معرفی انواع وانت‌های موجود در بازار برای کار

با وجود یک وانت بار سالم که به‌خوبی کار می‌کند، امکان شکل‌گیری چندین شغل مختلف وجود دارد. وانت‌بارها برای حمل انواع مرسوله‌ها و محموله‌ها کاربرد دارند و می‌توانند شما را به درآمد مطلوبی برسانند، به‌شرط اینکه پیش از شروع به کار، با انواع کاربری وانت آشنا شوید. در ادامه، ابتدا انواع استفاده‌هایی که از وانت‌ها می‌شود را توضیح می‌دهیم، سپس انواع وانت براساس نوع استفاده را شرح می‌دهیم و در نهایت، انواع مدل‌های وانت در بازار را به شما معرفی می‌کنیم تا چشم‌انداز مناسبی نسبت به مشاغل مربوط به آن پیدا کنید.

از وانت بار چه استفاده‌هایی می‌شود؟

این روزها، برای کارکردن با وانت بار، گزینه‌های متنوعی پیش رویتان است. برای مثال، با پیوستن به ناوگان اسنپ می‌توانید در زمینه باربری آنلاین شروع به فعالیت کنید. فضای کارتان هم بنا به نوع کاربری وانت‌تان تعریف می‌شود. انواع کاربری این خودروها می‌تواند در دسته‌بندی‌های زیر قرار بگیرد:

  • حمل‌وجابه‌جایی بارهای سنگین و حجیم؛
  • حمل‌ونقل کالاهای حساس و آسیب‌پذیر؛
  • جابه‌جایی بار و محموله‌های ساختمانی؛
  • استفاده برای فرایند اسباب‌کشی وسایل؛
  • حمل لوازم کارگاهی و ابزار صنایع مختلف.

۱. حمل‌وجابه‌جایی بارهای سنگین و حجیم

یکی از مشاغلی که می‌توایند با وانت بار برای خود ترتیب بدهید، حمل وسایل سنگین است. بنا به ظرفیت حمل وانت می‌توانید اقدام به جابه‌جایی وسایل سنگین و بزرگ کنید. برای مثال، جابه‌جایی کمدها یا وسایل فروشگاه‌های اسباب و اثاثیه خانه با وانت‌بار مقدور است.

۲. حمل‌ونقل کالاهای حساس و آسیب‌پذیر

برای حمل کالاهایی مانند محصولات گوشتی یا خوراکی‌های دیگر هم از وانت‌بار استفاده می‌شود. این وانت‌بارها باید مجهز به یخچال و سیستم سرمایشی باشند. با داشتن چنین امکاناتی در وانت‌بار، می‌توانید به استخدام شرکت‌های مختلف دربیایید و با مجموعه‌های کاری گوناگون برای حمل‌ونقل یا توزیع بارهای خوراکی‌شان همکاری کنید.

۳. جابه‌جایی بار و محموله‌های ساختمانی

اگر ظرفیت بار وانت شما زیاد باشد، امکان استفاده از آن برای جابه‌جایی وسایل، ابزارها و محموله‌های ساختمانی هم وجود دارد. وانت‌بارها با حمل و تخلیه مصالح ساختمانی و موارد مشابه می‌توانند در پروژه‌های ساخت‌وساز مورد استفاده قرار بگیرند.

۴. استفاده برای فرایند اسباب‌کشی وسایل

برای جابه‌جایی وسایل و اثاث منزل هم وانت‌ها کاربرد زیادی دارند. اگر حجم اسباب‌کشی آنچنان زیاد نباشد، نیازی به استفاده از کامیون‌ها نیست. وانت‌ها می‌توانند وسیله مناسبی برای مدیریت حمل‌ونقل در جابه‌جایی‌های مختصر و جمع‌وجور باشند.

۵. حمل لوازم کارگاهی و ابزار صنایع مختلف

همکاری وانت‌بارها با صنایع مختلف هم امکان‌پذیر است. شما می‌توانید از وانت خود برای حمل لوازم کارگاه‌ها و مجموعه‌های صنعتی استفاده کنید. بنا به ویژگی‌های محموله‌ها، می‌توانید وانت را با چیزهای مختلف تجهیز کنید. مثلاً استفاده از کفی یا چادر برای حفاظت از محموله‌ها در وانت‌بار راهی برای حفظ آن‌ها در فرایند جابه‌جایی است.

انواع کاربری وانت بار را می‌شناسید؟

وانت‌ها در شکل‌های مختلف برای حمل‌ونقل در دسترس قرار می‌گیرند:

  • وانت سبک؛
  • وانت سنگین؛
  • وانت سبک مسقف؛
  • وانت سبک کفی‌دار.

۱. وانت سبک

انواع وانت شامل پراید وانت و پیکان وانت برای جابه‌جایی محموله‌هایی با وزن اندک مورد استفاده قرار می‌گیرند. این موارد می‌توانند بارهایی تا ۵۰۰ کیلوگرم را حمل کنند.

۲. وانت سبک مسقف

برای حمل بارهایی با حجم اندک و تا حوالی ۵۰۰ کیلوگرم از وانت‌های سبک استفاده می‌شود. اگر این محموله‌ها حساس باشند و نباید در معرض باران، هوا یا آفتاب قرار بگیرند، از وانت‌های سبک با سقف استفاده می‌شود.

۳. وانت سبک کفی‌دار

وسایل منزل، اسباب خانه و موارد مشابه حساس‌اند و نباید لب‌پر شوند یا زدگی در آن‌ها ایجاد شود. برای همین، جهت حمل چنین محموله‌هایی از وانت‌های سبکی استفاده می‌شود که مجهز به کفی هستند.

۴. وانت سنگین

جابه‌جایی بارهای سنگین و حجیم با وانت‌های سنگین انجام می‌شود. نیسان یکی از پرکاربردترین وانت‌های سنگین است که می‌تواند باری از ۵۰۰ تا ۳هزار و ۸۰۰ کیلوگرم را حمل کند.

انواع مدل‌های وانت‌بار در بازار را می‌شناسید؟

وانت‌بارها انواع مختلفی دارند و برای حمل‌ونقل محموله‌ها و مرسوله‌هایی با حجمی کوچک، متوسط و تقریبا بزرگ کاربرد دارند. اگر مدل مناسبی از وانت را برای هر جابه‌جایی در اختیار داشته باشید، فرایند حمل بهینه‌تر پیش خواهد رفت.

با شناسایی بهترین و مناسب‌ترین وانت‌بارها برای حیطه فعالیتتان، از استهلاک آن جلوگیری می‌کنید و امکان فعالیت بیشتر و بی‌دردسر برایتان شکل می‌گیرد. یادتان باشد که این خودروها به‌دلیل تحمل وزن سنگین و زیاد محموله‌های مختلف، در بخش موتور و لاستیک زودتر دچار استهلاک می‌شوند. پس به‌سراغ گزینه‌هایی برای خرید و کارکردن بروید که موتوری قوی، لاستیک‌هایی مناسب و گیربکسی استاندارد دارند.

۱. پراید وانت

پراید وانت‌ها بسیار پرکاربردند و حتی باوجود زمزمه‌های ناخوشایندی که درباره استحکامشان وجود دارد، در حوزه حمل‌ونقل زیاد استفاده می‌شوند. این خودروها در دو شکل بنزینی و گازی عرضه می‌شوند و هزینه نگهداری و استهلاک اندکی دارند. اگر مشکلی برای این خودروها پیش بیاید هم دسترسی به قطعات و لوازم یدکی‌شان ساده است.

۲. پیکان وانت

این نوع پیکان‌ها هم سال‌ها است که در بازار حمل‌ونقل وطنی حضور دارند. پیکان‌وانت‌ها در سه شکل مبلی، مسقف و روباز در دسترس‌اند و سرعت نسبتا مناسبی دارند. حجم موتورشان هم ۱٫۷ لیتر است و مطلوب ارزیابی می‌شود. این خودروها استهلاک کمی دارند و قطعاتشان هم در بازار در دسترس است.

۳. وانت آریسان

این وانت بار استحکام مطلوبی دارد و سوخت کمتری هم نسبت به دو مورد پیشین مصرف می‌کند. ظاهر این خودرو هم شبیه به سدان‌هایی نظیر پژو پارس است. از نظر فنی، گیربکس این خودرو استهلاک بالایی دارد. بااین‌حال، برای جابه‌جایی بار و محموله‌هایی با حجم و وزن متوسط کاربرد دارد.

۴. وانت نیسان

نیسان از چهره‌های مشهور دنیای حمل‌ونقل است. این خودرو ظرفیت حمل حدود ۲هزار کیلوگرم بار را دارد و بیشینه سرعتش ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت است. انواع مختلفی از وانت نیسان‌ها در بازار جابه‌جایی دیده می‌شود. برخی از آن‌ها اتاقک دارند و مسقف‌اند. برخی هم فضایی باز دارند و فاقد پوشش کف یا سقف هستند.

۵. تندر ۹۰ پیکاپ

تندر ۹۰ از ساخته‌های کشور فرانسه است و کیفیت سواری و ظرفیت حمل آن از باقی گزینه‌ها بیشتر است. این خودروی فرانسوی می‌تواند حدود هزار کیلوگرم بار را حمل کند و ظاهری شبیه به خودروی ال‌۹۰ دارد. ظاهر این وسیله جذاب است و برای حمل‌ونقل‌های درون‌شهری گزینه پیشنهادی متخصصان است.

۶. وانت پادرا

برای پادرا از موتور نیسان استفاده کرده‌اند. حجم موتور آن ۲٫۴ لیتر است و لوازم یدکی‌اش به‌راحتی در بازار پیدا می‌شوند. استهلاک این وانت بار هم اندک است و مصرف سوختش نسبت به تندر ۹۰ بیشتر به‌نظر می‌رسد.

۷. لندکروز تک‌کابین

خودروهای ساخت ژاپن معمولا بی‌رقیب‌اند و از باقی وسایل نقلیه جلوتر می‌ایستند. لندکروز تک‌کابین ژاپنی هم خودروی ایدئالی برای جابه‌جایی محموله‌های مختلف است؛ ضمن اینکه ظاهر خوبی هم دارد و می‌تواند تا حدود یک تُن را جابه‌جا کند.

۸. نیسان پیکاپ با یک کابین

این مدل از نیسان‌های ژاپنی هم حجم موتوری معادل با ۲٫۴ لیتر دارند و می‌توانند تا هزار کیلوگرم بار را بی‌دردسر جابه‌جا کنند. برای پیداکردن قطعات یدکی این خودرو هم مشکلی وجود ندارد. نیسان‌های پیکاپ ژاپنی کیفیت ساخت بالایی دارند و استهلاکشان اندک است.

۹. پیکاپ تک‌کابین آراز

درمیان انواع وانت بار باید به پیکاپ تک‌کابین آراز هم اشاره کنیم. این خودروهای ۴سیلندری با حجم موتوری مطلوب و سرعتی در حدود ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت از خودروهای چینی بازار هستند. ظاهر پیکاپ آراز هم مطلوب است و برای حمل‌ونقل شهری توصیه می‌شود.

در آخر

وجود وانت‌بارها در سیستم حمل‌ونقل شهری و بین‌شهری به تسهیل جابه‌جایی مرسوله‌های مختلف کمک شایانی می‌کند. اگر به‌دنبال شغلی هستید که مدیریت زمان و محل کارتان به‌دست خودتان باشد، به ثبت نام وانت بار فکر کنید. این روزها، با وجود اسنپ بار، یافتن مشتری برای کارکردن با وانت‌ بار هم بسیار ساده‌تر شده است.

 

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *