طرز تهیه لبوی خانگی با طعمی شیرین و خوشمزه

لبو یکی از خوراکی‌های خوشمزه و جذابی است که می‌توانید آن را در خانه درست کرده و نوش جان کنید. طرف‌داران این خوراکی از آن به‌عنوان یک میان وعده برای روز‌های سرد زمستان یاد می‌کنند.

جدا از طعم خوبی که دارد، لبو دارای خواص زیادی است که با مصرف آن می‌توانید این خواص را به بدن خود برسانید.

بنر سفارش غذا از سرویس اسنپ غذا

اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه لبوی خانگی را یاد بگیرید و خودتان در خانه آن را درست کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. چرا که قرار است خوشمزه‌ترین آموزش برای تهیه لبو را یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه لبو خانگی

درست‌کردن لبو به مواد اولیه‌ی خاصی نیاز ندارد و شما می‌توانید با هزینه‎ی کمی آن را تهیه کنید. در جدول زیر مواد اولیه و لازم برای درست‌کردن لبو آمده است.

این میزان از مواد اولیه برای تهیه و درست‌کردن لبو برای ۴ نفر است. البته شما خودتان می‌توانید بر حسب نفرات اندازه‌ها و مقادیر را تغییر دهید و کم یا زیاد کنید.

مواد اولیه

مقدار مورد نیاز
چغندر قرمز

۲ عدد بزرگ

شکر

۳ قاشق غذاخوری
آب

۳ لیوان

طرز تهیه لبو خانگی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

در ادامه و با استفاده از این آموزش شما می‌توانید لبوی خانگی را به ساده‌ترین شکل درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. قطعا اگر یک‌بار این رسپی لبو را امتحان کنید، از طرف‌داران آن خواهید شد.

  • مرحله‌ی اول: اولین قدم برای درست‌کردن لبوی خانگی، این است که میوه‌ی چغندر را به‌خوبی بشویید. ازآنجایی‌که چغندر مقدار زیادی گل‌ولای دارد، بهتر است تا برای شستن و تمیز کردن آن از یک اسکاچ استفاده کنید و به‌خوبی آن را تمیز کرده و سپس در ظرف آب بیندازید.
  • مرحله‌ی دوم: اجازه دهید تا لبو‌ها به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف آب بمانند تا تمام گل‌ولای آن‌ها خارج شود. در نهایت آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافه‌ی لبو گرفته شود.
  • مرحله‌ی سوم: حالا یک قابلمه با سایز مناسب را انتخاب کنید و درون آن ۵ لیوان آب بریزید و در ادامه لبو‌ها را با پوست در قابلمه بیندازید و بگذارید تا به مدت ۳ ساعت به طور کامل بپزند. دقت داشته باشید که حرارت زیر قابلمه خیلی زیاد نباشد!
  • مرحله‌ی چهارم: بهتر است تا در طول این مدت هرازگاهی به قابلمه سر بزنید و اگر آب آن کم شده بود، مجددا به آن آب اضافه کنید. بعد از گذشت مدت‌زمان لازم، باید پخت لبو‌ها را تست کنید.
  • مرحله‌ی پنجم: برای انجام این کار باید از یک چنگال یا چاقو استفاده کرده و آن را در لبو‌ها فرو کنید. اگر هنوز سفت بود که باید اجازه دهید مدت‌زمان بیشتری بپزد. در غیر این صورت اگر لبو نرم شده بود، پخته است.
  • مرحله‌ی ششم: لبوی پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. دقت کنید که حتما به میزان دو لیوان از آب لبو را نگه‌دارید.
  • مرحله‌ی هفتم: حالا باید پوست لبو‌ها را بگیرید و با استفاده از یک چاقوی تیز و تخته‌ی آشپزخانه به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید.
  • مرحله‌ی هشتم: لبو‌هایی را که خرد کردید، مجددا درون قابلمه قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا روی حرارت کم شکر ذوب شود و لبو‌ها به همراه شکر به مدت حداقل یک ساعت دیگر بپزند.
  • مرحله‌ی نهم: در طول این مدت آب لبو باید تبخیر شود به‌طوری‌که در انتهای پخت تنها نصف لیوان آب در قابلمه باقی‌مانده باشد. به همین دلیل در حین پخت دیگر به آن آب اضافه نکنید.
  • مرحله‌ی دهم: بعدازاین که لبو‌ها کاملا پخته شد، زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر خودتان بچینید و در نهایت سرو کنید. دقت داشته باشید که می‌توانید بر حسب سلیقه و ذائقه‌ی خودتان به میزان کافی شکر به لبو‌ها اضافه کنید. لبوی خانگی شما به همین سادگی آماده شد.

طرز تهیه لبو با نبات

یکی دیگر از روش‌هایی که می‌توانید برای درست‌کردن لبوی خانگی به کار بگیرید، استفاده از نبات به‌جای شکر است.

برای درست‌کردن لبو با نبات تنها کاری که باید انجام دهید این است که شکر را از لیست مواد اولیه حذف و به‌عنوان جایگزینی برای آن از نبات استفاده کنید.

البته دقت داشته باشید که در ابتدا بهتر است تا نبات را به میزان کمی اضافه کنید و در نهایت اگر شیرینی آب لبو کم بود باز نبات اضافه کنید.

البته نکته‌ی دیگری که وجود دارد و باید به آن نیز اشاره شود، این است که برای اضافه‌کردن نبات به لبو باید حتما از نبات ساده استفاده کنید تا روی طعم لبو تأثیر نداشته باشد و فقط آن را شیرین کند. همچنین شما برای شیرین کردن لبو می‌توانید از عسل نیز استفاده کنید.

یک خوراکی عالی برای روز‌های سرد سال

طرز تهیه لبو خانگی بسیار ساده است و به علت خواصی که در خود جای‌داده می‌تواند نقش یک میان وعده مفید را داشته باشد.

شما با هزینه‌ی کمی می‌توانید لبو را در خانه درست کنید. اما اگر مواد اولیه برای تهیه آن را موجود ندارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که تلفن همراه خود را بردارید و نرم‌افزار اسنپ را باز کنید.

سپس با استفاده از سوپرمارکت تحویل فوری اسنپ هرآنچه که نیاز دارید را سفارش دهید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن و کمتر از ۳۰ دقیقه تحویل بگیرید.

حتی می‌توانید از سرویس سوپرمارکت اسنپ نیز استفاده کنید و چغندر تازه یا هر چیزی که نیاز دارید را به‌صورت آنلاین سفارش داده و در وقت و هزینه‌ی خود صرفه‌جویی کنید. با استفاده از این سرویس دیگر لازم نیست تا نگرانی بابت خرید‌های خانه داشته باشید.

{
“@context”: “http://schema.org/”,
“@type”: “Recipe”,
“name”: “لبوی خانگی”,
“image”: [
“https://snapp.ir/blog/wp-content/uploads/2022/09/01-%D9%84%D8%A8%D9%88.webp”
],
“recipeCategory”: “dessert”,
“recipeCuisine”: “persian”,
“prepTime”: “PT15M”,
“cookTime”: “PT15M”,
“totalTime”: “PT30M”,
“recipeYield”: “4”,
“datePublished”: “2022-09-20”,
“description”: “لبو یکی از خوراکی‌های خوشمزه و جذابی است که می‌توانید آن را در خانه درست کرده و نوش جان کنید. طرف‌داران این خوراکی از آن به‌عنوان یک میان وعده برای روز‌های سرد زمستان یاد می‌کنند.”,
“keywords”: “طرز تهیه لبوی خانگی”,
“author”: {
“@type”: “Person”,
“name”: “اسنپ”
},
“nutrition”: {
“@type”: “NutritionInformation”
},
“recipeIngredient”: [
“دو عدد چغندر قرمز”,
“سه قاشق شکر”,
“سه لیوان آب”
],
“recipeInstructions”: [
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی اول”,
“text”: ” اولین قدم برای درست‌کردن لبوی خانگی، این است که میوه‌ی چغندر را به‌خوبی بشویید. ازآنجایی‌که چغندر مقدار زیادی گل‌ولای دارد، بهتر است تا برای شستن و تمیز کردن آن از یک اسکاچ استفاده کنید و به‌خوبی آن را تمیز کرده و سپس در ظرف آب بیندازید.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86%20%D9%82%D8%AF%D9%85%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D9%84%D8%A8%D9%88%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%DB%8C%20%DA%86%D8%BA%D9%86%D8%AF%D8%B1%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C%20%D8%A8%D8%B4%D9%88%DB%8C%DB%8C%D8%AF.%20%D8%A7%D8%B2%D8%A2%D9%86%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%87%20%DA%86%D8%BA%D9%86%D8%AF%D8%B1%20%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%A7%D8%B1%20%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C%20%DA%AF%D9%84%E2%80%8C%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%8C%20%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%B4%D8%B3%D8%AA%D9%86%20%D9%88%20%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%D8%A2%D9%86%20%D8%A7%D8%B2%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%A7%DA%86%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AA%D9%85%DB%8C%D8%B2%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%B3%D9%BE%D8%B3%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی دوم”,
“text”: “اجازه دهید تا لبو‌ها به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف آب بمانند تا تمام گل‌ولای آن‌ها خارج شود. در نهایت آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافه‌ی لبو گرفته شود.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%DB%B1%DB%B0%20%D8%AF%D9%82%DB%8C%D9%82%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%20%DA%AF%D9%84%E2%80%8C%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C%20%D8%A2%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%20%D8%B4%D9%88%D8%AF.%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D8%A2%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A2%D8%A8%DA%A9%D8%B4%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%E2%80%8C%DB%8C%20%D9%84%D8%A8%D9%88%20%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D8%B4%D9%88%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی سوم”,
“text”: ” حالا یک قابلمه با سایز مناسب را انتخاب کنید و درون آن ۵ لیوان آب بریزید و در ادامه لبو‌ها را با پوست در قابلمه بیندازید و بگذارید تا به مدت ۳ ساعت به طور کامل بپزند. دقت داشته باشید که حرارت زیر قابلمه خیلی زیاد نباشد!”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7%20%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2%20%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86%20%D8%A2%D9%86%20%DB%B5%20%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%DB%B3%20%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%20%D8%A8%D9%87%20%D8%B7%D9%88%D8%B1%20%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%20%D8%A8%D9%BE%D8%B2%D9%86%D8%AF.%20%D8%AF%D9%82%D8%AA%20%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%B2%DB%8C%D8%B1%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF%20%D9%86%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF!”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی چهارم”,
“text”: “بهتر است تا در طول این مدت هرازگاهی به قابلمه سر بزنید و اگر آب آن کم شده بود، مجددا به آن آب اضافه کنید. بعد از گذشت مدت‌زمان لازم، باید پخت لبو‌ها را تست کنید.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D9%88%D9%84%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C%20%D8%A8%D9%87%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%B3%D8%B1%20%D8%A8%D8%B2%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A7%DA%AF%D8%B1%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A2%D9%86%20%DA%A9%D9%85%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%8C%20%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A2%D9%86%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20%D8%A8%D8%B9%D8%AF%20%D8%A7%D8%B2%20%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%E2%80%8C%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%8C%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AA%D8%B3%D8%AA%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی پنجم”,
“text”: “برای انجام این کار باید از یک چنگال یا چاقو استفاده کرده و آن را در لبو‌ها فرو کنید. اگر هنوز سفت بود که باید اجازه دهید مدت‌زمان بیشتری بپزد. در غیر این صورت اگر لبو نرم شده بود، پخته است.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%D8%A7%D8%B2%20%DB%8C%DA%A9%20%DA%86%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%84%20%DB%8C%D8%A7%20%DA%86%D8%A7%D9%82%D9%88%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D9%81%D8%B1%D9%88%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20%D8%A7%DA%AF%D8%B1%20%D9%87%D9%86%D9%88%D8%B2%20%D8%B3%D9%81%D8%AA%20%D8%A8%D9%88%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%E2%80%8C%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%20%D8%A8%D9%BE%D8%B2%D8%AF.%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%BA%DB%8C%D8%B1%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%A7%DA%AF%D8%B1%20%D9%84%D8%A8%D9%88%20%D9%86%D8%B1%D9%85%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D9%88%D8%AF%D8%8C%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی ششم”,
“text”: “لبوی پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. دقت کنید که حتما به میزان دو لیوان از آب لبو را نگه‌دارید.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D9%84%D8%A8%D9%88%DB%8C%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%DA%A9%D9%85%DB%8C%20%D8%AE%D9%86%DA%A9%20%D8%B4%D9%88%D8%AF.%20%D8%AF%D9%82%D8%AA%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86%20%D8%AF%D9%88%20%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%20%D8%A7%D8%B2%20%D8%A2%D8%A8%20%D9%84%D8%A8%D9%88%20%D8%B1%D8%A7%20%D9%86%DA%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی هفتم”,
“text”: “حالا باید پوست لبو‌ها را بگیرید و با استفاده از یک چاقوی تیز و تخته‌ی آشپزخانه به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D8%B2%20%DB%8C%DA%A9%20%DA%86%D8%A7%D9%82%D9%88%DB%8C%20%D8%AA%DB%8C%D8%B2%20%D9%88%20%D8%AA%D8%AE%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%DB%8C%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA%20%D8%AD%D9%84%D9%82%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی هشتم”,
“text”: “لبو‌هایی را که خرد کردید، مجددا درون قابلمه قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا روی حرارت کم شکر ذوب شود و لبو‌ها به همراه شکر به مدت حداقل یک ساعت دیگر بپزند.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C%20%D8%B1%D8%A7%20%DA%A9%D9%87%20%D8%AE%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%8C%20%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%D9%88%D9%86%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A2%D9%86%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20%D8%B3%D9%BE%D8%B3%20%D8%AF%D8%B1%D8%A8%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%D8%B1%D9%88%DB%8C%20%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%20%DA%A9%D9%85%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%B0%D9%88%D8%A8%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%20%D9%88%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%D8%AD%D8%AF%D8%A7%D9%82%D9%84%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%20%D8%A8%D9%BE%D8%B2%D9%86%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی نهم”,
“text”: “در طول این مدت آب لبو باید تبخیر شود به‌طوری‌که در انتهای پخت تنها نصف لیوان آب در قابلمه باقی‌مانده باشد. به همین دلیل در حین پخت دیگر به آن آب اضافه نکنید.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%AF%D8%B1%20%D8%B7%D9%88%D9%84%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%D9%85%D8%AF%D8%AA%20%D8%A2%D8%A8%20%D9%84%D8%A8%D9%88%20%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A8%D8%AE%DB%8C%D8%B1%20%D8%B4%D9%88%D8%AF%20%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%87%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%20%D9%86%D8%B5%D9%81%20%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D9%82%DB%8C%E2%80%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF.%20%D8%A8%D9%87%20%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86%20%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%AD%DB%8C%D9%86%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%20%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A2%D9%86%20%D8%A2%D8%A8%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.”
},
{
“@type”: “HowToStep”,
“name”: “مرحله‌ی دهم”,
“text”: “بعدازاین که لبو‌ها کاملا پخته شد، زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر خودتان بچینید و در نهایت سرو کنید. دقت داشته باشید که می‌توانید بر حسب سلیقه و ذائقه‌ی خودتان به میزان کافی شکر به لبو‌ها اضافه کنید. لبوی خانگی شما به همین سادگی آماده شد.”,
“url”: “https://snapp.ir/blog/how-to-cook-beets/#:~:text=%D8%A8%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%20%DA%A9%D9%87%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%20%D9%BE%D8%AE%D8%AA%D9%87%20%D8%B4%D8%AF%D8%8C%20%D8%B2%DB%8C%D8%B1%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B4%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF%20%D8%AA%D8%A7%20%DA%A9%D9%85%DB%8C%20%D8%AE%D9%86%DA%A9%20%D8%B4%D9%88%D8%AF.%20%D8%B3%D9%BE%D8%B3%20%D8%A2%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%20%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF%20%D9%86%D8%B8%D8%B1%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D9%88%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%D8%AA%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20%D8%AF%D9%82%D8%AA%20%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%AF%20%DA%A9%D9%87%20%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF%20%D8%A8%D8%B1%20%D8%AD%D8%B3%D8%A8%20%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%82%D9%87%20%D9%88%20%D8%B0%D8%A7%D8%A6%D9%82%D9%87%E2%80%8C%DB%8C%20%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%AA%D8%A7%D9%86%20%D8%A8%D9%87%20%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86%20%DA%A9%D8%A7%D9%81%DB%8C%20%D8%B4%DA%A9%D8%B1%20%D8%A8%D9%87%20%D9%84%D8%A8%D9%88%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%20%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87%20%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.%20%D9%84%D8%A8%D9%88%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%20%D8%B4%D9%85%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%86%20%D8%B3%D8%A7%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87%20%D8%B4%D8%AF.”
}
]
}

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *