طرز تهیه سالاد سیب زمینی، با هنرنمایی سیب زمینی

سالاد سیب زمینی را به عنوان پیش غذا برای شما سرو خواهند کرد. برخلاف سالاد فصل، سالاد شیرازی یا دیگر سالاد‌ها که ممکن است همراه با غذا میل شوند، این سالاد را می‌توانید قبل از غذا نوش جان کنید.

البته طرز تهیه آن یک الگوی خاص ندارد و شما در کنار چند ماده اصلی که فاکتور‌های اساسی در تهیه سالاد سیب زمینی هستند، می‌توانید بر اساس ذائقه و سلیقه خود از مواد دیگری نیز استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم، طرز تهیه سالاد خوشمزه سیب زمینی را بررسی کنیم.

مواد لازم برای درست کردن سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی یک سالاد فوری، لذیذ و خوشمزه است که شما می‌توانید آن را به عنوان یک غذای رژیمی یا شام سبک نیز در نظر بگیرید. شباهت بسیار زیادی به سالاد الویه دارد اما دستور پخت آن‌ها یکی نیست.

در ادامه قصد داریم تا دستور پخته سالاد سیب زمینی برای ۴ نفر را به شما ارائه کنیم. فراموش نکنید که اضافه کردن یا کم کردن برخی از مواد کاملا سلیقه‌ای است و شما با در نظر گرفتن مخاطبان و افرادی که قرار است این سالاد برای آن‌ها سرو شود، می‌توانید میزان آن را کم یا زیاد کنید.

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

سیب زمینی

۴ عدد بزرگ

خیارشور

۲۵۰ گرم

پیازچه یا پیاز

۱۰۰ گرم پیازچه یا یک عدد پیاز متوسط

شوید

۱۰۰ گرم

آب لیمو ترش

با در نظر گرفتن ذائقه شما

ماست و سس مایونز

به میزان لازم

نمک، فلفل و آویشن

به میزان لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

درست کردن سالاد سیب زمینی هیچ سختی یا قلق خاصی ندارد. تنها نکته‌ای که در تهیه این سالاد خوشمزه باید به آن توجه کنید این است که موادی که در کنار سیب زمینی مورد استفاده قرار می‌گیرند یا ادویه جات و حتی سس‌ها، می‌توانند با در نظر گرفتن ذائقه و سلیقه شخصی شما متفاوت باشند.

شاید یک نفر این سالاد را صرفا به صورت کاملا رژیمی و با ماست میل کند و شخصی دیگر از ترکیب ماست، سس مایونز و خردل استفاده کند. در نهایت طعم ارائه شده در سالاد سیب زمینی نهایی شما، نشان‌دهنده سلیقه و ذائقه شخصی شما خواهد بود.

  • مرحله‌ی اول: در مرحله‌ی اول از طرز تهیه سالاد سیب زمینی، یک قابلمه با در نظر گرفتن حجم سیب زمینی‌ها آب کرده و بر روی حرارت قرار دهید. بعد از آن سیب زمینی‌ها را شسته به قابلمه آب منتقل کرده و اجازه بدهید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب، زیر حرارت را کم کنید و اجازه بدهید سیب زمینی‌ها در آرامش آب پز شوند. نکته مهمی که در این مرحله بهتر است به آن توجه کنید این است که اگر می‌خواهید سالاد سیب زمینی و البته سیب زمینی‌های شما سریعتر آبپز شوند، بهتر است آن‌ها را یک دست و یک اندازه انتخاب کنید.
  • مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی دوم از طرز تهیه سالاد سیب زمینی باید اجازه بدهید که سیب زمینی‌ها در آرامش کامل پخته و آب پز شوند. برای اطمینان حاصل کردن از آب پز شدن سیب زمینی‌ها، انتهای یک چنگال را در بدنه آن‌ها فرو کنید. اگر چنگال به راحتی در سیب زمینی‌های پخته فرو رفت و ذرات‌ریزی از سیب زمینی به نوک آن چسبید، مطمئن باشید که سیب زمینی شما آب پز شده است.
    سیب زمینی‌ها را از آب داغ خارج کرده، استراحت دهید یا در آب سرد قرار دهید تا خنک شوند. سپس آن‌ها را پوست گرفته، به صورت نگینی خرد کنید و به یک کاسه مناسب منتقل کنید. در این مرحله شما می‌توانید با در نظر گرفتن سلیقه شخصی خود هویج پخته شده و نگینی خرد شده را نیز به سیب زمینی‌های نگینی پخته خود اضافه کنید.
  • مرحله‌ی سوم: در این قسمت از مراحل درست کردن سالاد سیب زمینی، خیارشور‌ها را رنده کنید. بعد از آن شوید‌ها را شسته، پاک کرده و ساطوری خرد کنید. در مرحله بعد پیازچه‌ها را نیز بعد از شستن، به قطعات ریز خرد کرده و به شوید اضافه کنید.
    اگر تمایلی به استفاده از پیازچه ندارید با در نظر گرفتن حجم سالاد سیب زمینی، می‌توانید از یک پیاز متوسط یا ریز استفاده کنید. در نهایت پیاز را نیز رنده کرده و با خیارشور‌های رنده شده، شوید یا پیازچه‌های ریز خورد شده به مخلوط سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده اضافه کنید.
    در این مرحله حتی می‌توانید از نخود فرنگی‌های پخته نیز استفاده کنید. باز هم تأکید می‌کنیم که ترکیب موادی که در کنار ماده اصلی یعنی سیب زمینی در این سالاد، مورد استفاده قرار می‌گیرند کاملا به ذائقه شخصی شما بستگی دارد.

  • مرحله‌ی چهارم: در این مرحله وقتی که تمام مواد را در یک ظرف بزرگ با یکدیگر مخلوط کردید، با در نظر گرفتن اینکه ترجیح می‌دهید سالاد شما معمولی، رژیمی یا ترکیبی باشد، می‌توانید از سس مایونز، ماست یا ترکیب این دو با هم استفاده کنید.
    یک قاشق غذاخوری آب لیمو، چاشنی سالاد سیب زمینی شماست و در ادامه طرز تهیه سالاد سیب زمینی با در نظر گرفتن ذائقه خود و مخاطبان، باید نمک، فلفل و پودر آویشن را نیز اضافه کنید.
    بعد از آن تمام مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. سپس روی ظرف را با سلفون آشپزخانه بپوشانید. سالاد سیب زمینی شما باید حداقل ۱ ساعت و حداکثر ۲ ساعت در یخچال استراحت کند تا هم در زمان سرو خنک باشد و هم مزه‌دار شده باشد.
    در نهایت بعد از ۲ ساعت سالاد شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید، نوش جان!

بطور حتم متوجه شده‌اید که درست کردن سالاد سیب زمینی اصلا سخت نیست. شما صرفا با داشتن سیب زمینی، کمی خیارشور، ماست یا مایونز، نمک و فلفل و آبلیمو در کنار کمی جعفری یا شوید ساطوری شده، می‌توانید یک سالاد سیب زمینی خوش طعم تهیه کنید. برخی از افراد تمایل دارند تا به سالاد سیب زمینی خود قطعات خورد شده ژامبون اضافه کنند.

باز هم تکرار می‌کنیم استفاده از سایر مواد و سبزیجات در تهیه سالاد سیب زمینی شما بلامانع است و همه چیز کاملا به سلیقه شخصی شما و مخاطبان بستگی دارد.

در نهایت اگر هوس یک سالاد سیب زمینی خنک و خوش طعم کردید اما مواد اولیه آن را در منزل نداشتید، می‌توانید با استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه تمام مواد لازم را درب منزل تحویل بگیرید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.