در میان انواع پیتزاهایی که در دنیا وجود دارد، مارگاریتا یکی از پرطرفدارترینها در سفارش آنلاین غذاست. پیتزایی با سبک ایتالیایی که طعم فوقالعادهای داشته و البته به دلیل طعم غالب گوجهفرنگی به پیتزای گوجهفرنگی نیز معروف است. اگر علاقهمند به تهیه این مدل از پیتزا در منزل هستید، این مطلب بهصورت مرحلهبهمرحله آموزش آن را در اختیارتان قرار خواهد داد.
مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا مارگاریتا بهصورت مرحلهبهمرحله
برای راحتی در تهیه این مدل از پیتزا، آن را برای دو نفر در نظر گرفتهایم و تمام ترکیبات به همراه مقادیرشان را در جدول زیر قرار دادهایم. میتوانید مقادیر اعلام شده را کموزیاد کنید.
مقدار موردنیاز | مواد لازم |
۴ عدد | گوجهفرنگی |
۲۵۰ گرم | پنیر پیتزا |
۱۰۰ گرم | ریحان |
۲ حبه | سیر |
به مقدار کافی | خمیر پیتزا آماده |
به مقدار کافی | نمک، فلفل سیاه و آویشن |
به مقدار کافی | روغن مایع |
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا بهصورت مرحلهبهمرحله
بعد از آمادهکردن مواد اولیه، حالا به سراغ تهیه پیتزا مارگاریتا میرویم تا یک پیتزای جادویی را خلق کنیم:
مرحلهی اول: اولین مرحله برای تهیه این مدل پیتزا، تهیه ترکیبات موردنیاز است. باید گوجهها را بشویید و سپس پوست آنها را جدا کنید. پس از آن نیز آنها را بهصورت نگینهای ریز خرد کنید.
مرحلهی دوم: مرحله دوم مربوط به آمادهسازی سیر است. ابتدا حبههای سیر را بشویید، سپس پوست آنها را جدا کرده و در نهایت نیز با استفاده از یک رنده ریز آن را رنده کنید.
مرحلهی سوم: در مرحله سوم باید ریحان را بشویید. سپس با قرار دادنشان درون آبکش، اجازه دهید تا آب اضافی از آن خارج شود. پس از خشکشدن نسبی ریحانها آن را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا برای پخت پیتزا آماده شود.
مرحلهی چهارم: در این مرحله تمامی ترکیبات شما آماده است. درون یک تابه، کمی روغن بریزید و سیری که رنده کردهاید را به آن اضافه کنید. با تفتدادن سیر، رنگ آن طلایی خواهد شد. گوجهفرنگی رنده یا خرد شده را به این ترکیب در داخل تابه اضافه کنید و آن را برای دقایقی تفت دهید.
مرحلهی پنجم: اکنون نوبت به اضافهکردن نمک و فلفل میرسد. در این پیتزا بهتر است از فلفل سیاه استفاده کنید. تفتدادن ترکیبات را ادامه داده و اجازه دهید تا آب درون گوجهفرنگی تبخیر شود. نزدیک به ¾ از ریحان را به این گوجهفرنگی اضافه کنید. اجازه دهید این گوجهفرنگی برای مدت یک دقیقه روی حرارت باقی بماند.
مرحلهی ششم: اکنون باید فر را روشن کنید. دمای ۲۷۵ درجه برای گرم و آمادهشدن فر کافی است.
مرحلهی هفتم: خمیر پیتزا را روی سینی فر قرار دهید و سپس سسی که تهیه کردهاید را روی آن پخش کنید. این کار را با دقت انجام دهید و با پشت قاشق، تمام قسمتهای سس را به این سس آغشته کنید. سپس این خمیر را درون فر قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه کمی نیمهپخته شود.
مرحلهی هشتم: پس از گذشت زمان موردنظر، باید پیتزا را از درون فر خارج کنید. سپس، نوبت به اضافهکردن پنیر پیتزا میرسد. تمام قسمتهای خمیری که اکنون به سس آغشته و کمی نیمهپخته است را باید با پنیر بپوشانید. از برگ ریحان نیز برای قسمتهای مختلف پیتزای خود و تزئین آن استفاده کنید. چند عدد گوجهفرنگی را بهصورت حلقهحلقه برش دهید و روی پیتزا بچینید.
مرحلهی نهم: اکنون نوبت به پخت اصلی پیتزا میرسد. باید برای مدتزمان ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا پیتزای شما درون فر باقیمانده و کاملا بپزد. حتما چک کنید که پنیر پیتزا به طور کامل آب شود.
مرحلهی دهم: پس از پخت کامل پیتزا، شعله زیری فر را خاموش و برای مدتزمان ۲ دقیقه گریل آن را روشن کنید. با این کار پنیری که روی پیتزا ریختهاید، کمی طلایی شده و رنگ بهتری را به خود میگیرد.
مرحلهی آخر: اکنون پیتزای شما آماده بوده و میتوانید آن را از فر خارج کنید.
پیتزا مارگاریتا را بهخاطر بسپار
این پیتزا، یک غذای مناسب برای افراد گیاهخوار است. در تهیه این پیتزا میتوانید از پنیرهایی استفاده کنید که مخصوص گیاهخواران هستند. همانطور که مشاهده کردید این پیتزا، سسی دارد که با استفاده از ریحان و گوجهفرنگی، درست میشود. پنیر این گیاه کم کالری بوده و برای افرادی که به دنبال یک فستفود رژیمی هستند، بهترین انتخاب است. تهیه این پیتزا کاملا راحت و قابل انجام است. شما هم اگر تمایلی به درستکردن پیتزا مارگاریتا خانگی ندارید، میتوانید با کمک سرویس خرید آنلاین غذا اسنپ، سفارش آنلاین پیتزا را انتخاب کنید. همچنین تجربه خود از این مدل غذا را با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید