بدون شک شما هم با انواع و اقسام سالادها آشنا هستید. سالادها در حالت کلی پیشغذاها یا غذاهای اصلی برای افراد رژیمی محسوب میشوند که شما میتوانید با مواد خام یا سبزیجات پخته شده آنها را تهیه کنید. البته نکته جالب و قابلتوجه این است که در هر فصلی شما با مواد مختلف و متنوعی روبهرو هستید که در نتیجه امکان تهیه و آمادهسازی سالادهای متنوع و متعددی را برای شما فراهم میکنند. سالاد فصل، سالاد شیرازی، سالاد سیبزمینی، سالاد یونانی، سالاد مکزیکی و غیره از انواع و اقسام سالادهای داخلی و خارجی متنوعی هستند که همه ما با برخی از آنها کاملا و با برخی دیگر کموبیش آشنا هستیم. در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه سالاد انار و زیتون را برای شما شرح دهیم.
مواد اولیه برای تهیه سالاد انار و زیتون
شاید در نگاه اول با خواندن نام سالاد انار و زیتون تصور کنید که با طعمهای متفاوت و نهچندان جذابی روبهرو هستید، اما بد نیست بدانید که دستور تهیه سالاد انار و زیتون میتواند شما را با دنیایی متفاوت از طعمها و مزههای خوشمزه مواجه کند. رنگ قرمز دانههای انار، زیبایی متفاوتی به سالاد شما میدهند و در کنار رنگ سبز دانههای زیتون که مکمل رنگ قرمز دانههای انار است، تزیین میز شما را برای یک مهمانی مجلل تکمیل میکنند. این سالاد مواد اولیه آسان و در دسترسی دارد و شما میتوانید دانههای زیتون را هم بهصورت کامل و هم خردکرده در این سالاد استفاده کنید.
مواد اولیه | مقدار موردنیاز |
انار | یک عدد |
زیتون | ۲۵۰ گرم |
گردو | ۱۰۰ گرم |
پیازچه | ۴ عدد |
شوید یا جعفری خرد شده | ۲۵۰ گرم |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد انار و زیتون
همانطور که در جدول بالا دیدید، مواد لازم برای این سالاد ترکیب انار و زیتون با سبزیجات و مغزهایی است که طعمی متفاوت به این سالاد میدهند و فواید بسیاری دارند. انار و زیتون هر دو میوههایی مغزی و پرخاصیت هستند که با وجود ویتامین C و باکتری، در هضم مواد غذایی به شما کمک کرده و همچنین مشکل آلرژی فصلی را مرتفع میکنند. همینطور این دو ماده مغذی کمک میکنند که بدن در مقابل بیماریها تقویت شده و سیستم ایمنی مقاوم شود. ضمن اینکه باعث ایجاد سلامت استخوان و بدن شما نیز خواهند شد.
همانطور که از قدیم با این جمله آشنا هستید: انار خون را تصفیه خواهد کرد و در ترمیم و بهبود زخمها بسیار مؤثر است. سالاد انار و زیتون بدون استفاده کردن چربی و سس مایونز مورداستفاده قرار میگیرد و اگر شما رژیم غذایی خاصی را دنبال میکنید بهراحتی میتوانید این سالاد را تهیه کرده و نوش جان کنید. ضمن اینکه این سالاد در کنار هر غذایی قابلاستفاده و میل کردن است. در نهایت حضور شوید، جعفری و گردو سبب شده تا طبع سرد انار مرتفع شده و به عبارتی انار با مصلح خود در این سالاد مورداستفاده قرار گیرد. در ادامه با طرز تهیه سالاد انار و زیتون مرحلهبهمرحله با شما هستیم.
مرحلهی اول: در مرحلهی اول از طرز تهیه سالاد انار و زیتون بهتر است زیتونهای شما بدون هسته باشند تا زحمت شما در تهیه این سالاد کاهش پیدا کند. زیتونها را شسته و آنها را بهصورت حلقهحلقه یا نگینی خرد کنید. اگر در منزل زیتون داشتید و زیتون شما هستهدار بود، جای هیچ نگرانی نیست. زیتونها را از هسته جدا کرده و سپس آنها را خرد کنید.
مرحلهی دوم: در گام بعد از دستور تهیه سالاد انار و زیتون، پس از خردکردن زیتونها، آنها را کنار گذاشته و به سراغ انار بروید. انار را شسته، آن را شکافته و دانه کنید. بهتر است تلاش کنید تا لایههای نازک درون انار به دانههای انار شما نچسبیده باشند و دانههای انار کاملا تمیز و عاری از هرگونه ماده دیگری باشند.
مرحلهی سوم: در مرحلهی بعد جعفری و شوید را تمیز کرده و آنها را خوب بشویید. دقت کنید که میتوان از هرکدام از سبزیجات نامبرده شده بهتنهایی یا در ترکیب با هم استفاده کرد. اگر تمایل داشتید تا از هر دو سبزی استفاده کنید، هر دو را بهصورت بسیار ریز با دستگاه سبزی خردکن خرد و ساطوری کنید.
مرحلهی چهارم: بعد از آن پیازچهها را شسته و آنها را در ظرفی قرار دهید تا آب آنها گرفته شود و کاملا خشک شوند. وقتی پیازچهها کاملا خشک شدند آنها را نیز بهصورت حلقهحلقه خرد کنید. اگر تمایل داشتید میتوان آنها را نیز ساطوری کرد. بسته به سلیقه شخصی در این مرحله میتوانید یک حبه سیر را نیز پوست گرفته و آن را له کرده یا خرد کنید و برای اضافهکردن به سالاد کنار بگذارید.
مرحلهی پنجم: در این قسمت باید گردوها را شکسته و از پوست خارج کنید. بهراحتی میتوانید با یک چاقوی تیز یا با فشار انگشتان دست، گردوها را خرد کنید. نیازی به زیاد خردکردن و ریز شدن گردوها نیست. بهتر است که گردوهای خرد شده بهاندازهای خرد شوند که از دانههای انار بزرگتر باشند. البته شما در این مرحله میتوانید از گردوهای پوست گرفته و مغز آماده گردو نیز استفاده کنید.
مرحلهی ششم: در گام بعد از درستکردن سالاد انار و زیتون، در یک ظرف مناسب ادویهها شامل نمک و فلفل سیاه به همراه روغن زیتون را اضافه کرده و سیر خرد شده را نیز در صورت تمایل به این ترکیب بیفزایید.
مرحلهی هفتم: بعدازاین کار تمام مواد را با هم ترکیب کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، سپس آنها را کنار بگذارید. البته شما میتوانید از پودر فلفل پاپریکا نیز در این مرحله استفاده کنید. بعد از آمادهشدن سس آن را کنار بگذارید و به سراغ مواد اولیه آماده شده بروید.
مرحلهی هشتم: در یک کاسه متناسب با حجم مواد اولیه و تقریبا بزرگ، تمام موادی را که از قبل خرد و آماده کردهاید، ترکیب کنید. انار دانه شده و تمیز، زیتونهای حلقهای یا نگینی خرد شده، جعفری، شوید یا ترکیب هر دو به شکل ساطوری خرد شده، پیازچههای حلقه شده و گردوهای خرد شده باید با یکدیگر ترکیب شوند و خوب همزده شوند تا تمام مواد به لحاظ طعم و مزه با هم بهخوبی یکی شوند.
مرحلهی نهم: بعد از آن سسی را که از قبل آماده کردهاید، بر روی آنها بریزید و بهخوبی با هم ترکیب کنید. سس هم باید با تمام مواد شما بهخوبی ترکیب شود و به خورد مواد اولیه شما برود. آغشته شدن تمام مواد به سس، کمک میکند تا شما طعم بینظیری از سالاد انار و زیتون را بچشید. در نهایت سالاد انار و زیتون شما آماده است. آن را به مدتزمان ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال قرار داده و اجازه دهید تا بهخوبی استراحت کند و جا بیفتد. بعد از آن سالاد شما برای سرو آماده خواهد بود.
نکات ضروری برای تهیه سالاد انار و زیتون
در تهیه و درستکردن سالاد انار و زیتون باید به چند نکته ضروری اشاره کنیم:
- نکته اول اینکه که دقت کنید تا انار شما قرمز و شیرین باشد. طعم ترش انار ممکن است برای شما قابلتحمل نباشد.
- نکته مهم دوم اینکه به شما توصیه میکنیم حتیالامکان از زیتون بدون هسته در طرز تهیه سالاد انار و زیتون استفاده کنید.
- ضمنا خاطرنشان میکنیم که در صورت تمایل میتوانید از آب لیموترش تازه نیز برای طعم دادن به سالاد خود استفاده کنید.
- و نکته آخر اینکه اگر طعم سالاد شما رو به ترشی رفت، با یک قاشق غذاخوری شکر، طعم سالاد را ملس کنید تا همه افراد با هر ذائقهای از سالاد انار و زیتون شما لذت ببرند.
سالاد انار و زیتون، یک غافلگیرکننده مهیج با طعمهای خاص
در این مطلب از طرز تهیه سالاد انار و زیتون گفتیم. تصور کنید که تهیه کردن و سرو کردن این سالاد در یک مهمانی تا چه اندازه میتواند سلیقه خاص شما را نشان دهد. درهرحال اگر تمایل داشتید تا این سالاد لذیذ و البته خارقالعاده به لحاظ طعم را آماده کرده و نوش جان کنید، اما مواد اولیه آن در دسترس شما نبود جای هیچ نگرانی نیست. شما میتوانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کنید و مواد موردنیازتان را در کمترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید. تنها توصیهای که در این قسمت برای شما داریم این است که اگر طبع شما سرد است حتما از انار شیرین استفاده کرده و میزان جعفری، شوید و گردوی خرد شده در سالاد را نسبت به میزان انار افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید