هیچکس نیست که در مواجهشدن با حجم بیپایان و عظیمی از رنگها، پارچههای رنگارنگ و عناصر متنوع در طرح و رنگ، دستپاچه نشده و دستوپای خود را گم نکند. در حال حاضر بهواسطه وجود تکنیک تغییر رنگهای پیشرفتهای که برای رنگآمیزی ابداع شده است، شما برای هر عنصری مثلا یک مخلوطکن ساده آشپزخانه میتوانید یک تغییر رنگ بینظیر داشته باشید. اینکه آبی لاجوردی را انتخاب میکنید یا قرمز گیلاسی تا برای مثال با آشپزخانه زرد روشن شما هماهنگ باشد، به درنگ و تأمل فراوانی احتیاج دارد. در ادامه با چند ترفند ساده تمام پَلِتهای خاکستری، سبز مایل به خاکستری و زرد روشن و بیانرژی را دور میریزیم و با یک پَلِت جسورانه و البته با کمینگرانی از نتیجه کار، یک ترکیب رنگ جذاب را به شما ارائه خواهیم کرد.
چرا رنگ در دکوراسیون خانه اهمیت دارد؟
سالها است که انسان با تهیه و تعبیه یک سرپناه توانسته به آمال و آرزوهای خود رنگ تحقق ببخشد. فضایی به نام خانه که از ابتدای خلقت، بشر آن را برای آرامش، تعامل، پیشرفت و تجربهکردن تمام احساسات انسانی انتخاب کرد. یک خانه برای تبدیلشدن به یک فضای کاربردی و منطبق با اهداف انسان به فاکتورهای زیادی احتیاج دارد. خانه فقط دیوارها و سقف را شامل نمیشود. نور، رنگ و تمام آنچه را که انسان بهواسطه حضور فاکتورهای متعدد در فضای خانه تجربه میکند، میتوانند تأثیری متفاوت و اعجابانگیز بر زندگی انسان داشته باشند.
دراینبین اولین و مهمترین فاکتورها نور و رنگ هستند. بدون نور، رنگ معنا ندارد و بدون رنگ، فضا کسالتبار و خستهکننده خواهد بود. موضوع این مقاله پیرامون رنگ است و شاید اینگونه به نظر نرسد، اما واقعیت اصلی این است که رنگها از سختترین عناصری هستند که میتوان آنها را در طراحی داخلی استفاده کرد.
رنگها بهراحتی میتوانند زندگی ما را تغییر دهند و تمام عناصر، تحتتأثیر رنگها قرار دارند. انسان همانطور که بر فضای پیرامون خود تأثیرگذار است، در اولین قدم از محیط تأثیر میپذیرد. شاید به همین دلیل است که یک آشپزخانه با دیوارهایی قرمز یا زرد روشن، بیشتر از یک آشپزخانه با دیوارهایی آبی، شما را گرسنه خواهد کرد! و این همان تأثیر، نقش و اهمیت رنگ در دکوراسیون خانه است.
برای هر بخش خانه چه رنگی انتخاب کنیم؟
معماران بهواسطه چندوجهی بودن رشتهای که در آن کار و زندگی میکنند، باید در تمام عرصهها متخصص باشند. یک معمار باید یک روانشناس، یک بازیگر، یک معلم، یک تاجر، یک نمایشنامهنویس، یک وکیل و … باشد. در بین تمام علومی که یک معمار علاوه بر علم خود باید به آن احاطه داشته باشد، یکی از آنها کمی پررنگتر و قویتر است و آن علم روانشناسی است. در علم روانشناسی شما باید با شناخت روح و روان آدمی بتوانید برای او دارویی تجویز کنید که آرامش، امنیت و تمام حسهای خوب و مثبت دنیا را با یک قرص به او القا کند و این امر تقریبا غیرممکن است.
دراینبین یک معمار باید بهقدری علم و مهارت داشته باشد که بدون استفاده از هیچ دارو، قرص یا شربتی بتواند زیروبم روح انسان را طی کند. حال رنگها به کمک معماران میآیند و عرصه را برای ایجاد حس و حالی متفاوت آماده میکنند. برطبق پژوهشها و مطالعات انجام شده اگر در هر فضایی باتوجهبه عملکرد و کارکرد آن فضا همانطور که از مبلمان خاصی استفاده میکنیم، از رنگهای متناسبی نیز استفاده کنیم، هم آن فضا را به یک محیط مناسب برای هدف خود تبدیل کردهایم و هم آرامش را به روح و روان انسان منتقل خواهیم کرد. در ادامه به شما خواهیم گفت که بهتر است برای هر بخش خانه از چه رنگهایی استفاده کنید.
ورودی
ورودی همان قسمتی از خانه است که اگر خوانا نباشد در همان ابتدای کار شما را از واردشدن به فضای پیش رو پشیمان میکند. رنگهای مختلف و متعددی را میتوان در ورودی به کار برد که نشاندهنده حال و احوال داخلی خانه و اهالی آن است. برای مثال آبی نشاندهنده آرامش و ثبات است و بهگونهای ایجاد احساس امنیت میکند.
برای افرادی که درونگرا هستند و حباب امن خود را به هر گوشه دیگری از جهان ترجیح میدهند، این رنگ بهشدت مناسب است. اما اگر در بدو ورود با یک رنگ مثل کهربایی یا نارنجی روشن روبرو شدید بد نیست بدانید که افراد خانواده، همگی برونگرا هستند. مهماننواز و دوستدار مهمان بوده و بدون شک شما لحظات خوشی را در کنار آنها سپری خواهید کرد.
نشیمن
دومین فضایی که شما بعد از ورودی به آن هدایت خواهید شد، نشیمن است. البته ممکن است که قبل از ورود به نشیمن از یک راهرو یا حال تقسیم عبور کنید. اما شاید این اتفاق نیز پیش نیاید و شما با طیکردن دو الی سه قدم، به فضای نشیمن برسید. اگر قبل از رسیدن به نشیمن منزل، با حال تقسیم روبرو هستید به شما توصیه میکنیم که برای داشتن یک حال تقسیم صمیمانه و گرم از رنگهای گرم و خنثی استفاده کنید تا امنیت و آرامش را به مهمان خود القا کرده باشید. برای مثال رنگهای خاکستری آبی، خاکستری زرد و خاکستری سبز میتوانند این احساس را در میهمان شما ایجاد کنند.
بعد از آن مهمان شما قدم به فضای نشیمن خواهد گذاشت. فضایی دنج و خودمانی که البته ما این فضا را برای مهمانیهای رسمی مورداستفاده قرار نمیدهیم. اتاق نشیمن اتاقی است که بعد از اهالی منزل فقط مهمانان بسیار صمیمی به این اتاق راه پیدا میکنند. توصیه ما برای اتاق نشیمن استفاده از رنگهای گرم مانند زرد، قرمز، نارنجی و انواع رنگهای هم خانواده با این سه رنگ است که در کنار رنگهایی با ته رنگ بژ و خاکی میتوانند محرک هرگونه رفتار صمیمانه و گفتگوی دوستانه میان میزبان و مهمان باشند.
پذیرایی
فضای پذیرایی فضایی است که اگر خانهای بزرگ با متراژ بالا دارید بدون شک از فضای نشیمن جدا بوده و صرفا برای مهمانان خصوصا مهمانهای رسمی در نظر گرفته میشود. پذیرایی بهتر است که یک معماری داخلی دوستانه و آرامشبخش داشته باشد تا اگر قرار است از مهمانی، برای بار اول پذیرایی کنید، او را در همان بدو ورود به این فضا، به آرامش دعوت کرده باشید. استفاده از طیفهای رنگ سبز در کنار مشتقات رنگ خاکی یا خاکستری به شما کمک میکند تا در حین بهرخکشیدن اصالت، صلابت و اقتدار، آرامش و امنیت را همزمان به مهمان خود القا کنید.
آشپزخانه
بعدازاین فضا، به آشپزخانه میرسیم. قلب تپنده یک خانه! بدون شک همه ما خاطراتی شیرین و جذاب از آشپزخانه خانه پدری خود داریم. فضایی که در آن با صمیمیت هرچه بیشتر، مادر از ما پذیرایی میکرد و محلی بود برای معجزه مادر با طعمها و مزههای غیرزمینی. حتی اگر خاطره روشن و رنگی از آشپزخانه خانه پدری در ذهن ندارید، باز هم باید بدانید که رنگهای مناسب برای آشپزخانه قرمز، زرد و نارنجی هستند. این رنگها حتی اگر بیاشتها هم باشید شما را به اشتها آورده و تحریک به غذا خوردن میکنند. ضمن اینکه نباید فراموش کنید اگر اضافهوزن دارید مراقب تحریک شدن خود بهوسیله این رنگهای محرک و اشتهاآور باشید. چون سبب میشوند که ناخودآگاه شما وادار به خوردن حجم بیشتری از غذا شوید.
غذاخوری
فضای بعدی اتاق غذاخوری است که در اغلب خانههای بزرگ فضای غذاخوری کاملا از آشپزخانه جدا طراحی میشود. بهترین رنگ برای این فضا نیز مانند آشپزخانه، استفاده از رنگهای گرم است. رنگ قرمز و مشتقات این رنگ به شما کمک میکند تا اشتهای مهمانان خود را تحریک کرده، ضمن اینکه جوی صمیمی برای گفتگو نیز ایجاد میکند. ناگفته نماند که اگر تمایل داشتید تا یک فضای مجلل و لوکس داشته باشید، غذاخوری بنفش نیز یک انتخاب مناسب خواهد بود.
اتاقخواب
فضای بعد که در عرصه کاملا خصوصی یک خانه قرار دارد، اتاقخواب است. اتاقخواب محلی برای کسب آرامش و استراحت است که بعد از یک روز پرتلاش و پرتلاطم تمام خستگیها و دغدغهها را از شما گرفته و شما را به آرامش دعوت میکند. برای فضای اتاقخواب، بهتر است که از رنگهای سرد مانند فیروزهای، آبی و مشتقات آن استفاده کنید.
همینطور رنگهای آرامش بخشی؛ مانند سبز و بنفش نیز میتوانند کیفیت خواب شما را بهواسطه ایجاد آرامش، افزایش دهند. هرچقدر میزان رنگی که استفاده میکنید، تیرهتر باشد تأثیر بیشتری میگذارد. البته منظور ما این نیست که تمام وسایل اتاقخواب یک رنگ باشند. اما استفاده از اکسسوریهایی که رنگ سرد دارند، میتواند آرامش شما را در این فضا افزایش دهد. فراموش نکنید که بههیچعنوان نباید تنوع رنگی اتاقخواب بالا باشد. ۲ یا ۳ رنگ انتخاب کرده و تنها از همان رنگها برای دکوراسیون داخلی اتاقخواب خود استفاده کنید.
سرویس بهداشتی و حمام
آخرین فضایی که در یک خانه به آن میرسیم سرویس بهداشتی و حمام است. برای سرویسهای بهداشتی از رنگهای کرم و شکلاتی استفاده میکنند. رنگ سفید را توصیه نمیکنیم؛ چون خیلی زود کثیف شده و جرم میگیرد، اما رنگ کرم و شکلاتی و همینطور رنگ سبز زیتونی یا صدری سبب احساس آرامش شما خواهند شد. البته درجه رنگی آنها باید به سمت روشنی باشد. این امر سبب میشود که طراوت و تمیزی در فضای شما القا شود. خوشبختانه در حال حاضر حمامها دیگر فضایی برای شستن بدن انسان از آلودگیهای هوا و از آلودگی تن نیست و افراد میتوانند با استراحت چند دقیقهای در وان حمام، کسب آرامش کنند. بهتر است که استفاده از طیف رنگ آبی فیروزهای و مشتقات آن را نیز در نظر بگیرید. البته رنگها نباید در این فضا تیره باشند، بلکه باید رنگهایی روشن برای این فضا مورداستفاده قرار گیرد.
چند اشتباه رایج در انتخاب رنگ برای قسمتهای مختلف خانه
بدون شک همه ما ممکن است در انتخاب رنگهای مناسب برای هر بخش خانه اشتباه کنیم. رنگهای مشابه انتخاب کنیم، رنگهای نامناسب انتخاب کنیم و بدون درنظرگرفتن مساحت و نور و کاربری فضا از دکوراسیون و رنگهایی استفاده شود که هیچ سنخیتی با فضای ما ندارند. در این قسمت چند اشتباه رایج که بهواسطه انتخاب رنگ برای قسمتهای مختلف خانه ممکن است برای شما رخ بدهند را شرح خواهیم داد. پیش از هر کاری کمی رنگشناسی بدانید و چرخه رنگها را یاد بگیرید. دانستن رنگهای مکمل، رنگهای اصلی و فرعی و همچنین اطلاعاتی از روانشناسی رنگها، انتخاب نهایی را برای شما راحت خواهد کرد.
انتخاب رنگهای مشابه
آخرین تصویری که از دبیر ادبیات دبیرستان در ذهنم مانده یک بانوی موقر و آرام است که همیشه در لباس پوشیدن از طیفهای مختلف یک رنگ خاص استفاده میکرد. سبز، کرم شکلاتی، طیفهای مختلف آبی و خانواده رنگ بنفش از جمله رنگهایی بود که دبیر ادبیات ما همیشه از آنها استفاده میکرد. استفاده کردن از یک رنگ با طیفهای مختلف در لباس پوشیدن همان قدر اشتباه است که استفاده کردن این نوع رنگها در دکوراسیون داخلی! اینکه شما تمام وسایل خانه خود را بر اساس رنگ بنفش یا نارنجی انتخاب کنید کار درستی نیست.
بهعنوانمثال اتاقخواب به ۲ یا ۳ رنگ متنوع احتیاج دارد تا تکراری و کسلکننده نباشد. شما برای بکار بردن رنگهای مناسب و متنوع حتما باید رنگشناسی را بدانید و نگاهی به چرخه رنگ بیندازید تا بتوانید با دانش رنگشناسی فضای خود را تزیین کنید. در چرخه رنگها، رنگهای مکمل یکی از بهترین انتخابهایی هستند که شما میتوانید برای دکوراسیون داخلی از آنها استفاده کنید. ضمن اینکه نباید در انتخاب رنگهای مختلف افراط کنید. بهتر است که رنگها با هم متناسب باشند؛ اما این تناسب به معنای همرنگ بودن رنگهای مورداستفاده نیست. برای مثال استفاده از رنگهای مکمل، میتواند زیبایی فضای شما را صدچندان کند.
نداشتن انسجام در رنگآمیزی و دکوراسیون خانه
یک دکوراسیون غیرمنسجم که در هر بخش و قسمتی برای خود اعلام استقلال میکند و با سایر قسمتها انسجام ندارد، سبب آشفتگی و عدم نظم در فضا میشود. انسجام در دکوراسیون منزل یعنی شما میتوانید رنگ یکی از وسیلهها و اکسسوریهای تزیینی در نشیمن را با رنگ اصلی آن بهصورت هماهنگ انتخاب کنید. این امر سبب میشود تا در فضاهای خانه میان یک یا ۲ عنصر فضای اصلی، هماهنگی ایجاد شود و خصوصیاتی مشترک بین آنها به وجود آید.
درنظرنگرفتن فضای استراحت چشم
شاید بهکاربردن فضای استراحت چشم، کمی برای شما قابللمس نباشد. بدون شک شما نیز به فضاهایی پا گذاشتهاید که به علت زیاد بودن تزئینات و اختلاف رنگهای متنوع، چشمان شما مداوم در حال حرکت و رصد کردن فضا بوده است و به دلیل این گوناگونی در رنگ و تزئینات، نتوانسته در این فضا آرام بگیرید. دیوارها هرچه شلوغتر، رنگها هرچه متنوعتر و پرتعدادتر و اکسسوریها هرچه بیشتر باشند، سبب گیجی و عدم آرامش ما خواهند شد که در نتیجه خستگی را به همراه دارند. به این منظور ما باید فضایی را برای آرامش چشمها تعبیه کنیم. برای مثال در زمان قراردادن وسایل تزیینی یا رنگ کردن فضای داخلی، قسمتی را خالی بگذاریم و آن را با رنگهای خنثی یا سفید پر کنیم. بهتر است که از رنگهای تند و غلیظ برای فضاهای کوچک خانه استفاده کنید و قسمتهای وسیع و با مساحت زیاد خانه را با رنگهای روشن و تجهیزاتی به رنگهای ملایم پر کنید.
درنظرنگرفتن حس و حال اتاق
از جمله اشتباهات دیگری که بدون شک افراد در زمان استفاده از رنگ و تجهیزات برای دکوراسیون داخلی فضای خود آن را مرتکب میشوند، این است که حس و حال فضا را در نظر نمیگیرد. بسیاری از افراد برای اتاقخواب رنگ موردعلاقه خود را استفاده میکنند. اما این در حالی است که شاید این رنگ برای فضای یک اتاقخواب مناسب نباشد. برای مثال اگر شما عاشق رنگهای تیره مانند رنگ سیاه و خانواده آن هستید، دلیل نمیشود که آن را برای اتاق خانه خود انتخاب کنید.
همچنین، استفاده کردن از رنگ قرمز برای دیوارهای اتاقخواب که قرار است مایه آرامش شما باشد، نامناسب به نظر میرسد. در اتاقخواب با استفاده از این رنگها هیچگاه آرامش نخواهید داشت. پس بهتر است کمی دقت کنید که سلیقه شما با رنگهای استاندارد توصیه شده برای هر فضا و کاربرد آن، همخوانی و سنخیت دارد یا خیر؟
درنظرنگرفتن نور
نور و نور و باز هم نور! در قسمت ابتدایی این مطلب گفتیم که دو عنصر نور و رنگ برای یک خانه اهمیت فراوانی دارند. پیش از رنگها، این نور است که باید در ابتدای کار آن را در نظر گرفت؛ چون بدون نور، رنگها هم تأثیر چندانی ندارند. اهمیت عنصر نور بهقدری زیاد است که حضورش سبب سرزندگی و شادابی و عدم بودنش سبب خمودگی و بیحالی خواهد شد. این نور است که به تمام فضاها و عرصهها معنای دیداری میبخشد. حضور نور طبیعی در نشیمن و اتاقخواب موجب سرزندگی و در پذیرایی سبب گرما و صمیمیت میشود. یک آشپزخانه با پنجرهای رو به آسمان و دریچهای برای عبور نور، هر کدبانویی را به وجد میآورد. رنگها در نور جلوهای صدچندان دارند و هرچه بهتر و بیشتر خود را نمایان میکنند.
ترکیب کردن نامناسب رنگها
ترکیب کردن رنگها همان روشی است که باید در فضای خانه با درنظرگرفتن کاربری هر فضا آن را اعمال کرد. اما بکار بردن ترکیببندی رنگها به علم رنگشناسی احتیاج دارد. بهترین پیشنهاد، بهکاربردن و استفاده از دایره رنگها در فضای خانه است. دایره رنگها این امکان را برای شما فراهم میکند که رنگهای اولیه و ثانویه را شناخته و در ادامه با رنگهای مکمل نیز آشنا شوید. اما باز هم تأکید میکنیم که برای هر فضا باتوجهبه کاربردی که دارد از ترکیب کردن رنگها استفاده کنید. برای مثال اتاقخواب نباید تنوع بالایی در رنگها نسبت به فضای نشیمن داشته باشد. همینطور در آشپزخانه باید از یک تکرنگ غالب استفاده کرد تا کابینتها و تجهیزات پختوپز که با رنگهای متنوع و مختلفی در آشپزخانه مورداستفاده قرار میگیرند، سبب شلوغی بیش از حد این فضا نشوند.
نشیمن یک خانه رنگی چه ویژگیهایی دارد؟
نشیمن، همان فضایی است که افراد خانه بیشترین زمان خود را در آن سپری میکنند. در این فضا شما ممکن است دوستان صمیمی و بسیار نزدیک خود را ملاقات کنید. با اعضای خانواده تلویزیون تماشا کنید یا بعد از یک روز کاری و پراسترس، لحظات آرامش بخشی را با خانواده خود به گفتگو بنشینید. بهتر است که رنگ اتاق نشیمن شاد و آرام باشد با مبلمانی مناسب که رفت آمد را در آن آسان میکند.
سبک مبلمان نشیمن مهم نیست، مهم این است که شما با دکوراسیون و رنگهایی که در جدارهها و تزئینات به کار میبرید، انرژی این فضا را بالا نگه دارید. برای رنگ و مبلمان اتاق نشیمن، روشهای متعددی وجود دارد که البته مساحت و الگوی فضا نیز در دکوراسیون نهایی نقش بسزایی دارد. پیشنهاد میشود که از رنگهای گرم و زنده استفاده کنید.
در فضای نشیمن با عکسهای خانوادگی یا سبک موسیقی و تصاویر موردعلاقه، شخصیتسازی کنید. این امکان در فضای نشیمن فراهم است که با ایجاد کمدها در فضای نشیمن، وسایل تزیینی یا کتابهای موردعلاقه را در آنها قرار دهید. همچنین میتوانید از بالش و کوسنهای رنگارنگ استفاده کنید. پرده بهتر است طرحدار باشد و با رنگهای گرم و شاد و پرانرژی مزین شده باشد. وسایل تزیینی و دکوری میتوانند مینیمال و ساده باشند. قابهای کوچک، گلدانها، شمعدانیها بدون شلوغ کردن فضا، میتوانند انرژی مثبت را افزایش دهند. همچنین استفاده از کاغذ دیواریهای رنگی و گیاهان تزئینی به شما کمک میکند که انرژی خوب و بالایی را در این فضا به چرخش درآورید.
اتاقخواب یک خانه رنگی چه ویژگیهایی دارد؟
همانطور که میدانید ما یکسوم عمر خود را در خواب میگذرانیم. به همین دلیل است که باید مکانی مناسب برای آرامش و خواب فراهم کنیم. اتاقخواب بهترین فضایی است که شما بعد از یک روز کاری و گذراندن شلوغی و استرس خارج از منزل به آن پناه میبرید. تختخواب مهمترین فاکتور در اتاقخواب محسوب میشود که باید خوب و استاندارد باشد. ارتفاع آن بهگونهای باشد که هوا در اتاق بهراحتی گردش کند. دومین فاکتوری که در اتاقخواب حضور مستمر و پررنگی دارد، کمد لباس است. حتی یک اتاق کوچک نیز به کمد لباس احتیاج دارد.
کمدهای ریلی برای فضاهای کوچک انتخاب بهتری هستند. بر روی در کمد میتوانید از آینه استفاده کنید و قسمتهایی که مخصوص لباس نیستند را میتوان برای کیف و کفش و لوازم آرایشی بهداشتی مورداستفاده قرار داد. بهتر است که فضای خواب شما نور طبیعی روز را در خود داشته باشد تا شما انرژی و انگیزه کافی برای فعالیت روزانه خود را داشته باشید. فضای خواب بهتر است در آرامش و بهدوراز شلوغی باشد.
همیشه فضای خواب شما باید معطر باشد و شما میتوانید از گلها و گیاهان نیز در این فضا استفاده کنید. همچنین رنگهایی که در مبلمان و جدارهها بهتر است مورداستفاده قرار گیرند رنگهای خنک و خنثی مانند آبی، فیروزهای، سبز، یاسی و طیفهای مختلف این رنگهای مشخص است تا آرامش شما را افزایش داده و اتاقخواب را به محلی امن برای افراد خانه تبدیل کند.
آشپزخانه پرانرژی چه ویژگیهایی دارد؟
اولین ویژگی یک آشپزخانه پرانرژی این است که فضای خوب و کافی داشته باشد یا از کمترین فضا بیشترین استفاده را برده باشد. گاهی اوقات یک آشپزخانه بزرگ، مبلمان درستی ندارد و باعث شده که فضاهای هدررفته آن بیشتر از فضاهای کاربردی آن باشند و گاهی اوقات یک آشپزخانه کوچک، بهاندازهای درست و به جا تجهیز شده است که شما کوچکی فضا را احساس نمیکنید. فاکتور بعدی در یک آشپزخانه پرانرژی، نور است. شما باید بدانید که نورها و چراغها در چه قسمتهایی باید تعبیه شوند و نور روز چهطور باید آشپزخانه شما را روشن کند.
همچنین تجهیزات باید مدرن و باکیفیت باشند و کف آشپزخانه به نحوی تجهیز شده باشد که در مقابل رطوبت و برخورد اشیا، مقاوم باشد. رنگهای بهکاررفته در آشپزخانه بهتر است رنگهای گرم و پرانرژی از رنگهای خانواده قرمز، زرد یا نارنجی باشند. کابینتها، عملکرد اصلی در آشپزخانه را به عهده دارند و بهتر است طرح و رنگ آنها با رنگ دیوارها و کف متناسب باشد. در آشپزخانه میتوانید از گیاهان سبز برای تزیینات بهره ببرید و فضای آشپزخانه را دلچسب کنید. ضمن اینکه از تجهیزات و امکانات آشپزی میتوانید به نحو احسنت در جدارهها نیز استفاده کنید که خود بهنوعی تزئینات نیز محسوب میشود. فراموش نکنید که جدارهها بهتر است تکرنگ باشند تا از شلوغ شدن فضا جلوگیری شود.
چند پیشنهاد متفاوت برای ایجاد انرژیهای مثبت در خانه!
در این مطلب برای شما از ویژگیهای یک خانه شاد گفتیم و اینکه رنگها چقدر میتوانند در ایجاد انرژی و حال خوب ساکنان یک منزل مؤثر باشند. در انتها با چند فاکتور ساده برای افزایش انرژی مثبت، بحث را خاتمه خواهیم داد. برای جذب هرچه بیشتر انرژی مثبت در خانه، فاکتور اول این است که حتما از رنگهای شاد در دکوراسیون استفاده کنید. سعی کنید حتما از رنگهایی مانند زرد و رنگهای گرم قرمز و نارنجی در دکوراسیون خود بهره ببرید. فراموش نکنید که بر اساس کاربرد هر فضا، حجم رنگهای شاد مورداستفاده باید متفاوت باشد. از عودها و خوشبوکنندههای فضا مانند روغن پرتقال استفاده کرده تا به فضای شما سکون و آرامش بخشیده و انرژی مثبت خانه را افزایش دهند.
وسایل و اسباب شکسته را دور انداخته، یا در صورت امکان آنها را تعمیر کنید. ماندن اسباب و وسایل مستهلک و خراب، انرژی مثبت را کم میکند. از سنگهای طبیعی تزیینی استفاده کنید تا امواج منفی را جذب و آنها را به امواج مثبت تبدیل کند. سعی کنید که در خانه بیشتر از مبلمان گرد گوشه استفاده کرده تا مربعی و تیز گوشه! میزهای گرد، گلدانهای گرد و جعبههای گرد، انتخابهای بهتری هستند.
نکته بعد اینکه از آینهها بیشتر در خانه استفاده کنید. انرژی مثبت را در خانه به چرخش در میآورند، ضمن اینکه از رنگهای دلگیر و تیره استفاده نکنید و سعی کنید که در قسمتهای مختلف خانه از گیاهان سبز طبیعی هرچه بیشتر بهره ببرید. در نهایت میتوانید از سرویس فروشگاه اسنپ کمک گرفته و تمام وسایل موردنیاز برای رنگ کردن خانه را تهیه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید