طرز تهیه ساندویچ رست بیف برای حرفه‌ای‌ها

ساندویچ لذیذ و خوش‌طعم رست بیف

طرز تهیه ساندویچ رست بیف به‌قدری لذیذ است که تمام چشم‌ها را به هنر آشپزی شما خیره خواهد کرد؛ البته اگر راه و رسم واقعی و حرفه‌ای و رستورانی آن را بلد باشید! ساندویچ رست بیف یکی از ساندویچ‌های فوق العاده لذیذ و پرطرفداری است که ایرانیان از گذشته آن را در منوهای اصلی ساندویچ فروشی‌ها قرار می‌دادند. ریشه این غذا به انگلستان برمی‌گردد و در فر آن را تهیه می‌کردند. به عبارتی رست بیف از تکه‌های گوشت گاو تهیه و آماده می‌شود. از جمله لذیذترین نوع ساندویچ رست بیف را می‌توانید در منطقه سواحل شمالی شهر ماساچوست نوش‌جان کنید. ساکنان این منطقه بر این باورند که برای اولین بار ساندویچ رست بیف توسط مردمان آن‌ها و در سال ۱۹۵۱ آماده و عرضه شده‌است.

ساندویچ رست بیف به همراه انگشتان دست شما

 رقابتی ناعادلانه با ساندویچ رست بیف

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

طرز تهیه ساندویچ رست بیف می‌تواند شما را در کسری از ثانیه به معروف‌ترین فرد فامیل تبدیل کند. البته به یک شرط و آن هم اینکه شما طرز تهیه واقعی و حرفه‌ای آن را بلد باشید. ساندویچ رست بیف را معمولاً هم با نان معمولی و هم با نان گرد نوش جان می‌کنند.

ضمن اینکه می‌توانید در تهیه آن از پنیر آمریکایی یا سس مایونز استفاده کنید. البته در حالت کلی و در مغازه‌های ساندویچ فروشی، آن را با کمی سس قارچ نیز سرو می‌کنند. ناگفته نماند که استفاده از سس مایونز و سس قارچ الزامی نیست و شما برای کم کردن کالری این غذا می‌توانید آن را با انواع سس‌های مورد نظر خود نوش‌جان کنید. نکته آخر اینکه این ساندویچ هم به صورت سرد و هم به صورت گرم قابل طبخ و آماده سازی خواهد بود. ما در ادامه‌ی این مطلب، طرز تهیه ساندویچ رست بیف اقتصادی را در منزل برای شما شرح خواهیم داد:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پیاز ۱ عدد
گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
پنیر ورقه‌ای با رنده شده به میزان لازم
نان ساندویچی به میزان لازم
کاهو به میزان لازم
سس فرانسوی ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه، نمک، رزماری، آویشن و پودر کاری به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف

برای درست کردن ساندویچ رست بیف دو روش وجود دارد. ما یک روش را آموزش داده و روش دوم را که ساده‌تر است بعد از آن برای شما شرح خواهیم داد. در ادامه با این طرز تهیه خاص و وسوسه کننده ما را همراهی کنید.

 ترکیب برنده ساندویچ رست بیف

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه ساندویچ رست بیف به روش رستورانی، ابتدا باید گوشت‌های گوساله را خرد کنید.
  • مرحله دوم: بعد از خرد کردن گوشت، یک قابلمه متناسب با حجم گوشت را بر روی حرارت قرار داده و درون آن کمی روغن بریزید. بعد از داغ شدن قابلمه و روغن، حالا باید گوشت‌های گوساله خرد شده را بدون هیچ ماده افزودنی درون قابلمه بریزید.
  • مرحله سوم: در مرحله سوم از طرز تهیه ساندویچ رست بیف حالا بعد از اینکه گوشت‌ها تفت خورده و به خوبی سرخ شدند، کمی آب می‌اندازند.
  • مرحله چهارم: در این مرحله گوشت‌ها آماده برای مرحله بعدی هستند. اکنون شما باید پیاز را پوست گرفته و سپس آن را بشویید.
  • مرحله پنجم: بعد از آن پیاز باید بصورت خلالی باریک خرد شود. حالا پیازهای خلالی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و تفت بدهید.
  • مرحله ششم: در ادامه پودر آویشن، رزماری، پودر کاری، فلفل سیاه و در صورت امکان و تمایل کمی پودر پیاز به این ترکیب اضافه کنید. سپس تمام مواد را به‌خوبی با هم مخلوط کنید.
  • مرحله هفتم: بعد از گذشت چند دقیقه از ترکیب ادویه‌ها، در مرحله بعد از درست کردن ساندویچ رست بیف حالا به اندازه یک پیمانه آب جوش به این ترکیب اضافه کنید. اجازه دهید تا تمام مواد، ادویه جات ،پیاز و گوشت به خوبی پخته شده و با هم ترکیب شوند.
  • مرحله هشتم: بعد از گذشته تقریباً ۳۰ دقیقه حالا گوشت‌ها به خوبی پخته شده و طعم گرفته‌اند. در نهایت شما گوشتی کاملا پخته شده به همراه یک سس خوش طعم و غلیظ خواهید داشت.
  • مرحله نهم: حالا حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید. حالا نوبت آن رسیده که گوشت‌ها را از ظرف خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. بعد از خنک شدن نیز آنها را ریش ریش کرده و در کناری قرار دهید.
  • مرحله دهم: در گام بعد از طرز تهیه ساندویچ رست بیف به سراغ قارچ‌ها می‌رویم. ابتدا آنها را شسته و در یک آبکش بریزید. سپس اجازه دهید تا آب آن‌ها به خوبی گرفته شود.
  • مرحله یازدهم: بعد از گرفته شدن آب قارچ‌ها، حالا باید آن‌ها را برش بزنید. بعد از اینکه تمام قارچ‌ها برش داده شدند، به اندازه یک قاشق غذاخوری به آنها آب لیموترش اضافه کنید. این کار کمک می‌کند تا قارچ‌ها سیاه نشوند.
  • مرحله دوازدهم: سپس قارچ‌ها را درون یک تابه مناسب ریخته و تابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید. قارچ‌ها باید تفت خورده و آب آن‌ها به خوبی جمع شود.
  • مرحله سیزدهم: بعد از تفت خوردن کامل قارچ‌ها، حالا نوبت آن است که گوشت‌های ریش ریش کرده را به قارچ‌های تفت داده شده اضافه کنید.
  • مرحله چهاردهم: در گام بعد از طرز تهیه ساندویچ رست بیف ، حالا تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. احتیاجی نیست که گوشت‌ها مجددا سرخ شوند. چرا که این اتفاق باعث می‌شود که از حالت آبدار خارج شده و کاملا خشک شوند. بنابراین قبل از اینکه گوشت‌ها، آب خود را به‌طور کامل از دست بدهند، تمام مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید.
  • مرحله پانزدهم: بعد از آماده شدن گوشت‌ها، سس گوشت را در انتها به ترکیب قارچ و گوشت اضافه کنید و مجددا مواد را هم بزنید. در ادامه به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. در نهایت بعد از گذشت ۱۰ دقیقه مواد ساندویچ رست بیف شما آماده است.
  • مرحله شانزدهم: حالا حرارت را خاموش کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید. اجازه دهید مواد کمی خنک شوند.
  • مرحله هفدهم: در گام بعد از درست کردن ساندویچ رست بیف، به سراغ نان‌های ساندویچی خواهیم رفت. نان‌های ساندویچی را برش داده و میان آن‎ها را باز کنید. اگر خمیر میانی نان زیاد بود می‌توانید از حجم آن کم کرده و آن را خالی کنید.
  • مرحله هجدهم: بعد از آن کف نان ساندویچی را به سس فرانسوی، سس سیر، سس مایونز یا هر سس دیگری که به آن علاقه دارید، آغشته کنید.
  • مرحله نوزدهم: سپس به سراغ کاهوها بروید؛ آنها را شسته و درون آبکش قرار دهید و صبر کنید تا آب آنها به‌خوبی گرفته شود. بعد از گرفته شدن آب کاهوها حالا آن‌ها را خرد کنید.
  • مرحله بیستم: بر روی سس مورد نظر، کمی کاهوی خرد شده بریزید. حالا بر روی کاهوها، پنیر رنده شده یا ورقه‌ای قرار دهید.
  • مرحله بیست و یکم: اکنون در این مرحله مخلوط مواد رست بیف را بر روی پنیر ریخته و ساندویچ را ببندید. بعد از آماده شدن تمام نا‌ن‌های ساندویچی و پر شدن آنها با مواد رست بیف، حالا کافی است که تقریباً ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ساندویچ‌ها را درون فر قرار دهید. این کار کمک می‌کند تا پنیر قرار گرفته درون ساندویچ رست بیف به خوبی آب شده و با تمام مواد مخلوط شود. بعد از گذشت این مدت زمان، ساندویچ لذیذ رست بیف شما آماده است. می‌توانید آنها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو کنید.

ساندویچ رست بیف، ساندویچی برای تمام فصول

روش دوم طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستورانی

در این قسمت مواد میانی ساندویچ رست بیف را به روشی متفاوت و جذاب آماده خواهیم کرد:

در طرز تهیه دوم این ساندویچ شما می‌توانید تمام مواد ساندویچ رست بیف را که شامل گوشت خرد شده گوساله، کمی روغن زیتون، رزماری ساطوری خرد شده، فلفل سیاه و نمک است، به همراه کمی پودر آویشن و پودر کاری در یک کاسه ریخته سطح روی کاسه را با سلفون بپوشانید. سپس این ظرف را به مدت زمان ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. اینکار کمک می‌کند تا گوشت شما به خوبی طعم‌دار شود.

بعد از گذشت مدت زمان ۲ ساعت ظرف مواد ساندویچ رست بیف را از یخچال خارج کنید. سپس در یک تابه مناسب، گوشت طعم‌دار شده با ادویه جات را به خوبی پخته و مغز پز کنید. بعد از اینکه گوشت شما به خوبی پخته شد، حالا آن را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید یا ریش ریش کنید. سپس در صورت تمایل می‌توانید گوشت‌های ریش ریش شده یا ورق زده شده را در یک تابه تفت بدهید. این‌کار کمک خواهد کرد تا گوشت‌ها تردتر شوند اما دقت کنید که مدت زمان این مرحله نباید زیاد باشد چون گوشت نباید به‌صورت کامل آب خود را از دست داده و در انتها خشک شود.

چند نکته مهم برای تهیه یک ساندویچ رست بیف بی‌رقیب

در این قسمت چند نکته ریز اما کلیدی را برای شما توضیح خواهیم داد. این نکات کمک می‌کنند تا طعم ساندویچ رست بیف واقعی را بچشید.

  • نکته مهم اول در طرز تهیه ساندویچ رست لذیذ رستورانی این است که شما برای پر کردن مواد میانی نان ساندویچی می‌توانید از چیپس خلال، چیپس ورقه‌ای و حتی حلقه‌های گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
  • نکته دوم که حتماً باید به آن دقت زیادی شود، این است که قرار دادن بیش از اندازه نان‌های ساندویچی درون فر باعث خشک شدن آن‌ها می‌شود. پس یا مدت زمان قرار دادن نان‌های ساندویچی در فر را کم کنید و آن را حداکثر به ۱۰ دقیقه برسانید یا آن‌ها را درون کاغذ آلومینیوم قرار دهید. کاغذ آلومینیوم از خشک شدن سطح نان و از دست دادن بیش از اندازه رطوبت آن جلوگیری خواهد کرد.
  • نکته بعدی در درست کردن ساندویچ رست بیف، این است که شما می‌توانید در زمان تفت دادن و پختن نهایی مواد میانی ساندویچ رست بیف کمی ریحان خشک شده و همینطور گشنیز خشک شده به این مواد اضافه کنید. اضافه کردن این مواد کمک می‌کند تا شما یک ساندویچ رست بیف لذیذ با طعم ساندویچ‌های اصیل ایتالیایی داشته باشید.
  • نکته آخر اینکه باید بدانید گوشت گوساله طبع سردی دارد، به همین دلیل ترکیب آن با پودر آویشن و رزماری خرد و ساطوری شده مطلوب و مناسب خواهد بود.

تهیه ساندویچ رست بیف برای داشتن لحظاتی خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه و درست کردن ساندویچ رست بیف را به‌صورت کامل با ۲ روش متفاوت برای شما توضیح دادیم. در ترکیب مواد میانی آن از گوشت گوساله به همراه گوجه فرنگی، کاهو، قارچ و سایر مواد مورد نظر شما به همراه پنیر پیتزا و سس مورد دلخواه شما استفاده شده‌است. فراموش نکنید که شما در انتخاب سس هیچ محدودیتی ندارید و به‌راحتی می‌توانید طعمی را که کاملاً مطابق با نظر و سلیقه شخصی شماست، تهیه کنید. شک نکنید که این طرز تهیه شما را در صدر جدول مهمانی‌های فامیلی و خانوادگی قرار خواهد داد.

در انتها اما برای کسانی که به این غذا علاقه‌مند شدند اما فرصت کافی برای درست کردن آن را ندارند، سرویس سفارش آنلاین غذای اسنپ را معرفی می‌کنیم. به کمک این سرویس می‌توانید از رستوران موردنظر خود، سفارش ساندویچ رست بیف را ثبت نموده و درب محل موردنظر تحویل بگیرید.

همچنین اگر می‌خواهید بدون دردسر و با قیمتی مناسب غذای کارکنان شرکت خود را تهیه کنید، سرویس سفارش غذای شرکتی اسنپ را امتحان کنید. این سرویس به شما کمک می‌کند تا ناهار سازمانی را به‌راحتی و بدون پیچیدگی سفارش دهید.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *