نان ذرت شکم پر، غذایی خوشمزه، کامل و عالی برای ناهار، شام و میان وعده است. ترکیبات مختلفی که در این نان قرار میگیرد، به صورت کامل درون فر پخته شده و در نهایت به شکل یک غذای مقوی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. طعم بینظیر پنیر رنده شده نیز این غذا را تکمیل میکند. نان ذرت شکم پر را میتوانید با استفاده از ترکیبات مختلفی مطابق با سلیقه خود در لایه میانی تهیه کنید. در این مطلب به معرفی یکی از روشهای درست کردن آن و ترکیباتی که نیاز دارید، پرداختهایم:
مواد لازم برای تهیه نان ذرت شکم پر
برای پخت این غذا باید نان و مواد موجود در لایه میانی را به صورت جداگانه، درست کنید. مواد لازم برای درست کردن این دو بخش از غذا و مراحل تهیه آنها را در اینجا به شما عنوان کردهایم:
ترکیبات مورد نیاز برای تهیه نان ذرت | |
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد ذرت | ۱ پیمانه سرخالی |
آرد گندم | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ ق چ |
جوش شیرین | ½ ق چ |
نمک | نوک انگشت |
تخم مرغ | ۲ عدد |
باترمیلک | ۱ + ¼ پیمانه |
کره | ¾ پیمانه |
روش درست کردن نان ذرت شکم پر
برای تهیه خمیر این غذا باید مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آرد ذرت را درون ظرفی بریزید و آرد گندم را به آن اضافه و کاملا آنها را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: جوش شیرین و نمک را به ترکیبات مرحله قبل اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم: درون یک ظرف دیگر، تخم مرغها با شکسته و باترمیلک و کره آب شده را به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: ترکیبات مایع را به مواد جامد اضافه کرده و آنها خوب به هم بزنید تا شکلی شبیه به خمیر پیدا کنند.
مواد لازم برای مواد میانی نان ذرت
برای درست کردن لایه میانی نان ذرت لازم است تا مواد زیر را آماده کنید:
ترکیبات مورد نیاز برای لایه میانی | |
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخ کرده | ۳۵۰ گرم |
کره ۱ ق چ | ۱ ق چ |
پیاز | ½ |
فلفل دلمهای | ½ |
پنیر چدار | ۱ پیمانه |
مراحل طرز تهیه مواد میانی نان ذرت
پس از تهیه نان ذرت باید به سراغ آمادهسازی مواد میانی آن بروید. برای درست کردن مواد میانی مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: 1 قاشق کره را در داخل تابهای بریزید و اجازه دهید تا آب شود.
مرحله دوم: گوشت چرخ کرده و نمک را به تابه اضافه کرده و اجازه دهید تا روی حرارت متوسط به خوبی تفت داده شود. با کمک قاشق چوبی تکههای گوشت را از هم باز کنید تا کاملا دانه دانه شود.
مرحله سوم: پیاز را رنده یا کاملا ریز کنید.
مرحه چهارم: فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
مرحله پنجم: پس از قهوهای شدن گوشت، پیاز و فلفل دلمهای را اضافه کنید.
مرحله ششم: ۴ تا ۵ دقیقه مواد را تفت دهید و سپس آنها را از روی شعله بردارید و داخل سبدی بریزید تا روغن آنها به خوبی گرفته شود.
مراحل درست کردن نان ذرت شکم پر
اکنون ترکیبات شما آماده است. نان و مواد میانی را در کنار خود قرار داده و مراحل زیر را برای تکمیل فرایند پخت انجام دهید:
مرحله اول: فر را گرم کنید و دمای آن را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحه دوم: قالبی مربعی با اضلاع ۲۰ سانتیمتری را در نظر بگیرید و آن را با کره چرب کنید.
مرحله سوم: کمی آرد را روی آن بپاشید.
مرحله چهارم: نصف کمتری از خمیر را درون قالب ریخته و آن را کاملا صاف کنید تا بهطور یکنواخت درون قالب پخش شود.
مرحله پنجم: مخلوط گوشت را روی خمیر ریخته و آن را پخش کنید.
مرحله ششم: پنیر چدار را رنده کرده و روی مواد بریزید.
مرحله هفتم: خمیر را با قاشق در جاهای مختلف روی مواد بریزید و سریعا آنها را پخش کنید.
مرحله هشتم: قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و اجازه دهید تا ۳۵ دقیقه بماند.
غذای شما آماده است… نوش جان!
نکات مهم برای درست کردن نان ذرت شکم پر
برای داشتن یک نتیجه خوشمزهتر لازم است تا نکات زیر را زمان درست کردن این غذای لذیذ رعایت کنید:
- پس از مخلوط کردن مواد خشک و خیس، باید سریعا مراحل را انجام دهید تا باترمیلک با جوش شیرین واکنش ندهد. در این صورت خمیر شما به سرعت سفت و غلیظ خواهد شد.
- میتوانید در لایه میانی غذا خود از ترکیبات دیگری مانند کالباس، قارچ و… نیز استفاده کنید.
نان ذرت شکم پر، غذایی برای تمام وعدهها
نان ذرت شکم پر طرز تهیه سختی ندارد، اما برای درست کردن آن باید فر داشته باشید. تمام ترکیباتی که برای درست کردن این غذا نیاز دارید را میتوانید از سرویس سوپر مارکت اسنپ تهیه کنید. قرار دادن ترکیبات متنوع در هنگام درست کردن نان ذرت شکم در لایه میانی این غذا به شما کمک میکند تا طعمهای متفاوتتری از آن را امتحان کنید.
دیدگاهتان را بنویسید