هر زمان که اسم ذرت مکزیکی به میان میآید، بسیاری از ما به یاد روزهای سردی میافتیم که پس از چند ساعت گشتن و خرید کردن، با عطر هوسانگیز ذرت مکزیکی دکه ذرتفروشی، دلمان میخواهد یک ظرف کوچک از آن را امتحان کنیم.
حتی بعضی از افراد از دیدن نحوه درستکردن ذرت مکزیکی نیز لذت برده و برای مدتی کنار دکه ذرتفروشی توقف میکنند.
در واقع ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین میان وعدههای پرکالری و انرژیزاست که علاوه بر فصل سرما، در فصل تابستان همارزش امتحان کردن را دارد.
به همین منظور، تا انتهای مطلب همراه ما باشید؛ زیرا تصمیم داریم طرز تهیه ذرت مکزیکی را با همان عطر مطبوع و مزه دلچسب خیابانیاش با شما به اشتراک بگذاریم.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی فوقالعاده لذیذ خانگی
با اینکه ذرت مکزیکی از آن غذاهایی است که پتانسیل اضافه و کمکردن مواد اولیه و ادویهجات متنوع را دارد، اما دستکم در همه رسپیها باید از ذرت شیرین، قارچ، سس مایونز و پنیر پیتزا استفاده شود.
اگر وقت کافی داشته و در فصلی هستید که بلال تازه یافت میشود، پیشنهاد میکنیم از دانههای بلال بهجای ذرت کنسرو شده استفاده کنید.
از طرفی اگر بلال تازه موجود نیست، میتوانید؛ مانند دستور زیر از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. درهرصورت، برای تهیه این میان وعده فوقالعاده خوشمزه و کمنظیر برای ۶ نفر، به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کنسرو ذرت شیرین | ۲ عدد ۴۰۰ گرمی |
قارچ | ۳۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سس مایونز | نصف پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
آویشن | ۲ قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | یک قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | یک قاشق مرباخوری |
لیموترش تازه | یک عدد |
روغن مایع و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ذرت مکزیکی بهصورت گامبهگام
بهمنظور آمادهسازی ذرت مکزیکی خوشمزه و لذیذ در خانه، فقط کافی است آموزش ساده و سریع زیر را ظرف مدت ۵ دقیقه بخوانید. بدین منظور، بدون فوت وقت شما را به خواندن بخش زیر دعوت میکنیم:
- مرحلهی اول: در ابتدای کار، به سراغ کنسروهای ذرت رفته و آنها را درون قابلمهای با مقدار کافی آب قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بجوشند.
- مرحلهی دوم: اکنون قارچها را شسته و سپس بهصورت ریز برش بزنید. در ادامه قارچها را روی دستمال حولهای پهن کنید تا آب اضافیشان جذب پارچه شود.
- مرحلهی سوم: حال تابهای بزرگ برداشته و کره را درون آن بیندازید. سپس قارچها را به تابه اضافه کرده و با کره مخلوط کنید. بلافاصله یک عدد لیموترش را برش زده و بالای تابه، هر قسمت را جداگانه با یکدست فشار داده و با دست دیگر که در مسیر فرود آبلیمو قرار دارد، هستههای آن را بگیرید.
- مرحلهی چهارم: وقتی کنسروها بهخوبی حرارت دیدند، ذرتها را آبکش کرده و پس از آب کشیدن، فرصت دهید تا خشک شوند. در ادامه قارچها را از تابه خارج کرده و مقداری روغن مایع درون تابه بریزید.
- مرحلهی پنجم: در این مرحله از طرز تهیه ذرت مکزیکی، بایستی ذرتها را به تابه اضافه کرده و قدری تفت دهید. دقت داشته باشید که حرارت زیر تابه کم باشد؛ زیرا قصد نداریم ذرتها را سرخ کنیم. پس از تفت دادن ذرتها، قارچها را نیز به تابه اضافه کنید.
- مرحلهی ششم: بعد از یکی دو دقیقه، سس مایونز را که با کمی آبلیمو رقیق کردهاید، به تابه اضافه کرده و مواد را بهخوبی به سس مایونز آغشته کنید. در ادامه بایستی با ادویههایی چون پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه، عطروطعم مواد درون تابه را بهتر کنید.
- مرحلهی هفتم: در این مرحله قدری از مزه مواد را چشیده تا در صورت نیاز، میزان نمک و سایر ادویهها را تنظیم کنید. سپس ازآنجاییکه تابه بسیار گرم است، بهمحض اینکه پنیر پیتزا را به تابه اضافه کردید، آن را از روی حرارت بردارید. در ادامه، برای اینکه روند آب شدن پنیر پیتزا کامل شود، درب قابلمه را برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه بگذارید.
- مرحلهی هشتم: در نهایت، در آخرین مرحله از دستور تهیه ذرت مکزیکی خانگی، ذرتها را درون ظرفهای کوچک سرو ریخته و روی آنها را در صورت تمایل با جعفری خردشده، پودر آویشن و برشی از لیموترش تزیین کنید.
نکاتی که هنگام درستکردن ذرت مکزیکی باید بدانید
اکنون که نحوه درستکردن ذرت مکزیکی را میدانید فقط کافی است برای اینکه آمادهسازی آن برای شما راحتتر باشد و نیز عطروطعم نهایی این میان وعده لذیذ، بهتر از آن چیزی که فکرش را میکنید شود، پیشنهاد میکنیم رعایت نکات زیر را نیز مدنظر قرار دهید:
- اگر دلتان میخواهد از بلال تازه برای تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنید، میتوانید آنها را پس از دانه کردن، درون قابلمهای ریخته و با مقدار کافی آب و نمک فرصت دهید تا مغز پخت شوند.
- برای تفت دادن قارچها حتما از آبلیمو یا آب لیموترش تازه استفاده کنید. چرا که همین کار ساده باعث میشود رنگ قارچها در حین تفت خوردن، تیره نشود.
- برای اینکه عطر و طعم ذرت مکزیکی شما همانند ذرت مکزیکیهای کوچه و بازار شود، میتوانید از ادویههای آماده موجود در سوپرمارکتها استفاده کنید.
- اگر فلفل قرمز در دسترس نداشتید، اشکالی نداشته و میتوانید جای خالی آن را با فلفل سیاه پر کنید. البته یادتان باشد که بههیچعنوان پودر آویشن را از دستور طرز تهیه ذرت مکزیکی حذف نکنید.
- اگر میخواهید تنوعی در ذرت مکزیکی که درست میکنید ایجاد شده و این میان وعده قدری بیشتر خوشمزه شود، میتوانید مقداری کالباس یا ژامبون را نیز ریزریز کرده و با محتویات ذرت مکزیکی مخلوط کنید.
- هر زمان به دنبال خلق عطر و مزه متفاوتتر بودید میتوانید از پودر سیر، پودر پیاز یا پودر خردل برای افزودن به مواد ذرت مکزیکی استفاده کنید.
- اگر مایل هستید مواد کمتری در تابه با روغن تفت بخورند، میتوانید قارچها را پس از اسلایس کردن درون قابلمهای با مقدار خیلی کم آب، آبپز کرده و سپس آبکش شده آن را به ظرف ذرت اضافه کنید.
- اگر دوست دارید نحوه درستکردن ذرت مکزیکی شما رژیمی و سالمتر باشد، میبایست مصرف پنیر پیتزا را به حداقل رسانده و از سس مایونز کمچرب بهره ببرید. علاوهبرآن پیشنهاد میکنیم کره را حذف کرده و از روغن زیتون بهعنوان جایگزین استفاده کنید.
ذرت مکزیکی، میان وعدهای لذیذ و انرژیزا!
بهاحتمال بسیار بارها مزه بسیار دوستداشتنی و دلچسب ذرتهای مکزیکی خیابانی را امتحان کرده و جز علائق شما هستند، وگرنه خواندن این مطلب تا انتها برای شما جذابیتی نمیداشت.
از طرفی، هرچند که این میان وعده جز غذاهای چرب بهحساب میآید اما نمیتوان عطر و مزه مطبوع و دلپذیر آن را فراموش کرده و ساده از کنارش گذشت.
برای اینکه یک ظرف ذرت مکزیکی خوشمزه داشته باشید، تنها کافی است آموزش تهیه ذرت مکزیکی که برایتان شرح دادهایم را پیگیری کرده، تا دست آخر، میان وعدهای خوشایند برای عصرانه امروز داشته باشید.
برای این منظور استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ را برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز برای آمادهسازی ذرت مکزیکی پیشنهاد میکنیم تا بهسادگی تمام اقلام را در کسری از زمان، درب منزل تحویل بگیرید.
از طرفی اگر وقت کافی نداشته یا نحوه درستکردن ذرت مکزیکی برای شما دشوار است، میتوانید آن را از طریق سرویس غذای اسنپ بهراحتی سفارش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید