طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با طعمی فوق‌العاده

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

شیرینی نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین انواع شیرینی است که جدا از طعم فوق‌العاده، دستور تهیه آن بسیار راحت است. این شیرینی جزء یکی از سنتی‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که از آن در مراسم‌های مختلف استفاده می‌شود.

شما می‌توانید به‌سادگی آن را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید. ما در این مقاله قرار است به طرز تهیه شیرینی نارگیلی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله اشاره کنیم؛ بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا در خانه شیرینی خوشمزه نارگیلی درست کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

مواد اولیه برای تهیه شیرینی نارگیلی

مواد لازم برای درست‌کردن شیرینی نارگیلی

درست‌کردن شیرینی نارگیلی با استفاده از مواد اولیه‌ی ساده و ارزان‌قیمت امکان‌پذیر است و می‌توانید با هزینه‌ی کمی مواد آن را تهیه کنید و به‌عنوان یک عصرانه‌ی خوشمزه میل کنید. در جدول زیر مواد اولیه برای تهیه شیرینی نارگیلی برای ۴ نفر قید شده است.

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
پودر نارگیل چرب ۶۰ گرم
شکر ۱۷۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ ۲ تا ۳ عدد
آب لیموترش یک قاشق‌چای‌خوری
وانیل نصف قاشق‌چای‌خوری

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

دستور تهیه شیرینی نارگیلی

در ادامه قرار است به طرز تهیه شیرینی نارگیلی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله بپردازیم. شما با استفاده از این آموزش می‌توانید شیرینی نارگیلی را به ساده‌ترین شکل ممکن درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن شیرینی نارگیلی این است که میکسر را آماده کنید و درون آن پودر نارگیل، شکر و مقداری روغن بریزید. سپس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه میکس کنید.
  • مرحله‌ی دوم: حالا باید سفیده و زرده تخم‌مرغ را از یکدیگر جدا کنید و سفیده تخم‌مرغ را درون یک کاسه بریزید و هم بزنید تا جایی که پف کند.
  • مرحله‌ی سوم: در ادامه سفیده تخم‌مرغ را نیز به میکسر اضافه کرده و دستگاه را روشن کرده و مجددا میکس کنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. درصورتی‌که به میکسر دسترسی ندارید، امکان چرخ کردن مواد نیز وجود دارد که بهتر است برای این که مواد کاملا یکدست شوند، ۲ تا ۳ بار آن‌ها را چرخ کنید.
  • مرحله‌ی چهارم: دقت کنید که غلظت مواد در حد فرنی باشد. اگر احساس کردید که مواد بیش از اندازه سفت است می‌توانید به آن مقداری سفیده تخم‌مرغ و روغن اضافه کنید. سپس مواد را طوری هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
  • مرحله‌ی پنجم: حالا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و تا نیمه درون آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
  • مرحله‌ی ششم: مواد تهیه شده را در یک کاسه فلزی بریزید و کاسه را درون قابلمه قرار دهید تا مواد با بخار آب، گرم شود.
  • مرحله‌ی هفتم: در این مرحله باید مواد درون کاسه را داغ بزنید. داغ زدن به این معنا است که مانند درست‌کردن حلیم یا آش به کمک یک قاشق چوبی یا پلاستیکی مواد را به طور کامل و مداوم زیرورو کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: فرایند داغ زدن مواد باید تا جایی ادامه داشته باشد که اگر مواد را در بین انگشتانتان ریختید، دانه‌های شکر را احساس نکنید و بافت نرم و کشسانی داشته باشد.
  • مرحله‌ی نهم: زمانی که مواد به این حالت رسیدند، باید باقیمانده‌ی روغن و سفیده تخم‌مرغ را نیز به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • مرحله‌ی دهم: بعد از اضافه‌کردن باقی‌مانده‌ی مواد باید مجددا آن را داغ بزنید تا یکدست شود. زمانی که مواد شیرینی به مرحله‌ای رسید که حالت منسجمی پیدا کرد، آب لیموترش و وانیل را به آن اضافه کنید و سپس کاسه را روی بخار آب قرار دهید.
  • مرحله‌ی یازدهم: حالا نوبت به پخت مواد شیرینی می‌رسد. برای انجام این کار باید فر را با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه گرم کنید.
  • مرحله‌ی دوازدهم: مواد شیرینی را درون قیف بریزید، البته اگر به قیف دسترسی ندارید، می‌توانید مواد را درون یک کیسه فریزر بریزید و در یک قسمت آن سوراخی ایجاد کنید.
  • مرحله‌ی سیزدهم: سینی فر را آماده کنید و در آن چند کاغذ روغنی نسوز و باکیفیت قرار دهید، حالا با استفاده از قیف، مایه شیرینی را روی کاغذ‌های روغنی به‌صورت دایره‌ای بریزید.
  • مرحله‌ی چهاردهم: اگر دوست ندارید تا روی شیرینی‌ها حالت گنبدی ایجاد شود، دستتان را کمی روغنی کنید و روی شیرینی‌ها بکشید تا سطح آن‌ها صاف شود.
  • مرحله‌ی پانزدهم: حالا سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. بعد از گذشت این مدت شیرینی شما آماده است و می‌توانید آن را از فر خارج کنید.
  • مرحله‌ی شانزدهم: اجازه دهید تا شیرینی‌ها کمی خنک شود و سپس اگر دوست داشته باشید، می‌توانید روی آن را با پودر نارگیل تزیین کنید و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر

درست‌کردن شیرینی نارگیلی بدون فر

ممکن است برخی از افرادی که در خانه فر ندارند به این فکر کنند که نمی‌توانند شیرینی نارگیلی را درست کنند. اما باید بگوییم که این‌طور نیست و با یک روش ساده می‌توانید بدون استفاده از فر در خانه شیرینی درست کنید.

  • مرحله‌ی اول: برای انجام این کار در ابتدا باید یک قابلمه جادار را انتخاب کنید و زیر آن شعله‌پخش‌کن قرار دهید. همچنین باید از یک دم‌کنی استفاده کنید و آن را روی درب قابلمه قرار دهید.
  • مرحله‌ی دوم: حالا برای این که قابلمه گرم شود، زیر آن را روشن کنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقه روی شعله بماند.
  • مرحله‌ی سوم: یک سینی یا قالب مناسب را انتخاب کنید و درون آن کاغذ روغنی قرار دهید. دقت کنید در زمان انتخاب کاغذ روغنی، حتما مدلی را انتخاب کنید که جنس خوبی داشته باشد و نسوزد.
  • مرحله‌ی چهارم: با استفاده از قیف مواد شیرینی را روی کاغذ روغنی‌ها بریزید و سپس سینی شیرینی را روی سه‌پایه قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا شیرینی‌ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
  • مرحله‌ی پنجم: بعد از گذشت مدت‌زمان لازم پخت، شیرینی شما آماده است و اگر مواد آن کاملا پخته بود، می‌توانید زیر قابلمه را خاموش کنید. اگر دوست دارید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود می‌توانید کاغذ روغنی را برگردانید و بگذارید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود. در نهایت شیرینی را در ظرف مورد نظرتان سرو کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با استفاده از توستر

یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید برای درست‌کردن شیرینی نارگیلی به کار بگیرید، استفاده از توستر است.

برای انجام این کار توستر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی حاوی شیرینی‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه درون توستر قرار دهید تا آماده شوند و بعد از این که آماده شد، نوش جان کنید.

نکات و فوت و فن‌های درست‌کردن شیرینی نارگیلی

نکات تهیه شیرینی نارگیلی

برای این که شیرینی نارگیلی شما مزه و ظاهر بهتری داشته باشد، نکات و ترفند‌هایی وجود دارد که اگر آن‌ها را بدانید و رعایت کنید، قطعا طعم شیرینی شما بهتر خواهد شد. در ادامه به برخی از این نکات اشاره کرده‌ایم:

  • قرار دادن مواد در حمام بن ماری بسیار مهم است، بنابراین باید دقت زیادی داشته باشید. بهتر است تا مواد را در انتهای پخت تست کنید و مطمئن شوید که ذرات شکر را احساس نمی‌کنید. همچنین دقت کنید که مواد را حتما به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون حمام قرار دهید.
  • باید مرحله داغ زدن شیرینی را نیز به‌درستی انجام دهید. اگر این مرحله به‌درستی انجام شود، سبب می‌شود تا شیرینی‌های شما مانند مدل‌های قنادی براق شود و ترک بخورد.
  • برای تزیین و استفاده در شیرینی حتما از پودر نارگیل تازه استفاده کنید.
  • اگر فر شما برقی است دمای آن را روی ۲۰ درجه کمتر از عددی که گفته شد، تنظیم کنید. البته تا جایی که برایتان ممکن است سعی کنید تا در تهیه شیرینی نارگیلی از سینی فر استفاده نکنید. زیرا رنگ شیرینی را زود تیره می‌کند.

 

سفارش آنلاین شیرینی نارگیلی

همان‌طور که متوجه شدید طرز تهیه شیرینی نارگیلی بسیار ساده است به حدی که می‌توانید در خانه آن را درست کنید و لذت ببرید.

البته اگر قصد درست‌کردن این شیرینی را دارید اما مواد اولیه آن را در خانه موجود ندارد، می‌توانید به‌سادگی از طریق سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در زمانی کمتر از ۳۰ دقیقه درب منزل تحویل بگیرید.

همچنین امکان سفارش انواع شیرینی از سرویس غذای اسنپ وجود دارد و می‌توانید به‌سادگی و به‌صورت آنلاین تهیه کرده و لذت ببرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *