تاکو یکی از غذاهای بهشدت جذاب مکزیکی است که توانسته است در سراسر دنیا افراد زیادی را به خود جذب کند. این غذا به دلیل طعم تندی که دارد بسیار موردتوجه قرار گرفته و دوستداران غذاهای تند برای یکبار که شده نیز باید مزهی این غذا را امتحان کنند.
معمولا این غذای مکزیکی در سراسر دنیا با روشهای مختلف تهیه میشود. ما در این مقاله قصد داریم سادهترین روش برای تهیه تاکو را آموزش دهیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا درستکردن این غذای مکزیکی جذاب را یاد بگیرید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.
تاکو خوشمزه مکزیکی
برای درستکردن این غذای مکزیکی سه مرحله پیش رو دارید: تهیه ادویه مخصوص، درستکردن نان آن و تهیه مواد داخل نان. با طیکردن این مراحل تاکو مکزیکی شما آماده است و میتوانید یک وعده غذایی خوشمزه را میل کنید.
مواد لازم و طرز تهیه ادویه تاکو
قبل از اینکه به سراغ آموزش درستکردن این غذا برویم، بهتر است تا در مورد درستکردن ادویه آن صحبت کنیم. چرا که تاکو ادویه مخصوص به خود را دارد. البته میتوانید این ادویه را از عطاری نیز خریداری کنید، اما امکان درستکردن آن در خانه توسط خودتان نیز وجود دارد. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه ادویه این غذا آمده است و تنها کاری که باید انجام دهید، این است که این ادویهها را با یکدیگر مخلوط کنید و در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
پودر سیر | یک قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | یک قاشق غذاخوری |
پرک فلفل قرمز | ۲/۱ قاشق غذاخوری |
پور زیره سبز | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۲/۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۲/۱ قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
مواد لازم و طرز تهیه نان
یکی از مهمترین بخشها در تهیه این غذای مکزیکی، درستکردن نان مخصوص آن است. نان تاکو را بهعنوان نان تردیلا نیز میشناسند. این نوع نان را با استفاده از آرد ذرت یا ترکیب آرد ذرت و گندم درست میکنند. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه این نان قید شده است.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
آرد ذرت | ۲/۱ پیمانه |
آرد گندم | ۲/۱ پیمانه |
آب | ۳/۱ پیمانه |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۴/۱ قاشق غذاخوری |
در ادامه روش درستکردن تاکو را بهصورت مرحلهبهمرحله آموزش دادهایم. همانطور که گفتیم این نوع نان را میتوان هم با استفاده از آرد گندم و ذرت و هم با هرکدام از این آردها بهتنهایی درست کرد.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن این نوع نان این است که یک کاسه مناسب را انتخاب کنید و تمام مواردی که در جدول گفتیم را به کاسه اضافه کنید.
- مرحلهی دوم: سپس همهی مواد را با یکدیگر ترکیب کنید تا حالت خمیری شکلی ایجاد شود. بعد از آن شروع به ورز دادن خمیر کنید. برای انجام این کار بهتر است تا از دست کمک بگیرد.
- مرحلهی سوم: وقتی که تمام مواد را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کردید و ورز دادید در حدود ۴/۱ پیمانه بیکینگپودر به مواد اضافه کنید. (البته انجام این کار کاملا دلخواه است و سبب ایجاد پف بیشتر در نان خواهد شد!)
- مرحلهی چهارم: زمانی که خمیر آماده شد، زمان تقسیم کردن آن است. سعی کنید تا خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید. بهطوریکه بتوانید هر قسمت را به اندازهی یک دانه گردو گلوله کنید.
- مرحلهی پنجم: بعد از تقسیم خمیرها و ایجاد شکل در آنها، از یک وردنه استفاده کرده و به کمک آن خمیرها را صاف کنید. اگر دوست دارید تا اندازهها یکسان باشد میتوانید از قالب نیز استفاده کنید.
- مرحلهی ششم: حالا کف تابه را با استفاده از روغن چرب کنید و خمیر را در تابه قرار دهید و اجازه دهید تا سرخ شود. زمانی که مشاهده کردید که یک سمت نان حباب زد، بایستی آن را برگردانید تا سمت دیگر نان نیز کمی حرارت ببیند و بپزد.
- مرحلهی هفتم: نان تاکو شما آماده است و اگر دوست دارید تا حالت تردی داشته باشد با استفاده از یک قلممو کمی سطح نان را روغنی کنید. دقت داشته باشید که این نوع نان نباید زیاد در معرض هوا باقی بماند و بهتر است تا آن را در یک کیسه پارچهای نگهداری کنید.
مواد لازم و طرز تهیه مواد داخل نان
حالا دیگر زمان آن است که به سراغ درستکردن تاکو مکزیکی برویم. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه آن را قید کردهایم. البته بهتر است تا اضافه کنیم که این میزان از مواد اولیه برای ۲ نفر است و اگر خواستید تا غذا را برای نفرات بیشتری درست کنید میتوانید اندازهها را تغییر دهید.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
گوشت چرخکرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد بزرگ |
سیر | یک تا ۲ حبه |
گوجهفرنگی | یک عدد |
فلفل چیلی یا فلفلدلمهای | ۳/۱ پیمانه |
ادویه مخصوص | ۲/۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | به میزان لازم |
کاهو | به میزان لازم |
سس تند | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
در ادامه به سادهترین روش برای درستکردن این غذا اشاره میکنیم. البته قبل آن نیز باید اشاره کنیم که این غذا را با مواد مختلفی مانند مرغ، ماهی، میگو و حتی سبزیجات نیز درست میکنند. در این آموزش ما به درستکردن تاکو با گوشت چرخکرده پرداختهایم.
- مرحلهی اول: اولین قدم برای درستکردن تاکوی مکزیکی با گوشت این است که پیازها را بهخوبی شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را بهصورت نگینی و کاملا ریز خرد کنید.
- مرحلهی دوم: حالا در یک تابه مناسب به میزان کافی روغن بریزید و اجازه دهید تا بهخوبی داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا سرخ شوند و رنگ آنها طلایی شود.
- مرحلهی سوم: زمانی که پیازها کاملا سرخ شدند، بهتر است تا به آنها ادویه اضافه کنید و مجددا تفت دهید تا جایی که عطر ادویهها در پیاز آزاد شود.
- مرحلهی چهارم: به مرحلهی چهارم از طرز تهیه تاکو رسیدیم. در این مرحله باید سیر خرد شده را به پیازها اضافه کنید. البته لازم نیست تا سیرها کاملا سرخ شوند و همین که تا حدی نرم شوند، کافی است.
- مرحلهی پنجم: حالا زمان اضافهکردن گوشت است. گوشت را به پیاز و سیر اضافه کنید و با یکدیگر تفت دهید تا جایی که کاملا سرخ شوند.
- مرحلهی ششم: بعدازاین که گوشت به طور کامل سرخ شد، باید ادویه تاکو و میزانی نمک را به آن اضافه کنید و با گوشت تفت دهید تا ادویه به خرد آن برود.
- مرحلهی هفتم: حالا باید گوجهفرنگی را بهصورت ریزریز خرد کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و مجددا تفت دهید.
- مرحلهی هشتم: در نهایت درب تابه را ببندید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت ملایم به همراه آب گوجهفرنگی شروع به پخت کنند.
- مرحلهی نهم: بعد از گذشت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تاکوی مکزیکی شما آماده است و اگر دوست داشته باشید تا کمی تندتر شود، بعدازاین که آن را چشیدید به آن مقداری فلفل اضافه کنید.
- مرحلهی دهم: طرز تهیه تاکو به پایان رسید. برای سرو کردن تاکو مکزیکی آن را روی نان تردیلا بریزید و سپس در یک ظرف مناسب قرار دهید و نوش جان کنید.
درستکردن نان تاکو در فر
یکی دیگر از روشهایی که میتوانید برای درستکردن این نان به کار گیرید، پخت آنها در فر است. برای انجام این کار باید سینی فر را کمی چرب کنید و خمیرها را درون آن قرار دهید. سپس فر را تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، گرم کنید و به مدت ۵ دقیقه سینی را درون آن قرار دهید. به همین سادگی نان تردیلای شما آماده است.
درستکردن تاکو مکزیکی با مرغ
درستکردن تاکو به همراه مرغ نیز امکانپذیر است و مراحل انجام آن مطابق با روشی است که در بالا بیان کردیم و تنها بهجای استفاده از گوشت باید مرغ را اضافه کنید. در ابتدا آن را آبپز کنید و سپس به همراه پیاز و سیر تفت دهید تا بهخوبی سرخ شود و در نهایت مطابق با سایر مراحل آن را آماده کنید.
برای تهیه تاکوی مکزیکی آماده شوید
همانطور که متوجه شدید طرز تهیه تاکو مکزیکی بسیار ساده است و میتوانید بهعنوان غذایی که بهسرعت آماده میشود آن را نوش جان کنید. البته اگر مواد اولیه برای درستکردن تاکو را در منزل ندارید، میتوانید آنها را از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ سفارش دهید. با استفاده از این سرویس، سفارش شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
دیدگاهتان را بنویسید