طرز تهیه کیک پرتقالی، معطر به رنگ پرتقال

کیک پرتقالی

طعم پرتقال بدون شک یک طعم دوست‌داشتنی و نوستالژی محسوب می‌شود که کمتر کسی می‌تواند در مقابل عطروطعم آن مقاومت کند. همین که عطر پرتقال در فضا می‌پیچد ما را به یاد خوراکی‌ها و تغذیه‌های جذاب دوران مدرسه در فصل پاییز و زمستان می‌برد که بعد از باز شدن در کیف، عطر کیک پرتقالی یا میوه پرتقال درون کیف ما، مدهوش کننده بود. در ادامه قصد داریم تا طرز تهیه کیک پرتقالی را به شما ارائه کنیم. بدون شک از پخت و تهیه آن در منزل پشیمان نخواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کیک پرتقالی

مواد لازم برای یک دسر کاملا پرتقالی

دستور تهیه کیک پرتقالی آسان و راحت است. این کیک خوراکی خوشمزه و یک دسر پرطرف‌دار بین‌المللی محسوب می‌شود که همه چیز در آن به عطروطعم پرتقال عزیز بستگی دارد. ناگفته نماند که رنگ این کیک هم در باز کردن اشتهای شما و وسوسه‌کردنتان برای خوردن آن، بی‌تأثیر نخواهد بود. این کیک را در منزل با مواد اولیه ساده‌ای مانند کیک وانیلی می‌توانید تهیه کنید و هیچ زحمت و دردسری برای شما نخواهد داشت. تنها نکته متفاوت در مورد تهیه این کیک و کیک‌های دیگر، عطر، رنگ و طعم آن است که آن هم به‌واسطه عصاره‌ها و طعم‌دهنده‌های خوراکی و مجاز انجام می‌شود. در ادامه شما را با مواد اولیه برای درست‌کردن کیک پرتقالی آشنا خواهیم کرد.

مواد اولیه

مقدار موردنیاز
آرد

۲ پیمانه

شکر

یک پیمانه
تخم‌مرغ

۳ الی ۴ عدد

وانیل

نوک قاشق‌چای‌خوری
روغن مایع

نصف پیمانه

بکینگ پودر

یک قاشق غذاخوری
پوست پرتقال یا خلال پوست پرتقال

یک قاشق غذاخوری

آب‌پرتقال

دو سوم پیمانه
میوه پرتقال

۲ الی ۳ عدد

طرز تهیه کیک پرتقالی

درست‌کردن کیک و دسر پرتقالی

همان‌طور که در ابتدای مطلب نیز به آن اشاره کردیم طرز تهیه کیک با طعم پرتقال اصلا سخت و پردردسر نیست و دقیقا شبیه به طرز تهیه سایر کیک‌ها انجام می‌شود. تنها تفاوتی که در میان این کیک و دیگر کیک‌ها وجود دارد عطر، رنگ و طعم متفاوت آن است که به‌واسطه عصاره پرتقال و آب‌پرتقال به این کیک داده می‌شود. ضمن اینکه در تهیه این کیک نکات و ریزه‌کاری‌هایی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. با طرز پخت و درست‌کردن کیک پرتقالی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله ما را همراهی کنید.

مرحله‌ی اول: در گام اول از دستور تهیه کیک پرتقالی، ابتدا یک ظرف و کاسه بزرگ و مناسب انتخاب کنید. بعد از آن تخم‌مرغ‌ها را در کاسه شکسته و با دور تند همزن آن‌ها را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه هم بزنید. بعد از اینکه تخم‌مرغ‌ها حجیم شده و رنگ آن‌ها به سفیدی کشیده شد، شکر و وانیل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و تمام مواد را با هم مجددا برای ۲ الی ۳ دقیقه با همزن، هم بزنید.

مرحله‌ی دوم: در مرحله‌ی بعد از درست‌کردن کیک پرتقالی، ۲ عدد پرتقال را شسته، پوست آن‌ها را گرفته و با رنده ریز، رنده کنید.

مرحله‌ی سوم: سپس پوست‎‌های پرتقال رنده شده را در آب قرار دهید و آن‌ها را ۲ الی ۳ بار بجوشانید و اجازه دهید تا تلخی آن‌ها به طور کامل گرفته شود. بعدازاین مرحله یعنی جوشاندن خلال‌ها، آب آن‌ها را بگیرید و اجازه بدهید تا به‌خوبی خشک شوند.

مرحله‌ی چهام: بعد از گرفته شدن آب خلال‌های پوست پرتقال، آن‌ها را با روغن مایع به مخلوط تخم‌مرغ، شکر و وانیل اضافه کرده و مجددا به مدت زمان ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید.

مرحله‌ی پنجم: در ادامه آب‌پرتقال را نیز به این مخلوط اضافه کرده و هم زدن را همچنان ادامه دهید تا یک مایه یکدست داشته باشید. بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به‌خوبی مخلوط کرده و آن‌ها را ۲ بار الک کنید.

مرحله‌ی ششم: بعد از اینکه آرد ۲ بار الک شد، برای بار سوم نیز آرد و بکینگ پودر را الک کرده و درون ظرف مناسب بریزید. حالا مخلوط آرد را که بعد از ۳ مرحله الک شدن به‌دست‌آمده با مایه کیک یعنی تخم‌مرغ‌ها و مخلفات اضافه شده با آن، ترکیب کرده و هم بزنید تا مواد به‌خوبی مخلوط شوند. این کار را می‌توانید با استفاده از یک لیسک آشپزی به‌صورت چرخشی و دورانی انجام دهید و تا مرحله‌ای هم زدن ادامه داشته باشد که آرد و بکینگ پودر گلوله گلوله نشده و در نهایت یک مایه کیک یکدست و روان داشته باشید.

مرحله‌ی هفتم: فراموش نکنید که پیش‌ازاین مرحله حتما فر را روشن کرده و آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس اجازه بدهید که فر به‌خوبی گرم شده و فضای آن پرحرارت شود.

مرحله‌ی هشتم: در گام بعدی یک قالب مناسب برداشته و کف آن را با کره یا روغن چرب کنید. کمی آرد کف قالب بپاشید یا یک کاغذ روغنی در کف آن قرار بدهید. سپس مایه کیک را به قالب منتقل کنید. در گام بعد قالب را روی میز کار آشپزخانه بکوبید تا حباب‌های ایجاد شده درون مایه کیک از بین بروند و بعد از آن قالب را در طبقه میانی و وسطی فر قرار داده و به مدت ۴۰ دقیقه اجازه بدهید قالب کیک شما در فر بماند و کاملا پخته شود.

مرحله‌ی نهم: در مرحله‌ی بعدی، بعد از اینکه ۴۰ دقیقه گذشت، با یک عدد سیخ چوبی یا خلال دندان کیک خود را امتحان کنید. اگر کیک شما کاملا پخته بود آن را از فر خارج کرده، در گوشه‌ای گذاشته و اجازه بدهید که کاملا خنک شود.

مرحله‌ی دهم: بعدازاین مرحله که کیک شما به‌خوبی خنک شد، آن را از قالب خارج کرده و در ظرف موردنظر قرار دهید و کمی پودر قند الک شده یا خامه قنادی به همراه تکه‌های میوه خرد شده و پودر نارگیل، پودر گردو، پسته یا بادام روی آن برای تزیین قرار دهید. حتی می‌توانید از حلقه‌های نازک برش داده شده پرتقال نیز برای تزیین کیک خود استفاده کرده و در انتها کیک را به قطعات دلخواه برش زده و سرو کنید.

دسر نارنجی جذاب و معطر

در این مطلب درست‌کردن کیک پرتقالی را مرحله‌به‌مرحله و گام‌به‌گام با شما مرور کردیم. نکته مهمی که در تهیه این نوع کیک‌ها باید به آن دقت شود این است که خلال پوست پرتقال یا نارنج و سایر مرکبات بعد از رنده شدن کمی طعم تلخی دارند. به همین دلیل باید این خلال‌ها را در آب جوش قرار دهید و آن‌ها را چندین بار یعنی ۲ الی ۳ مرتبه بجوشانید. سپس آب آن‌ها را دور ریخته و مجددا عمل جوشیدن آن‌ها را انجام بدهید. این کار باعث می‌شود که طعم تلخ خلال مرکبات گرفته شود. در نهایت اگر هوس کردید تا در منزل یک کیک پرتقالی خوش‌رنگ، خوش طعم و معطر تهیه کنید و مواد اولیه آن را در منزل نداشتید، سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن یعنی حداکثر ۳۰ دقیقه می‌تواند تمام مواد را درب منزل به شما تحویل دهد.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.