امروزه باتوجهبه نیازهایی که در جوامع شکلگرفته و تغییر نگرش مردم، داشتن پاسپورت دوم یک ضرورت و امتیاز به شمار میرود. در این مطلب میخواهیم همه چیز راجع به تابعیت دوم و تمام امتیازات جذاب را که همراه خودش به ارمغان میآورد و باعث شده تا افراد به سمت آن رویآورند را مورد بررسی قرار دهیم پس با ما همراه باشید.
پاسپورت دوم چیست؟
گذرنامه دوم به معنای بهرهمند شدن از حق شهروندی و تابعیت کشوری بهغیراز کشور خود یعنی کشوری است که در آن متولد شدهاید، است. شما با گذرنامه ایرانی حق سفر به تعداد محدودی از کشورها را در مدتزمان محدودی دارا هستید که احتمالا تمام انتظارات شما را پوشش نخواهند داد، اما برای حضور در دیگر کشورهای اروپایی و معتبر دنیا، نیازمند ویزای کشور موردنظر خواهید بود. برای مثال به دلیل اینکه یونان در حوزه شینگن قرار دارد، شما با داشتن پاسپورت یونان میتوانید به ۲۶ کشور دنیا بدون نیاز به ویزا سفر کنید، اما این سفرها با داشتن فقط یک پاسپورت و آن هم پاسپورت ایرانی میسر نخواهد بود.
حتما بخوانید: همه چیز درباره پاسپورت یا گذرنامه
مزایای داشتن پاسپورت دوم چیست؟
اخذ تابعیت گذرنامه دوم بین خانوادههای ثروتمند ایرانی که توانستهاند در ایران به زندگی ایدهآلی دست یابند، بسیار باب شده است. از دلایل محبوب شدن اخذ تابعیت دوم میتوان به سفرهای تفریحی، سفرهای کاری به کشورهای معتبر، تحصیل، سرمایهگذاری و تجربه بودن در یک نظام اقتصادی و نظام مالی امن اشاره کرد. بهواقع همه کسانی که به دنبال بهدستآوردن گذرنامه دوم خود هستند یک هدف خاص و منحصربهفرد را دنبال میکنند که پاسپورت و تابعیت دوم میتواند تمام این اهداف را برآورده کند.
در حقیقت شما با گرفتن پاسپورت یکی از کشورهای موردنظر خود، میتوانید شهروندی آن کشور را به دست بیاورید. همچنین میتوانید از تمام مزایای آن کشور بهرهمند شوید و مانند یک شهروند آن کشور حساب بانکی داشته باشید و حق تحصیل و کار را به دست آورید.
شما با داشتن گذرنامه دوم میتوانید آزادانه و به طور قانونی در هرجای جهان کسبوکار راه انداخته یا تحصیل کنید و زندگی باکیفیتتری برای خود و خانوادهتان به ارمغان آورید. با تابعیت دوم یک کشور معتبر مانند کشورهای اروپایی با شما مانند یک شهروند قانونی برخورد خواهد شد نه مانند یک پناهنده.
بعد از دریافت گذرنامه دوم فرزندان شما مانند دیگر شهروندان کشور مقصد میتوانند تحصیل کنند و به مدارج بالا دست یابند و بعد از اتمام تحصیل در همان کشور مشغول به کار شوند و شغل به دست بیاورند.
پاسپورت ایران رتبه ۹۹ را در سطح پاسپورتهای جهان دارا است. شما با پاسپورت ایران بدون ویزا میتوانید به ۴۲ کشور دنیا سفر کنید، اما این ۴۲ کشور جزء کشورهای بسیار سطح پایینی بوده و اعتبار چندانی ندارند. تنشهای سیاسی وارد شده به کشورمان روی ویزای ایرانی هم تأثیرات بسیار منفی گذاشته و دستیابی یک ایرانی به ویزای شینگن و کانادا را کمی دشوار ساخته است. همین امر سبب گشته تا ایرانیان بسیاری در تلاش برای دریافت گذرنامه دوم باشند تا از آن بهجای پاسپورت ایرانی استفاده کرده و روند مهاجرت و اخذ ویزا را سریعتر و با سهولت بیشتری پشت سر بگذارند.
نحوه دریافت پاسپورت دوم چگونه است؟
دریافت پاسپورت دوم در اکثر مواقع با دریافت اقامت موقت میسر است؛ یعنی فرد خواهان گذرنامه دوم، باید از دو طریق اقامت موقت تحصیلی یا کاری اقدام به دریافت گذرنامه دوم کند. مهاجرت کاری به کشور دیگر و دریافت اقامت دائم گزینه مناسبتری است. گذرنامه دوم بههیچوجه خریدنی نیست و شما نمیتوانید در ازای پول بهعنوانمثال پاسپورت استرالیا را به دست آورید. بلکه شما باید قدمبهقدم با صبر و حوصله تمام مراحل و پروسه مهاجرت و اقامت را طی و سپری کنید و پس از آن منتظر رسیدن ویزایتان باشید.
اولازهمه از طریق یک نماینده در کشور موردنظر که معمولا آژانسها و شرکتهای مهاجرتی هستند، کارتان را شروع کرده و سپس مدارکتان را ارسال کنید و فرایند ارسال مدارک را انجام میدهید و سپس اصالت مدارک تأیید یا رد میشود.
روش دیگر دریافت پاسپورت از طریق سرمایه است که سریعتر و راحتتر از روش تحصیلی و کاری انجام میشود. البته این روش هزینه زیادی میطلبد پس حتما قبل از هرگونه اقدام با یک وکیل مجرب در حوزه مهاجرت مشورت کنید.
دریافت ویزا در ازای سرمایهگذاری
اگر تمکن مالی و سرمایه بسیاری در کشور مبدا یعنی کشور خودتان داشته و تمایلی به مشغول شدن در شغلی تماموقت و تحصیل در کشور مقصد را ندارید، اما میخواهید گذرنامه دوم آن کشور را دارا باشید، میتوانید در ازای سرمایه مالیتان ملک خریداری کرده و اقامت خود را دریافت کنید. یکی از بهترین گزینههای پیش رو برای اخذ تابعیت دوم به این طریق، کشور ترکیه است که با خرید ملک در آنجا میتوانید کارت اقامت دائمی یا پاسپورت ترکیه را داشته باشید. البته برخورداری از مهارت دانش زبانی و اجتماعی و بالا بودن تمکن مالی میتواند در دریافت و اخذ اقامت بسیار کمککننده باشد و این روند را تسریع بخشد.
حتما بخوانید: رنگ پاسپورت، نشانه چیست؟
بهترین کشور برای اخذ پاسپورت دوم
پاسپورت کشور دومینیکا یکی از بهترین پاسپورتها برای ایرانیان به شمار میرود. این کشور به دلیل مزایای زیادی که دارد، بسیار محبوب و مورد استقبال است. دومینیکا یک جزیره کوچک با طبیعت بکر و زیبا بوده که در حوزه شینگن قرار دارد و شما با کسب ویزای دومینیکا میتوانید به انگلستان و ۱۲۷ کشور جهان سفر کنید. این ویزا بسیار معتبر است و شما با داشتن ویزای دومینیکا میتوانید به اکثر کشورها سفرهای بینالمللی داشته باشید و هیچ فرصتی را برای حضور در صحنههای بینالمللی از دست ندهید. همینطور گرجستان و ترکیه هم جز بهترین انتخابها برای ایرانیان از نظر سرعت، هزینه و مسافت به شمار میروند.
کمهزینهترین کشورها برای دریافت گذرنامه دوم
در ادامه شما را با کمهزینهترین کشورها بهمنظور دریافت پاسپورت دوم آشنا خواهیم کرد:
مکزیک
هزینه کم و امکانات بالا، پاسپورت مکزیک را برای کسانی که بودجه کافی ندارند، مناسب کرده است. علاوه بر این شما با پاسپورت مکزیک میتوانید به اکثر کشورهای اروپایی و آسیایی سفر کنید. همینطور کشور آمریکا میزبان شما با ویزای مکزیک خواهد بود.
ترکیه
برای مدت بسیاری است که انتخاب اول ایرانیانی که تمایلی به پرداخت هزینه زیاد برای گذرنامه دوم ندارند، ترکیه است. شما بعد از سرمایهگذاری در این کشور سریعا گذرنامه دوم خود را به دست خواهید آورد و بدون ویزا میتوانید به ۷۰ کشور دنیا سفر کنید.
دومینیکا
بهصرفهترین و ارزانترین کشور برای دریافت پاسپورت، دومینیکا است. درحالیکه با پاسپورت دومینیکا میتوانید به ۱۲۷ کشور سفرکرده و از آنها دیدن کنید، میتوانید از خدمات رفاهی دومینکا و زندگی در محیطی خوشآبوهوا و بکر هم نهایت استفاده را ببرید.
مالت
اولین کشور در اروپا که با هزینه کم میتوان پاسپورتش را اخذ کرد، مالت است که حدود ۷۵۰ هزار یورو هزینه دارد و نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار کمتر است.
گرجستان
از دیگر کشورهای که روند اخذ پاسپورت را برای ایرانیان آسان کرده، گرجستان است. ایرانیان طی ۶ ماه میتوانند گذرنامه دوم خود را از این کشور اخذ کنند. بهطورکلی سفر به گرجستان، از سادهترین سفرهای خارجی برای ایرانیان بوده و با مهیاشدن شرایط سرویس بلیت سفر اسنپ، حتی برای خرید بلیط نیز نیاز به مراجعه حضوری نخواهد بود.
چرا خوب است که پاسپورت دوم بگیریم؟
در حالت کلی یکی از مهمترین دلایل اخذ پاسپورت دوم، سفر آزادانه به دیگر کشورهای جهان است. هر پاسپورتی اعتبار مخصوص خود را دارد و این اعتبار گذرنامه، به معنای میزان قابلقبول بودن پاسپورت در جوامع بینالمللی و تعداد کشورهایی است که میتوان به آنها سفر کرد. پس اگر پاسپورت فعلی شما اعتبار کافی برای انجام امور خارج از مرزی را ندارد، پیشنهاد میکنیم به دنبال دریافت گذرنامه دوم باشید. امروزه به دلیل پایین بودن سطح اعتبار پاسپورت ایرانی و همچنین محدود بودن دریافت خدمات بینالمللی و حضور آسان در کشورهای اروپایی با این پاسپورت بسیاری از ایرانیان به دنبال دریافت پاسپورت کشور دوم برای تسهیل انجام فعالیتهای مهم مانند افتتاح حساب بینالمللی و تجارت هستند. اگر شما هم جز این دسته از افراد هستید مطمئنا مطلبی که مطالعه کردید بسیار کمککننده خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید