را سیر نکند. اگر دوست دارید تا سوپ شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید از جو پرک در تهیه آن استفاده کنید.

برای انجام این کار جو پرک را در کمی کره تفت دهید تا بوداده شود و در نهایت در زمان اضافه‌کردن آب گوشت به قابلمه، آن را نیز اضافه کنید و بگذارید تا جو پرک‌ها کاملا بپزند و سوپ جا بیفتند. اگر دوست داشته باشید می‌توانید به این مدل سوپ مقداری قارچ نیز اضافه کنید.

سوپ گوجه‌فرنگی با ورمیشل

طرز تهیه سوپ گوجه با ورمیشل

سوپ گوجه‌فرنگی به همراه ورمیشل یکی از محبوب‌ترین سوپ‌هایی است که می‌توانید درست کنید. اضافه‌کردن ورمیشل سبب می‌شود تا سوپ شما به یک غلظت مناسب برسد.

ازآنجایی‌که اضافه‌شدن ورمیشل غلظت سوپ را زیاد می‌کند باید دقت شود تا به میزان کافی از آن استفاده کنید. چرا که در صورت استفاده‌ی زیاد، سوپ سفت می‌شود. زمان اضافه‌کردن ورمیشل حدود ۵ دقیقه قبل از این است که بخواهید سوپ را بردارید و زیر آن را خاموش کنید.

طرز تهیه سوپ گوجه به همراه مرغ

سوپ گوجه به‌تنهایی خواص زیادی دارد؛ اما اگر از مرغ در تهیه آن استفاده کنید، خاصیت آن را چندین برابر می‌کنید. برای انجام این کار باید مرغ را به تکه‎‌های مربعی تقسیم کنید. سپس در یک تابه به میزان کافی روغن بریزید و پیاز‌هایی را که از قبل خرد کرده‌اید را تفت دهید تا سرخ شود.

در نهایت مرغ‌ها را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این مرحله باید ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مرغ اضافه و کمی تفت دهید تا هم عطر ادویه‌ها آزاد شود و هم این که رنگ مرغ تغییر کند. در نهایت مرغ‌ها را به سوپ اضافه و بگذارید تا خوب آب‌پز شوند.

برای امشب یک سوپ گوجه خوش‌رنگ درست کنید!

همان‌طور که در این مقاله خواندید، درست‌کردن سوپ گوجه بسیار راحت است و شما می‌توانید این نوع سوپ را با روش‌ها و مواد اولیه متفاوت درست کنید و در خانه نوش جان کنید.

اگر مواد اولیه برای تهیه سوپ را در خانه موجود ندارید، کافی است تا هرآنچه که نیاز دارید را از طریق سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ سفارش دهید و در سریع‌ترین زمان ممکن تحویل بگیرد و نگرانی بابت خرید‌های خانه نداشته باشید.

همچنین درصورتی‌که زمان کافی برای پخت این سوپ را ندارید، می‌توانید به‌راحتی سوپ گوجه را از طریق سرویس غذای اسنپ سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *