اگر رفتن به کافیشاپ جز عادات همیشگی شماست، قطعا بهغیراز انواع نوشیدنیهای گرم و سرد مانند دریپکافی، اسپرسو، لاته، شکلات گلاسه و انواع اسموتی، با نام پینکولادا یا پیناکولادا نیز آشنایی دارید. بهخصوص اگر در فصل تابستان باشید، انتخاب انواع کوکتل و اسموتی بیش از همیشه خودنمایی میکند. به عبارتی پیناکولادا در اصل یک کوکتل خوشمزه و گوارای پورتوریکویی است که بسیار در فصل گرما در تمام دنیا محبوبیت دارد. به همین دلیل، امروز تصمیم داریم تا یکی از دستورهای محبوب طرز تهیه پینکولادا پورتوریکویی یا کافیشاپی را با شما به اشتراک بگذاریم؛ بنابراین تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای درستکردن پیناکولادای پورتوریکویی در خانه
برای تهیه پیناکولادای مطبوع و دلپذیر به روش کلاسیک، از چند مواد پایهای اصلی استفاده میشود؛ بنابراین در سادهترین شکل، شما میتوانید با استفاده از آب آناناس تازه، خامه نارگیل، شیر نارگیل و چندتکه یخ به همراه آبلیموی تازه، یک پینکولادای طراوتبخش و شادابکننده را آماده کنید. از طرفی، باتوجهبه اینکه مزه آناناس و نارگیل در ترکیب با بسیاری دیگر از میوهها، هماهنگی خوبی دارد، امروزه رسپیهای متنوعی برای تهیه پیناکولادا وجود دارد.
برای مثال از رایجترین میوهها میتوان به موز، طالبی و انبه اشاره نمود که ما در رسپی موردنظر از موز استفاده کردهایم. درهرصورت، سایر مواد اولیه جایگزین و نکات را در بخش مربوط به خودش توضیح دادهایم. ازاینرو هماکنون شما را به خواندن مواد اولیه موردنیاز جهت درستکردن پیناکولادا برای ۳ الی ۴ نفر، باتوجهبه سایز گلسی که انتخاب میکنید دعوت میکنیم:
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
آناناس تازه | یک عدد متوسط |
خامه نارگیل شیرین شده | ۱.۵ پیمانه |
شیر نارگیل شیرین نشده | ۱.۵ پیمانه |
موز | یک عدد متوسط |
لیموترش تازه | یک عدد |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
شکر قهوهای | ۳ قاشق غذاخوری |
گیلاس | به میزان دلخواه |
یخ | چندتکه |
طرز تهیه پینکولادا بهصورت ساده و گامبهگام
اصولا طرز تهیه هر نوع کوکتل، اسموتی و نوشیدنیهایی ازایندست در خانه به تبحر خاصی نیاز نداشته و تنها چیزی که میتواند بخش اعظم زحمت شما را به گردن بگیرد، یک بلندر یا فود پراسسور، بهمنظور خوب میکس کردن مواد است؛ بنابراین پس از تهیه مواد اولیه موردنیاز، تنها کاری که باید انجام دهید مطالعه ۲ دقیقهای مراحل زیر و سپس میکس کردن همه مواد با هم است. بدین منظور بدون فوت وقت، مراحل ساده زیر را مطالعه کنید.
- مرحلهی اول: در ابتدای کار به سراغ میوه تازه آناناس رفته و پس از شستن و خشککردن، پوست آن را با ابزارهایی که برای این کار طراحی شدهاند یا دستکم با همان چاقو بگیرید. در ادامه، ۳ تا ۴ تکه هماندازه و زیبا را برش زده و برای تزیین کنار بگذارید.
- مرحلهی دوم: مابقی حجم آناناس را به دو قسمت تقسیم کرده و آب نصف بیشترش را بهوسیله دستگاه آبمیوهگیری بگیرید. مقدار باقیمانده آن را نیز تکهتکه کرده و در کیسه پلاستیکی زیپدار درون فریزر گذاشته تا برای ۳۰ الی ۴۵ دقیقه درون فریزر بهصورت نیمه منجمد درآید.
- مرحلهی سوم: اکنون به سراغ یک عدد موز رفته و پس از پوست کندن، آن را ۲ تا ۳ برش درشتزده و با استفاده از کیسه زیپدار درون فریزر بگذارید، تا موز نیز مانند آناناس برای مدتی معین، بهصورت نیمه منجمد درآید.
- مرحلهی چهارم: پس از طی زمان لازم، باید دستگاه بلندر یا فود پراسسور را مهیا کنید. در ادامه، ابتدا آب آناناس که چیزی حدود ۵ تا ۲ پیمانه درآمده است را درون بلندر ریخته و به همراه خامه نارگیل و شیر نارگیل، قدری میکس کنید.
- مرحلهی پنجم: در این مرحله از دستور طرز تهیه پینکولادا، نوبت به میوههای منجمدشده میرسد؛ بنابراین تکههای آناناس یخزده را درون بلندر ریخته و پس از اینکه موز نیمه منجمد را نیز چند برش دیگر زدید، آن را نیز به همراه چند کیوب یخ به بلندر اضافه کنید. حال، دوباره اندکی مواد را با هم میکس کنید.
- مرحلهی ششم: اکنون باید لیموترش تازه را از وسط برش زده و پس از اینکه آب آن را با دستگاه مخصوص آبگیری یا دستکم، با دست گرفتید، آن را بدون هسته درون بلندر بریزید. همچنین شکر قهوهای و قدری وانیل را نیز اضافه کرده و بلندر را برای بار آخر روشن کنید تا بافت یکدست، قوامدار، نرم و مطلوب پیناکولادا به دست آید.
- مرحلهی هفتم: در مرحلهی آخر، پیناکولادا را به همراه مقداری یخ درون لیوان مخصوص این کوکتل یا دستکم، درون گلس کمرباریک بریزید و با یک عدد گیلاس و یکتکه آناناس تزیین کنید. علاوهبرآن، برای اینکه ظاهر پینکولادای شما مانند نوع پورتوریکویی شیک و مجلسی شود، میتوانید از یک عدد چتر کاغذی و رنگی کوچک و نی فانتزی برای قراردادن در گلس استفاده کنید.
نکاتی که هنگام درستکردن پیناکولادا بهتر است بدانید
همانطور که مشاهده کردید، اساسا تهیه پینکولادا و دیگر کوکتلها بسیار ساده است و نکات خاصی برای تهیه آنها وجود ندارد. به عبارتی، تمام آن چیزی که باید میدانستید را در مراحل آمادهسازی بیان کرده و تنها جهت محکمکاری، چند نکته کوچک دیگر را در بخش زیر لیست کردهایم. ازاینرو خوب است این نکات را یکبار دیده و مدنظر قرار دهید:
- اگر در فصلی هستید که آناناس تازه موجود نیست، میتوانید از کمپوتهای باکیفیت آن استفاده کنید. ولی ترجیحا از آب آناناس غیرطبیعی، با مقادیر فراوان شکر و مواد نگهدارنده استفاده نکنید.
- اگر زمان کافی برای منجمد کردن آناناس و موز ندارید، میتوانید آنها را با یخ بیشتر درون بلندر، میکس کنید.
- بهجای استفاده از شکر قهوهای میتوانید از شکر معمولی یا عسل استفاده کنید.
- اگر خامه نارگیل در اختیار نداشتید، میتوانید از خامه صبحانه استفاده کرده، اما دستکم از شیر نارگیل استفاده کنید، چراکه یکی از مواد پایهای و طعمدهنده اصلی به پینکولادا، نارگیل است.
- بهجای شیر نارگیل میتوانید از شیر پرچرب نیز استفاده کرده، ولی برای اینکه از عطر و مزه نارگیل، اثری در پیناکولادا باشد از خامه آن استفاده کنید.
- بهمنظور درستکردن پیناکولادا میتوان بهجای موز از میوههای دیگر نیز استفاده کرد. برای مثال میتوانید بهجای آن از طالبی که بسیار در ترکیب با آناناس و نارگیل رایج است استفاده کنید.
- در طرز تهیه پینکولادا استفاده از لیموترش را دستکم نگیرید، چراکه عطر و طراوت خوشایندی به بیشتر نوشیدنیها و کوکتل پینکولادا میبخشد.
- میزان بهکاربردن شکر قهوهای کاملا بستگی به سلیقه شما دارد که تا چه میزان نوشیدنیها و کوکتل پیناکولادا را شیرین میل میکنید.
- با اینکه وانیل بسیار خوشعطر بوده و استفاده از آن وسوسهانگیز است، در اضافهکردن آن افراط نکنید.
- دقت داشته باشید که هرچقدر سهم میوههای منجمدشده در پینکولادا بیشتر باشد، بافت کوکتل پیناکولادای شما کشدارتر و نرمتر خواهد بود.
- درصورتیکه رژیم دارید، پیشنهاد میکنیم از خامه یا کرم نارگیل استفاده نکنید، چراکه کالری بسیار بالایی دارد. علاوهبرآن بهتر است از شکر قهوهای یا عسل برای بیشتر شیرین شدن پیناکولادا استفاده نکرده و از شیرینی طبیعی میوه تازه آناناس و نارگیل بهره ببرید.
- در تزیین کلاسیک پیناکولادا از یک عدد گیلاس و برشی از آناناس استفاده میشود، اما شما میتوانید از چند عدد برگ نعناع تازه به همراه گیلاس یا برشی از لیموترش تازه به همراه تکههای ریز شده آناناس در وسط لیوان استفاده کنید.
پیناکولادا انتخابی ویژه و خاص در کافیشاپها!
اگر هماکنون که این مطلب را میخوانید در فصل گرما و تابستان قرار دارید پیشنهاد میکنیم برای رفع عطش و خنک شدن و نیز بهدستآوردن انرژی، این نوشیدنی پورتوریکویی بسیار خوشعطر و خوشمزه را امتحان کنید؛ بنابراین اگر کافیشاپی در نزدیکی شماست به آنجا بروید و اگر اینطور نیست، اکنون که طرز تهیه پینکولادا مقوی و طراوتبخش را آموختید، برای آمادهکردن آن مهیا شوید.
بدین منظور، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ مثل همیشه برای دلیوری کردن تمام اقلام و مواد اولیه موردنیاز برای تهیه انواع غذاها، پیشغذاها، شیرینیها، نوشیدنیها و کوکتلها و دیگر موارد آماده بوده تا هرآن چیزی که نیاز دارید را در کسری از زمان به دستتان برساند. از طرفی اگر درستکردن پیناکولادا از حوصله شما خارج است، باز هم میتوانید از سرویس غذای اسنپ برای سفارش آن استفاده کنید. همانطور که میبینید برای هر موقعیتی، اسنپ در کنار شماست.
دیدگاهتان را بنویسید