طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی و با طعم بسیار عالی

آموزش درست‌کردن قارچ شکم پر

قارچ از جمله مواد غذایی بسیار مقوی است که استفاده از آن در رژیم غذایی هفتگی به‌شدت توصیه می‌شود. شما می‌توانید از قارچ در تهیه غذا‌های مختلف استفاده کنید. در این میان با دنبال‌کردن طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی، بهترین غذای خوشمزه با قارچ را تهیه کرده و سرو کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی

قارچ پر شده با سس و پنیر پیتزا

همان‌طور که از نام این غذا مشخص است؛ برای تهیه آن، باید داخل قارچ را با موادی خوشمزه و خوش‌عطر پر کنید.

مواد اولیه قارچ شکم پر

مواد اولیه برای تهیه این غذای خوشمزه و مجلسی، به شرح زیر هستند:

مواد اولیه میزان لازم
قارچ بزرگ ۱۰ عدد
سس کچاپ ۵ قاشق غذاخوری
سوسیس ۲ عدد
پنیر پیتزا ۱۰ قاشق غذاخوری
پودر سیر به مقدار کافی
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

 

مراحل تهیه قارچ شکم پر

برای دنبال‌کردن حرفه‌ای طرز تهیه قارچ شکم پر مجلسی و خوشمزه که ظاهر خوبی نیز داشته باشد؛ مراحل زیر را یک‌به‌یک دنبال کنید:

  • مرحله‌ی اول: پیش از هر کاری به‌خاطر داشته باشید که باید فر را روی دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و آن را روشن کنید تا پس از آماده‌شدن قارچ‌ها، بتوانید سریع مراحل طبخ را آغاز کنید.
  • مرحله‌ی دوم: اکنون تک‌به‌تک قارچ‌ها را پوست‌کنده و بشویید. سپس ساقه قارچ را بادقت جدا کنید؛ به شکلی که به بافت کلاهک قارچ آسیبی وارد نشود.
  • مرحله‌ی سوم: قارچ‌ها را به شکل برعکس داخل سینی فر که از پیش کمی چرب کرده‌اید، قرار دهید.
  • مرحله‌ی چهارم: در یک ظرف، سس کچاپ را به همراه ادویه‌ها به‌خوبی مخلوط کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: مقدار مناسبی از این سس ترکیبی را داخل هر یک از قارچ‌ها بریزید.
  • مرحله‌ی ششم: سپس داخل هر یک مقدار مناسبی پنیر پیتزا بریزید، به شکلی که هنوز حفره خالی قارچ‌ها، جای برای باقی مواد داشته باشد.
  • مرحله‌ی هفتم: در پایان روی پنیر پیتزا، سوسیس اضافه کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: حالا سینی را داخل فر گذاشته و اجازه دهید برای مدت ۲۰ دقیقه بماند.
  • مرحله‌ی نهم: پس از خارج‌کردن سینی فر، جعفری ساطوری شده را به قارچ‌های شکم پر اضافه کرده و سرو کنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ

قارچ شکم پر با مرغ و گوجه‌فرنگی

شما می‌توانید به مواد اولیه بالا، سینه ریش‌ریش شده مرغ نیز اضافه کرده و به این شکل ارزش غذایی آن را افزایش دهید. برای این منظور کافی است که سینه مرغ را گریل کرده و ریش‌ریش کنید. سپس آن‌ها را با سس کچاپ مخلوط کرده و داخل هر یک از قارچ‌ها بریزید. این باعث خواهد شد که مرغ‌ها نیز بهتر مزه‌دار شده و از میل کردن آن‌ها، لذت بیشتری ببرید. به‌علاوه شما می‌توانید از حلقه‌های گوجه‌فرنگی گیلاسی نیز برای مرطوب کردن و تزئین این غذای خوشمزه مجلسی استفاده کرده و پیش از قراردادن سینی در فر، روی قارچ‌ها قرار دهید.

شما چه طعمی از قارچ شکم پر را ترجیح می‌دهید؟

برای خرید مواد اولیه این غذای خوشمزه؛ می‌توانید هر یک از آن‌ها را از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ خریداری کرده و خیلی زود درب منزل تحویل بگیرید. اما شما اگر قصد تهیه این غذای مجلسی خوشمزه و سریع را داشته باشید؛ چه ترکیبی از مواد اولیه را برای پرکردن داخل قارچ‌ها ترجیح داده و چه تجربه‌ای دراین‌خصوص دارید؟

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.