سالاد انار و اسفناج سالادی خوشمزه، ساده و سریع است که شما میتوانید بهراحتی آن را در مهمانیها و دورهمیهای دوستانه و حتی رسمی خود سرو کنید. انتخابی فوقالعاده که البته مناسب فصلهای پاییز و زمستان است. چون انار تنها در این دو فصل آماده استفاده خواهد بود. این سالاد طرز تهیه ساده و سریعی دارد و در کوتاهترین زمان ممکن میتوانید آن را تهیه کنید. همانطور که میدانید انار و اسفناج هر دو خاصیتهای بینظیری دارند که اگر با یکدیگر ترکیب شوند بهشدت تقویتکننده خواهند بود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه سالاد انار و اسفناج را با یک رسپی متفاوت و جذاب به شما ارائه کنیم.
مود اولیه برای سالاد خوشمزه انار و اسفناج
این سالاد را مانند سایر سالادهای رژیمی میتوانید با انواع کلمها تهیه و سرو کنید. این سالاد هم یک میان وعده کامل است و هم میتواند بهعنوان یک وعده غذایی سبک و راحت مورداستفاده قرار گیرد و هیچ دغدغهای را بهواسطه کالری بالا ایجاد نکند. البته ناگفته نماند که برخی از افراد در این غذا از دیگر سبزیجات مانند ریحان، مرغ و ماست نیز استفاده میکنند، اما ما در این طرز تهیه قصد داریم صرفا سالاد انار و اسفناج را برای شما شرح دهیم. در آخر فراموش نکنید که انار در ترکیب با ماست ممکن است برای معده شما مناسب نباشد.
مواد لازم | مقدار موردنیاز |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
انار | یک عدد |
ادویهجات | به میزان لازم |
مغز گردو | یک پیمانه |
اسفناج | نیم کیلو |
سرکه سیب یا سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد انار قرمز و اسفناج
بهتر است اناری که برای درستکردن سالاد انار و اسفناج مورداستفاده قرار میدهید ملس یا دو مزه باشد. برخی از افراد معده ضعیفی دارند و تحمل ترشی انار ترش برای آنها سخت است. ضمنا توصیه میکنیم که از برگهای جوان و کوچک اسفناج برای این سالاد استفاده کنید. اما اگر این برگها در بازار موجود نبودند میتوانید برگهای اسفناج را در قطعات کوچک و نه خیلی ریز و ساطوری شده خرد کنید. اگر هم برگهای کوچک اسفناج در دسترس شما بودند دیگر نیازی به خردکردن آنها نیست و میتوانید آنها را به همان شکل و حالت اولیه بعد از تمیزشدن و شستن برای این سالاد مورداستفاده قرار دهید. در ادامه مرحلهبهمرحله با طرز تهیه این سالاد با شما خواهیم بود.
- مرحلهی اول: در گام اول از درستکردن سالاد انار و اسفناج ابتدا اسفناجها را بادقت تمیز کرده و آنها را بشویید. سپس آنها را در یک آبکش ریخته و اجازه بدهید که بهخوبی آب آنها گرفته شده و خشک شوند.
نکته: این سالاد یک سالاد سریع است که اگر مواد اولیه آن در دسترس شما باشد در کوتاهترین زمان ممکن تهیه خواهد شد. بعد از خشکشدن کامل اسفناجها آنها را در ظرفی مناسب بریزید. اگر برگهای اسفناجها بزرگ بودند توصیه میکنیم که آنها را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید. اما اگر برگهای کوچک اسفناج در دسترس شما بودند نیازی به خردکردن آنها نیست. فراموش نکنید که برگهای کوچک طعم بهتری دارند و خوشخوراکتر هستند.
- مرحلهی دوم: در گام بعدی انار را شسته، آن را از وسط دو نصف کنید و دانههای آن را کاملا جدا کنید. همانطور که پیشتر اشاره کردیم سعی کنید انار شما دو مزه یا مِی خوش باشد که البته هرچه انار خوشرنگتر باشد، سالاد شما به لحاظ ظاهری جذابتر خواهد بود.
- مرحلهی سوم: بعد از دانه کردن انارها، آنها را روی اسفناجها ریخته و با هم مخلوط کنید. دانههای انار باید کاملا لابهلای برگهای اسفناج نفوذ کنند.
- مرحلهی چهارم: سپس گردوها را خردکرده و آنها را به مخلوط انار و برگهای اسفناج اضافه کنید. نیاز نیست که گردوها برای این سالاد زیاد خرد شوند. همین که به پنج یا شش قطعه تبدیل شوند کافی است. مجددا مخلوط برگهای اسفناج، دانههای انار و گردو را با هم بهخوبی مخلوط کنید تا گردوها در سرتاسر سالاد شما پخش شوند.
- مرحلهی پنجم: در ادامه تهیه این مخلوط، روغن زیتون و سرکه بالزامیک را اضافه کنید و مجددا بهخوبی هم بزنید. اگر تمایل داشتید میتوانید یک قاشق غذاخوری رُب انار نیز در این مرحله به سالاد خود اضافه کنید.
- مرحلهی ششم: بعد از اینکه سرکه بالزامیک و روغن زیتون با انار، گردو و برگهای اسفناج مخلوط شدند، نمک، فلفل یا هر ادویه دیگری که به آن تمایل دارید را با این سالاد مخلوط کنید. تمام مواد را بهخوبی هم بزنید تا ادویهجات، روغن و سرکه در سرتاسر سالاد پخش شوند.
- مرحلهی هفتم: در نهایت میتوانید با برشهای نازک سیب، پرتقال و همچنین پنیر فتا این سالاد را تزیین کرده و نوش جان کنید. فراموش نکنید که مواد مورداستفاده برای تزیین کاملا سلیقهای هستند و البته برخی افراد نیز در ادامه کمی مغز بادام هندی خرد شده نیز به این سالاد اضافه کرده و با آن سالاد اسفناج و انار را نوش جان میکنند.
یک نکته مهم در تهیه این سالاد خوشمزه
نکته مهمی که برای درستکردن سالاد انار و اسفناج باید به آن اشاره کرد این است که اگر تمایل داشتید سس سالاد را جدا تهیه کنید، هیچ مانعی وجود ندارد. بعد از اینکه دانههای انار، برگهای اسفناج و گردوی خرد شده را در یک ظرف با هم مخلوط کردید، در ظرفی جداگانه روغن زیتون، سرکه بالزامیک و ادویهجات خود را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید و در ادامه آن را روی ظرف سالاد بریزید و بهخوبی هم بزنید تا تمام سس در ظرف سالاد شما پخش شده و تمام مواد به آن آغشته شوند. میزان گردو سالاد نیز کاملا سلیقهای است. برخی از افراد به دلیل طبع سرد انار از گردوی بیشتری استفاده میکنند.
یک سالاد به زیبایی آخرین اثر داوینچی
در این مطلب از نحوه درستکردن سالاد انار و اسفناج گفتیم و اینکه چطور میتوانید آن را با مواد مختلف تزیین و نوش جان کنید. همانطور که در ابتدای این مقاله نیز به آن اشاره کردیم برخی از افراد در این سالاد از ماست و مرغ پخته شده نیز استفاده میکنند که اگر تمایل داشتید به این غذا مرغ اضافه کنید میتوانید آن را بهعنوان یک وعده غذایی کامل نوش جان کنید.
البته به شما توصیه میکنیم که در تهیه آن از ماست استفاده نکنید، چون همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم ماست با انار ترکیب خوشایندی نیست و اگر معده ضعیفی داشته باشید ممکن است شما را با مشکل مواجه کند. درهرحال اگر تصمیم گرفتید که این سالاد را در منزل تهیه کنید و مواد اولیه آن در دسترس شما نبود، از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، مواد موردنیاز شما در کمترین زمان ممکن به دستتان خواهد رسید.
دیدگاهتان را بنویسید