طرز تهیه شیر انبه؛ طعمی که زیر زبانتان می‌ماند

برای افرادی که به طعم شیر علاقه ندارند، ترکیب آن با میوه‌های مختلف بهترین گزینه است. در میان این ترکیب شیر انبه یکی از پرطرف‌دارترین‌هاست.

تعادلی از دو طعم متفاوت شیرینی انبه و خامه‌ای شیر که در کنار هم تجربه‌ای بی‌نظیر از یک نوشیدنی جذاب را ایجاد می‌کند. در این مطلب می‌خواهیم ساده‌ترین روش‌های تهیه شیر انبه را به شما آموزش دهیم.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

طرز تهیه شیر انبه به ۴ روش مختلف

همان‌طور که از نام این نوشیدنی پیداست، پایه و اساس آن شیر و انبه است. شما می‌توانید آن را به‌صورت ساده میل کنید یا با اضافه‌کردن ترکیبات متفاوت دیگر، طعم آن را تغییر دهید. در ادامه طرز تهیه این نوشیدنی جذاب را به چند روش مختلف خواهیم گفت.

مواد لازم و مراحل تهیه شیر انبه به روش اول

مواد لازم و طرز تهیه‌ی این نوشیدنی به روش اول را در جدول زیر ببینید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

شکر

۱ + ۲/۱ قاشق غذاخوری

پودر دارچین

به مقدار لازم

انبه رسیده و خرد شده

۲ پیمانه

یخ خرد شده

۲/۱ پیمانه

شیر کم‌چرب

نیم لیتر

پس از تهیه موادی که در بالا عنوان شد، اکنون می‌توانید با طی‌کردن مراحل زیر، تهیه شیر انبه را آغاز کنید:

مرحله‌ی اول: در اولین مرحله باید یک پیمانه از شیری که دارید را به همراه مقدار مشخص انبه درون یک مخلوط‌کن بریزید.

مرحله‌ی دوم: تقریبا ۲۰ ثانیه زمان لازم است تا این دو ترکیب به‌خوبی هم خورده و با هم مخلوط شوند.

مرحله‌ی سوم: پس از این مدت درب مخلوط‌کن را برداشته و باقی‌مانده شیر به همراه پودر دارچین را اضافه کنید.

مرحله‌ی چهارم: در این مرحله نوبت به اضافه‌کردن شکر و یخ می‌رسد.

مرحله‌ی پنجم: دوباره برای ۲۰ ثانیه مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.

مرحله‌ی ششم: اکنون شیر انبه شما آماده سرو است.

مواد لازم و مراحل تهیه شیر انبه به روش دوم

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه به روش دوم را در جدول زیر ببینید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

شکر دانه ریز

۳ قاشق سوپ‌خوری

ماست شیرین

یک قاشق سوپ‌خوری

انبه رسیده و خرد شده

۳ عدد

یخ خرد شده

به میزان لازم

شیر

۲ + ۲/۱ لیوان

پس از تهیه موادی که در بالا عنوان شد، اکنون می‌توانید با طی‌کردن مراحل زیر، تهیه شیر انبه را آغاز کنید:

مرحله‌ی اول: انبه‌های خرد شده را درون یک میکسر کاملا له و یکدست کنید.

مرحله‌ی دوم: مقداری از شیر را به همراه شکر به انبه له شده اضافه کرده و مخلوط کنید.

مرحله‌ی سوم: یک دقیقه زمان نیاز دارید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله‌ی چهارم: مقدار ماست شیرینی که در اختیار دارید را به مخلوط اضافه کرده و له کردن را ادامه دهید.

مرحله‌ی پنجم: اکنون شیر انبه شما آماده سرو است.

مواد لازم و مراحل تهیه شیر انبه به روش سوم

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه به روش سوم را در جدول زیر ببینید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

انبه رسیده

یک عدد

شیر

۲/۱ لیوان

عسل

یک قاشق غذاخوری

پس از تهیه موادی که در بالا عنوان شد، اکنون می‌توانید با طی‌کردن مراحل زیر، تهیه شیر انبه را آغاز کنید:

مرحله‌ی اول: باید انبه‌های رسیده را از هسته جدا کرده و کاملا خرد کنید.

مرحله‌ی دوم: انبه را به همراه عسل و شیر درون مخلوط‌کن ریخته و به‌خوبی ترکیب کنید.

مرحله‌ی سوم: تقریبا ۲ دقیقه زمان نیاز دارید تا این مخلوط کاملا یکدست شده و آماده سرو شود.

مرحله‌ی چهارم: اکنون شیر انبه شما آماده است.

مواد لازم و مراحل تهیه شیر انبه به روش چهارم

مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه به همراه پسته و گردو را که روش چهارم ما است در جدول زیر ببینید:

مواد لازم

مقدار مورد نیاز

انبه متوسط

۳ عدد

شکر

حدود دو و نیم قاشق غذاخوری

یخ

به میزان لازم

بستنی انبه

یک عدد

پسته و گردو

به میزان لازم

شیر

۳ لیوان

موز

۲ عدد

پس از تهیه موادی که در بالا عنوان شد، اکنون می‌توانید با طی‌کردن مراحل زیر، تهیه شیر انبه را آغاز کنید:

مرحله‌ی اول: انبه‌ها و موز را باید از قبل درون فریزر قرار دهید.

مرحله‌ی دوم: پوست انبه را جدا کرده و هسته آن را نیز در بیاورید.

مرحله‌ی سوم: انبه را درون مخلوط‌کن ریخته و کاملا آن را له کنید.

مرحله‌ی چهارم: مغز‌هایی که در دسترس دارید را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله‌ی پنجم: شیر و بستنی را در این مرحله به همراه شکر به مخلوطی که تهیه کرده‌اید اضافه کنید.

مرحله‌ی ششم: اکنون نوبت به اضافه‌کردن موز‌های تکه شده می‌رسد. بهتر است تمام این مراحل را با دور کند مخلوط‌کن انجام دهید.

مرحله‌ی هفتم: تکه‌های یخ را به این ترکیب اضافه کرده و دوباره آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

مرحله‌ی هشتم: اکنون باید باقیمانده شیر را به آن اضافه کرده و با یک قاشق به هم بزنید.

مرحله‌ی نهم: اکنون شیر انبه شما آماده سرو است.

چند نکته مهم برای درست‌کردن شیر انبه

  • انبه را می‌توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر انبه سفت و سبز باشد، با قرار گرفتن در کیسه کاغذی قهوه‌ای رنگ در مدت چند روز می‌رسد.
  • انبه را قبل از درست‌کردن شیر انبه به‌صورت خرد شده یا درسته درون فریزر قرار دهید.
  • می‌توانید در هنگام فریز کردن انبه شکر نیز به آن اضافه کنید.
  • اگر بخواهید غلظت شیر انبه شما بیشتر شود، می‌توانید خامه نیز به آن اضافه کنید.
  • در نوعی از شیر انبه که دارای موز است، از موز یخ‌زده استفاده کنید.
  • اگر انبه یخ‌زده نبود، در مرحله آخر تهیه شیر انبه به آن یخ اضافه کنید.
  • برای درست‌کردن شیر انبه حتما از انبه رسیده استفاده کنید.

سخن پایانی

پیشنهاد نوشیدن شیر انبه تنها به دلیل طعم آن نیست، بلکه سرشار از ویتامین‌های موردنیاز بدن است که از میان آن‌ها می‌توانیم به ویتامین سی، آ، فیبر و آهن اشاره کنیم؛ بنابراین با قراردادن آن در رژیم غذایی‌تان می‌توانید سلامت پوست، مو و بدنتان را تضمین کنید.

شما می‌توانید با روش‌های متفاوت‌تری از آنچه که در این مطلب اشاره شد، آن را تهیه کرده و یک نوشیدنی با طعمی جدید را امتحان کنید. اما پایه و اساس این نوشیدنی یک چیزی است: شیر و انبه! در واقع طعم غالب در این نوشیدنی از همین دو ترکیب ایجاد می‌شود.

در صورت تمایل برای خرید لوازم مورد نیاز برای تهیه این نوشیدنی می‌توانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ استفاده کنید. همچنین اگر دستورالعملی متفاوت‌تر از طرز تهیه شیر انبه عنوان شده را دارید، با ما به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *