خورش خلال بادام منسوب به کرمانشاه بوده و البته در بسیاری دیگر از شهرهای کشور نیز طبخ میشود. اگر مایل به یادگرفتن طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی اصل باشید، لازم است که مواد اولیه این خورش را بهصورت دقیق آماده کرده و بهصورت مرحلهبهمرحله مطابق دستورالعمل آن را تهیه کنید. این خورش بسیار مقوی بوده و پیشنهاد میکنیم که آن را تهیه کرده و طعم عالی غذای خوشمزه خلال بادام کرمانشاهی را بچشید.
طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
برای تهیه این خورش میتوانید از گوشت گوسفند یا گوساله استفاده کنید و این به طبع شما بستگی دارد. اما دیگر مواد اولیه باید درست مطابق ترکیب زیر، آماده شوند.
مواد اولیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
برای تهیه این خورش خوشمزه کرمانشاهی، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
گوشت قرمز گوساله یا گوسفند | نیم کیلوگرم |
خلال بادام | ۳۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۴ قاشق غذاخوری |
زرشک | ۱۵۰ گرم |
لیموعمانی | ۳ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
زعفران دمکرده | به مقدار کافی |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن | به مقدار کافی |
مراحل تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
برای تهیه خورشت خلال کرمانشاهی، مراحل زیر را بادقت دنبال کرده و مطابق با آنها، پخت آن را انجام دهید.
- مرحلهی اول: پیش از هر چیزی گوشت را بهصورت خورشتی خرد کنید. هر آنقدر که برشهای گوشت یکنواخت و یکدست باشند؛ این خورش جلوه بیشتری نیز خواهد داشت.
- مرحلهی دوم: حالا پیازها را پوستکنده و آنها را به شکل نگینی خرد کنید. دقت داشته باشید که پیازها ریز خرد شده و در خورش قابل تشخیص از دیگر مواد نباشند. بهعلاوه یک سایز بودن پیازها، باعث خواهد شد تا یکدست سرخ شده و خورش جلوه بیشتری داشته باشد.
- مرحلهی سوم: در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. مقداری زردچوبه اضافه کنید تا پیازها طلاییرنگ شوند.
- مرحلهی چهارم: پس از طلاییرنگ شدن پیازها، گوشتها را اضافه کرده و باز تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.
- مرحلهی پنجم: رب گوجهفرنگی را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن رفع شود. سپس بهاندازه ۱۰ لیوان آب به این مواد داخل قابلمه اضافه کرده و درب آن را بگذارید تا روی حرارت پخته شود.
- مرحلهی ششم: زمانی که مطمئن شدید گوشت پخته شد که باید چیزی بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه طول بکشد، لیموعمانیها را نیز چنگالزده و سوراخ کنید. در نهایت آنها را به غذا اضافه کنید.
- مرحلهی هفتم: از پیش، لازم است که خلال بادامها را در یک کاسه آب بریزید؛ به شکلی که آب روی خلالها را بگیرد. این به دلیل نیاز به خیس خوردن بادامها، پیش از اضافهکردن به خورش است.
- مرحلهی هشتم: اجازه دهید خلال بادام برای مدت یک ساعت خیس بخورد؛ سپس آنها را آبکش کرده و با زعفران دمکرده مخلوط کنید. سپس خلالهای زعفرانی را به خورش اضافه کرده و دیگر مواد اولیه یعنی زرشک، گلاب، فلفل و نمک را نیز بیفزایید.
- مرحلهی نهم: حالا اجازه دهید که خورش روی حرارت ملایم کمی بیشتر پخته و کاملا جا بیفتد. خورشت خلال کرمانشاهی شما آماده سرو کردن به همراه پلو دمکرده است.
سفارش خورش خلال بادام کرمانشاهی بهصورت اینترنتی
این خورش خوشمزه بهسادگی تهیه شده و همانطور که مشاهده کردید، پخت آن با دیگر خورشهای ایرانی رایج؛ تفاوت چندانی ندارد. اما برای آن که بدون نیاز به آشپزی؛ این خورش خوشمزه را به شکل اینترنتی خریداری کرده و درب منزل یا محل کار خود تحویل بگیرید؛ پیشنهاد میکنیم که از سرویس غذای اسنپ استفاده کرده و بهترین طعم خورش را به این شکل از رستورانهای مشهور با غذاهای محلی بچشید.
دیدگاهتان را بنویسید