طرز تهیه موسلی سوئیسی و تجربه یک طعم هیجان‌انگیز

موسلی، ارمغان سلامتی از طبیعت

چگونه موسلی درست کنیم؟ این مطلب صرفا برای افرادی است که لایف‌استایل سلامتی را برای زندگی خود انتخاب کرده‌اند و تحت هر شرایطی ترجیح می‌دهند که غذا‌های مناسب و سلامت استفاده کنند. موسلی یک میان وعده یا وعده اصلی برای شما محسوب می‌شود که با گرانولا تفاوت‌های بسیار زیادی دارد. شاید در ظاهر موسلی را مانند گرانولا بدانید؛ اما واقعیت امر این است که موسلی کالری بسیار کمتری نسبت به گرانولا دارد. این میان وعده سلامت سرشار از پروتئین و ویتامین، محصول کشور سوئیس است. حال اگر کنجکاو شدید تا این معجزه سلامتی و لاغری را بیشتر بشناسید، در ادامه این مطلب ما را همراهی کنید.

مواد اولیه برای یک موسلی جذاب

مواد اولیه برای موسلی

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

همان‌طور که در قسمت قبل نیز به این موضوع اشاره کردیم، موسلی مانند گرانولا از غلات، میوه‌جات و مغز‌ها تشکیل شده که البته برای افرادی که بیشتر پایبند رژیم‌های غذایی محکم هستند توصیه می‌شود، از آن‌ها به‌صورت خام استفاده کنند. موسلی یک غذای مفید برای صبحانه یا برانچ است که در سوییس و آلمان طرف‌داران زیادی دارد. در ادامه با لیست مواد اولیه لازم برای یک طرز تهیه موسلی خانگی با شما هستیم.

مواد اولیه مقدار موردنیاز
میوه‌های خشک (انجیر، کشمش، مویز، سیب، زردآلو، گیلاس و غیره) نصف پیمانه
غلات (سبوس گندم، چاودار، کینوا) ۳ پیمانه
آجیل و مغز‌ها (پسته، فندق، بادام، بادام هندی، بادام‌زمینی، کنجد، گردو و تخمه آفتاب‌گردان) یک پیمانه
ماست یا شیر به میزان دلخواه

طرز تهیه موسلی به‌صورت مرحله‌ای

موسلی جادویی

برای تهیه کردن موسلی شما محدودیتی در مواد اولیه ندارید. این که حتما از خلال بادام، گردو یا پسته و فندق استفاده کنید یا میوه‌های خشک شما زردآلو و گیلاس خشک باشند، اجباری نیست. حتی می‌توانید بنا بر سلیقه و ذائقه خود در کنار سبوس گندم و چاودار کامل از کینوا و جو دو سر نیز استفاده کنید. البته تهیه موسلی از فروشگاه‌های معتبر آسان‌تر است، اما بدون شک تهیه کردن آن در منزل هزینه کمتری برای شما خواهد داشت. حال که متوجه شدید موسلی چیست و چه فرقی با گرانولا دارد، در ادامه با هم طرز تهیه موسلی جذاب خانگی را مرور خواهیم کرد.

مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه موسلی بد نیست بدانید که آجیل‌ها و دانه‌ها باید خلال، خرد شده یا رنده شده باشند که البته تمام این موارد به شخص شما بستگی دارد.

مرحله‌ی دوم: در یک ظرف بزرگ ابتدا کمی آجیل ریخته و سپس میوه‌های خشک را که بیشتر شامل انجیر خشک، مویز، کشمش، کشمش طلایی، چیپس سیب و گاهی پر زردآلو و گیلاس خشک هستند، بریزید. البته به شما توصیه می‌کنیم که بهتر است موسلی را شب قبل تهیه کنید تا خصوصا در تابستان برای صبحانه یک موسلی خنک و کاملا جاافتاده داشته باشید.

مرحله‌ی سوم: در گام بعدی و بعد از مخلوط کردن مغز‌ها و میوه‌های خشک شما به‌راحتی می‌توانید سبوس گندم، جو دو سر، کینوا و چاودار را نیز به این ترکیب اضافه کنید. برای سرو کردن موسلی شما از ماست یا شیر استفاده خواهید کرد که این باز هم به ذائقه شخصی شما بر می‌گردد که کدام را انتخاب کنید. موسلی شما هرچقدر نرم‌تر و جاافتاده‌تر باشد، خوردن آن راحت‌تر است و طعم آن فوق‌العاده‌تر می‌شود.

مرحله‌ی چهارم: در ادامه بعد از مخلوط کردن تمام مواد، به میزان دلخواه چهار یا پنج قاشق ماست یا دو پیمانه شیر به این ترکیبات اضافه کنید. در نهایت موسلی را در یک ظرف درب‌دار یا یک شیشه ریخته و درب آن را محکم ببندید و در یخچال قرار بدهید. البته برای استفاده از میوه‌ها شما می‌توانید از دانه‌های انگور یخ‌زده یا زغال اخته یخ‌زده نیز استفاده کنید. باز هم تکرار می‌کنیم ترکیبات موسلی اجباری نیست و کاملا به ذائقه شخصی شما بستگی دارد، به‌خاطر همین در میان غلات صبحانه، طرف‌داران بی‌شماری دارد چرا که هر شخصی می‌تواند با درنظرگرفتن سلیقه و ذائقه شخصی خود این غذا را آماده کند.

مرحله‌ی پنجم: در نهایت موسلی لذیذ و خانگی شما بعد از اینکه ۱۲ ساعت در یخچال ماند، کاملا جاافتاده و آماده سرو خواهد شد، نوش جان! البته آن را بلافاصله بعد از تهیه نیز می‌توان سرو کرد؛ اما بهتر است نرم‌تر باشد.

فواید موسلی سوییسی

موسلی مقوی شما آماده شد!

در مورد فواید موسلی بد نیست بدانید که موسلی به دلیل سرخ نشدن و تست نشدن در روغن، کالری کمتری دارد و اگر شما پیرو یک رژیم سفت‌وسخت برای لاغری هستید یا در دسته ورزشکاران حرفه‌ای قرار دارید، به شما توصیه می‌کنیم که حتما موسلی را در وعده صبحانه نوش جان کنید. موسلی یکی از پرطرف‌دارترین وعده‌های غذایی در سوئیس و آلمان محسوب می‌شود که حاوی پروتئین و آنتی‌اکسیدان بسیار زیادی بوده و خوشمزه و مقوی است. میزان ویتامین C در این غذا زیاد است و به عبارتی موسلی به دلیل نداشتن قند یا شکر از سلامت بیشتری برخوردار است.

ضمن اینکه به‌راحتی با تمام مواد خام قابل‌استفاده و قابل تهیه بوده و می‌تواند شما را مدت‌زمان بیشتری سیر نگه دارد. اگر کارمند یا دانش‌آموز و دانشجو هستید به‌راحتی می‌توانید با تهیه موسلی در شب قبل و قراردادن آن در یک ظرف مناسب، یک وعده یا میان وعده لذیذ برای فردای خود در مدرسه و دانشگاه یا محل کار آماده کنید. همچنین موسلی کلسترول خون شما را کاهش داده و سلامت قلب شما را تضمین می‌کند. در نهایت باید بدانید که طرز تهیه موسلی بسیار آسان است و شما با تمام موادی که در منزل دارید می‌توانید یک موسلی دلخواه خود را تهیه کنید.

 

داستان موسلی لذیذ و مقوی

حال که به‌خوبی متوجه شدید چگونه موسلی درست کنیم بد نیست بدانید که برای تهیه موسلی شما می‌توانید حتی از شکلات نیز استفاده کنید که به آن موسلی شکلاتی می‌گویند. به عبارتی در انتها بعد از مخلوط کردن تمام مواد می‌توانید روی آن‌ها شکلات آب شده بریزید. همچنین می‌توانید به موسلی خود ادویه‌جاتی مانند دارچین و جوز هندی نیز اضافه کرده یا آن را با گرانولا ترکیب کنید. در نهایت شما انتخاب می‌کنید که موسلی صبحانه شما چه طعمی داشته باشد. بد نیست بدانید که موسلی صبحانه در ظرف درب بسته و در دمای اتاق به مدت‌زمان یک ماه و در یخچال به مدت‌زمان ۳ ماه باقی می‌ماند.

البته این مربوط به زمانی است که هنوز موسلی با شیر یا ماست ترکیب نشده باشد. درهرحال اگر یک روز صبح از خواب بیدار شدید و تمایل داشتید به‌جای صبحانه‌های معمولی و تکراری هرروزه، برای خود موسلی تهیه کنید؛ اما مواد موردنیاز و اولیه آن را نداشتید با سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به‌سرعت، تمام مواد اولیه را ظرف مدت‌زمان حداکثر ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *